Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δεν κρύφτηκα πίσω από δικαιολογίες «έπιασα νωρίς δουλειά», «έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή», «νυστάζω είμαι εξαντλημένη» και ένα σωρό τέτοια που θα έλεγα στον εαυτό μου και στους γύρο μου προσπαθώντας να κρύψω την ανικανότητα μου ως μάνα που προτιμά τη βόλεψή της.

Συγνωμη εδω τωρα αναφερεσαι σε εσενα η γενικα σε ολες τις υπολοιπες που δεν τα καταφεραν.

Γιατι εγω εχω πει οτι εχω προβλημα με τον θυροειδη μου.

Αλλα και στο κατω κατω δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να απολογουμε γιατι σταματησα.

Για μενα οι λογοι μου ηταν και ειναι σοβαροι και δεν με νοιαζει αν με θεωρεις ΑΝΙΚΑΝΗ και ΒΟΛΕΨΑΚΙΑ οπως λες.

Εγω θεωρω σημαντικο αυτο που κανετε και ξερω οτι θυσιαζετε πολλα πραγματα απο την προσωπικη σας ζωη για να τα καταφερετε.

Ξερω οτι ειναι πολυυυυ δυσκολο και επιπονο.

Δεν σας θεωρω "τεμπελες" ισα ισα για εσας ειναι πιο δυσκολο γιατι χρειαζεστε πιο πολυ ωρα για να θηλασετε απο οτι εγω που δινω το μπουκαλι και το πιο σημαντικο ειναι οτι δυσκολευεστε να θηλασετε σε εξωτερικους χωρους γιατι σας κοιτουν ολοι σαν ουφο, ενω εγω βγαζω το μπουκαλι και τελιωσε.

Ντιμακι με πειραξαν αυτα που εγραψες, ενταξει τι να κανουμε η κατσικα του χωριου σου δεν εχει αντρα απαιτητικο και παιδι με ειδικες αναγκες γι αυτο τα καταφερνει τοσο καλα!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

DimRous και μενα παιρνει πολύ βάρος κι ας θηλάζει λιγότερο και ας κοιμαται οχταωρο το βραδυ. Μην σε τρομαζει αυτό γιατι μου είπε η παιδίατρος πως με τη σκόνη θα γινόταν πιο παχυς! Και πως ο θηλασμός προστατευει από την παιδική παχυσαρκία! Εμένα εφτασε τα 8.300 κανονικος μπουλουκος δηλαδη!:D

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Ολυμπία μου δεν αναφέρομαι σε εσένα και πραγματικά δεν κρίνω κανέναν. Δε μπορώ όμως να προσπεράσω έτσι ηρονίες και χαρακτιρισμούς. Για το θυρωειδη αναφέρομαι σε εμένα και μόνο και βέβαια δεν πρέπει να απολογήσε γιατί σταμάτησες δικαίωμα σου, αλλά ούτε και εγώ μπορώ να ανεκτώ να με λένε τεμπέλα και ούτε θεωρώ οτι κάνω κάτι καλύτερα απο τις γυναίκες που δε θηλάζουν αλλά δεν θα μου την πουν κι όλας γιατί το κάνω. Το μήνυμα απευθύνεται μόνο στη bibicos που γενίκευσαι λέγοντας "εσείς οι γαμάτες μάνες" και σε καμία άλλη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ολυμπία πες κανένα χριστουγεννιάτικο γλυκό που κάνετε στη Γερμανία έχω βαρεθει τα ίδια και τα ίδια.

Να ενα απο τα αγαπημενα μου....ειναι πολυ νοστιμο

http://www.sintagespareas.gr/sintages/lebkuchen-lempkouxen.html

μπορεις να τα διακοσμησεις η να φτιαξεις σπιτακια, κοιτα εδω...

lebkuchen_figuren.jpg

Lebkuchen2.jpg

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

DimRous και μενα παιρνει πολύ βάρος κι ας θηλάζει λιγότερο και ας κοιμαται οχταωρο το βραδυ. Μην σε τρομαζει αυτό γιατι μου είπε η παιδίατρος πως με τη σκόνη θα γινόταν πιο παχυς! Και πως ο θηλασμός προστατευει από την παιδική παχυσαρκία! Εμένα εφτασε τα 8.300 κανονικος μπουλουκος δηλαδη!:D

αν δεν μου έλεγε η πεθερά μου οτι κάθε μέρα μετά απο γεύμα 210 ml που της δίνει, ζητάει πάλι να φάει στις 2 ώρες θα έλεγα οτι δεν έχω γάλα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Ντιμακι κανει τοσα γευματα, γιατι κοιμαται λιγοτερο...γενικα μεχρι το εξαμηνο τρωνε σαν τρελα...κουραγιοα καλυτερα οσο μπορεις να την ταιζεις , ξαπλωμενη για να μην κουραζεσαι, γιατι ετσι αντλεις και περισσοτερο...εγω ρε γμτ ουτε 20 μλ δεν βγαζω πια...

Χαπακι δεν σκεφτομαι για ξενο με τιποτα γιατι ειναι αλλεργικος μαλλον στο αγελαδινο και δεν εχω ιδεα απο υποαλλεργικα γαλατα....σκεφτομουν αν ποτε καταφερω να αντλησω ενα γευμα να το δωσω καποια δυσκοληνυχτα...

Εμενα προς το παρον σχεςτικα καλα τα παει με υπνο κοιμαται το βραδυ 11-12 και ξυπναει 6-7 το πρωι...

την υπολοιπη μερα μονο οσο κοιμαται στο στηθος και μπορει και καμια με 2 ωριτσες το μεσημερι...

Ευηηηηηηηηηηηηη 83000??????????? Μπραβο!!!! βαλε 2 κιλα κατω για μενα αχαχαχαχαχαχα

πσ τα γλυκα ειναι τέλεια που λεει η Ολυμπία..

eNeap2.pngTSzHp3.png

αα εγω περυσι ειχα κανει αυτα τα σπιτακια , στο σαιτ δεν φαινονται ακαλα αλλα ειναι πολυ αντυπωσιακα ιδιαιτερα για πιο μεγαλα παιδακι, και μονο για ντεκορ στο τραπεζι ειανι ολτα τα λεφτα κανετε τα ειανι πανευκολα

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tragana-mpiskotospitakia-xristougennon.html

xmaspitakia06.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

και τελος αυτο εδω, ειναι σαν κεικ / ψωμι

http://gggg.greekcook.gr/syntages/christstollen

http://hungryforhungry.blogspot.com/2006/12/christstollen.html

κοιτα πως το κανει ο κυριος

050g-lang.jpg

και πριν το φαμε.....

christstollen.jpg

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ιντι καλα κανεις δωσε στο φυστικι το φαι!

αλλα να ρωτησω πως καταλαβαινετε οτι θελουν κι αλλο.? εμενα ρε γμτ ειναι ανησυχος κλπ και νομιζω οτι πειναει αλλα μια πιανει μια φηνει μια τραβιεται κλπ και μετα απο λιγη ωρα πχ μπορει να βγαλει και γουλια...

εμενα τρωει οσο φαει κοιμαται στο 2λεπτο συνηθως καιαυτο ηταν. Ουτε πολυ κλαιει να καταλαβω ποτε να τον ταισω... εντελως στην τυχη με αυτο το παιδι το ταισμα...

Παω να τον ταισω παρεπιπτοντως φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγω το ξανασκεφτηκα, λεω αφου δεν ειναι και τοσο φαγανος και κοιμαται αρκετα, να καθηστερησω λιγο τα στερεα μεχρι τον 5ο (24 Ιανουαριου δηλαδη) και να του δωσω κατευθειαν λαχανικα (καροτο, πατατα κτλ) οπως συμβουλευουν εδω οι γιατροι.

Να μην του δωσω κρεμα η ριζαλευρο που παχαινουν γιατι ειναι καλος στα κιλα του.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Πάντως εμένα στον πρώτο μου το γιο επιδή ήταν το ίδιο ανεπτυγμένος με ξεκίνησε με μήλο και καθόλου έτοιμες κρέμες! Πάντως εμένα με βολεύει που θηλάζει και δε θέλω να μπω στο κουτάλι ακόμα!:(

Και εμένα όποτε και να τον βάλω θα φάει αλλά κατάλαβα πως πολλές φορές γκρινιάζει γιατί θέλει να του μιλήσω να τον κάνω να γελάει και άλλα τέτοια γλυκούλικα!

Τώρα τρώει περίπου 6 φορές τη μέρα. Ολοι οι θηλασμοί είναι πολύ σύντομοι(10λεπτοι) και ο τελευταίος ο βραδινός κρατάει 2 ώρες! Ετσι και κάνω να τον βγάλω από το στήθος εκνευρίζεται! Αφού σκέφτηκα και εγώ μήπως δώσει κανα δράδυ ο μπαμπάς με μπουκάλι και έχουμε περισσότερο τύχη.Από γουλιές δε το συζητάμε τεσσερα συνολάκια την ημέρα του αλλάζω. Η γιατρός μου είπε ''τι θες να κάνει αφού τρώει του σκασμού;''

Πιπίλα παίρνουν τα δικά σας; Εμένα με τίποτα! Αλλα προσπαθώ ακόμα. Αν την πάρει τελικά, παίζει να μου μειωθεί το γάλα τώρα που έφτασα στον τέταρτο;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...