Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα μανουλιτσες κ τεκνα αυτων!!!Εχω γινει εξαλλη σημερα με αυτα που ακουσα!!

1)ο θηλασμος πρεπει να σταματαει μετα τους 6 μηνες γιατι αν συνεχιστει κανει κακο στο μωρο αλλα δε του προσφερει κ τιποτα κιολας!!!:shock:

2)εννοειται οτι πρεπει το μωρο να τρωει φαριν λακτε κ αλλα τετοια κ οχι βρωμες κλπ γιατι χρειαζεται ενεργεια κ δυναμη..τη θελει τη ζαχαριτσα του

3)προτιμαμε τις ετοιμες κρεμες γιατι ειναι κ εμπλουτισμενες (!)

................................

00020459.gif

:confused::confused::confused::confused: και ποιός στα είπε όλα αυτά???

βλεπω την φατσα που εβαλες και σε φανταζομαι αυτη τη στιγμη...χαχαχα

μιας και αναφερθηκες στο θεμα κρεμα....αυτε τις βιολογικες τις Holle

http://www.holle.ch/Produkte/Sortiment.asp

τις γνωριζει καμια;;

Αθηνουλα εσυ σιγουρα κατι θα ξερεις.

αν του δώσω κάτι σε κρεμούλα αυτές θα προτιμήσω oly....τρώω τα μπισκοτάκια της holle εγώ πάντως....υπάρχει και σχετικό topic στο parents για το πως φτιάχνονται http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36369&highlight=holle

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οι κολικοι σταματησαν αλλα η γκρινια 24ωρες το 24ωρο συνεχιζονται. χωρις λογο και αιτια. η παιδιατρος δεν βρισκει κατι. απλα μας βγηκε γκρινιαρα... να δω ποσο θα αντεξω...

εχεις σκεφτει οτι το μωρο μπορει να μην χορταινε η να μην κοιμαται καλα και γι'αυτο να ειναι γκρινιαρα...τα μωρα κλαινε και γκριιαζουν για καποιο λογο (ετσι νομιζω εγω)...

καλημερα κουκλιτσες.....

76IGp3.png

εχεις σκεφτει οτι το μωρο μπορει να μην χορταινε η να μην κοιμαται καλα και γι'αυτο να ειναι γκρινιαρα...τα μωρα κλαινε και γκριιαζουν για καποιο λογο (ετσι νομιζω εγω)...

καλημερα κουκλιτσες.....

να πειναει δεν παιζει. οτι δεν κοιμαται καλα ειναι στανταρ. για να κοιμηθει δινουμε μαχη! δεν θελει να κοιμηθει αλλα απο τη νυστα ξεσηκωνει τον κοσμο...

το κλαμμα εχει λογο. η γκρινια οχι παντα.

ZOrwp3.png

οταν ο μουργος μου ξυπνουσε συχνα για να φαει(ηταν τοτε 1,5 μηνων) ηταν παρα πολυ γκρινιαρης,δεν ηρεμουσε με τιποτα και ηταν δυσκολο να κοιμηθει....αλλα εμενα ξυπνουσε γιατι δεν χορταινε,ετσι γινοτανε φαυλος κυκλος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ολυμπία νομιζω ειχα φτιαξει μια φορα μια με δημητριακακαι μηλο? αν θυμαμαι καλα αλλα δεν τις ετρωγε...

καλες ειανι εκει στη Γερμανια εχετε επιλογες... εδω μπουχουχου τιποτα και ολα πανακριβα...αλλα ευτυχως ξυπνησε ο λαουτζικος χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κουκλιτσες.....

η γκρινια ειναι τοτε λογο νυστας...θα με περασεις για τρελλη αλλα τα μωρα ειναι οντως πολυ γκρινιαρικα οταν δεν κοιμονται καλα

nano μου θα συμφωνήσω με τη happiness...δεν νομίζω κι εγώ οτι γκρινιάζουν τα μωρούλια χωρις λόγο...μαλλον απο την υπερένταση θα γκρινιάζει...υπομονή....κι ο δικός μου γκρινιάζει όταν θέλει να κοιμηθεί...

αγκαλίτσα και πολύ κούνημα λοιπόν...ίσως να νιώθει και ανασφάλεια, κάπου διάβαζα οτι στον 3ο μήνα ειδικά νιώθουν έτσι και καλό θα ήταν να το έχει περισσότερο η μαμά αγκαλιά παρά καποιο 3ο πρόσωπο.

καλες ειανι εκει στη Γερμανια εχετε επιλογες... εδω μπουχουχου τιποτα και ολα πανακριβα...αλλα ευτυχως ξυπνησε ο λαουτζικος χαχαχαχα

galat νομίζω πως έχουν τις ιδιες τιμές με τις αλλες κρέμες που έχουμε εδω τώρα πια, απλά τις βρίσκεις μόνο σε βιολογάδικα..εχουν περίπου 4 ευρω....αλλά χμμμμ:rolleyes: δε θυμάμαι πόσα γραμμάρια είναι

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

η νονα της μικρης μου μου τα λεγε..και αλλα πολλα..οτι τα παιδακια που θηλαζουν μετα τους 6 μηνες ειναι σκελετωμενα κ αλλες τετοιες χαριτωμενιες...

πες της να κάνει μπλουμ:mrgreen::mrgreen:

c2Gbp2.png

εγω παλι διαφωνω και πιστευω οτι τα μωρακια μπορει να γκρινιαζουν χωρις λογο. το ζω με το μωρο μου καθημερινα απο 20ημερων περιπου. και εγω οταν δεν το ζουσα δεν το πιστευα αλλα τωρα που το "τρωω" το πιστευω...

ZOrwp3.png

τι να πω???υπομονή βρε κοριτσάκι μου....θα μεγαλώσει...που θα πάει??!!

δεν πας και σε άλλον παιδίατρο για μια γνώμη ακόμα??...ο δικος σου έκανε κάποιες εξετάσεις?

και μήπως τώρα την ενοχλούν και τα ούλα της?

c2Gbp2.png

το ιδιο π0ρογραμμα εχω κι εγω...τι θηλαστρο εχεις?? εγω το swing και σκεφτομαι για νοσοκομειακο... απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει στη δουλεια... εσυ πως το αποστειρωνεις αναμεσα στις αντλησεις??

σε επριξα... σορρυ...

έχω το pump in style της medela, ειναι σα νοσοκομειακό (το είχα από πριν). για 3 αντλήσεις την ημέρα ειναι μια χαρά το swing, δε χρειάζεσαι κάτι αλλο. Μονο αν αντλείς όλα τα γεύματα χρειάζεσαι νοσοκομειακό θήλαστρο. Δεν αποστειρώνω ανάμεσα στις αντλήσεις, απλά πλένω τις χοάνες με καυτό νερο και τις αποθηκεύω σε καθαρές σακουλιτσες τροφίμων. Εξαλλου σ' αυτές τις ηλικίες αποστείρωση μια φορά τη μέρα ειναι αρκετή, δε χρειάζεται σε κάθε χρήση. Δε με πρήζεις, ό,τι άλλο θες και μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κι εγώ το έχω αυτό και το χρησιμοποιώ, αλλά δε μου φαίνεται τόσο αποτελεσματικό. Ρουφάω με όλη μου τη δύναμη, αυτός ο κακομοίρης έχει ένα ύφος σαν να του εισπνέω τον εγκέφαλο και αποτέλεσμα... όλο και κάτι έχει μείνει. Αυτό που έχω ξεκινήσει, λοιπόν, και μέχρι τώρα είναι πολύ αποτελεσματικό είναι να του βάζω φυσιολογικό ορό και μετά από 1-2 λεπτά να βάζω μια μπατονέτα και να τη στριφογυρίζω μαλακά μαλακά μέσα στο ρουθούνι του. Μερικές φορές τον πιάνει και φτέρνισμα οπότε έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν ειναι ό,τι καλύτερο, αλλά από εκεί που ρουθούνιζε συνέχεια και δυσκολευόταν και να φάει τώρα είναι άψογα!

Καλε με το μαλακό, μη ρουφάς με όλη σου τη δύναμη, μπορεί να αιμοραγήσει κανένα αγγειάκι! Πάντως ο δικός μας παιδίατρος είναι αντιθετος, γιατί λεει εφαρμόζεις αρνητική πίεση στη μύτη του μωρού και δεν είναι σωστό. Εγώ το χρησιμοποιώ όταν είναι πολύ μπουκωμένα τα μωρά και πάντα αφού εχουμε κανει πλύσεις με φυσιολογικό ορό.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...