Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

sth κατσαρόλα το εκανα κι εγώ με δαμασκηνα πορτοκαλι κονιακ λευκο κρασι κρεμμυδι....απλα και ονειρικοοοοοοοο

χαχαχα! τι απλο κοπελια??? εσυ εκανες την υπερπαραγωγη!!!! εγω απλα βραζω τα δαμασκηνα με κανελα και γαρυφαλο!!!! δεν χρειαζεται να πω τι9 φαγητο θα φτιαξω αυριο??? θα φτιαξω την υπερπαργωγη!

Ξερω παιδάκια που θηλαζουν και πεφτουν ξερά 10 ώρες(η Ειρηνη εως 6 μηνων κοιμόταν 8 το βραδυ με 8 το πρωι)

Bάλε και τα δικά μου σ' αυτή τη λίστα! Και ο γιός και η κόρη! Στον γιο μου είχα ταράξει τον παιδίατρο στα τηλέφωνα, γιατί να κοιμάται τόσες πολλές ωρες, μηπως να τον ξυπνάω να φάει και τέτοια. Τωρα είμαι πιο χαλαρή.

Την προηγουμενη Τρίτη ήρθε ο γιατρός μας και μετρηθήκαμε κι εμείς. Ειναι 66 πόντους και 7.500 κιλά η μπουμπού και πολύ ανησυχούσα διαβάζοντας τα δικά σας, που τα περισσότερα μπεμπάκια είναι κάτω από 7 κιλά, μη μου γίνει χοντρούλα. Αλλα βλεπω και της νικολίνας εκεί παίζει, χοντρούλα δεν είναι πάντως, εχει μαγουλάκια και μπουτάκια με διπλίτσες, αλλά οχι παχουλά. Ειδωμεν, το εχω αγχος παντως μη μου γίνουν παχουλά τα παιδιά μου, άλλες μαμαδες φωνάζουν στα παιδιά τους να τρώνε, κι εγώ ανησυχω μην τρωνε πολύ, τεσπα, εχω ενα κολλημα ας πούμε...

Ο πωπός μας ειναι κι εμάς κοκκινούλης. Μαλλον δεν την αλλαζε συχνα η κοπελα που την κρατάει τα πρωινά που εγώ δουλεύω, ή δεν την στέγνωσε καλά (κρατάει και τον μικρό και ίσως την άλλαζε βιαστικά, κατι τετοιο υποθέτω) και ειχε κοκκινησει σε όλη την περιοχή της πάνας. Της εβαλα μελάνι 2 μερες, αν και περασε το γενικό κοκκινισμα, γυρω στην περιοχή του πρωκτού ειναι πιο έντονο. Τωρα της βάζω μια κρεμα που μου είπε ο παιδίατρος, με βαση μια φυτική ρίζα, φαρμακευτικό σκεύασμα μεν... για να δούμε... Μ'εφαγε η αυτοπεποίθηση, ο γιός μου δεν είχε συγκαεί ποτέ, ήμουν σίγουρη ότι δε θα το παθαινε ούτε η μπουμπού. Κι εμείς παμπερς χρησιμοποιούμε, τα baby dry μόνο. Στον γιο μου τελευταία βαζω του lidl και του carefour, καλα τα βρήκα και αυτά, αλλά το βράδυ του βάζω pampers, με τις άλλες μάρκες ξυπνάει μέσα στα τσίσα. Για τα active fit το είχα διαβάσει κι εγω στο φορουμ ότι κάποιες μαμάδες παραπονέθηκαν για συγκαματα.

Για τη βιταμίνη D δε νομίζω να υπάρχει θεμα, αν εχετε στο σπίτι τα πατζούρια ανοιχτά, ωστε να μπαίνει φως στο δωμάτιο. Δεν απαιτείται απ' ευθείας εκθεση στην ηλιακη ακτινοβολία για να παραχθεί η βιταμίνη D, και το φως που διαχέεται στο δωμάτιο ειναι αρκετό.

Το Σάββατο πήραμε τα μικρα και πήγαμε στο Γκάζι στην Παραμυθούπολη και θα σας πώ το εξής: πληρώσαμε εισητήριο και για το μωρό! Η είσοδος λέει είναι 12 ευρώ για εναν ενήλικα και παιδί άνω των 2 ετών και 8 ευρω για εναν ενηλικα και ενα παιδί κάτω των δυο ετών. Εμεις λοιπον πληρωσαμε 16 ευρώ, μιας και συνοδεύαμε 2 παιδακια, ασχετα αν το ενα ήταν 20 μηνών και το άλλο 4 μηνών! Και τι είχε μεσα? Εναν Αγιο Βασίλη, 3 στρουμφάκια που περιφερονταν, τη Χιονατη που ζωγράφιζε το πρόσωπο των παιδιών, ενα καρουσελ, ενα τρενάκι, παγοδρόμιο, ενα μικρό φουσκωτό καστρο και μια μικρή τσουλίθρα little tikes. Ο μικρός μου εκανε εναν γύρο στο καρουζελ, εναν γύρο στο τρενακι και την περισσότερη ώρα την περάσαμε στην τσουλίθρα και κυνηγώντας τον παπα Στρουμφ. Παντως τα 16 ευρώ δεν τα αξιζε, για μας τουλάχιστον, με τοσο μικρό παιδακι, τα μεγαλύτερα που εκαναν και πατιναζ ίσως το ευχαριστηθούν περισσότερο. Πιο καλά περάσαμε στο Athens Heart με τα ξωτικά και τον Αγιο Βασίλη και δώσαμε πολύ λιγότερα για το καρουσελ και το τρενακι.

Μήπως πήγε καμιά σας στο Γουδί, στο χριστουγεννιάτικο χωριό? Θελω να παω τα μικρά, αλλά δε θελω να τσαντιστώ πάλι αν είναι κι εκεί μούφα...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Χμμμ... μαλλον θα απαντήσω μόνη μου, βρήκα αυτό στο φόρουμ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=76212

και αυτό:

http://entertainment.in.gr/html/ent/999/ent.95999.asp

με ενα σχόλιο όχι και τοσο κολακευτικό στο τέλος

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλησπέρα μανούλες,

πήγαμε και εμείς στον παιδίατρο σήμερα,

8060γρ. και 65,5εκ. !!!!!

Έφαγε και δυο εμβόλια στον ποπουλι, έκλαψε λίγο αλλά μόλις τον πήρα αγκαλιά σταμάτησε.

Έκανα μια ερώτηση τον παιδίατρο για στερεά....με κοίταξε άγρια και μου είπε "γιατί δεν τρώει αρκετά;;" "μια χαρά βάρος έχει, μην βιάζεσαι"

Τον άλλο μήνα πάλι θα πάμε για εμβόλιο.

Μπήκαμε στον χορό τώρα....

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Για τη βιταμίνη D δε νομίζω να υπάρχει θεμα, αν εχετε στο σπίτι τα πατζούρια ανοιχτά, ωστε να μπαίνει φως στο δωμάτιο. Δεν απαιτείται απ' ευθείας εκθεση στην ηλιακη ακτινοβολία για να παραχθεί η βιταμίνη D, και το φως που διαχέεται στο δωμάτιο ειναι αρκετό.

ΠΟλυ με ανακουφισες με αυτο!!!!

Κιε γώ ετσι εκανα στην ΕΙρηνη της εβαζα λιντλ(πολυ ευχαριστημενη) και το βραδυ baby dry.

Λοιπον ειμαι βαθυτατα συγκινημενη και ελπιζω να το κρατησει...η μικρη εχει κοψει τις πανες απο το καλοκαιρι, φορουσε μονο στον υπνο μεσημερι -βραδυ διοτι δεν ειχα ορεξη να πλενω ούσα εγκυος και μετά με το μωρο...

Ξεχασαμε να βαλουμε μια μερα και ηταν μια χαρα στεγνη! και μου λεει , μαμα ειμαι μεγαλη πια δεν θελω πανα ουτε το βραδυ!

Και αφου μου το ζητησε ΟΚ, 2 βραδυα προς το παρον μια χαρα στεγνη...βλεπουμε!!!!Μακαρι... (και μολις παρελαβα τα easy up no 5 apo amazonχαχαχαχαχαχαχα) αλλα χαμενα δεν πανε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ολυ, τηλεπαθεια μαζι γραψαμε!!! 8 κιλα ρε θηριο?????μπραβοοοοοοοοο

Ειδες, κι ο παιδιατρος συμφωνει μαζι μου αχαχαχαχαχαχαχαχα(σε πειραζψ, ναι?)

Ηθελα απο καιρο να στο πω ο γιος σου μου θυμιζει λιγο τον δικο μου! Ειναι κουκλακια και τα 2 να τα χαιρεστε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ολυ, τηλεπαθεια μαζι γραψαμε!!! 8 κιλα ρε θηριο?????μπραβοοοοοοοοο

Ειδες, κι ο παιδιατρος συμφωνει μαζι μου αχαχαχαχαχαχαχαχα(σε πειραζψ, ναι?)

Ηθελα απο καιρο να στο πω ο γιος σου μου θυμιζει λιγο τον δικο μου! Ειναι κουκλακια και τα 2 να τα χαιρεστε!

βρε και εγω δεν θελω να του δωσω απο τωρα, απλα ετσι ρωτησα.

Αφου βλεπω οτι το παιδι παιρνει καλο βαρος και χωρις να τρωει ιδιαιτερα πολυ.

Τωρα που το ειπες, μπηκα στο φατσοβιβλιο να ξαναδω τον δικο σου....εχεις δικιο...χαχαχα...σαν να μοιαζουν.

Εχουν το ιδιο μαυρο μαλλακι και τα ματακια και τα φρυδακια....χαχαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κούκλες!!

και στο ρηλαξ ενω τον κουνουσα με το ποδι κ εγραφα στο καφε μας!!!!:)

:mrgreen::mrgreen: καλόοοο

πήγαμε και εμείς στον παιδίατρο σήμερα,

8060γρ. και 65,5εκ. !!!!!

μπράβο το μωρούλι!!:D

c2Gbp2.png

καλησπέρα και απο μένα!!!!!!!!! Αύριο εμείς πάμε γιατρο και μόλις γυρίσουμε φτιάχνουμε βαλίτσες για Αθήνα!!!!!!!!!!! Θα χορτάσω ύπνο και βόλτες!!!!!!!! Και επιτέλους οι μπλούζες θηλασμού θα βγάλουν τα λεφτά τους....

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλιτσες....τι κανουν τα μπουμπουκακια,εμεις 2 μερες τωρα γυρναμε ολη μερα,ξεπατωθηκαμε,αλλα καναμε ψωνια (το ξεσηκωσα το ζαρα ...και ολα για το μικρουλη)....πηγαμε για καφεδακι και σημερα καναμε μια βολτουλα και στα jumbo ...αυριο ομως σπιτι,να ξεκουραστουμε και να ανακτησουμε δυναμεις...

76IGp3.png

Κορίτσια,έχει καμια σας λίκνο απο το ΗΡΑ με κουνουπιέρα; Πως μπαίνει αυτό το πράγμα;;;; Τόσο χαζή ειμαι και δεν μπορώ;;;; Όταν το ετοιμασα πρωτη φορά το στερεωσα με ράψιμο (εγκυος 7+ μηνων που υπομονή για πειράματα...). Την έβγαλα να την πλύνω και οσο κι αν προσπαθω δεν καταλαβαίνω πως μπαίνει αυτο το ρημάδιιιιιιι! confused.png

Βοήθεια στην ασχετηηηη....!

Α,παρεπιμπτόντως, καλημέρα και να περνάτε καλά!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Kαλημέρααααα.....tettamar δεν εχω αυτό το λίκνο για να σε βοηθήσω...και βασικά δεν έχω και κουνουπιέρα στο λίκνο:?

δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι στο κατάστημα μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν?

c2Gbp2.png

Πήρα τηλέφωνο,αλλά δεν ηταν πολύ εξυπηρετικοί...μου ειπαν να κλεισω ραντεβού για σερβις!!! (Καλο,ε; Πως το βρίσκεις;:lol:)

Τα δικά μας νέα...εχουμε πια 2 δοντια! Το θεμα με τα κακάκια λύθηκε με το που βγήκαν τα δοντάκια,δε θυμαμαι αν το έχω ξαναγράψει.

Τον αλλο μηνα ξεκιναμε σιγα σιγά ρυζάλευρο λεει η παιδίατρος,αφου επιστρέφω κι εγώ στη δουλειά με το νεο έτος. Εγώ διστάζω λίγο,μηπως ειναι νωρις ακομα. Φτιάχνω τράπεζα γάλακτος, και δεν θα λειπω πολλές ώρες (3-5 ώρες κάθε μέρα),άρα γιατι να μην συνεχίσω τον αποκλειστικό θηλασμο μεχρι να πάει 6 μηνων; Θα δείξει...θα δοκιμάσω το ρυζάλευρο και αν δω οτι δεν ειναι ετοιμη θα το αφήσω για πιο μετα. Βέβαια,η δικιά μου μας κοιτάει που τρώμε και γλύφεται ή "μασάει", με γουρλωμένα ματάκια (δώστε κι εμένα καλεεεεε!).

Το ριξαμε κι εμεις σε βολτες κι επισκέψεις,και το χαιρομαστε πολύ. Χθες μπήκαμε μαζί και σε καρουσελ και γελούσε συνέχεια το μανάρι μου.

Λέμε να πάμε και στο Σκεπαστο Χωριο στο Γουδή, αλλα μετά το post της zouzounel μου έχει μετριαστει ο ενθυσιασμός. Τουλάχιστον έχουμε δυο δωρεάν εισιτηρια,μην κλαιμε τα λεφτά μας...

Φιλάκια πολλα και γιορτινά!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...