Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ξεκίνησε και ο δικός μου σήμερα γκρίνια δοντιών...ήταν αρκετές μέρες που έβαζε όλο το χέρι στο στόμα και μαζί με την πιπίλα:mrgreen:....αλλά σήμερα άρχισαν και τα πολλά σαλάκια και το νιαούρισμα:?

μπορεί να είναι δόντια, μπορεί και να μην είναι

ανακάλυψε τώρα τα χεράκια του και να βάζει στο στόμα για να τα εξερευνήσει

επίσης το ανακλαστικό της καταποσης δεν λειτουργεί ακόμα και γι' αυτό τα σαλια που παράγονται δεν τα καταπίνει, αλλά τα βγαζει εξω από το στόμα

με λίγα λόγια, χεράκια στο στομα και σαλια δε σημαινουν απαραίτητα δοντάκια (αν και κανεις δεν αποκλειει την πρόωρη οδοντοφυία, εδώ γεννιούνται μωρά με δοντάκια!)

το έμαθα κι εγω στον γιο μου, όταν ήταν 2 μηνών και ετρεχα στον γιατρό να μας πει πότε θα βγάλει δοντάκι :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μιας και αναφερθηκες στο θεμα κρεμα....αυτε τις βιολογικες τις Holle

http://www.holle.ch/Produkte/Sortiment.asp

τις γνωριζει καμια;;

Αθηνουλα εσυ σιγουρα κατι θα ξερεις.

είχα δωσει στον γιο μου για μια εβδομάδα της holle, βιολογική και χωρίς γάλα. Κυκλοφορούν κι εδώ προιόντα της holle στα καταστήματα με βιολογικά προιόντα.

Του έκανε όμως δυσκοιλιότητα και τη σταματησα. Δε φταίει η κρεμα βεβαια, γενικώς το ρυζάλευρο φέρνει δυσκοιλιοτητα.

Και κατι που εμαθα εχθες, που ήρθε ο παιδίατρος να μας δει...

Τα παιδάκια που θηλαζουν, ξεκινάνε στερεες στον 6ο. Τα παιδακια που δε θηλάζουν, ξεκινάνε στερεές νωριτερα, απ' τον 5ο.

η νονα της μικρης μου μου τα λεγε..και αλλα πολλα..οτι τα παιδακια που θηλαζουν μετα τους 6 μηνες ειναι σκελετωμενα κ αλλες τετοιες χαριτωμενιες...

χαχα, η νονά σας δεν είχε δει τον γιο μου! φραντζολακι σκέτο!

άκου σκελετωμενα!...

dJzIp2.png Fysmp3.png

εγω παλι διαφωνω και πιστευω οτι τα μωρακια μπορει να γκρινιαζουν χωρις λογο. το ζω με το μωρο μου καθημερινα απο 20ημερων περιπου. και εγω οταν δεν το ζουσα δεν το πιστευα αλλα τωρα που το "τρωω" το πιστευω...

μωρέ δε μπορεί, κάτι θα θέλει το μωρό... εκτός από πεινα/νύστα/πάνα, ειναι τόοοσα άλλα που μπορεί να θέλει... αγκαλιά ας πούμε... ή μπορει και να βαριεται και να θέλει παιχνίδια... ή να εχει φαγούρα στη μύτη ας πούμε, ή να ζεσταίνεται...

για πες, πόσο είναι τώρα η μπεμπέκα? υψος/βαρος εννοώ

dJzIp2.png Fysmp3.png

Νανο, κι εμένα η μικρη μου ηταν γκρινιάρα, οχι κλαψιαρα, με την εννοια οτι δεν καθοταν στο καροτσι της ή στο ρηλαξ ή οπουδηποτε, ηθελε αγκαλιές συνεχεια βαριόταν, ήθελε παιχνιδια...

Νανο δοκιμασε ενα μομπιλ οπωσδηποτε...καπως ξεχνιουνται ετσι

eNeap2.pngTSzHp3.png

μπορεί να είναι δόντια, μπορεί και να μην είναι

ανακάλυψε τώρα τα χεράκια του και να βάζει στο στόμα για να τα εξερευνήσει

επίσης το ανακλαστικό της καταποσης δεν λειτουργεί ακόμα και γι' αυτό τα σαλια που παράγονται δεν τα καταπίνει, αλλά τα βγαζει εξω από το στόμα

με λίγα λόγια, χεράκια στο στομα και σαλια δε σημαινουν απαραίτητα δοντάκια (αν και κανεις δεν αποκλειει την πρόωρη οδοντοφυία, εδώ γεννιούνται μωρά με δοντάκια!)

το έμαθα κι εγω στον γιο μου, όταν ήταν 2 μηνών και ετρεχα στον γιατρό να μας πει πότε θα βγάλει δοντάκι :)

ευχαριστώ για τις πληροφορίες:D....βέβαια τα χέρια του έχει 1 μήνα που τα βάζει στο στόμα του αλλά τα σαλάκια ξεκινησαν χθες

Και κατι που εμαθα εχθες, που ήρθε ο παιδίατρος να μας δει...

Τα παιδάκια που θηλαζουν, ξεκινάνε στερεες στον 6ο. Τα παιδακια που δε θηλάζουν, ξεκινάνε στερεές νωριτερα, απ' τον 5ο.

ναι ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου κι αυτό πρόσφατα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!! Εμείς τα πάμε τέλεια με το φαγειτο, μπήκε στο κάθε τρεις ώρες απο μόνη της. Εχει αρχισει να με δαγκώνει, χθες μετά το φαγειτο την ώρα που πιπίλαγε μου έριξε μια με τάραξε. Εμένα ο γιατρος μου είπε οτι θε αρχίσουμε φρούτα 5,5 μηνών και δε ξέρω να τον ακούσω ή να περιμένω δύο εβδομάδες να μπει στον 6ο. παίζει τόσο ρόλο οι δυο εβδομάδες ή είναι κουταμάρα και μόνο που το συζητάω. Α και κάτι άλλο, έχω σταματήσει να τη κοιτάω την ώρα που τρώει γιατι με το που θα ψιλιοχορτασει αρχίζει τα γέλια και τα νάζια και αφήνει το φαγειτο και ίσως για αυτο ετρωγε κάθε δυο ώρες. Αλλά μου λείπει αυτο το κοίταγμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπερα μανουλες!!!

Με εμας κατι δεν παει καλα τις τελευταιες μερες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι;;

Θυμαστε που σας ειπα για μπουκωμα και λιγο διαρροια;;

Ε, τωρα εφυγε το μπουκωμα, η διαρροια υπαρχει ακομα αλλα ειναι πολυ λιγο και προσθεθηκαν πορδιτσες που μυριζουν ασχημα και γουλιτσες σαν γιαουρτακι με ξυνιλα!!!!

Κατα αλλα η διαθεση μας πολυ καλη σαν να μην τρεχει τιποτα.

Ο ορεξη λιγο μας κοπηκε παλι, τωρα θα παω να το ξυπνησω για να φαει σοβαρα σας μιλαω.

Εφαγε στις 6 και μιση, κοιμαται απο τις 8 και μιση και δεν λεει να σηκωθει να φαει.

Τι να τον κανω το υπναρα;;;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπερα μανουλες!!!

Με εμας κατι δεν παει καλα τις τελευταιες μερες αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι;;

Θυμαστε που σας ειπα για μπουκωμα και λιγο διαρροια;;

Ε, τωρα εφυγε το μπουκωμα, η διαρροια υπαρχει ακομα αλλα ειναι πολυ λιγο και προσθεθηκαν πορδιτσες που μυριζουν ασχημα και γουλιτσες σαν γιαουρτακι με ξυνιλα!!!!

Κατα αλλα η διαθεση μας πολυ καλη σαν να μην τρεχει τιποτα.

Ο ορεξη λιγο μας κοπηκε παλι, τωρα θα παω να το ξυπνησω για να φαει σοβαρα σας μιλαω.

Εφαγε στις 6 και μιση, κοιμαται απο τις 8 και μιση και δεν λεει να σηκωθει να φαει.

Τι να τον κανω το υπναρα;;;;;

για το μπουκωμα και τη διάρροια δεν ξέρω... μήπως πέρασε καμία ιωσούλα? μήπως δόντια?

για τον ύπνο, για ρωτα και τον γιατρό σας, ο δικός μας μου λέει να μην την ξυπνάω, όταν πεινασει θα ξυπνήσει από μόνη της να φαει. Πόσα ml τρώει σε κάθε γεύμα?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημερα!

Ολυμπία μου και η δικιά μου έτσι είναι εδω και 2 μερες. Και λέω αν συνεχίσει και σημερα να πάμε παιδίατρο μήπως είναι καμιά ιωσούλα. Μπορεί να είναι εξαντλημενος και να κοιμαται τόσο.

nano79 όταν κλαίει και έχεις δοκιμασει τα πάντα(ταισμα, αλλαγμα, αγκαλιές, βολτες) μήπως θα βοηθουσε λιγο depon? Εχεις ρωτησει την παιδιατρο? Μπορεί να τη πονάει κάτι και μετά να ηρεμησει. Αν έχει γκρίνια και εσυ είσαι αγχωμένη, το καταλαβαίνει και γκρινιάζει πιο πολύ. Τουλάχιστο σε μας έτσι γίνετε. Κουράγιο!

DimRous θα έλεγα να περιμένεις 2 βδομαδουλες να κλεισετε τους 6 μηνες και ξεκινάς. Ετσι κ αλλιώς το μητρικό είναι πιο θρεπτικό απο φρουτα-κρεμες...

geonutr μου ζωγραφισε η νονά σας!:mrgreen: Κ εγώ δεν κατάφερα να θηλασω όσο θα ήθελα, αλλά τόσο άσχετη δεν είμαι...

καλημερα! ειχα γραψει ενα ωραιοτατο μηνυμα αλλα εξαφανιστηκε... θα τα ξαναπω απο την αρχη...

Θηλασμός αν δειτε το μωρο σας να σκελετωνεται σταματηστε να θηλαζετε!!! χαχαχα!!! ασε να δεις τι θα κανει με το δικο της το μπεμπε!!!! αλλα δεν κατηγορω και τους ανθρωπους που εχουν τετοιες αντιληψεις... τα εχω διαβασει και σε βιβλια της αμερικανικης παιδιατρικης ενωσης.... νομιζω οτι οι βιομηχανιες παιδικων τροφων εχουν κανει καλη δουλεια....

" Αν καταφερουμε να ελεγξουμε την τροφη των ανθρωπων... θα ελεγξουμε ολοκληρο τον κοσμο..."

το ιδιο μοτιβο εχει δουλεψει και για μας τους μεγαλους... για παραδειγμα δειτε τι εγινε στην Ινδία...

http://exandas.ert.gr/old/pethainontas-stin-afthonia/india-peina-i-ethniki-ntropi-/india-peina-i-ethniki-ntropi-3.htm

Μυξες εγω εχω παρει ενα σπρει για νεογεννητα απο το φαρμακειο.... δεν εχει πιεση απλα κανει πολυ μικρα σταγονιδια τον ορο και δεν πνιγεται το μωρο... μια χαρα μας καθαριζει...αν και το εχω χρειαστε μονο 3 φορες ως τωρα...

Γκρίνια αν ειναι τοσο συνεχομενη η γκρινια... και εντονη,... καλυτερα να δεις και κανεναν αλλο παιδιατρο...

Εμεις ειμαστε καλα... μονο που αρνουμαστε να κοιμηθουμε το βραδυ!!!! αν δεν παει 12 δεν κοιμαται... ειναι καινουριο αυτο !!!!

κατεβηκα και στην πορεια χτες... ειναι απαραδεκτοι... τα χημικα που ριχνουν ειναι παρα πολυ επικυνδινα ...και τα ριχνουν χωρις ντροπη...

Διαφημίσεις

ξέχασα ειχα κι αλλη απαντηση!!!

Στεραιες τροφες! εμας ο γιατρός μας ειπε να ξεκινησουμε οταν κλεισουμε τον 5ο μηνα...εγω αυτό που θα κανω ειναι να καθομαι μαζι της στο τραπεζι με ενα μπολακι φαγητου σαν το δικο της και θα τρωω ο,τι και εκεινη!!!! αλλα πριν θα την εχω θηλασει για να ειναι ψιλοχορτατη, και μετα αφου φαει οσο φαει με το κουταλι, θα την ξαναθηλαζω... δηλαδη δενθα αντικαταστησω γευμα με την μια... απλα θα την βαλω στην διαδικασια να καταλαβει οτι ειναι και αυτο φαγητό και οταν μπει στον 6ο, θα μπουμε πιο δυναμικα!!!!!αντε και καλη μου τυχη!!!

έχω το pump in style της medela, ειναι σα νοσοκομειακό (το είχα από πριν). για 3 αντλήσεις την ημέρα ειναι μια χαρά το swing, δε χρειάζεσαι κάτι αλλο. Μονο αν αντλείς όλα τα γεύματα χρειάζεσαι νοσοκομειακό θήλαστρο. Δεν αποστειρώνω ανάμεσα στις αντλήσεις, απλά πλένω τις χοάνες με καυτό νερο και τις αποθηκεύω σε καθαρές σακουλιτσες τροφίμων. Εξαλλου σ' αυτές τις ηλικίες αποστείρωση μια φορά τη μέρα ειναι αρκετή, δε χρειάζεται σε κάθε χρήση. Δε με πρήζεις, ό,τι άλλο θες και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως!

βασικα εγω ελεγα για νοσοκομειακο γιατι το swing δεν μου αδειαζει καλα το στηθος.... και μετα νιωθω ερεθισμενο τον αδενα...

κι εγω σε σακουλιτσες τις βαζω τις χοανες... αλλα δεν εχω ευκαιρο καυτο νερο για καθαρισμα... και ριχνω οινοπνευμα και μετα το ξεβγαζω καλα...

για τον ύπνο, για ρωτα και τον γιατρό σας, ο δικός μας μου λέει να μην την ξυπνάω, όταν πεινασει θα ξυπνήσει από μόνη της να φαει. Πόσα ml τρώει σε κάθε γεύμα?

Ειχε φαει στις 09:20 220ml, στις 12:00 210ml, στις 15:00 200ml, στις 18:30 180ml

Δεν ειναι λιγο;;

Τον σηκωσα στις 23:00 και τον ταισα μισοκοιμησμενο, τι να κανω...

Σκεφτειτε οτι κοιμαται ολη νυχτα σερι μεχρι το πρωι ετσι;

Ολυμπία μου και η δικιά μου έτσι είναι εδω και 2 μερες. Και λέω αν συνεχίσει και σημερα να πάμε παιδίατρο μήπως είναι καμιά ιωσούλα. Μπορεί να είναι εξαντλημενος και να κοιμαται τόσο.

Την Δευτερα εχω ραντεβου στον Παιδιατρο, εχω σκοπο να τον πρηξω τον ανθρωπο.....πωπω....σαν πρωταρα κανω....χεχεχε

Καλημερα ειπα;; Δεν ειπα.

Νανο μου και εγω ειμαι τις αποψης να το δει και καποιος αλλος γιατρος το παιδι.

Τοση γκρινια κατι φταιει δεν μπορει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

AAAAA ξεχασα να σας πω, τερμα τα μωρομαντηλα.

Εχω κανει μεσα σε ενα ταπερ χαμομηλι και τον καθαριζω με βαμβακι σε καθε αλλαγη.

Ειχε βγαλει κατι σπιθουρακια στο πουλακι του και αναμεσα στα ποδαρακια.

Τωρα δεν ξερω αν ηταν απο τα μωρομαντηλα η απο τα κανουρια Pampers που ειχα παρει, τα σταματησα και τα δυο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...