Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κορες κ κατι αλλο που αναρωτιεμαι εδω κ μερες.....

Ποσες πανες αλλαζετε το 24ωρο στα μωρα σας;;;;;;;;

εγω συνολο 4-5. Ειναι λιγες μηπως;;;;....παντως δεν παραπονιεται :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο..η μικρη μας διμετρη γυναικαρα ειναι 2 μετρα (μειον 146 εκατοστα :mrgreen: )64 ποντους και 6270 γρ..παει τελεια με τον θηλασμο κ μας ειπε οτι απο τον 5ο να ξεκινησουμε σιγα σιγα με στερεες..εγω θα ξεκινησω απο τον 6ο.Το καλυτερο ειναι οτι συμφωνησε μαζι μου να ξεκινησουμε απο φρουτακια και μετα κρεμουλες απο Holle ή frezylac (βιολογικες)..ευτυχως,γιατι δεν ηθελα να μου πει για ρυζαλευρα και φαριν λακτε με 8 κιλα ζαχαρη!!!!

Ολες Holle λοιπον (χεχεχε πλακα κανω...)

Καλου κακου οσες ενδιαφερονται χτυπηστε ενα τηλεφωνακι στον αντιπροσωπο της Ελλαδος να μαθετε που τις πουλανε.

Biofresko - Organic Products

PR.MEANDROY-OREOKASTRO

P.O.Box 222

GR - 57013 Thesaloniki

Telefon: + 30 23 106 88 554

Telefax: + 30 23 106 88 553

E-Mail: [email protected]

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Η Ιντι παραγγειλε απο εξωτερικο...δεν ξερω απο που ακριβως κ ποσο....Ιντιιιιιιι!!!!!!που εισαι;;;;:)

μαμαλου οκ...ελεγα μηπως το παραμελω το παιδι μου...χιχιχι!!!

διατροφολογα μας....διμετρη η κουκλα σου εεεε;;;!!!!!!!μπραβο...πολυ καλη ειναι!!!:) Εγω μολις κλεισει τον 5ο αρχιζωωωωω!!!!!!!!!!...κ ριζαλευρο μπορεις να δωσεις,χωρις ζαχαρη βιολογικο....Holle ....χαχαχα!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

χελοου κοριτσακια!

μπραβο ρε geonutr!!!!!!! τελεια η πουπε σας!!!

Αυτο με τα σπιθουρακια στον ποπο, το εχουμε και εμεις.... και μαλιστα εχουν εξαπλωθει.. θα εφαρμοσω συστημα με χαμομηλι το οποιο θα βρασω τωρα!!! ως τωρα εβαζα φυσιολ ορο και ειχε καλα αποτελεσματα... αλλα σημερα την ειδα ομως οτι ειναι παλι πολυ ερεθισμενη.... θα της βαλω αυριο το πρωι και μαλλι και μετα χαμομηλακι.... δεν ξερω γιατι εγινε αυτο...με το παραμικρο πριτσ την αλλαζουμε...

νομιζω οτι θα μπω μαζι σας στο club Holle!!!!!!!!

ευτυχως,γιατι δεν ηθελα να μου πει για ρυζαλευρα και φαριν λακτε με 8 κιλα ζαχαρη!!!!

μα γιατί???? δε ξέρεις πόσο καλό κάνει η ζάχαρη????:lol::lol::lol::lol::lol:

και στείλε φωτο...θέλω απο τώρα να κάνω interview σε δίμετρες νύφες για το αγόρι μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η Ιντι παραγγειλε απο εξωτερικο...δεν ξερω απο που ακριβως κ ποσο....Ιντιιιιιιι!!!!!!που εισαι;;;;:)

να μας πει!!!indieeeeeeee!!

ευχαριστούμε oly για τα τηλεφωνάκια

c2Gbp2.png

Μπράβο στη διατροφολογομπεμπύλα! Κι εμένα των ιδιων κυβικών ειναι, 65 εκ και 6450.

Να σας πω και κατι αλλο, τα φορμακια 0-3 μαδερκεαρ του εκαναν μεχρι και καμια 10 μερες πριν,

τα φορμακια 3-6 του ειναι ισα ισα, δηλ θα του κανουν για πολυ λιγο καιρο, δεν εχουν διαφορα με τα 0-3 ιδιαιτερη να παρετε 6-9 κατευθειαν.

Ολα τα υπολοιπα ρουχα του ειναι 6-9 και εχει και μια φορμα φουτερ-παντελονι 9-12 που του κανει μια χαρα! κουλο ,ε?

Φανταζομαι της Νικολινας τι θα φοράει χαχαχαχαχαχα

Νικη, η Ολυ το επιασε για το κατουρημα χαχαχα τα γραφω πολυ βιαστικα το ξερω αλλα τι να γινει!

Αχ κοριτσια τον εχω ερωτευτει και οσο παει δυναμωνει σας το ειπα? κουκουβαααααααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κουκλιτσες μου.....βλεπω δεν βαλατε γλωσσα χθες...

geonutr μια χαρα η μικρη σου...φτου ...φτου...

τα νεα μας ...ο μουργος απεκτησε μπουκωματακι....βαζω φυσιολογικο ορο που μολις το δει αρχιζει και κλαιει...και χθες βραδυ προσπαθησα και του εβαλα λιγες σταγονιτσες μητρικο(δεν ξερω αν τα καταφεραμε αλλα νομιζω κατι μπηκε μεσα)

κι εγω θα ζητησω απο τον παιδιατρο να ξεκινησουμε με φρουτακια ...και λεω να μπω κι εγω στο club με τις βιολογικες κρεμουλες...

οσο για τα φορμακια κι εμεις galat φοραμε το 3-6 απο το mothercare αλλα εχουμε και ρουχαλακια 6-9 που του κανουν ηδη

mamalou ειμαστε κι εμεις εδω εεεε,οχι ολες οι νυφες για σας...χιχιχιχιχι

76IGp3.png

Να σας πω και κατι αλλο, τα φορμακια 0-3 μαδερκεαρ του εκαναν μεχρι και καμια 10 μερες πριν,

τα φορμακια 3-6 του ειναι ισα ισα, δηλ θα του κανουν για πολυ λιγο καιρο, δεν εχουν διαφορα με τα 0-3 ιδιαιτερη να παρετε 6-9 κατευθειαν.

Φανταζομαι της Νικολινας τι θα φοράει χαχαχαχαχαχα

Αχ κοριτσια τον εχω ερωτευτει και οσο παει δυναμωνει σας το ειπα? κουκουβαααααααααααααααααα

Και στον δικό μου 6-9 του παιρνω τώρα....τα 0-3 τα έχουμε σταματήσει 1 μήνα τώρα.

η νικολίνα θα πηγαίνει στα παιδικά κατευθείαν:-D....

όσο για τον έρωτα άστα...κάθε μέρα και χειρότερα:-D:-D:-D

τα μωρούλια μαααααας!!!

και χθες βραδυ προσπαθησα και του εβαλα λιγες σταγονιτσες μητρικο(δεν ξερω αν τα καταφεραμε αλλα νομιζω κατι μπηκε μεσα)

mamalou ειμαστε κι εμεις εδω εεεε,οχι ολες οι νυφες για σας...χιχιχιχιχι

αυτό με το γάλα πως το έκανες???

όσο για τις νύφες...όποιος προλάβει:lol::lol::lol::lol::lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

το εβαλα σε αυτο που τραβανε τις μυξουλες(αφου βεβαια το ειχα πλυνει καλα)και το αφησα να σταξει...αν και δεν καθοτανε ησυχος νομιζω κατι μπηκε μεσα...στην αρχη εβαζα την σταγονα στο δαχτυλο μου αλλα δεν εμπαινε τιποτα μεσα

76IGp3.png

καλημερα!!

κι εμεις 6-9 φοραμε εδω και μερες! και τωρα μας ειναι ισια ισια!

τα 0-3 δεν τα φορεσαμε ποτε... μαλλον εγω της τα φοραω πολυ μπολικα... και θα μεγαλωσει το παιδι μου και θα φοραει μονο σακια!:P:p γιατι δεν θα αντεχει τα στενα!!!

εγω σταγονιτσες μητρικο στη μυτη της βαζω με την πιπιλα του μπιμπερο,σταζω λιγο γαλατακι μεσα και το τσουπ! εγινε σταγονομετρο!!!

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι...τη μερα τα μωρα σας κοιμουνται για ωρα???

εγω την εχω πατησει μαλλον... γιατι η γυναικα που μου κραταει το μωρο μαζι με την πεθερα μου ,βαζουν μαλλον το μωρο να κοιμαται ολο το πρωι και το βραδυ μας εχει σκισει.... χτες εκλαιγε απο τις 8μση μεχρι τις 12 που τελικα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου.... δεν μου φαινεται να ειναι πονακια...μαλλον νευρα ειναι...

αλλα απο την αλλη ξυπνας το μωρο ενω κοιμαται??? τι να κανω??? ριξτε καμμια ιδεα γιατι εγω δεν εχω αλλα κολπα!

σωστο αυτο δεν το σκεφτηκα...εεε ρε μυαλο που εχω...

εμενα ο δικος μου το πρωι κοιμαται συνηθως κανα 2ωρο και μετα παλι το μεσημερι...

μενει ομως ξυπνιος πολλες ωρες το απογευμα το σιγουρο ενα 3ωρο οποτε μετα πεφτει ξερος

76IGp3.png

κοιτα επειδη εγω δεν θα ειμαι κακια πεθερα θα αφησω τον γιο μου να διεκδικησει οποια θελει....

οποιος τα καταφερει πιο καλα...χαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το εβαλα σε αυτο που τραβανε τις μυξουλες(αφου βεβαια το ειχα πλυνει καλα)και το αφησα να σταξει...αν και δεν καθοτανε ησυχος νομιζω κατι μπηκε μεσα...στην αρχη εβαζα την σταγονα στο δαχτυλο μου αλλα δεν εμπαινε τιποτα μεσα

εγω σταγονιτσες μητρικο στη μυτη της βαζω με την πιπιλα του μπιμπερο,σταζω λιγο γαλατακι μεσα και το τσουπ! εγινε σταγονομετρο!!!

ρε κοριτσια να ρωτησω κατι...τη μερα τα μωρα σας κοιμουνται για ωρα???

εγω την εχω πατησει μαλλον... γιατι η γυναικα που μου κραταει το μωρο μαζι με την πεθερα μου ,βαζουν μαλλον το μωρο να κοιμαται ολο το πρωι και το βραδυ μας εχει σκισει.... χτες εκλαιγε απο τις 8μση μεχρι τις 12 που τελικα κοιμηθηκε στην αγκαλια μου.... δεν μου φαινεται να ειναι πονακια...μαλλον νευρα ειναι...

αλλα απο την αλλη ξυπνας το μωρο ενω κοιμαται??? τι να κανω??? ριξτε καμμια ιδεα γιατι εγω δεν εχω αλλα κολπα!

θα το δοκιμάσω και με τους 2 τρόπους:cool:

jo-jo μου είναι πολύ μωρά για να τους βάζουμε εμείς πρόγραμμα ύπνου, όταν νυστάζουν κοιμούνται και δεν κάνει να τα ξυπνάμε....εκτός απο τα πολύ υπναράδικα....olympiaaaaaaa:mrgreen::mrgreen: (τυχερούλα:cool:)

και ο δικός μου αυτό το πρόγραμμα έχει, κοιμάται λίγες ώρες σπαστά κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ όχι πριν τις 11.30....συνήθως έχει και γκρίνια πριν τον βραδινό ύπνο λόγω υπερέντασης φαντάζομαι.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...