Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμένα τη δικιά μου την καταλαβαίνει όλος ο κόσμος οτι έχει χορτάσει, κάνει πήσω το κεφάλη της βγάζει και έναν ανεστεναγμό ευχαρίστησης και κουνάει για λίγο τα μάγουλά της πάνω κάτω. Ολυμπία και εμένα ο δικός μου ο γιατρός 5 μηνών και 15 ημερών ξεκινάει με φρούτα και μετά απο δύο εβδομάδες βάζει τα λαχανικά. Αααα δεν σας είπα ο παιδίατρος είναι γκέι (όχι οτι με ενοχλή αυτό), κάτι δεν μου πήγαινε καλά όταν μου είπε την πρώτη φορά που ήρθε σπίτι πως η μάρκα των διακοσμητικών μου είναι η αγαπημένη του, αλλά προχθες που είχα βγει τον είδα και με το δεσμό του και επιβεβαιώθηκα

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πιπίλα παίρνουν τα δικά σας; Εμένα με τίποτα! Αλλα προσπαθώ ακόμα. Αν την πάρει τελικά, παίζει να μου μειωθεί το γάλα τώρα που έφτασα στον τέταρτο;

εμένα παίρνει και την έχω δώσει απο πολύ νωρίς γιατί κάποιες φορές ήθελε να πιπιλήσει, την εκνεύριζε που έβγαζε γάλα και είχε τρελά κλάματα. Γενικά η δικιά μου ξέρει πότε θέλει τη πιπίλα, πότε θέλει να φάει και πότε να χουζουρεψει στο στήθος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Βρε Ολυμπία εσύ το έφτιαξες αυτό το σπιτάκι;;;;;;;;;;; Εχει και επιπλα μέσα ή μου φαίνεται;;;;

Καλε οχι...χαχαχα... απο το Google κατεβασα φωτογραφια για να παρετε ιδεα τι μπορειτε να φτιαξετε με το Lebkuchen

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Olympia mias και εκ Γερμανίας ο συζυγος τα λεπκουχεν και το κεικ το τιμουμε καθε χρονο...χαχαχαχαχα

Κατα τα αλλα καλα Ευη ειναι σαν να μιλας για τον δικο μου...ακριβως τα ιδια 5-6 θηλασμοι συντομοι και απο τις9-10 (μετα το μπανιο) σερι κανα διωρο...πολλες φιλες μου που θηλαζουνς το βραδυ γενικως απο ο,τι μου λενε τρωνε ολοα συνεχεια και πιο συχνα...

Μαλλον ειναι πιο μειωμενη η ροη του ζιζιου τι να πεις....

Κι εμενα 5,5 μηνων το ξεκιναει...οι 2-3 εβδ ειανι προσαρμογης....

Θα τον ρωτησω και για γλυκοπατάτα αν κανει να δωσουμε, το κανει πιο γλυκο και εχει πολλέ βιταμίνες. Αλλα εδώ μονο εισαγώμενες βρισκω...(ε και τι εγινε να μου πεις!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

αυγουστομανουλες τι κανετε??

σας διαβαζω στα γρηγορα!!!! σημερα απο το πρωιο μαγειρευω.. προετοιμαζω φαγια και τα βαζω καταψυξη για τη βδομαδα... δεν προλαβαινω η δολια μανα....

Ευη! τι μεγαλο μωρό !!! μπραβο κοριτσαρα!!! γερο παιδακι φτιαγμενο!

αχ...εμεις ειμαστε πολυ ανυσηχες...την μερα ενω νυσταζει απειρα..δεν κοιμαται... και το βραδυ την παρακαλαμε.... απο την μερα που γυρισα στην δουλεια αλλαξε το παιδι μου:confused:

να ρωτησω.. καποια μαμα ανεφερε οτι ο βραδινος θηλαμός κραταει 2 ωρες... 2 ωρες τρωει?? η κανει και πιπιλα ενδιαμεσα?? εμενα οταν ειχε μονο στηθος (εννοω πρι ξακινησω δουλεια..) ετρωγε και οταν χορταινε αφηνε το στηθος και κοιμοταν.. τωρα δεν νομιζω να τo αφησει μονη της.... οποτε την βγαζω εγω... και μετα παλευουμε ολο το βραδυ με την γκρινια της...

σας εχει τυχει τετοια συμπεριφορα?? μηπως φταιει οτι εχει μαθει το μπουκαλι?

hello gamates manes!!!!!!!xixixixix!!!!!!no other comment...:)

τι κανετε βρε τσουπρες;;;;βλεπω γλυκακια κ μου τρεχουν τα σαλια....!!!!

Ολυμπιακι ποια απο τις 2 συνταγες ειναι αυτο που πλαθει ο τριχωτος κυριος;;;;;

Εγω καθε χρονο κανω τα παραδοσιακα μελομακαρονα κ κουραμπιεδες....φετος που εχω πολυ χρονο ελευθερο θα δοκιμασω κ τα γερμανικα!!!!!χαχαχαχαχα!!!!!!(αν κανω θα βαλω φωτο :) )

Μαμαλου τι σκυλι εχεις;;; εγω μια πεκινουα σκυλιτσα,απο τα καλα...γιατι αυτη η ρατσα θεωρειται κακια....καθεται και κοιτιεται με τον μπεμπη κ αυτος ολο γελαει!!!!

jojo αν κοιμαστε μαζι μην τη βγαζεις απο το στηθος...καποια στιγμη θα το αφησει μονη της...αν δεν κοιμαστε μαζι,τοτε κρατα την οσο περισσοτερο μπορεις...Μηπως παιζει αλμα αναπτυξης;;;;

Ντιμακι ...τι μαρκα διακοσμητικων εχεις;;; :) :) :) μ αρεσουν αυτοι οι τυποι,εχουν γουστο!!!:)

Αθηνα μου το βραδυ λενε πως ειναι μειωμενη η ποσοτητα ...Οταν λες 5,5 μηνων εννοεις οταν κλεινουν τον 4ο συν 2 εβδομ.;;;Την γλυκοπατατα θελω κ εγω να την δοκιμασω....την ειδα στο Master chef κ μ αρεσε :)

Αυτα τα ολιγα απο μενα....

Φιλιααααα!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Ολυμπιακι ποια απο τις 2 συνταγες ειναι αυτο που πλαθει ο τριχωτος κυριος;;;;;

η ιδια ειναι και στα δυο λινκ, αν βρεις καμια διαφορα στα υλικα, κανε οποια σε συμφερει:P:p

Ντιμακι ...τι μαρκα διακοσμητικων εχεις;;; :) :) :) μ αρεσουν αυτοι οι τυποι,εχουν γουστο!!!:)

Swarovski αν δεν κανω λαθος ε; Ντιμακι;;

Οταν λες 5,5 μηνων εννοεις οταν κλεινουν τον 4ο συν 2 εβδομ.;;;Την γλυκοπατατα θελω κ εγω να την δοκιμασω....την ειδα στο Master chef κ μ αρεσε :)

Οχι ρε εννοει να εχει κλεισει και τον 5ο.

Γλυκοπατατα πολλα like....κοριτσια ειναι ολα τα λεφτα, εγω βαζω στο φαγητο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

ααααααααααχχχχχ,κοριτσια καλημερα...μαυρο υπνο εκανα σημερα..Μεχρι να κοιμηθει ΑΠΕΙΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΚΛΑΜΑ και αφου κοιμηθηκε ,ξεκινησε μετα απο 3 1/2 ωρες να κοπανιεται κ να γυριζει αριστερα δεξια το κεφαλι της..γκρινια κ κλαμαα στον υπνο της..απιστευτο κοπανημα,χτυπιοταν,σηκωνε τα ποδια της στον αερα..την ξυπνησα κ τωρα παλι τα ιδια με το βραδυ...ελεος,εχει κατι??εχει απλα πολυ ενεργεια ή κατι φταιει??(σημ.το βραδυ που κοιμηθηκε ειχε να κοιμηθει απο τις 12 το μεσημερι,κ εν τελει κοιμηθηκε στις 2 και..κ τωρα ξυπνια..αχχχ:-(

Μαμαλου τι σκυλι εχεις;;; εγω μια πεκινουα σκυλιτσα,απο τα καλα...γιατι αυτη η ρατσα θεωρειται κακια....καθεται και κοιτιεται με τον μπεμπη κ αυτος ολο γελαει!!!!

ένα σπιτς γερμανικό....είναι θεότρελη μιλάμε η σκύλα...όποτε βρίσκει ευκαιρία τον γλύφει απο το κεφάλι μεχρι τα πόδια....γενικά τα μικρόσωμα θεωρούνται "κακα" σκυλάκια αλλά και η δικιά μας είναι απίστευτα φιλική με όλους και με τα παιδιά...είναι φιλική μέχρι αηδίας...πουλήμενη τη φωνάζουμε:mrgreen::mrgreen:

ααααααααααχχχχχ,κοριτσια καλημερα...μαυρο υπνο εκανα σημερα..Μεχρι να κοιμηθει ΑΠΕΙΡΗ ΓΚΡΙΝΙΑ Κ ΚΛΑΜΑ και αφου κοιμηθηκε ,ξεκινησε μετα απο 3 1/2 ωρες να κοπανιεται κ να γυριζει αριστερα δεξια το κεφαλι της..γκρινια κ κλαμαα στον υπνο της..απιστευτο κοπανημα,χτυπιοταν,σηκωνε τα ποδια της στον αερα..την ξυπνησα κ τωρα παλι τα ιδια με το βραδυ...ελεος,εχει κατι??εχει απλα πολυ ενεργεια ή κατι φταιει??(σημ.το βραδυ που κοιμηθηκε ειχε να κοιμηθει απο τις 12 το μεσημερι,κ εν τελει κοιμηθηκε στις 2 και..κ τωρα ξυπνια..αχχχ:-(

πω πω κοριτσάκι μου:(....εσείς βγάλατε δοντάκι? δεν θυμαμαι τι γίνεται με τα δοντάκια των μωρών σας..μήπως είναι απο αυτό?

c2Gbp2.png

αγάπη...σαν να μου περιράφεις την δικιά μου.... τα ίδια ακριβως.... κλαμα και κοπανημα... δεν ξερω αν φταιν τα δονται... δε θα ειχε συνεχομενη γκρινια?? σημερα σκεφτηκα οτι μπορεί να φταίει η αποτομη αλλαγη του καιρου... σκεφτηκα οτι ποναω εγω, εκεινη πως θα νιωθει??

ε... ζεστα πανακια στην κοιλιτσα και στην πλατουλα...λιγο χαμομηλακι...καλτσακια μεσα απο το φορμακι... και ας ελπισουμε οτι θα ηρεμησουν..

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα και ο πετεινος νευριασε και του ρηξε ροχαλα… :lol:

το καταφέρνει μέχρι και η κατσίκα του χωριού μου

Εχετε μαζευτει πολεεεεες κατσικες εκει στο χωριο σου? :rolleyes:

προσπαθώντας να κρύψω την ανικανότητα μου ως μάνα που προτιμά τη βόλεψή της

Ρε πας καλα??? :twisted: Οποια δηλαδη δεν καταφερενει να θηλασει είναι ανικανη μανα και κοιταει την βολεψη της??

Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω τουλαχιστον δεν κοιταξα την βολεψη μου αφηνοντας το λιγων ημερων μωρακι μου για να παω να δουλεψω και να βγαλω καποια ψωροευρω ουτε εχω πασαρει το παιδι μου στην μανα μου η στην πεθερα μου και ουτε εχω καμμια από αυτές τις δυο στο σπιτι μου να τις εχω κανει δουλαρες να μου καθαριζουν σφουγγαριζουν μαγειρευουν και να τις βριζω και από πανω…Αιντε γιατι το παρατραβηξες….

Ουστ και ξανα ουστ

Απαγορεύονται οι προσβλητικές δημοσιεύσεις, η παράθεση χυδαίου ή άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.

Απαγορέυεται,να χρησιμοποιούνται εκφράσεις απαξίωσης, υπονοώντας ομάδες ασθενών ή άλλων κοινωνικών ομάδων εν'ειδει χιούμορ.

Απαγορέυονται οποιασδήποτε μορφής ραστιστικά σχόλια.

Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική

ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης δείτε εδώ πως λειτουργεί

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=717

Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, και η παρέμβαση για την εξομάλυνση διαφορών είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...