Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κι απο μενα!

μα τι ρημαγμος ειναι αυτός??

σημασια εχει να εινια καλα τα μωρακια μας ...

Εχω συνηδητοποιησει οτι το μεγαλωμα των παιδιων ειναι ενα τοπικ που ολοι εχουν κατι να πουν και να διδαξουν... ακομα θυμαμαι τους θειους μου να λενε την μανα μου υποχονδρια και οτι με καταπιεζει....

θυμαμαι τις μαιες απο τα μαθηματα ανωδυνου να λενε οτι η καισαρικη ειναι τραγωδια....

ε λοιπον η μανα μου ηταν υποχονδρια... και οχι ,η καισαρικη δεν ειναι τραγωδια...

ειναι τρελλα αυτος ο χορος με τις διδαχες .... δεν μας φτανουν οι τυψεις που ετσι κι αλλιως θα μαζεψουμε με τα χρονια??? δεν μας φτανει η στεναχωρια μας για λαθη που κανουμε και αναγνωριζουμε? πρεπει να δημιουργουμε και αλλα επιπλεον?

τι εγινε ε κοριτσια αρπαχτηκατε και εξαφανιστηκατε??

εγω εδω ειμαι... τελειωσα δουλειες εβαλα μπεμπα για υπνο... και ειπα να πιω μια μπυρα να χαλαρωσω (αν και δεν εχει αλκοολ...:tongue::tongue:)

σας ειπα σημερα βαλαμε 1η φορα τον υπνοσακο μας,και επιτελους ειναι ζεστα τα χερακια του αφου του ειναι λιγο μεγαλος και τα εχει μεσα

αχ ρε χαπινες... εγω τον ξεχασα τον υπνοσακο γαμωτο!!!! και την εχω με φανελακια μακρυμανικα..με κουβερτες.. ουφ..αυριο θα τον βγαλω για να τον δω και να θυμηθω...

να ρωτησω.. ο υπνοσακος ειναι 2.5 ε?? φανταζομαι ναι... και τι του φορας απο κατω??? και τον σκεπαζεις και με κατι απο πανω?? και τι θερμοκρασια εχει στο δωματιο??

Διαφημίσεις

αχ ρε χαπινες... εγω τον ξεχασα τον υπνοσακο γαμωτο!!!! και την εχω με φανελακια μακρυμανικα..με κουβερτες.. ουφ..αυριο θα τον βγαλω για να τον δω και να θυμηθω...

να ρωτησω.. ο υπνοσακος ειναι 2.5 ε?? φανταζομαι ναι... και τι του φορας απο κατω??? και τον σκεπαζεις και με κατι απο πανω?? και τι θερμοκρασια εχει στο δωματιο??

δεν ξερω να σου αν ειναι 2,5..βεβαια δεν ειναι παρα πολυ χοντρος...

εγω του φορεσα ενα φορμακι λεπτο απο μεσα και τον σκεπασα με μια κουβερτουλα οχι πολυ χοντρη και εχω το καλοριφερ στο 20...ακριβως τη θερμοκρασια του δωματιου του δεν την ξερω αλλα τον κοιταξα και δεν εχει ιδρωσει(ιδρωνει πολυ ευκολα)

76IGp3.png

Τι είναι το 2,5 βρε κορίτσια; Δε εχω χρησιμοποιήσει ποτέ υπνόσακο και δε νομίζω οτι θα το χρειαστώ αφού ο δικός μου ουτε κρυώνει ούτε ζεστένεται αλλά από περιέργεια ρωτάω! Νούμερο για μέγεθος πάντως δε πρέπει να είναι.:?

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εμεις 1 μηνα ψαχνομαστε για αλλεργία,και τελικα ήταν απο τα δοντια που εβγαζε η μπουμπού. Να προσεχεις τα "κρυμμενα"γαλακτοκομικά (σε γλυκα,ψωμιά,αρτοσκευάσματα οπως φρυγανιες,αλλαντικά,ακομα και στο βιτάμ!)και τη σογια,γιατί μπορεί να κάνει διασταυρούμενη αλλεργία. Καλο ειναι να διαβάζεις τα συστατικά σε ο,τι τρως,γιατί η πρωτεινη γάλακτος ειναι συντηρητικό τροφίμων και μπορει να τη βρεις σε φαγωσιμα που ουτε σου πάει ο νους. Ο παιδιατρος τί λέει; Έχετε κάνει εξετάσεις; Μην ταλαιπωρηθεις αδικα...

Εγω για πρωινο εφτιαχνα κεικ νηστισιμο με λάδι κι ετρωγα.Είναι ζορι,καλή υπομονή!

τα προσεχω...σχεδον ολα εχουν ρε γμτ...ευχαριστω για το κεικ πολυ καλη ιδεα!

Το αχτι μου??Σε παρακαλω να προσεχεις τις εκφρασεις σου.

Δεν εχω να ξεκολλησω απο κατι γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφερει πια...

Εγω γραφω ανακριβειες???

Δες αυτο εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=70367 και ας πουμε μετα ποιος γραφει ανακριβειες...

Καλα μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινομαστε, σε αυτο το επιπεδο δεν μπορω να την παλεψω, δεν καταλαβαινεις τι γραφω, νομιζα οτι απλως παρεξηγεις, αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν καταλαβαινεις ή δεν θελεις να καταλαβεις. Προφανώς εννοουσα για το υπολοιπο 80%(ελεγες το 20%). Ειναι ολα θολα στο μυαλο σου ακομα, και το κατανοω λογω απειριας. Και στην τελικη αφου δεν θηλαζεις δεν μπορεις να εισαι τοσο απολυτη για πραγματα που δεν κανεις.

Χαιρετε και στο καλο. Λυπαμαι που και τοτε που ειχες την ιδια ανεξηγητη οργη και δεν καταλαβα νωριτερα να σε αγνοησω παρα να αφιερωσω τον χρονο μου απαντωςντας στα πμ.

Εισαι επιθετικη χωρις λογο, εμενα αυτο μου βγαζει απωθημένο. deal with it.

Πραγματικα δεν το πιστευω αυτο το σιριαλ τελειωμο δεν εχει δεν ξαναγραφω τιποτα σχετικο.

Οσο για τον θηλασμο, θα γραφω την αποψη μου δεν μπορει κανεις να το απαγορευσει.

-----------------------------------------------------------

Xαπακι ωστε το βολευτηκες τον υπνοσακο, εχετε κρυα κάτω?

Εμενα προς το παρον το εκοψε το ξεσκεπασμα και λεω να γλιτωσω το εξοδο...

Τελικά ειδες διαφορα στον υπνο του με το ξενο? Ποσο πινει το βραδυ? Εμεν απο τις 9 και μετα χαζο τρωει συνεχεια δη΄2-3 ωρες ειανι απλα ενα γευμα με διαλλειματα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σας λεω????Ποιες εσας?Τις γαματες μανες??

Λοιπον ελα αντε βγαλε το αχτι σου εσυ τωρα....Ριξτα....

Επειδη το καφε εδω προφανως δεν χωραει ατομα που απλως λενε την γνωμη τους σχετικα με τον θηλασμο και επειδη εχω και ενα καινουργιο εμβρυακι που μεγαλωνει μεσα μου και δεν μπορω να ταραζομαι και να στεναχωριεμαι αποχωρω εγω απο το καφε αφου σας βριζω και σας λεω τεμπελες....

Καλη συνεχεια σε ολες

Δεν βγαζω κανενα αχτι γιατι δεν εχω, ειμαι ζεν :tongue:

Επισης δεν λες ΑΠΛΩΣ τη γνωμη σου! ΕΛεος, ολοκληρα κατεβατα μας εγραψες, μας ειρωνευτηκες και ως γαμταες μανες, λες και ειπε ποτε κανεις οτι εσυ ή οποια αλλη δεν ειναι γαματη μανα!

Και ουτε κανεις δεν ειπε οτι βριζεις...

Εμενα και μονο εμενα τεμπελα μου φανηκε οτι εννοουσες, οταν λες .τι πιο ευκολο απο το να πεταξεις το βζ εξω με λιγα λογια.

Ειπαμε η υπομονη εχει τα ορια της αλλα εχεις πολλα νευρα και οταν περνεις φορα δεν ξερεις να σταματας.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Προφανώς εννοουσα για το υπολοιπο 80%(ελεγες το 20%).

Προφανως εννοουσες?αχαχαχαχα

Εισαι πραγματικα ΑΣΧΕΤΗ!!!!Βαριεμαι να γραψω περισσοτερα…

Χαιρετε και στο καλο.

Όχι θα κατσω να ακουω τις π@π@ριες σου.Αντε γειαααα

Λυπαμαι που και τοτε που ειχες την ιδια ανεξηγητη οργη και δεν καταλαβα νωριτερα να σε αγνοησω παρα να αφιερωσω τον χρονο μου απαντωςντας στα πμ

Να σου θυμησω ότι εσυ μου εστελνες πμ και όχι εγω…Εσυ λυσαγες να δινεις συμβουλες θηλασμου…Δεν σου ζητησα ποτε συμβουλες μεσω πμ…

Αντε τωρα να θηλαζεις για 28 ωρες το 24ωρο το παιδι σου και εννοειται μεχρι την 6η δημοτικου…μην τρελαθουμε κ ολας ,να κοιμηθεις μαζι του στο ιδιο κρεβατι μεχρι να παει φανταρος να μην του κανεις εμβολια γιατι οοολα τα εμβολια είναι αχρηστα και με το αψεφημα «παπαριξ» που θα του δωσεις θα γιατρευτει……Α και εννοειτε κρεμες και στερεες μετα τα 8 του!!!

Ρε ουυυυυυυυυυυυστττττττττ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...