Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αλοχα!!λοιπον,εχω μια ιδεα...θυμαστε πως ειχαμε κανει λιστα με τις αναμενομενες γεννες????????ε,τωρα θα κανοουμε λιστα με αναμενομενα δοντια!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαα...0002064B.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια,η stellunak ξέρει καμια τί κανει και που βρίσκεται;

Καλά είναι η μπουμπου της ηταν λιιιιιγο απαιτητική στις αρχες (ειχε εντονη παλινδρόμηση) και της ετρωγε ολο το χρόνο, τωρα επιστρεφει δουλεια...καταλαβαινετε!

Προσπαθησα ολη μερα να τον θηλασω απο το 1 στηθος μπας κ γεμισει το άλλο για να αντλησω(για καταψυξη,για ωρα αναγκης) αλλα μπαααα....γκρινιαζε κ τον εδωσα να πιει κ το αδειασε μεσα σε 5 λεπτα!!!!

Αθηνα για πες ρε συ....πως θα αντλησω αφου μου τα αδειαζει συνεχως;;;;;;;;;;;;;;;δεν μπορω να παω πουθενα χωρις αυτον,,,,

Νικη αμα βρεις την απαντηση πες την μου κι εμένα.... κι εγώ το ιδιαο θεμα εχω, δεν μπορώ να αντλησω, εχω κλειστει στο σπιτι...

Το βραδυ ποσες ωρες κοιμάται? Μπορείς να τον θηλάσεις οταν ξυπνησει και στο καπακι να αντλησεις απο το αλλο...

Μην δινεις ενα στηθος ολη μερα ειανι λαθος , αυτο μειωνει την παραγωγη και δεν θα κερδισεις και τιποτα σπουδαίο στην αντληση...

Καλη επιτυχια στην μικρούλα σου, παρε χαρτομάντηλα μαζιιιιι!!!!!!!!!!

Φιλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερά μανούλες!!

Προσπαθησα ολη μερα να τον θηλασω απο το 1 στηθος μπας κ γεμισει το άλλο για να αντλησω(για καταψυξη,για ωρα αναγκης) αλλα μπαααα....γκρινιαζε κ τον εδωσα να πιει κ το αδειασε μεσα σε 5 λεπτα!!!!

πως θα αντλησω αφου μου τα αδειαζει συνεχως;;;;;;;;;;;;;;;δεν μπορω να παω πουθενα χωρις αυτον,,,,

Αυριο η λατρεια μου λεει ποιημα ως Λαμπρο Αστερι.......το αστερι μου:):):):) κουκουβαααααα!!!!!!!!

niki η μόνη ώρα που κάνω άντληση είναι το ξημέρωμα...θηλάζει μόνο απο το ένα γιατί είναι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και μετά βγάζω γαλατάκι απο το άλλο....γιατί όντως αν δεν υπάρχει γαλα στο ψυγείο δεν μπορείς να κινηθείς εύκολα:|....και όταν βγώ έξω για δουλειές ξανααντλώ μόλις γυρίσω οπότε συμπληρώνω και άλλες μεριδούλες έτσι

Αχ!!τι ωραία που θα ακούσεις τη μικρή να λέει το ποιηματάκι της!!!

c2Gbp2.png

Νίκη καλή επιτυχία με το ποιηματάκι της όμορφης κόρης σου.. κ με το καλό να υποδεχθείτε το πρώτο σας δοντάκι...

Εμείς ήταν να μην πάρουμε φόρα κ βγάζουμε κ δεύτερο... Πολλή γκρίνια όμως... κ ήταν που ήταν κολλημένος πάνω μου( όταν λέω κολλημένος το εννοω δεν πάει πουθενά, ουτε στον μπαμπά μερικές φορές...) τώρα με τα δόντια έχει παραγίνει... Αλλά δεν πειράζει καλά να είναι ο κουκλος μου...

Το μόνο που εύχομαι είναι να μην αρχίσει το συστηματικό δάγκωμα... γιατί κάτι μικρές δαγκωματιές τις έχω φάει... αουτς...

Κοριτσάρες μου, σας εύχομαι καλά χριστουγεννα.. να φιλήσετε τα μπεμπάκια σας...

Φιλάκια πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

αυγουστο μανούλες καλά χριστούγεννα! εχω συνέχεια στο μιαλό μου ότι περισυ τετοιο καιρό είχαμε τα αυγουστομωράκια στην κοιλίτσα μας! χα'ορομαι παρα πολύ που φ'ετος είναι στην αγκαλιά μας! εστω και αν εχουν μυξούλες, αν δεν κοιμούνται και άλλα θεματάκια! ευχές για υγεία πανω απο όλα! και να ειμαστε όλοι καλα και με όσους αγαπάμε!

καλά χριστούγεννα λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμείς τέτοιες μέρες το μάθαμε. Χριστουγεννιάτικο δώρο ήταν. Κι ας έλεγε ο αντρας μου "δε μπορεί, λάθος θα έκαναν"... χαχα!... ακόμα του το λέω! :)

Καλά Χριστούγεννα κοριτσάκια! Πάντα με υγεία!

dJzIp2.png Fysmp3.png

709638l34rcvnx1o.gif

Καλα Χριστουγεννα και χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες και σε ολα τα μπεμπακια!!Πιστευω οτι για ολους μας ειναι τα καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μας!!

Εμεις περυσι τετοια μερα ανακοινωσαμε στους γονεις την εγκυμοσυνη μου μετα απο 1 μηνα μυστικοπαθειας!!

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανουλες τα μπεμπακια και σε ολο το κοσμο!

περσυ σαν σημερα την ειδα για πρωτη φορα:ηταν μια γραμμουλα... τωρα? κοιμαται διπλα μου!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα!!!!!!!!!!

Καλα Χριστουγεννα!!!!!!!!!!

Ελπιζω να περασατε ολες τελεια....να φαγατε πολυ....να γελασατε ακομη περισσοτερο ....να χαρηκατε τα μωρακια σας κ τις οικογενειες σας!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε ολες!!!!!!!

Ευχομαι μια μερα να γνωριστουμε και απο κοντα :P:p:p:p

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Χρόνια πολλα με υγεια!!! Να ειναι γερά τα παιδάκια μας!!! Καλα να περάσετε!

Κι εγώ θυμάμαι τετοιες μερες το εμαθα, παραμονή πρωτοχρονιάς εκανα και τη χοριακή και τους το ανακοινώσαμε οτνα κοψαμε την πίτα....μελετήσαμε κι ενα κομμάτι παραπάνω... :cool:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ πέρισυ τέτοιες μερες ημουν ακινητοποιημενη λογω αιμοραγίας....και παρακαλούσα φέτος να κρατάω το μωράκι μου αγκαλιά! και να λοιπόν που είναι εδω δίπλα μου και με κοιταζει και γελάει!

Ευχές και πάλι, για αγάπη, χαρά και πανω απο όλα υγεία!!!!!!!!!!

χρόνια πολλά και απο εμένα!!!!!!!!!!!!! Εμείς πέρυση τέτοια μέρα κάναμε το τεστ ήμασταν μήνα το μέλιτος και το βράδυ στην κρουαζιέρα στο Σηκουάνα προσπαθούσαμε να το συνειδητοποιήσουμε...

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...