Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρ' ότι έχω ήδη επιστρέψει στη δουλειά,

zouzounel!!! εισαι ο ανθρωπος μου μαλλον!!! δουλευεις κι εσυ ε???? πως πας με τις αντλησεις??? ποσο καιρό το κρατας??? εγω βασανιζομαι αλλα δεν το εχω βαλει κατω.... ελπιζω οτι θα κρατησει 1 μηνα μεχρι να μπουν οι κρεμες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το νεο της ημερας ειναι οτι αγορασα καψουλες fenugreek απο το φαρμακειο... λεει να παιρνουμε 1-3 κατα προτιμηση μαζι με το φαγητο... θα παρω την πρωτη τωρα να δω τι θα γινει..αντε και καλες αντλησεις!!!! χαχαχ

καλές αντλήσεις, ή καλή βρωμιλίτσα...!!! jojo μου πολύ βρώμα το fenugreek.... θα το καταλάβεις και εσύ και όσοι είναι γύρω σου... χαχαχα

Εγώ το παράτησα λόγω μυρωδιάς! Εγώ και τα παστουρμαδάκια!!!! χεχε

Δοκίμασέ το όμως... μπορεί να σε βοηθήσει. Ε, και τι νακάνουμε βρε συμφορουμίτισσες...: ως εκεί που πάει το θέμα με το ζιζί. Γερά να είναι τα φυστίκια μας!!!!

Το δικό μου πάντως είναι αρρωστούλι... με πολλές μύξες!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

koritsia εγω μαζι μου στο κρεβατι τον εχω τον μπουλη...οσο παει...

Κ την βασιλικη μου την ειχα στο δωματιο,στο κρεβατακι της,μεχρι 3 χρονων....μια χαρα πηγε μετα στο δικο της(εννοειται ειχαμε νυχτερινες επισκεψεις αλλα θεωρειται φυσιολογικο).Μετα θα θελουμε να τα αγκαλιασουμε κ ουτε θα ρχονται!!!!!:)

Μολις τελειωσα το τσαγακι της Weleda....το τσιπουρο ελειπε(με την παστουρμαδιλα χαχαχαχ)...η γευση παντως μου αρεσε...αλλα διαφορά στην ποσοτητα γαλακτος δεν ειδα...τωρα αρχισα μαγια μπυρας-μηπως δω κ βελτιωση στα μαλλιαααα- αλλά δεν ειμαι τακτικη στις ποσοτητες που πρεπει...οταν θυμηθω....

Jojo to fenugreek να δεις μυρωδια!!!!!αλλα το τσαι...τα χαπια ισως ειναι αοσμα!!!ρωτα κ την ιντι!!!

Αθηνα με τα κακα μας αρχισε να τα κανει πιο συχνα...ετσι ξαφνικα....ανα 2 μερες:):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ααα ξεχασα να σας πω οτι σημερα εφτιαξα την πρωτη μου diaper cake !!!!!!!!! εγινε πολυ ομορφη!!!!!!!για την κολλητη μου.....Και σε λιγες μερες θα φτιαξω αλλη μια για την αλλη κολλητη/κουμπαρα!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

μη μου λετε τετοια ρε κοριτσια.... μυριζει το fenugreek ε??? ουτε με αρωμα σκεπαζεται??? βασικα δεν με νοιαζει..απλα θα παω στη δουεια και δεν θα με πλησιαζουν...(δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτό!!!!) και αν μυριζει και το γαλα/?? τι θα κανω??? ιντυ εσυ το εχεις παρει σε καψουλες?? ποπο...αυτι μου ελειε τωρα....

Διαφημίσεις

zouzounel!!! εισαι ο ανθρωπος μου μαλλον!!! δουλευεις κι εσυ ε???? πως πας με τις αντλησεις??? ποσο καιρό το κρατας??? εγω βασανιζομαι αλλα δεν το εχω βαλει κατω.... ελπιζω οτι θα κρατησει 1 μηνα μεχρι να μπουν οι κρεμες...

Εμείς θα ξεκινήσουμε στερεές στον 6ο ( η μπέμπα εκλεισε τον 4ο πριν λιγες μερες).

Ο γιος μου έκανε 3 μήνες να φάει κανονικά, οπότε μέχρι τον 9ο ήταν σα να θηλαζω αποκλειστικά (δεν ήθελα να αντικαταστήσω θηλασμό με γεύμα). Αν πάει έτσι και η μπέμπα, δε νομίζω να το αποχωριστώ το θήλαστρο για καιρό. Τώρα κάνω μια άντληση το βράδυ (γύρω στις 5 το πρωί συνήθως), θηλάζω τη μπεμπα πριν φύγω και αντλω δυο φορές στη δουλειά. Όταν στρώσουμε με τις στερεές, ελπίζω να αντλώ μόνο μια φορά.

Για μενα είναι μονόδρομος. Θα τη θηλασω τη μπέμπα μεχρι τον χρόνο οπωσδήποτε. Μετά βλέπουμε, όπως πάει.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ζουζουνελ και οποα αλλη ξερει, εχω θεμα μαλλον αλλεργια με τον μπεμπη...

εκοψα σοκολατες, ξυρους καρπους και γαλακτοκομικα, καλα 2 μερες οχι πολυ καιρο, ειχε κατι καφφε κσουρε κλωστουλες δεν ξερω αν ειναι αιμα, και εχει "φουντωσει" καπως το προσωπακι του, ειανι κοκκινομαγουλακης αλλα με ξηρο δερματακι...

Τι μπορω να τρωω...δηλ ουτε ντοματα ουτε μπαναν, μαρμελαδα φρουλα κλπ φανταζομαι οχι...μελι?

τι να τρωω για πρωινο ρε γμτ...

φρυγανιες βουτυρο-μαρμελαδα και τσαι πρςο το παρον τρωω...

ταχινι το εκοψα κι αυτο...

Υπαρχει σχετικο τοπικ αλλα ειναι τεραστιο και δεν μπορω να διαβασω...πλιζ δωστε καμια ιδεα για φαγητο και τι αλλο πρεπει να προσεξω...

Α! εντωμεταξυ κανει κακα 1 φορα την εβδομαδα οποτε ειανι δυσκολο να ελεγχω την προοδο...

Είσαι σίγουρη ότι ήταν αίμα? Μήπως απλά ήταν τριχούλες? Συμβαινει μερικές φορές να καταπίνουν τριχουλες και αυτες βγαίνουν με τα κακά ολόκληρες. Για να εισαι σίγουρη, θα σου πρότεινα να πας να κανεις μια μαγιερ κοπράνων, να σιγουρευτείς για το αίμα, μην παιδεύεσαι άδικα. Εμας ο γιατρός μας μας έβαλε να κάνουμε και καλλιεργεια ούρων, όταν είδαμε αίμα στα κακά του μικρού. Το είπες στον παιδίατρό σας?

Αν οντως είναι αίμα, το πιο σύνηθες ειναι η ευαισθησία στην αγελαδινή πρωτεΐνη, οπότε αρκεί να κόψεις μόνο τα αγελαδινά παράγωγα (γαλακτοκομικά και κρέας και προσοχή στα κρυμμένα γαλακτοκομικά, παντού υπάρχουν "πρωτείνες γάλακτος"!). Παίρνει χρόνο όμως, θα χρειαστούν 4 εβδομάδες για να καθαρίσει ο οργανισμός και να δεις αποτελεσματα.

Ευχομαι να μην είναι τίποτα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κοιταξτε δεν ξερω τι κανουν οι γιατροι στην Ελλαδα και τα δυο μου παιδια εδω μεγαλωσαν.

Εδω ολοι λενε τα ιδια, μαλιστα σε ενημερωνει το ιδιο το υπουργειο υγειας με επιστολες για το ποτε θα κανει τι και αν θελεις βεβαια ακολουθεις τις υποδειξεις τους.

Προχθες συγκεκριμενα μου ηρθε γραμμα που λεει οτι απο τον 5ο μηνα ξεκιναμε την πρωτη επαφη με το κουταλι με καροτο η κολοκυθι και μετα σιγα σιγα βαζουμε πατατα.

Δηλαδη κανενα ρυζαλευρο η κρεμα, κατευθειαν λαχανικα.

Κάνω μια ανασκοπηση και θυμηθηκα να σου πω γι' αυτο...

Πριν λίγους μήνες, εκδόθηκαν καινούριου τύπου βιβλιάρια υγείας (αυτά για τα εμβόλια) και το πρώτο μέρος αποτελείται από γενικές οδηγίες, πληροφορίες και συμβουλές για τη νέα μαμά. Στην ενότητα της διατροφής λοιπον αναφέρει "οι μητερες πρεπει να θηλάζουν αποκλειστικά τα παιδιά τους για 6 μήνες χωρίς την προσθήκη άλλων τροφών. Μετά το πρώτο εξάμηνο πρέπει να συνεχισθεί ο θηλασμός μεχρι τον 12ο μήνα, αλλά να αρχίσει και η προσθήκη άλλων τροφών". Και λίγες σελίδες πιο κάτω αναφέρει "Οι λόγοι που αποφεύγουμε να αρχίσουμε στερεά τροφή πριν από τον 5ο ή 6ο μήνα είναι κυρίως οι γαστρεντερικές διαταραχές και αλλεργίες που ενδέχεται να παρουσιάσουν τα βρέφη σε ορισμένα τρόφιμα".

Αυτή λοιπον είναι η επίσημη θέση του υπουργείου υγείας. Μήπως θα έπρεπε και οι παιδίατροί μας να ρίξουν μια ματιά? Λεω εγώ τώρα... :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Εμείς θα ξεκινήσουμε στερεές στον 6ο ( η μπέμπα εκλεισε τον 4ο πριν λιγες μερες).

Ο γιος μου έκανε 3 μήνες να φάει κανονικά, οπότε μέχρι τον 9ο ήταν σα να θηλαζω αποκλειστικά (δεν ήθελα να αντικαταστήσω θηλασμό με γεύμα). Αν πάει έτσι και η μπέμπα, δε νομίζω να το αποχωριστώ το θήλαστρο για καιρό. Τώρα κάνω μια άντληση το βράδυ (γύρω στις 5 το πρωί συνήθως), θηλάζω τη μπεμπα πριν φύγω και αντλω δυο φορές στη δουλειά. Όταν στρώσουμε με τις στερεές, ελπίζω να αντλώ μόνο μια φορά.

Για μενα είναι μονόδρομος. Θα τη θηλασω τη μπέμπα μεχρι τον χρόνο οπωσδήποτε. Μετά βλέπουμε, όπως πάει.

το ιδιο π0ρογραμμα εχω κι εγω...τι θηλαστρο εχεις?? εγω το swing και σκεφτομαι για νοσοκομειακο... απλα δεν ξερω αν θα με βολεψει στη δουλεια... εσυ πως το αποστειρωνεις αναμεσα στις αντλησεις??

σε επριξα... σορρυ...

Ο μπέμπης μου έχει λίγες μέρες που είναι η μυτούλα λίγο μπουκωμένη, την καθαρίζω με αυτό το πράγμα που ρουφάς εσύ από την άλλη μεριά....χαχαχα

η καλύτερη εφευρεση του αιώνα:mrgreen:

Εγώ το παράτησα λόγω μυρωδιάς! Εγώ και τα παστουρμαδάκια!!!! χεχε

Μολις τελειωσα το τσαγακι της Weleda....το τσιπουρο ελειπε(με την παστουρμαδιλα χαχαχαχ)...η γευση παντως μου αρεσε...αλλα διαφορά στην ποσοτητα γαλακτος δεν ειδα...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.....μύριζε και το δέρμα μου...όχι μόνο το σπίτι.....

στην ποσότητα ούτε κι εγώ ειδα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

μανουλες με εμπειρια στα συμπληρωματα....

ποτε τα σταματησατε?? φανταζομαι οτι δεν βλεπεις αυξηση στο γαλα απο την πρωτη μερα! σιγουρα θα θελει καποιες μερες..... ποσο περιμενατε για να δειτε οτι δεν δουλευει?? για να ξερω....ποτε να το σταματησω!!!

επιπλεον, βρηκα οτι δεν πρεπει να λαμβανεται το fenugreek απο εγκυες ή θηλαζουσες μητερες.... πανικοβληθηκα λιγο... εχω παρει 2 καψουλες....

http://www.ra1.gr/show_product.asp?pid=2777

Kαλημέρα κοριτσάρες....βρήκα τυχαία αυτα τα άρθρα http://www.babyspace.gr/Article/baby_psych_health/127-2233.html http://kids.in.gr/kid-related/psychology/article/?aid=5433569

είναι ενδιαφέροντα...όποια δε βαριέται ας τα διαβάσει

φιλιά στα μωρούλια:D

c2Gbp2.png

Καλημερα κοριτσάρες!

Εχω μέρες να μπω δεν σας εχω διαβασει! Μπορώ να έχω μιά περίληψη???:lol:

Εμείς καλά είμαστε. Η μπεμπουλα μου είναι λίγο μπουκωμενη (κλασικά) αφου ο μεγάλος έχει τρελαθει στο βηχα, ελπίζω να μη ξανακολλησει κάτι. Την επομενη βδομαδα παμε παιδιατρο και μάλλον με το νεο ετος ξεκιναμε φρουτο ή κρεμα.:D

Στις 26 Δεκέμβρη βαφτιζόμαστε! Ελπίζω να κάνει καλό καιρό στο χωριό μας γιατί συνηθως έχει χιόνια!

Κατι πηρε το ματι μου για τα μωρά που κοιμούνται... Τον 1ο τον είχα στο δωματιο του και μεχρι 4-5 μηνων κοιμόμουν κ εγω δίπλα του. Τωρα τη μπεμπα την έχω στη κρεβατοκαμαρα. Θέλω να την πάω στο παιδικό μαζί με τον μεγαλο, αφου πλέον κοιμάται όλη νυχτα το μωρό, αλλά δεν κοιμάται ο μεγάλος:shock:. Ποιός να μου το έλεγε οτι το μωρακι θα κοιμάται ολη νυχτα και ο μεγάλος θα συνεχίζει να κλαίει τα βραδια και να ζητάει γαλα.... Θα την κρατησω στη κρεβατοκαμαρα μου ακομα κανα μηνα μπάς και ηρεμησει καποια στιγμη ο μεγάλος, αλλιως θα μου τη ξυπνάει συνέχεια! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...