Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια και μωράκια!!!!

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες και τα νινάκια σας!!!!

701315isbtzfh67c.gif

Φέτος χαίρομαι διπλά, πρώτον γιατί έχουμε νέο μέλος στην οικογένεια και δεύτερον γιατί επιτέλους μείναμε εδώ για γιορτές και μου αρέσει παρααααααααα πολυυυυυυ που έχει χιόνι και κάνει κρύο...χαχαχαχα!!!!!!!

Εδώ καταλαβαίνεις πραγματικά τις χριστουγεννιάτικες γιορτές!!!!!

Φιλάκια Πολλά!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

phpp7sgucpm.jpgphpsbzc5xpm.jpg

Olympia το έφτιαξα γεμιστό με μαρτσιπαν.....το φάγαμε όοοολο!!!

Και πάλι χρόνια πολλά κοριτσάκια!!

Για να το φαγατε οοοοοοοοοολο αρα ηταν πολυ νοστιμο.

Μπραβο βρε Μαρια, αντε και του χρονου!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

amande τι κανεις??? μονο εσενα βλέπω μεσα!ωραιο το γλυκακι ε??? ομορφες οι φωτο! εγω δεν εφτιαξα τιποτα....

ουτε εγω δεν εφτιαξα...:roll:

μου εφερε η μαμακα μου ετοιμα;)

τωρα μου εταξε τσουρεκια για την πρωτοχρονια....μιαμ μιαμ!!!!

(να δω ποτε θα χασω αυτα τα καταραμενα 10 κιλα.....)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω δεν εφτιαξα...:roll:

μου εφερε η μαμακα μου ετοιμα;)

τωρα μου εταξε τσουρεκια για την πρωτοχρονια....μιαμ μιαμ!!!!

(να δω ποτε θα χασω αυτα τα καταραμενα 10 κιλα.....)

καλα!!!!!1 εσυ τουλαχοστον τρως τα γλυκακια της μαμας!! εγω που πλακωσα τις τουρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα!!!!!1 εσυ τουλαχοστον τρως τα γλυκακια της μαμας!! εγω που πλακωσα τις τουρτες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το βραδυ της παραμονης ειπαμε να βγουμε εξω με τον αντρα μου

(ηταν εδω ο Βερτης, δεν ενθουσιαστηκα...ασχετο)

ανακαλυψα λοιπον οτι δεν μου χωραει τιποτα απο τα ρουχα μου:mad::mad::mad:

εχω θυμωσει πολυ με τον εαυτο μου γιατι με παραμελησα αρκετα

1. πρεπει να παω να κανω εξετασεις

2. να κοψω την μασα:D

3. να αρχισω γυμναστικη

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Το βραδυ της παραμονης ειπαμε να βγουμε εξω με τον αντρα μου

(ηταν εδω ο Βερτης, δεν ενθουσιαστηκα...ασχετο)

εχω θυμωσει πολυ με τον εαυτο μου γιατι με παραμελησα αρκετα

1. πρεπει να παω να κανω εξετασεις

2. να κοψω την μασα:D

3. να αρχισω γυμναστικη

κοιτα, εγω πηρα 22 κιλα στην εγκυμοσυνη....μου εχουν μενει αλλα 4 να χασω για να φτασω εκει που ημουν... αλλα...στα ρουχα που φορουσα οταν ξαναημουν στα κιλα που ειμαι τωρα....δεν μπαινω...

και εγω πρεπει να ξαναρχισω γυμναστ.... αλλα βαριεμαι τοσο πολυ....:roll:

σορυ είχα πάει να πλύνω και να αποστειρώσω μπιμπερό

εγώ ενώ δεν πήρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη μετά την γεννά δεν ξέρω τι έγινε....ξεχείλωσα...χαχαχα

τα έχω όλα στην κοιλιά και γύρω γύρω....σαμπρελιτσα!!!!

Η μαμά μου με έβαλε χοντρό χέρι :-(:sad::-(

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

amande τι κανεις??? μονο εσενα βλέπω μεσα!ωραιο το γλυκακι ε??? ομορφες οι φωτο! εγω δεν εφτιαξα τιποτα....

είμαι στη μαμα μου:D οπότε έχω χρόνο για μαγειρικη-ζαχαροπλαστική και για να σερφάρω συχνότερα:mrgreen::mrgreen:

Για να το φαγατε οοοοοοοοοολο αρα ηταν πολυ νοστιμο.

Μπραβο βρε Μαρια, αντε και του χρονου!!!!

ευχαριστώ!!!

κι εγώ έχω θεματάκι με τα παλιά μου ρούχα:?

κοιτα, εγω πηρα 22 κιλα στην εγκυμοσυνη....μου εχουν μενει αλλα 4 να χασω για να φτασω εκει που ημουν... αλλα...στα ρουχα που φορουσα οταν ξαναημουν στα κιλα που ειμαι τωρα....δεν μπαινω...

είχα πάρει 18 και τα έχασα όλα αλλά εξακολουθώ να μην μπαίνω στα παντελόνια μου...γιατίιιιιιιιι????

ξεχείλωσα...χαχαχα

τα έχω όλα στην κοιλιά και γύρω γύρω....σαμπρελιτσα!!!!

χμμμμμ:rolleyes:...κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε μένα μάλλον...βασικά είναι ακόμα πρησμενη η κοιλιά μου:cool:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

είχα πάρει 18 και τα έχασα όλα αλλά εξακολουθώ να μην μπαίνω στα παντελόνια μου...γιατίιιιιιιιι????

χμμμμμ:rolleyes:...κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε μένα μάλλον...βασικά είναι ακόμα πρησμενη η κοιλιά μου:cool:

Bασικά είναι ακόμα ανοιχτή η λεκάνη μας γι αυτό δεν χωράμε στα ρούχα μας.

Κάνει, λένε και μέχρι ένα χρόνο να επανέλθει.

Εγώ έκανα το λάθος μετά την γεννά να φοράω όλη μέρα φόρμες και φαρδιά ρούχα, δεν την έσφιξα καθόλου και απλώθηκε.

Πρέπει να κάνουμε γυμναστική....τέρμα!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Bασικά είναι ακόμα ανοιχτή η λεκάνη μας γι αυτό δεν χωράμε στα ρούχα μας.

Κάνει, λένε και μέχρι ένα χρόνο να επανέλθει.

παναγιά μουυυυυ!!!:mrgreen:

Πρέπει να κάνουμε γυμναστική....τέρμα!!!!

:lol::lol:...να ξεκινήσω απο σήμερα λες????:mrgreen:

c2Gbp2.png

Καλησπέρα, μανούλες και χρόνια πολλά!

Έκανα μήηηνες να μπω, γιατί η φασολίνα μας είχε στο πόδι λόγω παλινδρόμησης και δεν είχα κουράγιο ούτε τα μέιλ μου να κοιτάξω. Τώρα όμως εχω κάτι αϋπνίες (τρελό, ε;) γιατί ξεκινάω δουλειά σε 15 μέρες, full time, κι έχω αγχωθεί πολύ, οπότε μπήκα και σας διάβασα και είπα να ξεσκουριάσω λίγο:)

Τα νέα μας: θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά, πέρασα ΠΟΛΛΕΣ φορές από το στάδιο του "τα παρατάω" αλλά με κράταγε πάντα ο εφιάλτης της αποστείρωσης:-Ρ Λόγω παλινδρόμησης τρώει πολύ συχνά από λίγο (κάνει στάνταρ 10-11 θηλασμούς την ημέρα ακόμα!), αλλά τουλάχιστον είναι πιο ήρεμη. Ελπίζω μόλις γίνει 6 μηνών και αρχίσουν οι στερεες να στρώσει ακόμα πιο πολύ. Τώρα δεν ξέρω πόσο ζυγίζει ακριβώς, θα πάμε την άλλη βδομάδα στο γιατρό, αλλά αν κρίνω από τα μαγουλάκια μας δεν πεινάμε κιόλας... Το πιο κουραστικό, νομίζω, είναι οι αντλήσεις: προς το παρόν εκανα μια μικρή τράπεζα γιατί ήθελα να βγαίνω λίγο μόνη μου μέσα στην ημέρα, αλλά τώρα που θα γυρίσω δουλειά θα αυξηθούν... για να δούμε. Τώρα αντλώ το βράδυ, αφού κοιμηθεί η μικρή (μας βγήκε ξενύχτισσα, δεν κοιμάται πριν τις 12), και μία φορά τα ξημερώματα, πριν ξυπνήσει. Σύνολο 150-200 την ημέρα. Σκέφτομαι τώρα να πάρω θήλαστρο διπλής άντλησης για τη δουλειά (θα λείπω 8ωρο μαζί με τα πηγαιν' έλα) ή να νοικιάσω νοσοκομειακό.

Τις περισσότερες μέρες η μπουμπού κοιμάται πλέον 6ωρο, αλλά είμαι προετοιμασμένη για σκαμπανεβάσματα. Δυστυχώς έχει τρελά νεύρα τις τελευταίες 3 μέρες και νομίζω ότι ετοιμάζεται για δόντι -ελπίζω, δηλαδή, διαφορετικά τόσο κλάμα θα με ανησυχήσει. Εκτός αν της την έχει δώσει ο κόσμος από τα γιορτινά πήγαιν' έλα...

Γενικά την παίρνω μαζί μου παντού, με το σλινγκ, της αρέσει πολύ έξω, αρκεί να μη δει πολύ κόσμο μαζεμένο από πάνω της.

Νικολίνα, έχουμε τον ίδιο γιατρό διαβάζω; Εμείς θα πάμε στις 5/1, το απόγευμα, κανόνισε ραντεβού:)

Εσείς κορίτσια που έχετε αρχίσει δουλειά πώς πάει; Γμτ, δεν έχω βρει ακόμα γυναίκα κι έχω αγχωθεί. Θα την κρατάει ο χάμπι (θησαυρός ο χάμπι παρεμπιπτόντως, χωρίς αυτόν θα 'χα πηδήξει καιρό τώρα) 4 ώρες το πρωί, αλλά χρειάζομαι κάποια κοπέλα για ένα 4 ωρο το απόγευμα. Άμα σας πέσει καμιά ουρανοκατέβατη και δεν τη χρειάζεστε, στείλτε την κατα δω.

Σκεφτόμουν κι άλλα καθώς σας διάβαζα, αλλά τα ξέχασα τώρα... Θα επανέλθω!

Φιλιά και καλή δύναμη σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα μανούλες! Πως τα πάτε; Εμείς καλά όλα! Μου ήρθε και η περίοδος. Λίγο νωρίς δεν ήρθε; Αφού θηλάζω αποκλειστικά;;;;;;

Εφτιαξα και τα σπιτακια!

http://3.bp.blogspot.com/_YLPl8HjbGXY/TRiHX0FZhUI/AAAAAAAAADc/Q2xZnifvasc/s1600/P221210_17.19_%255B01%255D.jpg

Τα βραδια εξακολουθουμε να κοιμομαστε στη μια:(. Πως να το αλλάξω αυτό; εχετε καμια ιδέα;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

stellunak : σε νιωθω! κι εγω ετσι ημουν πριν γυρισω στην δουλεια... ψυχολογικα χαλια... αλλα τωρα 1 μηνα μετα ολα εινια μια χαρα! εχω το θηλαστρο της medela το swing , με το οποιο βγαζω γαλα στη δουλεια (400-500 γραμμαρια) (αλλα θα κοιταξω να νοικιασω και ενα νοσοκομειακο να δω πως ειναι...) εχω ενα ισοθερμικο τσαντακι με 2 μπιμπερα μεγαλα, το θηλαστρο και μια παγοκυστη και το πηγαινοφερνω καθε μερα... εχω παρκαρει και στη δουλεια μια τσαντα με dettol απολυμαντικο για επιφανειες ,ενα για χερια και χαρτι κουζινας , και πηγαινω σε μια τουλετα, ψεκαζω παντου, καθαριζω απολυμαινω και μετα στρωνω χαρτια, πετσετες κτλ και κανω αντληση... 2 κανω στη δουλεια, οσες φορες τρωει το μωρο... και βγαζω και αλλη μια το πρωι αφου φαει....και να φανταστεις οτι ηδη εχω ενα συρταρι γεματο γαλατα στην καταψυξη! αφηνω το γαλα στο ψυγειο του κιληκειου της δουλειας μεσα σε ενα τσαντακι και το παιρνω φευγοντας με την παγοκυστη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...