Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια,η stellunak ξέρει καμια τί κανει και που βρίσκεται;

χμμμ:rolleyes: όντως...που να βρίσκεται?? παρακολουθούσα το blog της sto fb αλλά λίγο μετά που γέννησε δεν ξαναέγραψε....μιας και ήταν μόνο για την εγκυμοσύνη

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

χμμμ:rolleyes: όντως...που να βρίσκεται?? παρακολουθούσα το blog της sto fb αλλά λίγο μετά που γέννησε δεν ξαναέγραψε....μιας και ήταν μόνο για την εγκυμοσύνη

κι εγώ προσπάθησα να ξαναμπω στο blog της αλλα το εχει κανει private

UslQp3.png

UOZVp3.png

Να σας πω...η μικρή μου απο σημερα το πρωι ακούγεται λίγο βραχνιασμένη. Εδώ και 2 μέρες κλαίει πολύ και τσιριχτά με το παραμικρό. Είναι λέτε νευράκια απο δοντια και βραχνιασε απ'το κλάμα ή ειναι τίποτε άλλο χριστουγεννιάτικα; Σε λιγο θα παρω τη γιατρό μας να ρωτήσω,να εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...:?

Καλά, η γιατρός μας πρέπει να πάρει βραβείο υπομονής...ειδικα πριν σαραντίσουμε την ειχαμε πρήξει τη γυναικα,και παντα ευγενεστατα μας απαντούσε σε Ο,ΤΙ βλακεια τη ρωτούσαμε...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

hello mums!!!!!!

Εχθες ο γιοκας μου ξυπνησε 2 φορες μες στη νυχτα κ γελουσε ,μιλουσε(αγκου...αααα...γγγγ...)....συνηθως κουνιεται λιγο,τον βαζω στο στηθος κ κοιμαται...Τι εγινε τωρα;;;;χαχαχα...μη μου κανει τη νυχτα μερα....:):):)

τεσπα....καλα να ναι...

Προσπαθησα ολη μερα να τον θηλασω απο το 1 στηθος μπας κ γεμισει το άλλο για να αντλησω(για καταψυξη,για ωρα αναγκης) αλλα μπαααα....γκρινιαζε κ τον εδωσα να πιει κ το αδειασε μεσα σε 5 λεπτα!!!!

Αθηνα για πες ρε συ....πως θα αντλησω αφου μου τα αδειαζει συνεχως;;;;;;;;;;;;;;;δεν μπορω να παω πουθενα χωρις αυτον,,,,

...επισης δεν με βλεπω να κανω κανενα γλυκο γιατι βαριεμαι!!!χαχαχαχα!!!!!

...επισης μια απρη μυτουλα φαινεται στα κατω ουλα του...φανταζομαι σε λιγες μερες θα ξεπεταχτει κ σε εμας το 1ο μας δοντι!!!!!!!:)

Αυριο η λατρεια μου λεει ποιημα ως Λαμπρο Αστερι.......το αστερι μου:):):):) κουκουβαααααα!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...