Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καθώς φτάσαμε αισίως τα 8 κιλά κ τους 67.5 πόντους... :cool: Είπαμε δίμετροι θα γίνουμε... Φτύστε μας... :tongue:

.... Ευχηθείτε κ εσείς να μας κάνει τη μόνωση κ να γλυτώσουμε τη μετακόμιση...

Υ.Γ. κ εγώ δηλώνω φουλ ερωτευμένη με τον όμορφο (έτσι το λέω το παιδί μου... όχι επειδή είναι δικός μου.... ):roll:

φτου φτου φτου:D:D

αχχχ!!κοριτσάκι μου μακάρι να την κάνει....είναι πακέτο οι μετακομίσεις!!

τι να κάνουμε...είναι το cafe με τα μοντέλα!!βγήκαν όλα κουκλιά....κουκουβααααααααααααα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μας πει!!!indieeeeeeee!!

Είμαι γνωστή για την καταναλωτική μου μανία και την τρέλα μου να ψωνίζω φυστικίσια πράγματα από το Internet (ας όψεται η κλεισούρα... χαχαχα)

Λοιπόν... τις κρέμες της Holle τις παρήγγειλα από εδώ :

http://www.biologisch24.com/index.php/cat/c63_Porridge.html

περιμένω από βδομάδα να έρθουνε. Σε 4 μέρες το φυστίκι κλείνει αισίως τον 5ο μήνα. Ελπίζω σε καμιά 15αριά μέρες να αρχίσει να τις τρώει τις κρέμες γιατί παρήγγειλα καμιά 10αριά συσκευασίες διάφορες... Είδομεν!!!

Θα σας πω εντυπώσεις από τις Ηοlle.

Σκέφτομαι και τις κρέμες τησ Frezyderm... μου φαίνονται καλή περίπτωση... από τιμές δεν έχω ιδέα όμως.

Ααα... για τι κρέμες τις Holle μπορείτε να τις πάρετε και από εδώ:

http://www.ecobaby.gr/index.php?cat=58

1? έχουν διαφορά στη τιμή...

Τέσπα.... ας τις τρώνε τα φυστίκια.... γιατί αν δεν τις φάει το φυστίκι μου θα τις μοιράσω στις Αυγουστομανούλες!!! χαχαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

στο πωπουδακι της μικρης παντως ξεβαψε αμεσως,μην ανησυχεις!!2 φορες την ημερα μας ειπε ο γιατρος..

Πείτε μου για το μελάνι... είναι γιατο σύγκαμα???? Ο φυστικίσιος ποπός μας έχει ανοίξει σα γαρύφαλλο....!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλή μου!!! περιμενω την συνταγη!!!!!

αχ!!βρε jo-jo έχω κηραλοιφή για 10 χρόνια...αλλά πως να στη δώσω???

Θα σας πω εντυπώσεις από τις Ηοlle.

περιμένουμε.....καλά που έχω κι εσας και τα δοκιμάζετε πρώτα:mrgreen:...γιατί είμαστε μικρούλια ακόμα για κρέμες

Πείτε μου για το μελάνι... είναι γιατο σύγκαμα???? Ο φυστικίσιος ποπός μας έχει ανοίξει σα γαρύφαλλο....!!!

indie μπορείς να κάνει και το ελαιόλαδο-νισεστέ...έχει σώσει πολλά πωπάκια...δες αυτό : αφού το πλένεις σε κάθε αλλαγή πάνας, συχνότατο άλλαγμα, το σκουπίζεις με πετσέτα. παίρνεις ένα ή δύο χαρτιά απαλά-αυτοκινήτου- και περνάς σχολαστικά στις πτυχώσεις, να φύγει η υγρασία. αν μπορείς να το αφήσεις στον αέρα όσο περισσότερο είναι καλύτερα. μετά βάζεις ελαιόλαδο. μετά νισεστέ μπόλικο, παντού, στις πτυχώσεις σχολαστικά, να ασπρίσει.

πριν βάλεις το ελαιόλαδο βάλε από κατω χαρτάκια από το ίδιο κουτί χαρτικών. μετά το πέρασμα νισεστέ και την πάνα, σκουπίζεις τα χέρια σου σε αυτά.

βοηθάει να έχεις κοντά σου στο άλλαγμα ένα καλαθάκι για τα σκουπίδια, το λάδι σε βαζάκι, το ίδιο και για το νισεστέ.

ό,τι χρειαστείς στείλε π.μ. για να το δω αμέσως.

περαστικά και γράψε μας νέα σας!

είναι για σοβαρότατο σύγκαμα. το είχε η κόρη μου ημερών, λόγω μωρομάντηλων. είχε ανοίξει το δέρμα της. φαινόταν σαν αίμα. δεν λέω παραπάνω... γιατί δεν θέλω να το θυμάμαι.

είναι απο post του φορουμ

c2Gbp2.png

ναι,για το συγκαμα ειναι..ιωδες της γεντιανης το ζητας στο φαρμακειο-μελανι αλλιως..πλενεις πωπουδακι,στεγνωνεις με πιστολακι,με μπατονετα μουσκεμενη με το μελανι περνας τα πληγωμενα σημεια κ ξαναστεγνωνεις.εγω απο πανω εβαλα κ τη συνηθισμενη κρεμα της κ εγινε σουπερ σε 1 24ωρο!!!!!δε το πιστευα!!!

Διαφημίσεις

εμένα δεν "πάει" η καρδιά μου να τον ξυπνήσω ούτε τώρα που μεγάλωσε λίγο....

το πρωί τι ώρα ξυπνάει?

καλε δεν τον ξυπναω,μονος του ξυπναει...το πρωι συνηθως ξυπναει στις 8 περιπου να φαει καθεται λιγο και ξανακοιμαται κατα τις 9 μεχρι τις 10 περιπου και μετα κοιμαται κατα τις 12 μεχρι τις 1:30 περιπου και ξανακοιμαται απο τις 3:30 μεχρι τις 6 περιπου και μετα κοιμαται για βραδυ 8:30 με 9 ...κατα τη διαρκεια της μερας δεν με νοιαζει τι ωρα θα κοιμηθει ,το βραδυ ομως απαραιτητως 9 η ωρα το αργοτερο θα παει για υπνο,αυτο το ξεκινησα απο τοτε που ηταν ημερων κι ετσι εμαθε

76IGp3.png

εισαι τυχρη κοπελια.... κι εμενα ετσι ηταν η ζουζου και τωρα τελευται μας τα χαλασε τελειως........

μαλλον της λειπει η μαμα...παντα να ξερεις οτι γινεται αυτο οταν ξεκιναει η μαμα τη δουλεια...

76IGp3.png

κοριτσια εμενα μια φορα μου εκανε ελαχιστα σπυρακια ,οταν ξεκινησα να βαζω τα libero...με αποτελεσμα να πεταξω ενα πακετο libero και να παρω ξανα pampers,τον πλενω ομως σε καθε αλλαγη πανας με χλιαρο νερακι και το βραδυ μετα το μπανακι που του κανω μασαζακι του βαζω babyoil ή ενυδατικη ...και σχεδον σε καθε αλλαγη βαζω και sudocrem ...

76IGp3.png

κατα τη διαρκεια της μερας δεν με νοιαζει τι ωρα θα κοιμηθει ,το βραδυ ομως απαραιτητως 9 η ωρα το αργοτερο θα παει για υπνο,αυτο το ξεκινησα απο τοτε που ηταν ημερων κι ετσι εμαθε

αυτό πως το καταφερες???κι εγώ τον κάνω μπάνιο συγκεκριμένη ώρα σχεδόν πάντα, έχω δλδ μια ρουτίνα απο την αρχή αλλά το οτι θα τον βάλω στην κουνια δε σημαίνει οτι θα κοιμηθεί, ακόμη κι αν τον νανουρίζω θα κοιμηθεί όταν θέλει αυτός....καλά βέβαια στις αρχες με τους μαραθωνιους θηλασμους δεν υπήρχε ωράριο ύπνου για κανέναν:cool:...αφου πεινούσε κάθε 1.30 ώρα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

αυτό πως το καταφερες???κι εγώ τον κάνω μπάνιο συγκεκριμένη ώρα σχεδόν πάντα, έχω δλδ μια ρουτίνα απο την αρχή αλλά το οτι θα τον βάλω στην κουνια δε σημαίνει οτι θα κοιμηθεί, ακόμη κι αν τον νανουρίζω θα κοιμηθεί όταν θέλει αυτός....καλά βέβαια στις αρχες με τους μαραθωνιους θηλασμους δεν υπήρχε ωράριο ύπνου για κανέναν:cool:...αφου πεινούσε κάθε 1.30 ώρα

κι εμενα ξυπνουσε συχνα μη σου πω καθε μια ωρα,αλλα ειχα απολυτη ησυχια στο σπιτι και ελαχιστο φως...

και για μενα στην αρχη δεν ηταν ευκολο...να πω την αληθεια με βοηθησε ιδιαιτερα η πιπιλα...

τον εβαζα στην κουνια και εκλαιγε αλλα δεν τον σηκωνα,μονο οταν καταλαβαινα οτι υπαρχει θεμα(ποναλακια)...εκανα 1-2 δρομολογια να του βαλω την πιπιλα και μετα απο 5-10 λεπτα ειχε κοιμηθει,ετσι εμαθε οτι δεν παιζω...επισης τις πρωτες φορες τον εβαζα στην κουνια και τον κουναγα με το χερι εκει,δεν τον σηκωνα αγκαλια ετσι συνηθισε...και τωρα αν δεν εχει κοιμηθει την ωρα που τρωει,τον βαζω στην κουνια,εννοειται παντα με ελαχιστο φως και τον αφηνω...καθεται εκει χαζευει λιγακι και μετα κοιμαται

καλα μην συγκρινεις με μενα ,υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι ειμαι ακαρδη μανα

76IGp3.png

επισης ολη μερα τον εχω στο σαλονι,μονο το βραδυ τον βαζω να κοιμηθει στην κουνια,ολη μερα κοιμαται στον καναπε,στο παρκοκρεββατο,στο ρηλαξ..οπουδηποτε αλλου εκτος απο την κουνια...

το καλο βεβαια ειναι οτι και εξω να ειμαι κοιμαται στο καροτσι,οποτε δεν εχω θεμα να παω καπου και να μην μπορω να τον κοιμησω στην ωρα του

76IGp3.png

για τα σπιθουράκια στον ποπό δύο είναι οι λύσεις:

1ο. Λαδάκι με χαμομήλι υπάρχει και στα φαρμακεία αλλά μπορείτε να το φτιάξεται και μόνες σας.

2ο. Κεραλοιφή, δεν νομίζω να υπάρχει έτοιμη αλλά αν θέλει καμιά κοπέλα μπορώ να της πω πως φτιάχνεται αλλά είναι λίγο δύσκολη στη παρασκευή.

υπαρχει και ειανι σουπεεεεεεεερ εμενα αν λιγο παει να κοκκινισει την βαζω και γινεται καινουργιος!

www.rozmarino.gr

exei και ωραία σαπουνακια!

Χθες πήγαμε στον γιατρό μας... (Αθηνουλα δε σε είδα :confused: κ αυτή τη φορά θα σου μίλαγα... ήθελα να δω κ τη Ρηνουλα σου... )

Νικολίνα μου δεν πηγα,,, βασικα παω καθε 2 μηνες ... :roll:

κοιμηθει την ωρα που τρωει,τον βαζω στην κουνια,εννοειται παντα με ελαχιστο φως και τον αφηνω...καθεται εκει χαζευει λιγακι και μετα κοιμαται

καλα μην συγκρινεις με μενα ,υπαρχουν ανθρωποι που λενε οτι ειμαι ακαρδη μανα

Αυτο ειναι τεραστια επιτυχια!!!! να κοιμαται μονος του... δεν θα σε δυσκολεψει καθολου αυτος να το δεις...

Εγω ρε κοριτσια στο στηθος τον κοιμιζω το ομολογω ισως δεν ειναι το ιδανικοτερο να μαθει μονο αυτον τον τροπο να κοιμαται αλλα για μενα ειανι το πιο ξεκουραστο. Να τον αφησω μονο του και να χαζεψει να κοιμηθει δεν παιζει το βραδυ με τιποτα, μεσα στη μερα μπορει να τυχει(αν βαζω και ηλεκτρικη σκουπα νανουριζεται συνηθως)

Κοιμαται καλα καλα και μετα τον βαζω κοιμισμενο στο κρεβατακι του...

Επίσης να σας πω κατι αλλαο...ρε κοριτσια δεν τον βγαζω καθολου βολτα...και ξερω οτι ειναι πολυ σημαντικο,,,να εχει βγει 5-6 φορες? Οτνα βγαιενι η μεγαλη μου βολτα με τον παππου κανω δουλειες του σπιτιου... και τα 2 μαζι αν τα βγαλω εγω δεν πολυ παιζει η μικρη ειναι πολυ ζωηρη, μεχρι πριν χειμωνιασει τα εβγαζε το απογευμα ο αντρας μου τωρα μες στα σκοταδια...

Ουφ ανησυχω για τη Βιτμαμινη D kai δεν θελω να δωσω συνθετικη...

Ιndie Ki εγω πηρα κατι πραγματακι απο νετ, ειδικα που πλεον το αμαζον εχει δωρεαν μεταφορικα... πηρα αυτο

http://www.amazon.co.uk/Brother-Max-Large-Food-Portioners/dp/B0015ZG9XQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1292686173&sr=8-2

mia χυτρα, κατι αδιαβροχα καλυματα για τη κουνια και παιχνιδι για την μεγαλη μου... και παμπερσ 2 κουτια ευτυχως προλαβα γιατι τωρα δεν στελνουν Ελλαδα πια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγω ρε κοριτσια στο στηθος τον κοιμιζω το ομολογω ισως δεν ειναι το ιδανικοτερο να μαθει μονο αυτον τον τροπο να κοιμαται αλλα για μενα ειανι το πιο ξεκουραστο.

& εγώ το ίδιο....:(:(

Ιndie Ki εγω πηρα κατι πραγματακι απο νετ, ειδικα που πλεον το αμαζον εχει δωρεαν μεταφορικα... πηρα αυτο

http://www.amazon.co.uk/Brother-Max-Large-Food-Portioners/dp/B0015ZG9XQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1292686173&sr=8-2

mia χυτρα, κατι αδιαβροχα καλυματα για τη κουνια και παιχνιδι για την μεγαλη μου... και παμπερσ 2 κουτια ευτυχως προλαβα γιατι τωρα δεν στελνουν Ελλαδα πια...

Χθες παρέλαβα 2 μεγάλες χαρτόκουτες από το amazon!!! 3 κούτες Pampers πήρα, τις διπλές!!!

δηλ δε θα ξαναπάρουμε pampers από το amazon???:confused::confused::-(:sad:

ki wgv 2 koytew tzampo diplew phra...μαλλον οχι...το πηραν πρεφα εδω οι αντιπροσωποι και εβαλαν το χεράκι τους...

Δεν μου λες, ποτε ειχαν γινει dispatched?και ποτε περελαβες? Εμνα εβγαζε 20 δεκ estimate και σε μια αλλη παραγγελει α17 αλλα τιιιιιιιποτα καλα τα ελτα εδώ το καθυστερουν αλλα πες μου να ξερω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...