Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάρες....βρήκα τυχαία αυτα τα άρθρα http://www.babyspace.gr/Article/baby_psych_health/127-2233.html http://kids.in.gr/kid-related/psychology/article/?aid=5433569

είναι ενδιαφέροντα...όποια δε βαριέται ας τα διαβάσει

φιλιά στα μωρούλια:D

Ωραίο ευχαριστουμε!:D

Και εμείς έχουμε συνηθησει να είμαστε οι 4 μας, μιας και δεν εχουμε παππουδογιαγιαδες και θειάδες εδώ, οπότε θα το περάσουμε και αυτο. Προχθες είχαμε παει βολτα στο mall και σε καποιο επιπεδο είχε ο "λαμψη" δυνατα τη μουσική. Μιλάμε τρελαθηκε το μωρό στο κλάμα, δεν ηξερα πως να την ηρεμησω. Πήγαμε σε άλλο επιπεδο μετά με λιγότερη φασαρία και ηρέμησε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Προχθες είχαμε παει βολτα στο mall και σε καποιο επιπεδο είχε ο "λαμψη" δυνατα τη μουσική. Μιλάμε τρελαθηκε το μωρό στο κλάμα, δεν ηξερα πως να την ηρεμησω. Πήγαμε σε άλλο επιπεδο μετά με λιγότερη φασαρία και ηρέμησε.

κωνκωνακι κάπου αλλού διάβαζα οτι το φυσιολογικό είναι να τρομάζουν σε αυτή την ηλικία με τους δυνατούς ήχους....δεν είναι δλδ όπως τα νεογέννητα που δεν αντιδρούν τόσο έντονα...οπότε don't worry....και ο δικός μας στις αρχές δεν καταλάβαινε τίποτα, τώρα με τους ξαφνικούς και έντονους ήχους τρομάζει:mrgreen:

c2Gbp2.png

αχχχχχ!!! έχω ξετρελαθεί με το μωρούλι μου....του έλεγε χθές η αδερφη μου "που είναι η μανούλα σου αγόρι μου?" και αυτός γύριζε το κεφαλάκι του με κοιταζε και μου χαμογελούσε.....μόνο τα κλάματα δεν έβαλα η χαζή η μάνα:mrgreen:

c2Gbp2.png

Καλημέρα! Μπορεί να μη γράφω ιδιαίτερα πια, αλλά πάντα σας διαβάζω!

και εχει "φουντωσει" καπως το προσωπακι του, ειανι κοκκινομαγουλακης αλλα με ξηρο δερματακι...

Η συμβουλή μου -όσον αφορά το δέρμα- θα ήταν να τον πας σε παιδοδερματολόγο! Έτσι ξεκίνησε κι εμένα και κατέληξε με κατακόκκινα μάγουλα που έβγαζαν υγρό και μου είπε ο δερματολόγος ότι είναι ατοπική δερματίτιδα την οποία έχουν πλέον πάρα πολλά παιδάκια. Όπως είπε κι ο ίδιος δεν είναι τόσο πάθηση όσο ευαισθησία του δέρματος. Το κακό είναι ότι μέχρι τα 4 - 5 θα την έχει (με εξάρσεις και καλές περιόδους). Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να αλλάξεις τη διατροφή σου, αλλά να προσέχεις να φοράει μόνο βαμβακερά και να μην έχεις πολλές επαφές με λούτρινα ζωάκια, μάλλινες κουβέρτες και συνθετικά, γιατί είναι εστίες ακάρεων που προκαλούν τις εξάρσεις. Μίλησε με κάποιον ειδικό, όμως, γιατί μπορεί να λέω βλακίες. Απλά όπως διάβασα αυτό που είπες για τα μαγουλάκια του μου θύμησε τελείως τον δικό μου.

Ο μπέμπης μου έχει λίγες μέρες που είναι η μυτούλα λίγο μπουκωμένη, την καθαρίζω με αυτό το πράγμα που ρουφάς εσύ από την άλλη μεριά.

Κι εγώ το έχω αυτό και το χρησιμοποιώ, αλλά δε μου φαίνεται τόσο αποτελεσματικό. Ρουφάω με όλη μου τη δύναμη, αυτός ο κακομοίρης έχει ένα ύφος σαν να του εισπνέω τον εγκέφαλο και αποτέλεσμα... όλο και κάτι έχει μείνει. Αυτό που έχω ξεκινήσει, λοιπόν, και μέχρι τώρα είναι πολύ αποτελεσματικό είναι να του βάζω φυσιολογικό ορό και μετά από 1-2 λεπτά να βάζω μια μπατονέτα και να τη στριφογυρίζω μαλακά μαλακά μέσα στο ρουθούνι του. Μερικές φορές τον πιάνει και φτέρνισμα οπότε έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν ειναι ό,τι καλύτερο, αλλά από εκεί που ρουθούνιζε συνέχεια και δυσκολευόταν και να φάει τώρα είναι άψογα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Κορίτσια, το τσαγακι της βελεντα ουτε εμενα μου εκανε τιποτα, βεβαια ελεγε να πινεις αρκετα φλυτσανια την ημερα, και επισης, τωρα που το λετε μυριζε το δερμα μου, κατω απο τις μασχαλες σαν...καφες! πολυ περιεργο.

Η μαγια μπυρας εμενα μου εκανε δουλεια στην Ειρηνη αλλα πορσεξτε καλυτερα μονο καμια εβδομαδα να παιρνετα σταματατε για λιγο και μετα παλι. Προσεξτε για υπερπαραγωγη και σε πειρπτωση μυκυτιασης των θηλών απαγορευεται.

Ζουζουνελ ειμαι τελειωσ ζωον ετσι? Ειχα κοψει γαλακτοκομικα, και ολα τα κρυφα διαβαζα συστατικα κλπ και μοσχαρακι αααααανετα..... ντοινγκ...τωρα μου ηρθε,,,

Ο παιδιατρος ρε παιδια, πολυ κουλ( και ξερει απο αυτα και απο μωρα που θηλαζουν) μου ειπε μην κοβεις τιποτα, μονο αν δεις περισσοτερο αιμα τοτε κοψε γαλακτοκομια, ουτε μαγιρε μην κανεις τιποτα, και στο προσωπο βαλε κρεμα καλεντουλας.

:roll::roll::roll:

Μηπως θελει να το παλεψει μονος του ο μικρος? τι να πω...

Τριχες δεν ηταν ητνα βλεννιτσες καφε χρωματος...

Νικη μπραβο για τα κακα σας!!!

Ολυμπια μυτουλα και λιγη διαρροια ειανι κλασσικα δοντια...ισως και ελαφρυα ιωσουλα, συνεπεια του οτι βαζουν συνεχεια χερια-κουβερτες και ο,τι αλλα στο στομα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!! Κορίτσια, το τσαγακι της βελεντα ουτε εμενα μου εκανε τιποτα, βεβαια ελεγε να πινεις αρκετα φλυτσανια την ημερα, και επισης, τωρα που το λετε μυριζε το δερμα μου, κατω απο τις μασχαλες σαν...καφες! πολυ περιεργο.

εμένα πάλι παστουρμάς μου μύριζε κι εκεί:mrgreen::mrgreen:

το link που σου είχα δωσει για τα κακακια το είχες δει?

c2Gbp2.png

nai to eixa dei, exkei poy elege gia kaka me aima, kamia σχεση αυτο που εδειχνε ηταν παρα πολυ...

Φανταζομαι οτι αν εχει αλλεργια εχει προς το παρον ελαφρυα.

Τι να πω, πραγματικα επειδη εχω και θεμα με πιεαη και δεν τρωω πολλα φαγητα λογω αλατιου αν κοψω και το κρεας τι θα τρωω θα πεσω κατω στο τελος...

βρε μαμαλου αν θες ριξε το λινκι με τα πιατακια ξανα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμείς θα ξεκινήσουμε στερεές στον 6ο ( η μπέμπα εκλεισε τον 4ο πριν λιγες μερες).

Ο γιος μου έκανε 3 μήνες να φάει κανονικά, οπότε μέχρι τον 9ο ήταν σα να θηλαζω αποκλειστικά (δεν ήθελα να αντικαταστήσω θηλασμό με γεύμα). Αν πάει έτσι και η μπέμπα, δε νομίζω να το αποχωριστώ το θήλαστρο για καιρό. Τώρα κάνω μια άντληση το βράδυ (γύρω στις 5 το πρωί συνήθως), θηλάζω τη μπεμπα πριν φύγω και αντλω δυο φορές στη δουλειά. Όταν στρώσουμε με τις στερεές, ελπίζω να αντλώ μόνο μια φορά.

Για μενα είναι μονόδρομος. Θα τη θηλασω τη μπέμπα μεχρι τον χρόνο οπωσδήποτε. Μετά βλέπουμε, όπως πάει.

ακριβως ετσι εκανα με την Ειρηνη, Δεν ετρωγε ιδιαιτερα οποτε επρεπε να αφηνω 2 γευματα στο σπιτι, ειχα και μειωμενο ωράριο. Θηλαζα πριν φυγω και αντλουσα 2 φορες στη δουλεια...μετα αντλουσα μια γιατι ειχα βαρεθει αλλα τοτε ετρωγε στερεες καλυτερα...

Μετα το χρονο εκλεισε η εταιρεια και εμεινα σπιτι οποτε οκ.

ααα ξεχασα να σας πω οτι σημερα εφτιαξα την πρωτη μου diaper cake !!!!!!!!! εγινε πολυ ομορφη!!!!!!!για την κολλητη μου.....Και σε λιγες μερες θα φτιαξω αλλη μια για την αλλη κολλητη/κουμπαρα!!!!!

Θελουμε φωτο!

Καλημέρα! Μπορεί να μη γράφω ιδιαίτερα πια, αλλά πάντα σας διαβάζω!

Η συμβουλή μου -όσον αφορά το δέρμα- θα ήταν να τον πας σε παιδοδερματολόγο! Έτσι ξεκίνησε κι εμένα και κατέληξε με κατακόκκινα μάγουλα που έβγαζαν υγρό και μου είπε ο δερματολόγος ότι είναι ατοπική δερματίτιδα την οποία έχουν πλέον πάρα πολλά παιδάκια. Όπως είπε κι ο ίδιος δεν είναι τόσο πάθηση όσο ευαισθησία του δέρματος. Το κακό είναι ότι μέχρι τα 4 - 5 θα την έχει (με εξάρσεις και καλές περιόδους). Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να αλλάξεις τη διατροφή σου, αλλά να προσέχεις να φοράει μόνο βαμβακερά και να μην έχεις πολλές επαφές με λούτρινα ζωάκια, μάλλινες κουβέρτες και συνθετικά, γιατί είναι εστίες ακάρεων που προκαλούν τις εξάρσεις. Μίλησε με κάποιον ειδικό, όμως, γιατί μπορεί να λέω βλακίες. Απλά όπως διάβασα αυτό που είπες για τα μαγουλάκια του μου θύμησε τελείως τον δικό μου.

Ιράκι σε ευχαριστω το ειχα υποψιν μου για την ατοπικη δερματιτιδα(ειανι το εκζεμα που λενε?) και το παρακολοπυθω...Σημερα μετα απο κανα 2 εβδομαδε περασε καπως ειναι καλυτερα, αλλα οπως λες κι εσυ αυτο ισως να ειναι παρωδικο, θα δουμε!

Παω στον γιοκα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

nai to eixa dei, exkei poy elege gia kaka me aima, kamia σχεση αυτο που εδειχνε ηταν παρα πολυ...

Φανταζομαι οτι αν εχει αλλεργια εχει προς το παρον ελαφρυα.

Τι να πω, πραγματικα επειδη εχω και θεμα με πιεαη και δεν τρωω πολλα φαγητα λογω αλατιου αν κοψω και το κρεας τι θα τρωω θα πεσω κατω στο τελος...

βρε μαμαλου αν θες ριξε το λινκι με τα πιατακια ξανα...

δε νομίζω να είναι αίμα πάντως

να και το link λίστα βιολογικών προϊόντων

c2Gbp2.png

ξεκίνησε και ο δικός μου σήμερα γκρίνια δοντιών...ήταν αρκετές μέρες που έβαζε όλο το χέρι στο στόμα και μαζί με την πιπίλα:mrgreen:....αλλά σήμερα άρχισαν και τα πολλά σαλάκια και το νιαούρισμα:?

c2Gbp2.png

nano79 σε κολικους σε κοβω ε?? ο γιατρός τι λεει?? και μιας φιλης μου ετσι ρε γμτ... απο οταν γεννηθηκε ειναι πολυ κλαψιαρικο το μικρακι... υπομονη κοριτσακι... ειναι δυσκολο το ξερω..

οι κολικοι σταματησαν αλλα η γκρινια 24ωρες το 24ωρο συνεχιζονται. χωρις λογο και αιτια. η παιδιατρος δεν βρισκει κατι. απλα μας βγηκε γκρινιαρα... να δω ποσο θα αντεξω...

ZOrwp3.png

καλησπερα μανουλιτσες κ τεκνα αυτων!!!Εχω γινει εξαλλη σημερα με αυτα που ακουσα!!

1)ο θηλασμος πρεπει να σταματαει μετα τους 6 μηνες γιατι αν συνεχιστει κανει κακο στο μωρο αλλα δε του προσφερει κ τιποτα κιολας!!!:shock:

2)εννοειται οτι πρεπει το μωρο να τρωει φαριν λακτε κ αλλα τετοια κ οχι βρωμες κλπ γιατι χρειαζεται ενεργεια κ δυναμη..τη θελει τη ζαχαριτσα του

3)προτιμαμε τις ετοιμες κρεμες γιατι ειναι κ εμπλουτισμενες (!)

................................

00020459.gif

βλεπω την φατσα που εβαλες και σε φανταζομαι αυτη τη στιγμη...χαχαχα

μιας και αναφερθηκες στο θεμα κρεμα....αυτε τις βιολογικες τις Holle

http://www.holle.ch/Produkte/Sortiment.asp

τις γνωριζει καμια;;

Αθηνουλα εσυ σιγουρα κατι θα ξερεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...