Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανουλες.... κ εμείς σήμερα βγάλαμε το πρώτο μας δοντάκι

Για αγόρι γρήγορα το βγάλαμε... αν κ εγώ είχα ήδη ένα όταν ήμουν 3 1/2 μηνών...

Καλησπέρα μανούλες,

πήγαμε και εμείς στον παιδίατρο σήμερα,

8060γρ. και 65,5εκ. !!!!!

Έφαγε και δυο εμβόλια στον ποπουλι, έκλαψε λίγο αλλά μόλις τον πήρα αγκαλιά σταμάτησε.

Έκανα μια ερώτηση τον παιδίατρο για στερεά....με κοίταξε άγρια και μου είπε "γιατί δεν τρώει αρκετά;;" "μια χαρά βάρος έχει, μην βιάζεσαι"

Τον άλλο μήνα πάλι θα πάμε για εμβόλιο.

Μπήκαμε στον χορό τώρα....

Πωπω... εσείς περνάτε κ εμάς... μπράβο βρε θηριάκι ο μπέμπης... όσο για τα εμβόλια... κουράγιο... τα λυπάμαι τα καημένα αλλά έλα που πρέπει να τα κάνουν...

Το κωνκωνάκι τι κάνει? Βάφτισε το μωρό ή όχι ακόμα???

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν ηταν πολύ εξυπηρετικοί...μου ειπαν να κλεισω ραντεβού για σερβις!!! (Καλο,ε; Πως το βρίσκεις;:lol:)

:lol::lol::lol:

άρα γιατι να μην συνεχίσω τον αποκλειστικό θηλασμο μεχρι να πάει 6 μηνων;

ξεκίνα απο τον 6ο μήνα αφου θα πίνει το δικό σου γαλατάκι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

nikolina,είχε λίγη γκρίνια όταν έσκασαν τα δοντάκια. Δεν έκλαιγε πολύ, αλλά ηταν ανήσυχη,ξυπνούσε 2-3 μέρες πιο συχνά τα βράδια,κι ήθελε να μπαίνει στο στήθος πιο συχνά,εστω μόνο να πιπιλίσει. Της έδινα αυτά τα μασητικά με το gel που μπαίνουν στο ψυγείο,τα οποία για λίγο την ανακούφιζαν,αλλά είναι και μικρή και δε μπορούσε να τα χειριστεί μόνη της οπότε εκνευριζόταν. Τώρα πάλι εχει αρχισει γκρινίτσες και πολλά σαλια και πολύ τρίψιμο με τα χέρια στο στόμα,μάλλον ετοιμαζόμαστε για τρίτο δοντάκι...

Κι ο δικός σου το κάτω έβγαλε μαλλον,ε; Αχ,μεγάλωσαν τα μπεμπάκια κι εχουν δόντια...απίστευτο μου φαίνεται!

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλησπερα κουκλιτσες τι κανουν τα μπεμπονια σας?

κι εμενα ο μικρος εχει πολυ φαγουρα στα ουλα,αλλα δεν εχει βγει ακομα δοντακι,λετε να ερχεται η ωρα....

tettamar τοσο γρηγορα θα βγαλει και τα πανω η δικια σου?

76IGp3.png

tettamar τοσο γρηγορα θα βγαλει και τα πανω η δικια σου?

Δεν ξέρω κοριτσάκι μου...δεν εχει φανει κατι,απλά την βλέπω που συνέχεια τρίβει τα ουλα και έχει πολλά σαλάκια...

UslQp3.png

UOZVp3.png

galat να πάρω το μικρό ή το μεγάλο τσάι?? πόσο περίπου διαρκεί αυτό που πήρες?

μμμ δεν ξερω γιατι δεν πινω...ολο το ξεχναω, λεει ομως οτι φτιαχνε 20 κουπες, εμενα μου φαινεται οτι φτιαχνει περισσοτερο...

χαχαχα! τι απλο κοπελια??? εσυ εκανες την υπερπαραγωγη!!!! εγω απλα βραζω τα δαμασκηνα με κανελα και γαρυφαλο!!!! δεν χρειαζεται να πω τι9 φαγητο θα φτιαξω αυριο??? θα φτιαξω την υπερπαργωγη!

Αχ, δεν σε προλαβα, αυτη ειανι η συνταγη!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/xoirino-me-damaskina-methismeno.html

Π

Τα δικά μας νέα...εχουμε πια 2 δοντια! Το θεμα με τα κακάκια λύθηκε με το που βγήκαν τα δοντάκια,δε θυμαμαι αν το έχω ξαναγράψει.

!

Kale νωρίς νωρίς τα μωρά του καφε δοντάκια!!! Νικολίνα με γεια και σε σας!!!!

Θυμισε μου , τεταμαρ τι εννοεις εφτιαξαν τα κακα? Πως ήταν πριν?

Εμει εξακολουθουμε το στουμπωμα χαχαχαχχαχααχα καθε 6 μερες....;)

Ντιμ καλα να περάσεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

τι κανεται??? εγω κλασικα βγαζω γαλα....

η μπεμπα τις προαλλες θηλαζε πολυ νευρικα και δαγκωνε..και με εχει τραυματισει....

galat tnx για την συνταγη!!!! ψιλοαυτοσχεδιασα!!!!

τι κανουν τα νεα δοντακια????? εγω κοιταω την μπουμπου καθε μερα μηπως ξεπροβαλει κατι!!!!:P Αλλα τιποτα! οχι οτι δειχνει να βγαζει...αλλα ετσι για να δω πρωτη το δοντακι της αν ξεπροβαλει!

εμενα ρε κοριτσια ειναι πολυ αστατη στα κακα....μπορει μια μερα να κανει 1 φορα και την επομενη να μην προλαβαινω να την αλλαζω....αν και εχω προσεξει οτι οι μερες που δεν προλαβαινω να την αλλαξω ειναι αυτες που δεν δουλευω και την αφηνω να κανει οσο πιπιλα θελει... να σχετιζονται αραγε??

τεσπα...

galat εσας δεν βοηθαει ο γλυκανησος με χαμομηλι??? ρωταω γιατι βοηθαει ακομα και μενα!!

σημερα διαβαζα τις παλαιοτερες σελιδε το καφε... δεν σας ειχα βρει τοτε:cry::cry:

ημουν κι εγω στο κρεββατι για 1 μηνα... και δεν ειχα σκεφτει να μπαινω Internet...κριμα... θα ηθελα να τα λεγαμε απο πιο πριν!

Θυμισε μου , τεταμαρ τι εννοεις εφτιαξαν τα κακα? Πως ήταν πριν?

Ειχε βλεννα και κακα υδαρή σαν διάρροια, ψαχτήκαμε για τα χιλια μυρια,εκοψα απο τη διατροφή μου επίσης τα χιλια μυρια, και τελικα μαλλον ηταν απο τα δοντια. Τωρα τρώω κανονικα κι ολα μια χαρά!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Γειά σας κοριτσάκια, μόλις γυρίσαμε απο τη βολτίτσα μας...αν και φύσαγε του είχα βάλει το κάλυμμα βροχής στο καρότσι και πηγαμε για καφεδάκι μια χαρά...τον ζύγισα το πρωί και έχει φτάσει 7.300 το μουργάκι:P

η μπεμπα τις προαλλες θηλαζε πολυ νευρικα και δαγκωνε..και με εχει τραυματισει....

Μου το έκανε και ο δικός μου 2-3 φορές αυτές τις μέρες...δεν τραυματίστηκα αλλά πόνεσα:shock:...και το έκανε λίγο πονηρά, ενω είχε ψιλοσταματήσει να θηλάζει, με "δάγκωσε" αποτομα....ο άτιμος:mrgreen:

Ειχε βλεννα και κακα υδαρή σαν διάρροια, ψαχτήκαμε για τα χιλια μυρια,εκοψα απο τη διατροφή μου επίσης τα χιλια μυρια, και τελικα μαλλον ηταν απο τα δοντια. Τωρα τρώω κανονικα κι ολα μια χαρά!

θυμάσαι που στο είχα πει???:D:D:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...