Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου bibicos τι επαθες??? τι επιθεσεις εινια αυτες ???

πανω που βαλαμε μπροστα τους φουρνους να ψησουμε γλυκακια..εσυ τα πηρες στο κρανιο??? ελπιζω να μην το πιασει καμμια άλλη το σχολιο και να γινουμε παλι κ:&^Ε#ος.... και μονο που ειμαστε σε ενα φορουμ για μωρακια...σημαινει οτι τα αγαπααααααααααμε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολυ μου αρεσει το προσωρινά αποκλεισμένος χρήστης. Επιτέλους η προσβλητικότατη συμπεριφορά σου εντοπίστηκε.

Λοιπον....στα δικά μας τωρα, τζο, ναι κανει και πιπιλα εννοειται,,,,κυριως πιπιλα ειναι το διωρο....τα ενοχλει μωρε μαλλον κατι δοντακια κλπκλπ...

geonutr pernane τετοιες δυσκολες μερες...μην ανησυχεις, αν συνεχιχστει ρωτα τον παιδιατρο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

ααααααααααχχχχχ,κοριτσια καλημερα...μαυρο υπνο εκανα σημερα..Μεχρι να κοιμηθει ΑΠΕΙΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΚΛΑΜΑ και αφου κοιμηθηκε ,ξεκινησε μετα απο 3 1/2 ωρες να κοπανιεται κ να γυριζει αριστερα δεξια το κεφαλι της..γκρινια κ κλαμαα στον υπνο της..απιστευτο κοπανημα,χτυπιοταν,σηκωνε τα ποδια της στον αερα..την ξυπνησα κ τωρα παλι τα ιδια με το βραδυ...ελεος,εχει κατι??εχει απλα πολυ ενεργεια ή κατι φταιει??(σημ.το βραδυ που κοιμηθηκε ειχε να κοιμηθει απο τις 12 το μεσημερι,κ εν τελει κοιμηθηκε στις 2 και..κ τωρα ξυπνια..αχχχ:-(

τι να πω κι εγω που αυτο το ζουμε απο 20ημερων??????????????????? εχουμε κανενα διαλλειμα για 1-2 μερες και μετα ξανα τα ιδια...

ZOrwp3.png

Καλημερα...

μπιμπικο ελπιζω το ξεσπασμα σου να ειναι απο κουραση η λογο ορμονων της εγκυμοσυνης και καποια στιγμη να νιωσεις καλυτερα.

Στις υπολοιπες τωρα....

τι εχουν παθει τα μωρακια σας και ειναι τοσο ανησυχα;

Ο δικος μου το μονο διαφορετικο που αρχισε να μου κανει εδω και δυο μερες ειναι να χτυπαει τα ποδαρακια του για να ξεσκεπαστει και σιγα σιγα γλυστραει προς τα κατω.

Σημερα το βραδυ το ενα του ποδι μπηκε αναμεσα στα καγκελα, σηκωθηκα για να τον σκεπασω και το ειδα απο εξω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Σημερα το βραδυ το ενα του ποδι μπηκε αναμεσα στα καγκελα, σηκωθηκα για να τον σκεπασω και το ειδα απο εξω.

αα καλάαα...καλωςήρθες στο club μου....το παιδί μου παλεύει όταν κοιμάται απο νεογέννητο:mrgreen:....τώρα πια (επειδή ακόμα τον έχω στο λίκνο δίπλα μου) βγάζει το δεξί χέρι απο τη μια μεριά και το αριστερό πόδι απο την άλλη και εννοειται ειναι οριζοντιωμένος στην κούνια:mrgreen:

c2Gbp2.png

κοριτσια τελος.. ο καιρός ειναι που τα τρελανε τα μωρακια...

nano79 σε κολικους σε κοβω ε?? ο γιατρός τι λεει?? και μιας φιλης μου ετσι ρε γμτ... απο οταν γεννηθηκε ειναι πολυ κλαψιαρικο το μικρακι... υπομονη κοριτσακι... ειναι δυσκολο το ξερω..

nikijo & galat tnx θα την αφηνω τοτε να κανει οσο πιπιλα θελει... και θα την εχω στο κρεββατι μαζι μου... μηπως και ηρεμησει ετσι το παιδακι... ωχ...με βλεπω να "πληρωνω" οσα εκανα στους γονεις μου χαχαχα που εφυγα απο το κρεββατι τους οταν ημουν 10 χρονων... και τοτε εφυγα γιατι η μαμα ηταν ετοιμογεννη στην αδερφη μου και δεν χωρουσε στο κρεββατι... ετσι και η μπεμπα.... θα κοιμαται για παντα μαζι μας χαχαχαχα:tongue::tongue:

κακομοιρε χασμπαντ..

εμενα η δικια μου γενικα δεν κουνιεται και πολυ.... θελει σαν παλαβη να καθησειο στον ποπο της... αλλα οπως την βαζω για υπνο ετσι την βρισκω...

μαμλου το τσαγακι ειναι νοστιμοτατο, αλλα δεν εχω δει διαφορα, γιατι πρεπει να πινεις 2 κουπες τουλαχιστον ημερισιως εγω απλως εχω πιει μια για να δοκιμασω τη γευση, κυριως χαμομηλι θυμιζει. Η κοπελα μου εστειλε και ακομα ενα τσαγακι, με γλυκυριζα δωρο...και χειρογραφη καρτουλα ειανι πολυ ευγενικη!

Τζο, δεν χρειαζεται να την εχεις στο κρεβατι εκτος αν εισαι κουρασμενη, εγω σε αυτο το διωρο βλεπω ντιβιντι στον καναπε...

Οσο για το co-sleeping moya xaxaxax τωρα που δεν με μαλωνει η μπιμπι μπορω να πω την ταπεινη μου γνωμη...

Εγω δεν ηθελα και δεν θελω τα παιδια στο κρεβατι μου. Οχι λογω συζυγου, αλλα οτι δεν κοιμαμαι καλα εχω εννοια συνεχεια αν θα πεσουν-ξεσκεπαστουν κλπκλπκλπ

Ομως αναγκαστικα πηγε απο μονο του εκει το πραγμα...η μικρη ξυπνουσε πολυ συχνα το βραδυ εμενα με κουρασε το βαλε-βγαλε απο την κουνια της, μαζι μου κοιμοταν καλυτερα και κοιμουμουν κι εγω! δουλευα τοτε και δεν ειχα περιθωριο για αλλα ξενυχτια...και λεω αφου κοιμαται περισσοτερο μαζι μου,ας γίνει ετσι.

Πριν γινει 2 ετων πηγε ομαλοτατα στο δωματιο της στο κρεβατι της και την κοιμιζα με παραμυθια. Ο μυθος οτι θα φυγει στο δημοτικο απο το κρεβατι μου καταρριφθηκε.

Και με τον μικρο δεν θα το επιδιωξω, αλλα αν κατσει εκατσε.

Να σημειωσω βεβαια οτι η μικρη ερχεται στο κρεβατι μου ακομα καμια φορα κατα τις 6 το πρωι, αλλα δεν κανω τιποτα για αυτο μιας και τωρα με τον μπεμπη δεν θελω να την απορριπτω. Ασε που απολαμβανω και αγκαλιτσες...

Αλλα καλο ειναι να μην την αφηνω και πολυ συχνα να το κανει αυτο, τα ωραια πραγματα δεν τα κανουμε συχνα χαχαχαχαχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Οσο για τα κουνηματα, εμενα απο πολυ μικρο εκανε ερπην προς τα πανω(κοιμται μπρουμυτα ομως)

τωρα πηγε μια φορα να γυρισει απο ανασκελα μπρουμυτα αλλα κιοτεψε!χαχαχαχαχα

Επισης δεν εχω θεμα με τα καγκελα γιατι κοιματι σε παρκοκρεβατο πουλε βολικο το διχτακι!

(η κουνια χρησιμοποιειται χωρις τα καγκελα απο την Ειρηνη)

eNeap2.pngTSzHp3.png

και εγω πιστευω οτι ειναι στα παιδια μωρε ανα θα παν στο κρεββατι τους... εμενα αν με ρωτησεις ειμαι διχασμενη,.... απο την μια την θελω παρα πολυ να κοιμαται μαζι μου γιατι ειναι αγκαλιτσας και γουσταρω.. αλλα απο την αλλ σκεφτομαι οτι αν δεν παει ποτε στο δικο της οπως εγω???

το νεο της ημερας ειναι οτι αγορασα καψουλες fenugreek απο το φαρμακειο... λεει να παιρνουμε 1-3 κατα προτιμηση μαζι με το φαγητο... θα παρω την πρωτη τωρα να δω τι θα γινει..αντε και καλες αντλησεις!!!! χαχαχ

Διαφημίσεις

καλημέρα καλημέρα!!!!!!!!!! απο χθες ξεκίνησα με το ωράριο φαγειτού και πρέπει να ομολογήσω οτι πάει πολύ καλά. Και εγώ όταν είμαι πολύ κουρασμένη και η μικρή τυχαίνει να θέλει να κοιμηθεί αγκαλία την παίρνω στο κρεβάτι, και εγώ δεν κοιμάμε καλά απο το να μη κοιμάμε καθόλου το προτημώ. Αύριο θα πάω να της κάνω ιδιωτική ασφάλιση γιατί ο γιατρός μας είναι στο medi system και μας συμφέρει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

και για την ιστορία, ευνοείται ότι δεν έχω μετατρέψει πεθερά μου σε δούλα, η ίδια θέλησε να κρατήσει τη μικρή και να μη τη κρατήσει μια βρεφονηπιοκόμος που είχα βρει. Με βοηθάει όποτε το χρειάζομαι όπως το κάνω και εγώ άλλωστε. Όπως για παράδειγμα αυτές τις μέρες που μάζευαν το λάδι τους και εγώ μαγείρευα για τις δύο οικογένειες και τους εργάτες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μαμλου το τσαγακι ειναι νοστιμοτατο, αλλα δεν εχω δει διαφορα, γιατι πρεπει να πινεις 2 κουπες τουλαχιστον ημερισιως εγω απλως εχω πιει μια για να δοκιμασω τη γευση, κυριως χαμομηλι θυμιζει. Η κοπελα μου εστειλε και ακομα ενα τσαγακι, με γλυκυριζα δωρο...και χειρογραφη καρτουλα ειανι πολυ ευγενικη!

θα το πάρω κι εγώ για δοκιμή....τουλάχιστον μυρίζει χαμομηλάκι....της weleda μύριζε σαν παστουρμάς όπως έλεγε και ο σύζυγος:mrgreen::mrgreen:

με βλεπω να "πληρωνω" οσα εκανα στους γονεις μου χαχαχα που εφυγα απο το κρεββατι τους οταν ημουν 10 χρονων... και τοτε εφυγα γιατι η μαμα ηταν ετοιμογεννη στην αδερφη μου και δεν χωρουσε στο κρεββατι... ετσι και η μπεμπα.... θα κοιμαται για παντα μαζι μας χαχαχαχα:tongue::tongue:

κακομοιρε χασμπαντ..

:lol::lol:

c2Gbp2.png

χαμός έγινε βλεπω αυτές τις μέρες!... μάλλον οι ορμόνες τις εγκυμοσύνης φταίνε βρε bibicos, το λέω με κάθε ειλικρίνεια...

δε θέλω να σχολιάσω πολλά... μπορούμε απλά να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε στο θέμα του θηλασμού... ό,τι θέλει η καθεμιά μας πιστεύει και πράττει... Εγω το δηλωνω ότι ναι, ειμαι από τις πορωμένες, δε διανοούμαι να δώσω στο μωρό μου γάλα σκόνη. Και είμαι περήφανη που θηλασα τον γιο μου 14 μήνες και τώρα τη μπέμπα αποκλειστικά, παρ' ότι έχω θυροειδή, παρ' ό,τι εχω επίπεδες/εισέρχουσες θηλές, παρ' ότι έχω ήδη επιστρέψει στη δουλειά, παρ' ότι έχω ένα ακόμα μωρό 20 μηνων που φυσικά θέλει τα δικά του, παρ' ότι δεν εχω βοήθεια από πουθενά (τα πεθερικά μου μένουν μακριά, η μητέρα μου είναι στην αιμοκάθαρση), ακόμα και στο περίπτερο να θελω να πάω, πάμε όλοι μαζί (πήρα καρότσι διδύμων γι' αυτον τον λόγο, βολεψε πάρα πολύ). Και για ξενύχτια δεν το συζητάω, η μπέμπα αποφάσιζε να κοιμηθεί στις 6 το πρωί και στις 7 ξυπναγε ο μικρός... Ναι λοιπον, είμαι μια πορωμένη με τον θηλασμό μαμά και το φωνάζω! Γιατί τίποτα δε μου ήρθε εύκολο και όμως ακόμα συνεχίζω. Και είμαι περηφανη γι' αυτό, πειράζει? (σας παρακαλώ, μην παρεξηγηθεί καμιά, δεν αναφέρομαι σε κανεναν άλλον παρα μόνο στον εαυτό μου).

Ξυπνησαν τα μικρά, επανέρχομαι...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ο μπέμπης μου έχει λίγες μέρες που είναι η μυτούλα λίγο μπουκωμένη, την καθαρίζω με αυτό το πράγμα που ρουφάς εσύ από την άλλη μεριά....χαχαχα

Επίσης έχει δυο μέρες τώρα που μου κάνει διάρροια, μια φορά χθες και μια σήμερα (αυτός που εχεζ... μια φορά στις 4 μέρες)

Εμένα αυτά που κάνουν συμπτώματα από δοντάκια, εσείς τι λέτε;

ΥΓ. εγώ τον θυρεοειδή μου με το που γέννησα τον άφησα αρρύθμιστο γι αυτό έπαθα την ζημία.

Όσο ήταν το μωρό μέσα στην κοιλιά έπαιρνα τα χάπια μου κανονικά, με το που βγήκε επαναπαύτηκα το ζωον και να τα αποτελέσματα, είχε και αυτός ίκτερο βαρβάτο, ήρθε και έδεσε το γλυκό.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...