Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε κοριτσια τι εγινε........ποτε δεν περιμενα να υπαρχουν παρεξηγησεις μεταξυ μας...

ειπαμε εδω ειμαστε για να ηρεμουμε οχι να τσακωνομαστε...

anyway...galat ναι ειδα διαφορα με το ξενο,τρωει περιπου 210-230ml στις 8:30 το βραδυ και ξανατρωει 7 με 8 το πρωι....

εγω δεν τον αγορασα τον υπνοσακο μου τον φερανε δωρο....αλλιως δεν θα επαιρνα και θα του κανει αρκετο καιρο γιατι ειναι λιγο μεγαλος του,εχθες ειχαμε 5-6 βαθμους ολη μερα και γενικα το σπιτι δεν ειναι και απο τα πιο ζεστα,φαντασου αυτη τη στιγμη εχω το καλοριφερ στους 22 και καθομαι με ζακετα μεσα στο σπιτι,νοιωθω οτι εχει πολυ υγρασια...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Χαπάκι.

Σήμερα εστειλα την κορούλα μου στο πρώτο της θεατράκι "Ο Μάρκος ο γάτος!" χαχαχαχα

για να δούμε εντυπώσεις!

Οσο για τα υπόλοιπα ουστ, συμφωνώ τι να σχολιάσει κανείς σε τέτοιο επίπεδο, από εδώ και πέρα μόνο πράξεις, τέρμα τα λόγια.

Ρε χαπάκι μου φαίνεται θα δώσω κι εγώ κανα μπουκάλι κανενα βράδυ να δοκιμάσω διαφορά. πολύ καλη ποσοτητα πινει ο μουργάκος σου.

Εμενα ενω ειχε κθιερωσει 6ωρες και ενιοτε 7 και 8 ωρες σερί χθες, ξυπνησε 3.30 τα ξημερωματα χαχαχαχαχαχαχα δεν βαριεσαι μπορει να ηθελε ζεστες αγκαλίτσες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ενταξει καποιες φορες τα εχουμε και αυτα κι εμενα προχθες ξυπνησε 2 ,παει και βαζει το κεφαλι του στο μονο σημειο που δεν εχει παντα και μετα κλαιει....

αντε θα σου πει η κορουλα πως περασε,και αν της αρεσε...

να σου πω αν δεν θελεις να δωσεις ξενο,δινε του δικο σου με το μπουκαλι,εγω κι ετσι ειδα διαφορα απ'οταν τον εβαζα στο στηθος....μου ξυπναγε μετα μια φορα τη νυχτα και μετα το πρωι....βεβαια θελει καποιες μερες η αλλαγη,καποιες φορες ξυπνανε και απο συνηθεια,και οχι γιατι πεινανε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα & το φυστίκι...!!!

Ως προς τις παρεξηγήσεις, no comment!

Τώρα, ως προς το μπουκάλι με το ξένο, το σκέφτομαι και εγώ πολύ σοβαρά...

Από τη μια τελειώνουν τα αποθέματα στην κατάψυξη, από την άλλη έχω την εντύπωση πως δεν την καλύπτω με το δικό μου, είναι και η κούραση στη μέση, δουλειά, περίεργα ωράρια, αντλήσεις... Τα καταφέρνω προς το παρόν, αλλά έχει αρχίσει να με καταβάλλει η όλη κατάσταση. Νομίζω ότι το φυστίκι μου έχει ανάγκη τη μινού ξεκούραστη καλόκεφη και ορεξάτη, παρά μουτζούφλα και ταλαιπωρημένη. Θα συνεχίσω τις αντλήσεις βέβαια, ως εκεί που πάει. Τα πρωινά που λείπω κάνει 2 γεύματα x170-180ml!!! Εγώ αντλώ γύρω στα 250 και τα υπόλοιπα από τη κατάψυξη...!!! (Ας είναι καλά...!!!)

Αν και μικρούλα ακόμα, άρχισα να της δίνω λίγη κρεμούλα μήλο το πρωί και ριζάλευρο το απόγευμα. Όχι πως το τρώει, αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να αρχίσει να συνηθίζει στις γεύσεις και στη ρουτίνα.

Τέλος πάντων... γερά να είναι όλα τα φυστίκια είτε με της μαμάς το γάλα είτε με της αγελαδίτσας. Όλες το καλύτερο θέλουμε για τα φυστίκια μας!! Και αυτό θα κάνουμε...

θα συμφωνήσω ότι ότι στο Parents υπάρχουν μανούλες πολύ φανατικές με το θηλασμό (και καλά κάνουν) αλλά από την άλλη ως εδώ που φτάσαμε με της μαμάς το γάλα, είμαστε ήρωες!!!

Κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να λειτουργώ πολύ εγωιστικά με το θέμα του θηλασμού εις βάρος του φυστικού μου. Ε΄γω να επιμένω να της δίνω το στήθος, ενώ το μικρό μεγαλώνοντας έχει περισσότερη ανάγκη σε ποσότητα. Πλέον τη βάζω και στα 2 ζιζιά, και αν δεν της φτάσει, βγάζω από τη κατάψυξη. Ως εκεί που πάει...!!!

Φιλιά σε όλες τις μανούλες και τα φυστίκια τους.

Πάω (επιτέλους) να στολίσω το δέντρο!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρα!!

Δε μπορώ να σχολιασω όλα τα προηγούμενα...ξεκίνησα να γράφω με παραθεσεις αλλά μου φάνηκε ατελείωτο όλο αυτό.....τα έχουμε πει άπειρες φορές...σημασία έχει να καλά τα μωρά μας και εμείς ψυχολογικά και σωματικά για να μπορούμε να προσφέρουμε σ'αυτά....τέλος με αυτό το θέμα

Να σας πω τι πάθαμε την Παρασκευή που ξεκίνησε αυτό ο τρελός βοριάς και το κρύο???? Βούλωσε η αποχέτευση και πλημμύρισε το υμιυπόγειο (μένουμε σε μονοκατοικία-μεζονέτα και το ημιυπόγειο δεν έχει ξεχωριστή πόρτα, έχω το γραφείο, ξενώνα και ενα wc)

(όχι δε μένω σε μέγαρο:mrgreen: μια μικρή μεζονέτα είναι που πήραμε με δάνειο απο την εργατική:mrgreen:).....δε φαντάζεστε τι έγινε!!

Τι βρώμα απίστευτη ειχε όλο το σπίτι και ο συζυγος ο καημένος να είναι με όλα τα παράθυρα και την πόρτα ανοιχτή, να προσπαθει να ξεβουλώσει τα αξεβούλωτα.....πανικός!!! και μέσα σε όλα είχαμε και διακοπή ρεύματος σχεδόν όλη τη νύχτα...το πρώι φύγαμε άρον άρον απο το σπίτι (ούτε να πλυνουμε το πρόσωπό μας δε μπορούσαμε γιατι αμέσως ξεχείλιζε το σιφόνι του wc)....ευτυχώς είχα τα πράγματα έτοιμα γιατί είχαμε ήδη προγραμματίσει να έρθουμε στους γονείς μου για γιορτές....και άντε να φορτώσεις στο αμάξι όλη την προικα με τέτοιο κρύο και χιονι που είχε, να έχω αγχωθεί μην κρυώσει το παιδί

, να έχουμε και το σκυλί που έπρεπε να πάει βόλτα πριν ταξιδέψουμε....ο χαμός ο ίδιος!!! Οπότε εμείς δε χαρήκαμε το χιονάκι....τώρα είμαι στη μαμά μου, ο άντρας μου ξαναγύρισε Αθηνα γιατί εργάζεται και πρέπει σήμερα να λυσει οπωσδήποτε και το θέμα αυτό....πίκρααααα

c2Gbp2.png

Αυτό με την αποχέτευση το πάθαμε πριν από χρόνια... πολύ πίκρα...!!!!

Κατόπιν φέραμε συνεργείο για να απολυμμάνει όλο το υπόγειο... Η φαρμακίλα μύριζε για μήνες μετά....

Κουράγιο θαπεράσει...!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

και είναι καινούργιο το σπίτι, το καλοκαίρι μετακομίσαμε....άστα!!! Πρέπει να την έχουν κάνει τη ζημια οι μάστορες, βρήκαμε στο φρεάτιο κομμάτια απο μπάζα και απο χρώματα.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα καλημέρα!!!!!! Μόνο η δικιά μου δε κοιμάτε ρε γμ. σπάνια θα κοιμηθεί 4 ώρες σερρι το βράδυ και δύο φορές που τις έδωσα το γάλα με το μπουκάλι ήπιε 210γρ και σε 3 ώρες ήταν πάλι ξύπνια. εντομεταξύ παίρνει πολύ βάρος τη τετάρτη που τη ζήγισα έχει πάρει 800γρ μέσα σε 2,5 βδομάδες, απο ύψος δε ξέρω αλλα κρίνοντας απο τα φορμάκια της 2 πόντους τους έχει πάρει σίγουρα. Θα δω τι θα μου πει ο παιδίατρος την άλλη δευτέρα. Το στήθος μου έχει αρχίσει και τα πιγαίνει καλήτερα με το θήλαστρο τώρα βγάζω περίπου 100ml απο το ένα. Ξεκίνησα να της μεγαλώνω το διάστημα ανάμεσα στα γεύματα και τη ταϊζω ανα 2 ώρες και 40 λεπτά και λέω κάθε 3 μέρες να της το αυξάνω 5 λεπτά και μόλις φτάσει 5 χρονών ίσως να τρώει 5 γεύματα την ημέρα. Εμένα υπνόσακο δεν με αφήνω να χρησιμοποιήσω ο παιδίατρος.... και είχα βρει κάτι πολύ ωραίους...

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Είναι η πρώτη φορά που θα την πω σε κάποιον αλλά δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ειρωνεύεται. Τόσους μήνες εδώ μέσα δεν έκρινα κανένα και δεν έδωσα συμβουλή αν δεν μου ζητήθηκε. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν θα το διαβάσεις bibicos ή όχι. Λοιπόν είμαι πολύ γαμάτη μάνα που αναθρέφω το παιδί μου με το γάλα μου, που δεν κρύφτηκα πίσω από δικαιολογίες «έπιασα νωρίς δουλειά», «έχω πρόβλημα με το θυρεοειδή», «νυστάζω είμαι εξαντλημένη» και ένα σωρό τέτοια που θα έλεγα στον εαυτό μου και στους γύρο μου προσπαθώντας να κρύψω την ανικανότητα μου ως μάνα που προτιμά τη βόλεψή της. Είμαι πολύ γαμάτη μάνα που προστατεύω το παιδί μου από την εγκεφαλίτιδα που λόγο της ασθένειάς μου έχει περισσότερες πιθανότητες να πάθει. Είμαι πολύ γαμάτη μάνα που τα βράδια επειδή μου λύνονται τα χέρια από τη κούραση κρατώντας ένα παιδί 7,5 κιλά το παίρνω στο κρεβάτι μου να κοιμηθεί και να θηλάζει ταυτόχρονα. Και σε αυτή που κάνεις ουστ εγώ της χρωστάω ένα ευχαριστώ που με τις συμβουλές της με έκανε να πεισμώσω και να προσπαθήσω το αυτονόητο ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ κάτι που το καταφέρνει μέχρι και η κατσίκα του χωριού μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνεις, ούτε γιατί το κάνεις, ούτε εσύ ούτε καμία κοπέλα και μπορεί να διαφωνώ με ένα σωρό πράγματα αλλά ποτέ μα ποτέ δεν την είπα σε καμία. Είναι ντροπή σου να μιλάς έτσι, είναι ντροπή σου να βγάζεις δικά σου απωθημένα πάνω μας. Κρίνω μόνο όσες με κρίνουν.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...