Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια

Εχει αρχισει να με δαγκώνει, χθες μετά το φαγειτο την ώρα που πιπίλαγε μου έριξε μια με τάραξε.

αουτς!!:mrgreen:

τα εχω διαβασει και σε βιβλια της αμερικανικης παιδιατρικης ενωσης.... νομιζω οτι οι βιομηχανιες παιδικων τροφων εχουν κανει καλη δουλεια....

" Αν καταφερουμε να ελεγξουμε την τροφη των ανθρωπων... θα ελεγξουμε ολοκληρο τον κοσμο..."

Εμεις ειμαστε καλα... μονο που αρνουμαστε να κοιμηθουμε το βραδυ!!!! αν δεν παει 12 δεν κοιμαται... ειναι καινουριο αυτο !!!!

εννοείται πως έχουν κάνει καλή δουλειά:evil:

κι ο δικός μας πριν τις 11.30 δεν κοιμάται

Στεραιες τροφες! εμας ο γιατρός μας ειπε να ξεκινησουμε οταν κλεισουμε τον 5ο μηνα...εγω αυτό που θα κανω ειναι να καθομαι μαζι της στο τραπεζι με ενα μπολακι φαγητου σαν το δικο της και θα τρωω ο,τι και εκεινη!!!! αλλα πριν θα την εχω θηλασει για να ειναι ψιλοχορτατη, και μετα αφου φαει οσο φαει με το κουταλι, θα την ξαναθηλαζω... δηλαδη δενθα αντικαταστησω γευμα με την μια... απλα θα την βαλω στην διαδικασια να καταλαβει οτι ειναι και αυτο φαγητό και οταν μπει στον 6ο, θα μπουμε πιο δυναμικα!!!!!αντε και καλη μου τυχη!!!

καλό συστηματάκι:)....καλή τύχη:)

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την Δευτερα εχω ραντεβου στον Παιδιατρο, εχω σκοπο να τον πρηξω τον ανθρωπο.....πωπω....σαν πρωταρα κανω....χεχεχε

να τον πρήξεις:mrgreen::mrgreen:

AAAAA ξεχασα να σας πω, τερμα τα μωρομαντηλα.

Εχω κανει μεσα σε ενα ταπερ χαμομηλι και τον καθαριζω με βαμβακι σε καθε αλλαγη.

Ειχε βγαλει κατι σπιθουρακια στο πουλακι του και αναμεσα στα ποδαρακια.

Τωρα δεν ξερω αν ηταν απο τα μωρομαντηλα η απο τα κανουρια Pampers που ειχα παρει, τα σταματησα και τα δυο.

εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου μωρομάντηλα (και αυτά που χρησιμοποίησα λίγες φορές είναι χωρίς "περιεργες" ουσίες....τον πλένω σε κάθε αλλαγή....και κάποιες άλλες φορές που τον έπλυνα τοπικά χρησιμοποιούσα αυτά

'Baby Bits' for wipes solution

Little pieces of soap made for making solution for wetting washable wipes

Fragrant handmade soap that is perfect for making a convenient, antibacterial sweet-smelling wipes solution. Simply drop these small squares of soap into a cup or spray bottle of warm water to dissolve.

This mild glycerin soap features olive oil infused with plantain and chickweed herbs to help clear skin irritations. Tea tree oil is added for its antifungal and antibacterial properties, keeping wipes water clean. Relaxing lavender essential oil calms your baby and gives your nursery a floral scent.

A three-ounce box makes approximately 50 cups of wipes solution and can be made one cup at a time using 1 bit for 2 cups. That is over 14 litres!!

Comes in an attractive box and makes a lovely gift for bathing and wiping a newborn (50 cup option only boxed).

Little pieces of soap made for making solution for wetting washable wipes

babybits.jpg

σε ένα ψεκαστηράκι....

Bέβαια και το χαμομηλάκι κάνει μια χαρά δουλειά

c2Gbp2.png

Σε ευχαριστώ mamalou...προς το παρών θα συνεχίσω με το χαμομήλι γιατί είδα ότι ηρέμησε.

Άλλη ερώτηση τώρα, μπήκα στην σελίδα της Holle και είδα ότι έχει δυο ειδών κρέμες με γάλα και χωρίς γάλα.

Από ότι καταλαβαίνω χωρίς γάλα είναι για τα μωράκια που θηλάζουν και με γάλα για αυτά που πίνουν ξένο...έτσι;

Επίσης ανακάλυψα ότι υπάρχει μαγαζί στης γειτονιά μου που τις πουλάει, έχει και αλλά βιολογικά προϊόντα και φρούτα / λαχανικά

Το θέμα των Pampers τώρα, επειδή πριν σα είπα για τα νέα Pampers...κοιτάξτε εδώ την διαφορά

IMG_0383.jpg

αριστερά είναι το παλιό και δεξιά το καινούριο

Υπάρχουν πολλές μανούλες που έχουν παραπονεθεί για τα καινούρια Active Fit Dry Max ότι έχουν δημιουργήσει συγκάματα στα παιδάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ολυμπία δες αυτό το θεμα στο φόρουμ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19661&highlight=%EC%E5%EB%E1%ED%E9&page=14

έχει να κανει με συγκαμα μεν, αλλά κι άλλες μαμάδες παραπονιούνται για μικρά σπυθουράκια, μπορεί να βρεις κατι σχετικό. Να το πεις και του παιδίατρου, να το δει, η περιοχή αυτή ευννοεί τις μολύνσεις. Μπορεί βεβαια να μην είναι και τίποτα, αλλά επειδή γιατροί δεν είμαστε, και ποτέ δεν ξερεις, καλύτερα φύλαγε τα ρούχα σου... :)

Για την κρεμα της holle, ειναι καθαρα επιλογή της μαμάς αν θελει να περιέχει γάλα ή οχι, ασχέτως θηλασμού. Ας πουμε ενα παιδάκι που δε θηλάζει μεν αλλά πίνει το γαλατάκι του πρωί-βράδυ ή/και μεσημέρι, που τρώει τυράκι, γιαουρτάκι, λαχανικά που περιέχουν ασβέστιο (πχ μπρόκολο), δεν υπάρχει λόγος να παίρνει κι άλλο γάλα με την κρεμα. Και η υπερβολική κατανάλωση ασβεστίου δεν κανει καλό. Κάπου είχαμε συζητήσει ενα θεμα στο φόρουμ, θα το βρώ...

edit

να το βρήκα: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=24040&page=4

το υπερβολικό ασβέστιο ανταγωνίζεται τον σιδηρο και ειναι δυνατον να παρεμποδίσει την απορρόφηση άλλων μεταλλικών στοιχείων, σιδήρου, ψευδάργυρου, μαγνησίου και φωσφόρου

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

http://www.holle.com.au/products/porridge_range.html#disc

βρε κορες ποια απο αυτα τα προιοντα ειναι τωρα για τα μπεμπονια μας;;;;που εινια η κρεμα με ή χωρις γαλα;;;

ε, με κατεστρεψες τα εβαλες στα αγγλικα, εγω ξερω τις γνωριζω μονο στα γερμανικα....χαχαχα

Κατσε να ψαξω τωρα.....

Τι σας λεει το νεο μου τικερακι εεεεεε;;;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!! Εμείς τα πάμε τέλεια με το φαγειτο, μπήκε στο κάθε τρεις ώρες απο μόνη της. Εχει αρχισει να με δαγκώνει, χθες μετά το φαγειτο την ώρα που πιπίλαγε μου έριξε μια με τάραξε. Εμένα ο γιατρος μου είπε οτι θε αρχίσουμε φρούτα 5,5 μηνών και δε ξέρω να τον ακούσω ή να περιμένω δύο εβδομάδες να μπει στον 6ο. παίζει τόσο ρόλο οι δυο εβδομάδες ή είναι κουταμάρα και μόνο που το συζητάω. Α και κάτι άλλο, έχω σταματήσει να τη κοιτάω την ώρα που τρώει γιατι με το που θα ψιλιοχορτασει αρχίζει τα γέλια και τα νάζια και αφήνει το φαγειτο και ίσως για αυτο ετρωγε κάθε δυο ώρες. Αλλά μου λείπει αυτο το κοίταγμα.

Ντιμα δεν νομιζω οτι 2 εβδ θα κανουν τη διαφορα, ουτως ή αλλως ειναι εβδομαδες προσαρμογη΄ς Αν σε βολευει εσε΄να , επειδη δουλευεις κιολας, ξεκινα!

Ολυμπια το τικερακι σου....καλα απο που να χασεις ρε κοπελια???????χαχαχαχαχα τι να πουμε κι εμείς!!!!

Φιλιά σε ολες παω σοτν σουπερ ησυχουλη μου(θα τον ματιασω αυτον) ξυπνησε 6 πεινασμενος και περιμενει εως τωρα να κατουρησει, να πιεις πορτοκαλαδα η μεγάλη να δω λιγο ιντερνετ χαχαχαχααχαχα και δεν κλαιει!

Παω ομως γιατι το παρακανω. φιλιά!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλές μανούλες που έχουν παραπονεθεί για τα καινούρια Active Fit Dry Max ότι έχουν δημιουργήσει συγκάματα στα παιδάκια.

καλά που το είπες, χρησιμοποιώ ακόμα τις παλιές χωρίς πρόβλημα

Τι σας λεει το νεο μου τικερακι εεεεεε;;;;;

τα "σπάει":mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Για όσες ενδιαφέρεστε για τις holle καλό θα ήταν αγοράσετε απο κάποιο βιολογάδικο γιατί το συγκεκριμένο site γιατί έχει ψιλοάθλιο customer service και ο τύπος που το έχει είναι αγενέστατος...δεν είναι απο προσωπική μου εμπειρία αλλά απο άλλους χρήστες του forum που έχουν παραγγείλει κατά καρούς και σταμάτησαν να ψωνίζουν απο εκεί.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...