Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμενα ξυπνουσε συχνα μη σου πω καθε μια ωρα,αλλα ειχα απολυτη ησυχια στο σπιτι και ελαχιστο φως...

και για μενα στην αρχη δεν ηταν ευκολο...να πω την αληθεια με βοηθησε ιδιαιτερα η πιπιλα...

τον εβαζα στην κουνια και εκλαιγε αλλα δεν τον σηκωνα,μονο οταν καταλαβαινα οτι υπαρχει θεμα(ποναλακια)...εκανα 1-2 δρομολογια να του βαλω την πιπιλα και μετα απο 5-10 λεπτα ειχε κοιμηθει,ετσι εμαθε οτι δεν παιζω...επισης τις πρωτες φορες τον εβαζα στην κουνια και τον κουναγα με το χερι εκει,δεν τον σηκωνα αγκαλια ετσι συνηθισε...και τωρα αν δεν εχει κοιμηθει την ωρα που τρωει,τον βαζω στην κουνια,εννοειται παντα με ελαχιστο φως και τον αφηνω...καθεται εκει χαζευει λιγακι και μετα κοιμαται

καλα μην συγκρινεις με μενα ,υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι ειμαι ακαρδη μανα

επισης ολη μερα τον εχω στο σαλονι,μονο το βραδυ τον βαζω να κοιμηθει στην κουνια,ολη μερα κοιμαται στον καναπε,στο παρκοκρεββατο,στο ρηλαξ..οπουδηποτε αλλου εκτος απο την κουνια...

το καλο βεβαια ειναι οτι και εξω να ειμαι κοιμαται στο καροτσι,οποτε δεν εχω θεμα να παω καπου και να μην μπορω να τον κοιμησω στην ωρα του

πάνω κάτω τα ίδια...καλά δεν το συζητώ για τη πιπίλα...τον ηρεμεί αμέσως....και ο κουραμπιές μου όπου και να τον βάλω κοιμάται και πολλές φορές κοιμάται χωρίς ιδιαίτερο κόπο μόνος του στην κούνια...αλλά αν κλαίει δε μπορώ να τον αφήσω λεπτό, τον παίρνω λίγο αγκαλιά και κοιμάται...ίσως να με δυσκολέψει αργότερα αυτό αλλά πραγματικά μου είναι αδύνατον:-(......

αλλά πως κοιμάται τόσες ώρες τη νύχτα ο δικός σου????θελώ κι εγωωωωωωω:mrgreen::mrgreen:

www.rozmarino.gr

exei και ωραία σαπουνακια!

Επίσης να σας πω κατι αλλαο...ρε κοριτσια δεν τον βγαζω καθολου βολτα...και ξερω οτι ειναι πολυ σημαντικο,,,να εχει βγει 5-6 φορες?

Ουφ ανησυχω για τη Βιτμαμινη D kai δεν θελω να δωσω συνθετικη...

galat όντως έχει καλή κηραλοιφή και το rosmarino αλλά τα σαπουνάκια του (τα χρησιμοποιούσα μήνες) είναι λίγο "γλιτσέ":mrgreen::mrgreen: και δεν κάνουν αφρό....γι'αυτοοοοοοο σας έχω πολύ καλύτερα:D αυτά http://www.iherb.com/Dr-Bronner-s-Magic-Soaps κάνουν πολύ ωραίο αφρό και μυρίζουν ωραία, έχω πάρει αμυγδαλο και τριαντάφυλλο, έχει και χωρίς άρωμα για μωράκια

κι εγώ δεν τον βγάζω πολύ:(.....έχει και χαζόκαιρο

πρέπει να πάρει βιταμινη d οπωσδήποτε?

και ποτε περελαβες? Εμνα εβγαζε 20 δεκ estimate και σε μια αλλη παραγγελει α17 αλλα τιιιιιιιποτα καλα τα ελτα εδώ το καθυστερουν αλλα πες μου να ξερω...

ξέρω και απο άλλες κοπέλες οτι είχαν θεματάκι με τις παραλαβές αυτό τον καιρό λόγω απεργίας

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamalou εμενα κοιμαται ετσι γιατι τρωει ξενο το βραδυ

o δικός μου πάλι δεν το θέλει με τίποτα..ήρθα στους γονείς μου και μιά μέρα έπρεπε να βγω έξω ,δεν είχα προλάβει να μαζέψω πολύ γάλα (μόνο 80μλ) και είχα φέρει κάτι φακελάκια ξένο που μου είχε δώσει η παιδίατρος παλιότερα (τότε με τη μαστίτιδα)...ε!!'εγινε μάχη...δεν το έπινε με τίποτα, μα με τίποτα...του έδωσε τελικά αυτά τα 80 η μαμά μου και γύρισα τρέχοντας εννοείται πισω.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

εγω τον βγαζω σχεδον καθημερινα αλλα ,μονο τωρα που ηταν μπουκωμενος τον κρατησα μεσα 3 μερες...

mamalou εμενα κοιμαται ετσι γιατι τρωει ξενο το βραδυ

oxi, den einai αυτός ο λόγος...κοιμάται επειδη ...κοιμάται.

Ξερω παιδάκια που θηλαζουν και πεφτουν ξερά 10 ώρες(η Ειρηνη εως 6 μηνων κοιμόταν 8 το βραδυ με 8 το πρωι)

και παιδάκια με ξενο που ξυπνανε αν 2ωρες...

Ουτε του παπά χαπάκιιιιιιιιι χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τα σαπουνάκι του ροζμαρινο ειναι οντωσ αντιαφρικά...χαχαχαχαχαχαχα

αν ψωνιζεις απο Iherb ;h prokeitai na cvniseiw pew moy na soy steilv ena kvdiko gia 5 dollaria ekptvsh...

egv den exv ψωνισει ποτε(ακομα) απο εκει και εχει πολυ ωραια πραγματα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ψωνίζω συχνά...έχει πολύ ωραία πραγματάκια...απλά έχει όριο βάρους τα 1.300 γρ....και τα έξοδα είναι πολύ φθηνα, περίπου 4 δολάρια...μήπως ο κωδικός είναι για νεους πελάτες μόνο?...στείλτον πάντως αν δε θες να το χρησιμοποιήσεις:D:D....αν δεν τον "πάρει" θα σου το πω

c2Gbp2.png

ki wgv 2 koytew tzampo diplew phra...μαλλον οχι...το πηραν πρεφα εδω οι αντιπροσωποι και εβαλαν το χεράκι τους...

Δεν μου λες, ποτε ειχαν γινει dispatched?και ποτε περελαβες? Εμνα εβγαζε 20 δεκ estimate και σε μια αλλη παραγγελει α17 αλλα τιιιιιιιποτα καλα τα ελτα εδώ το καθυστερουν αλλα πες μου να ξερω...

4/12 είχε dispatched. Χθες το απόγευμα παρέλαβα. Και εγώ τα περίμενα 20/12. Και μετανιώνω που δε πήρα περισσότερα.... πήρα ένα 4άρι και δυο 4+.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα μανές,

Χαπακι αλλη μια άκαρδη μάνα εδώ...χαχαχαχα

από την αρχή τον έμαθα να κοιμάται μόνος του και όχι πολλές αγκαλιές.

Βόλτα βγαίνουμε κάθε μέρα, αυτήν την εβδομάδα δεν τον έβγαλα δυο μέρες γιατί έχει πολύ χιόνι και ήταν ανήσυχος, σήμερα τον λυπήθηκα και τον έκανα μια βολτουλα στα γρήγορα και ηρέμησε το πουλάκι μου.

Παραδέχτηκα και το καρότσι μας, δεν μασάει στο χιόνι!!!!

Βιταμίνη D παίρνουμε έτσι κι αλλιώς, εδώ όλα τα μωράκια παίρνουν τον πρώτο χρόνο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας ομορφες!!!:)

κ εμεις καθημερινα βολταρουμε,εκτος απο την τελευταια εβδομαδα που βγηκαμε μονο μια φορα....Εχθες κ σημερα την ηπιαμε την καφεδια μας στην πλατεια!!!!!ηταν σουπερ!!!!κρυο αλλα με λιακαδα :)

Βιταμ. D κ σιδηρο μου ειπε η ντοκ να δωσω αλλα κανω τη χαζη κ το αφηνω απο το νεο ετος...

Αποφασισα κ εγω να βγαλω μια πειπαλ (να μην πρηζω την Ιντι χαχαχα)....αντε να δουμε πως θα σταματησω μετα!!!χιχιχι!!!!

Χαπακι εγω ξεκινησα παμπερς κ τωρα λιμπερο κ ολα καλα....πιο οικονομικα μου βγαινουν...κ ο μπεμπης δεν εχει κοκκινησει ,να φανταστειτε οτι ουτε του βαζω κρεμα σε καθε αλλαγμα...

Τελικα το αμαζον ειναι το καλυτερο;;;;;μονο παμπερς σταματησαν να στελνουν;;;;;;

Κ εμεις στο στηθος κοιμομαστε....μια δυο φορες ετυχε να κοιμηθει στην κουνια(που κουνιεται μονη της)και στο ρηλαξ ενω τον κουνουσα με το ποδι κ εγραφα στο καφε μας!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Βιταμ. D κ σιδηρο μου ειπε η ντοκ να δωσω αλλα κανω τη χαζη κ το αφηνω απο το νεο ετος...

εμένα δε μου είποε τίποτα...

Αποφασισα κ εγω να βγαλω μια πειπαλ (να μην πρηζω την Ιντι χαχαχα)....αντε να δουμε πως θα σταματησω μετα!!!χιχιχι!!!!

άντε να δούμε ποιος θα σε ξεκολλήσει μετά...!!! χαχαχαχα

Τελικα το αμαζον ειναι το καλυτερο;;;;;μονο παμπερς σταματησαν να στελνουν;;;;;;

Κατά διαστήματα; παίρνω διάφορα... τα μπιμπερό μου από εκεί τα πήρα

Τα κουπόνια, εεεεεε..... μη ξεχαστούμε, τα βρήκα! :wink::wink:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα μανούλες,

εδώ ρίχνει πολυυυυυυυυυυυυ χιόνι, σήμερα δεν βγήκαμε έξω αλλά βγήκαμε λίγο στο μπαλκόνι να δούμε το χιόνι που πέφτει, να βλέπατε πως το κοιτούσε...χαχαχα

Αύριο μάλλον θα πάμε με το έλκηθρο στο ραντεβού μας με τον γιατρό...χαχαχα

πλακα κανω...υποσχέθηκε να μας πάει ο μπαμπάς μας με το quattro του!!!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπερα!!! Σημερα έκανα ενα τελειο φαγητακι χοιρινο με δαμασκηνα πρωτη φορα το εφτιαχνα μουρλιααα μιαμ μιαμ.

Βιταμινη Δ δεν χρειαζεται αν βγαινει το μωρο εξω και η μαμα του.... απλ το ειπα επειδη εγω δεν βγαινω ουτε κι ο μπεμπης ιδιατερα...

για το κοιμισμα εμενα τον παιρνει ο υπνος αμεσως τρωγοντας, οποτε τι αν κανω , να τον ξυπνησω για να τον μαθω να κοιμαται στη κουνια? Δεν γινεται...τον εχει παρει ο υπνος πριν τελειωσε το φαγητο του...δυστυχως....αν αργοτερα αλλαξει αυτο, θα προσπαθησω να οτν μαθω να αποκιμιεται μονος του...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερα!!! Σημερα έκανα ενα τελειο φαγητακι χοιρινο με δαμασκηνα πρωτη φορα το εφτιαχνα μουρλιααα μιαμ μιαμ.

.

καλα ειναι τελειο το φαγητακι!!!! και γενικα το χοιρινο πρισφερεται για φρουτενια φαγητα! εγω το φτιαχνω και με δαμασκηνα στον φουρνο και με πορτοκαλι στην κατσαρολα!!! και το μπουτακι γινεται ωραιο με πατατπυλες και βερυκοκα στον φουρνο!!! δοκιμασε τα και θα σου αρεσουν πολυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...