Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενας παιδιατρος...τετοια διαβασζω και μου φευγει το αγχος προκαταβολικά, αν δεν μου βγει καλοφαγος... αφηστε τι τραβηξα με την κορη μου.... 1 ετους καααατι αρχισε να ψιλοτρωει, τοτε με αγχωνε πολυ και με πειραζε, εχανα χρονια απο τη ζωη μου! χαχαχαχα

Τωρα εχω σκοπο να αναισθητοποιηθω. Δεν τρωει, ας μην φάει!!!! Ουφφφφ δεν θα σκασω κιολας

αν δεν τρώει το αφήνεις να πεινάσει:mrgreen:...κάποια στιγμή θα φάει:mrgreen:....το είχα δει και στη νταντά αμεσου δρασεως:lol::lol:

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mpa den επιανε αυτο και 5 μερες νηστικια δεν....

Τεσπα...

Νικολινα μπορει να κλεισω κι εγώ για παρασκευη!

Μμμμ τι να πω εμενα αυτα τα μπομπιλε λιγο την κρατουσαν για λιγο μην φατναστεις, τα ειχα προσαρμοσει στο πορτ μπεμπε ή στο καροτσι, και τον μικρο τωρα οταν ειναι ετσι κολλημενος τον βαζω σε μια κουνια της φισερπραις που μου δανεισε ο αδερφος μου

den thn briskv mia paromoia as poume

http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Precious-Planet-Along/dp/B004EBMPP4/ref=sr_1_15?ie=UTF8&s=baby&qid=1292013400&sr=1-15

koynietai Μονη της και εχει φοτακια και μουσικη

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσια νομιζω οτι εχω προβλημα...(τωρα θα λετε για νεο μας το λες)

Χωρις πλακα...ο μπεμπης γενικα κοιμαται αρκετα, σημερα ομως εχει παρακοιμηθει, εχει φαει μονο 3 φορες απο 200 μεχρι 220ml.

Εχει να φαει απο τις 5 το απογευμα, τον πηρε ο υπνος λιγο πριν το επομενο του γευμα, προσπαθουσα να τον κρατησω ξυπνητο αλλα δεν τα καταφερα....τωρα πρεπει να τον ξυπνησω να φαει ε;;;;

"η ωρα που το εγραφα αυτο ηταν 10 το βραδυ, τελικα μετα απο λιγο ξυπνησε απο μονος του και εφαγε, εξακολουθω ομως να πιστευω πως 4 γευματα που κανει μερικες φορες ειναι λιγο"

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Stin@ καλωσορισες!!!!!!εμεις 4/8 γεννηθηκαμε :)

Olympia οντως πολυ κοιμαται ρε!!!!!ρωτησες το γιατρο;;;;στα νεογεννητα υποδηλωνει ικτερο ,αν δεν κανω λαθος....Ο δικος μου σημερα που δεν πηγαμε βολτα δεν κοιμηθηκε καθολου απο τις 9 το πρωι ως τις 4 το απογευμα.Αρχισε να κλαιει ως τις 5 ασταματητα κ για 1η φορα του εδωσα ντεπον :( ...δεν ηρεμουσε , μαλλον πονουσε(δεν ξερω που ομως) κ κοιμηθηκε ως τις 6. Και τωρα κοιμηθηκε 10.30,ξυπνησε κ ξανα 11.30.

Εγω εχω το Swing n Rocker της fisherprice.http://www.ricardo.gr/buy/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CE%B1-relax-swing-n-rock-fisher-price/v/an623780218/

Αν εχει κεφια καθεται μισαωρο,οχι παραπανω...

το δεξι χερι το εχω δεμενο κ εγω!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Olympia οντως πολυ κοιμαται ρε!!!!!ρωτησες το γιατρο;;;;στα νεογεννητα υποδηλωνει ικτερο ,αν δεν κανω λαθος....

Ικτερο ειχε οταν γεννηθηκε και αρκετο μαλιστα.

Αλλα τωρα ειναι 3,5 μηνων δεν νομιζω να εχει ακομα.

Σε 10 μερες εχουμε ραντεβου, θα το συζητησω και με τον γιατρο σιγουρα.

Ο δικος μου σημερα που δεν πηγαμε βολτα δεν κοιμηθηκε καθολου απο τις 9 το πρωι ως τις 4 το απογευμα.Αρχισε να κλαιει ως τις 5 ασταματητα κ για 1η φορα του εδωσα ντεπον :( ...δεν ηρεμουσε , μαλλον πονουσε(δεν ξερω που ομως) κ κοιμηθηκε ως τις 6. Και τωρα κοιμηθηκε 10.30,ξυπνησε κ ξανα 11.30.

Το κλαμα μαλλον απο την υπερενταση ηταν, ειναι πολλες οι ωρες που ηταν ξυπνητος.

Πωπω που το βρισκει το κουραγιο και ειναι τοσες ωρες ξυπνητος;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Ολυμπια κ εγω την υπερενταση σκεφτηκα ,αφου ηταν τοσες ωρες ξυπνιος,αλλα εκλαιγε πολυ γοερα λες κ πονουσε.....Ειναι λιγουλακι δυσκολο...για τη μαμα ...χαχαχαχα!!!!!

Καληνυχτα κοριτσια!!!!!παω να κουκουλωθω!!!!!:))))))))...επιτελους ηρθε το κρυο!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλημερα και απο εμας!! η μικρη κοιματε του καλου καιρου, η μαμα ειναι το προβλημα... λογω του αγχους για τον γαμο κοιμαμε, ξυπναω και προσπαθω να ξεκαθαρισω τις σκεψεις μου, μεσα στο μυαλο μου για να καταλαβω τι μου εμεινε..απο τις προετοιασιες... για να ειμε και ειλικρηνης μαζι σας αλλο ειναι η στεναχωρια.. οτι παντρευομαστε και απο ελλαδα θα ερθει μονο ο αδελφος του καλου μου (μονος του)και ο κουμπαρος.. βρε κοριτσια αραγε πως νιωθει ο αντρουλης?? γονεις δεν εχει οκ (εχουν πεθανει) αλλα δεν μπορουσε εστω και ο αλλος του αδελφος, ή καποιος του θειος!?

Stin@ να χαιρεσε το μωρακι σου.. το πρωτο? καλωσόρισες!!

Olympia99 και εμενα 4 γευματα κανει τον 200 και αυτα με το ζορι και ειναι happy, ο γιατρος που του το ειπα μου ειπε πως ειναι super και να μην αγχωθω και εδω που τα λεμε αν ηθελαν παραπανω δεν θα γκρινιαζαν??

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

χιονια στο καμπαναριοοοοοοοοοοοοοοο

χιονισε και το εστρωσε εδω...το αυτοκινητο δεν το εβρισκα το πρωι χαχαχαχαχα

Ολυμπια τα γευματα τα μετρας το 24ωρο. αν ειναι 220 4 γευματα καλα ειναι...οριακα μαλλον... εμενα ανθυμαμαι καλα επινε 1000-1200 μλ αλλα θηλαζε και λιγο στα ενδιαμεσα.

απο βαρος πως ειναι? αν παιρνει καλο βαρος μην ανησυχεις...

εμενα παντως δεν ετρωγε ΠΟΤΕ πανω απο 180 μλ...

Κοιτα να δεις που αγχωνομαστε τωρα και που κοιμουνται...χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μπια λενε ψεμματα ότι θηλαζουν???αχαχαχαχαχα Τι άλλο θα ακουσω Θεε μου!!!Δεν ξερω προσωπικα καμμια σας εδώ μεσα για να με νοιαξει να πω ψεμματα για το οτιδηποτε.Εδω ανταλλάσουμε αποψεις και εγω η νουμερο 1 ασχετη ρωταω για να μαθαίνω ασχετα αν καποιες φορες και δεν μου απαντατε..χο χο χο

Σχετικα με το θηλασμο η αληθεια είναι ότι σε αυτό το φορουμ παιζει μεγαααααλη πορωση με το θεμα του θηλασμου.Εγω παντως την ειχα παθει σε μεγααααλο βαθμο.Οπως επισης αυτό με το ολες οι μαναδες μπορουν να θηλασουν και με το ολες οι μαναδες εχουν γαλα…Αμ δε!!!!!!Το ξερετε ότι περιπου το 20% των γυναικων εχουν ανεπαρκη γαλουχια???Ανεπαρκη γαλουχια δηλαδη παραγουν πολύ λιγο γαλα και το μονο που μπορουν να κανουν αυτές οι μαναδες είναι με συμπληρωματα, αντλησεις κλπ κλπ κλπ να διατηρησουν αν είναι τυχερες την μερικη τους γαλουχια.Εγω ειχα φαει τετοια πορωση από το παρεντς και ημουν σιγουρη ότι θα εχω γαλα και θα θηλασω που αν θυμαστε ουτε αποστειρωτες ουτε μπουκαλια ουτε τιποτα δεν ειχα.Και όταν το μωρο μου γεννηθηκε 3370 και την 4η μερα ζύγιζε 3010 και μου ειπε η παιδιατρος εχει χασει βαρος το παιδι εγω από μεσα μου σκεφτηκα ε βεβαια θελεις να δωσω στο παιδι μου το γαλα το κακο!!!Ομως πραγματικα ειχα προβλημα και αμα δεν εδινα συμπληρωμα δεν ξερω και εγω τι θα γινοταν….Στην περιπτωση μου ας πουμε η φυση όχι δεν ειχε προνοησει .Ας πουμε εγω οσο και να θελω ποτε δεν θα μπορεσω να θηλασω αποκλειστικα το επομενο μωρακι μου…γιαυτο και σκεφτομαι πολύ σοβαρα για να μην ξαναπερασω τα δραματα που περασα στον μικρο να μην αρχισω καθολου με θηλασμο…μια χαρα μεγαλωνει και το παιδακι μου τωρα με την σκονη…αμα τον δειτε τι παιδαρος είναι θα τρελαθειτε!!!!!Πανυψηλος και κουκλος!!!Ολη λενε καλε ποσο μεγαλος είναι!!! Ψωναρα μανα…Και φτου φτου μεχρι τωρα δεν μου εχει αρρωστησει σε αντιθεση με αλλα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα…Εμενα μου αρεσε ο θηλασμος πολύ και το γουσταρα σαν διαδικασια με γεμιζε πώς να το πω δεν θα το εκανα καθαρα και μονο για να μην αρρωστησει η για να γινει πιο εξυπνο η γιατι 5-10 φανατικες εδώ μεσα το λενε….

Galat θελω να μου απαντησεις στο εξης γιατι τελικα εχω διαβασει πολλεεεεες βλακείες σε αυτό το θεμα οσο αφορα τον θηλασμο.Γραφουν στο θεμα θηλασμος να μην δινετε πιπιλα και μπουκαλι γιατι παθαινουν συγχυση θηλων σωστα???!!!!Ε λοιπον η ιδια η Αγλαια το μωρο της το ταιζε με μπουκαλι μεχρι 5 και κατι μηνων με δικο της γαλα βεβαια που αντλουσε το δικο της γιατι δεν επαθε συγχυση θηλων???Επισης εμενα η συμβουλος μου ειχε πει να του δινω οπωσδηποτε συμπληρωμα γιατι αλλιως θα υποσιτιζοταν και αμα ειχα αυξηση παραγωγης τοτε θα εκοβα το συμπληρωμα…και παλι εμενα δεν θα παθαινε συγχηση??Επισης μην δινεται συμπληρωμα γιατι το γαλα σας θα μειωθει…ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ!!!!!Εσυ που εδινες συμπληρωμα στην Ειρηνουλα σου γιατι δεν επαθε συγχυση θηλων??

Η κοπελα που γεννησαμε την ιδια μερα στο μαιευτηριο στο διπλανο κρεβατι και εχουμε κρατησει ακομα και τωρα επαφες και βγαινουμε που και που τις βολτες μας διαβαστε λοιπον την ιστορια της για να δειτε ότι εχει κανει ακριβως ότι ελεγαν να μην κανει και αυτή την στιγμη θηλαζει αποκλειστικα!!!

Λοιπον όπως ειπα γεννησαμε την ιδια μερα το παιδακι λογω προβληματος νοσηλευτηκε στην ΜΕΝΝ για 1 μηνα…το παιδι το εβαλε στο στηθος την 16η μερα για 1η φορα ενώ τον προημουμενο καιρο αντλουσε 4 φορες την μερα και εβγαζε περιπου 100 με 150 μλ.Οταν γυρισανε σπιτι καθε φορα που το ταιζε του εδινε μετα και συμπληρωμα ειχε φτασει να πινει μεχρι και 150 μλ σκονη…πιπιλα ειχε από τις πρωτες μερες λογω θερμοκοιτιδας και το μικρο απλα εδώ και 20 μερες δεν πινει πια το συμπληρωμα!!!!Οταν μιλαγαμε στην αρχη στο τηλ και μου ελεγε τι εκανε με το θεμα θηλασμος εγω το ζωων εχοντας διαβασει όλα αυτά εδώ στο φορουμ ελεγα από μεσα μου είναι θεμα ημερων να μην εχει γαλα και όμως μια χαρα γαλα ειχε η κοπελα και να που τωρα ουτε συμπληρωμα δεν θελει…βεβαια η κοπελα για δικους της λογους θα κανει διακοπη σε μερικες μερες γιατι απλα δεν θελει άλλο …

ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!

Επισης το γεγονος ότι δινω γαλα σκονη στο παιδι μου με κανει λιγοτερο καλη μανα σε σχεση με μια μανα που θηλαζει??Να μου πειτε τους λογους αν ισχυει κατι τετοιο.

Με ενοχλει που στο παρεντς γραφουν τοσα ασχημα πραγματα για το ξενο γαλα με αποτελεσμα όταν καποια κοπελα χρειαστει να δωσει ξενο γαλα να νιωθει πολυυυυυυυ ασχημα…Οπως επισης να νιωθουν ασχημα αμα θελουν να σταματησουν τον θηλασμο ειτε επειδη κουραστικαν ειτε επειδη βαρεθηκαν ειτε γιατι ετσι γουσταρουν...

Επισης λενε ότι οσες δεν θηλαζουν το κανουν για ευκολια και δινουν απλα το μπουκαλι.Αμ δε!!!Εσεις όταν πειναει το μωρακι σας απλα σηκωνετε την μπλουζα σας χαλαρωνετε σε μια πολυθρονα και ταιζετε.Εγω πρεπει να βρασω νερο να αποστειρωσω να γεμισω μπουκαλια να πλεινω μπουκαλια κλπ κλπ κλπ και να γκαριζει και σαν τρελος μεχρι να ετοιμαστει το γαλα…Που βλεπετε λοιπον την ευκολια????Επισης εγω ειμαι μονη μου από το πρωι μεχρι το βραδυ…δεν εχω κανεναν για βοηθεια ακομα και για να μου ταισει το παιδι που λενε…

Όπως επισης με τις κρεμες!!!Τι μεγαλο θεμα και αυτό όχι να δωσετε κρεμα όχι να μην δωσετε!!!!Εχουν ζαχαρη εχουν σκατα εχουν φατά!!!Στο άλλο παρεντς τσακωνονται και για αυτό!!!

Λιενκα κοριτσακι μου ποιος στην ειπε να τον μαλωσω???Εμενα παντως το παραδεχομαι δεν μου την ειπε καμμια που δεν θηλαζω αλλα αμα μου την ελεγε θα της απαντουσα αυτό που απαντησα και σε σε μια φαρμακογλωσσα που μου ελεγε ότι αυτή ειχε θηλασει μπλα μπλα μπλα και εγω ειμαι πολύ λαθος που δεν θηλαζω κλπ κλπ κλπ κλπ…

Σχετικα με εσενα Galataki πιστευω πως ότι γραφεις το γραφεις με αγαπη και προθεση να βοηθησεις…Και σχετικα με την δικη μου περιπτωση με ειχες στηριξη κ ολας πολύ.Αλλα ναι υποστηριζεις τον θηλασμο και γραφεις για αυτό και παροτρύνεις τις κοπελες να θηλαζουν και καλα κανεις.Και σαφως ο θηλασμος είναι οοοοτι καλυτερο!!!

Πριν ανακαλυψω το φορουμ θεωρουσα σαφεστατα νουμερο 1 τον θηλασμο αλλα δεν ειχα δαιμονοποιησει και το γαλα σκονη.Στο παρεντς γραφουν τα μυρια για το γαλα σκονη με αποτελεσμα εγω που δεν καταφερα να θηλασω να παθω καταθλιψη από αυτό πραγμα…Πειτε μου αξιζει να μην ζεις το μεγαλειο της μητροτητας και να καθεσε να κλαις επειδη το παιδι σου πινει γαλα σκονη και όχι το μητρικο??Τα μωρα αγαπη και γαλα χρειαζονται ειτε μητρικο είτε σκονη…Αλλα πειτε μου ρε κοριτσια αφου το ξενο γαλα είναι τοοοοσο κακο γιατι δεν εχουν απαγορεύσει την κυκλοφορια του και εμεις που δεν μπορουμε να θηλασουμε να γινονται τραπεζες γαλακτος από κοπελες που εχουν γαλα σε αφθονια και να περνουμε ετοιμο μαμαδισιο γαλατακι?????

Και να σας πω και κατι άλλο…Λενε ότι το παιδι που περνει μπουκαλι δεν νιωθει την στοργη και την θαλπωρη στην αγκαλια της μανα που θηλαζει και ότι τρεφεται με ένα αψυχο πραγμα όπως το μπουκαλι.Και εγω το παιδι μου όταν το ταιζω μεσα στην αγκαλια μου το εχω και πραγματικα μπορει να μην ξεχειλιζει το στηθος μου γαλα όπως το δικο σας αλλα ξεχειλιζει η ψυχη μου αγαπη που ειμαι σιγουρη ότι διαπερναει ακομα και το μπουκαλι που το ταιζω….

Συνεχιζω και υποστηριζω τον θηλασμο, μπραβο και χιλια μπραβο σε οσες το κανουν αλλα από την άλλη στην ζωη δεν είναι όλα ασπρο και μαυρο.Υποστηριζω και τις κοπελες που δεν καταφεραν να θηλασουν η που δεν γουσταραν βρε αδερφε να θηλασουν η που βαρεθηκαν η οτιδηποτε.Δεν αξιζει καμμια μανα να εχει τυψεις επειδη δεν θηλασε η επειδη βαρεθηκε η οτιδηποτε

Τεταμαρ Χρονια Πολλα και σε σενα πολυχρονη και οοοοτι επιθυμεις.Δεν ηξερα ότι γιορταζεις και εσυ.Να σε ρωτησω το δοντακι ποσες μερες εκανε να σκασει γιατι εμενα ακομα μια ασπρη κουκιδα φαινεται μονο.

Χρονια Πολλα και στην Νικιτζο που την τσεχασα καλεεεεεεεεε!!!

Στιν καλως ηρθες!!!

Συγχαρητηρια σε οσες καταφερατε να με διαβασετε!!!χο χο χο Σας μερσω!!!

Θα επανελθω με αποριες γιατι τραβαμε ζορι με τον μπιμπικο μας και επισης ξεκινησανε οι ναυτιες και νιωθω σαν τον Τιτανικο!!!

Ότι εχω γραψει είναι καλοπροαίρετο και παντα φιλικα….Μην με λιθοβολήσετε…:tongue:

να ειμαι ειλικρινης διαβασα το ποστ πολυ γρηγορα, για το δοντι βγαινει πολυ αργα, μπορει σε ενα μηνα πχ να βλεπεις το μισο

Οσο για τα αλλα τα εχει μπλεξει πααααααρα πολυ....

Πχ για τη συγχιση θηλων, το συνιστων γιατι ΥΠΑΡΧΙ περιπτωση να παθουν οχι οτι θα παθουν

Επισης η Αγλαια το εδινε δε μπουκαλι γιατι αρχικα ειχε μειωση και μετα το μικρο δεν ηξερα να θηλαζει(γεννηθηκε δηλ με αυτη την ιδιαιτεροτητα)

φανταζομαι οτι ολα αυτα ισχουν ομως μονο τος 40 μερες

Οσο για την Ειρηνη δεν επαθε συγχιση, αλλα δεν ξερω αν αθα παθαινε, γιατι θηλαζε ΠΑΝΤΑ εστω και λιγο, δεν εχασε επαφη με το στηθος ποτε.

Και εννοειται πως η συμβουλος θηλασμου σου προτεινε μπουκαλι, οπως κι εγω οπως και η Αγλαια γιατι προεχει να φαει το μωρο και μετα να δουμε τι φταιει που δεν εχεις γαλα...

Αυτο το ολες εχουν γαλα κλπ ισχυει δεν ειναι μπαρουφα. Το θεμα ειναι οτι δυστυχως καμια μας δεν πληροφορειται σωστα και δεν κανει τους σωστους χειρισμους...

Ακομα κι εγω που θηλαζα 2 χρονια παραλιγο να εχω διακοπη γλαουχιας με τον μπεμπεη στις 2 εβδομαδες...

Καμια μανουλα τελος, δεν κατηγορει ή κατακρινει την αλλαη ,εδω μεσα τουλαχιστον γιατι στο αλλο ειναι εντελως πορωμενες(αλλα μεταξυ μας ειναι πορωμενες σοτ τοπικ του θηλασμου, οποιος ενοχλειται ας μην μπαινει ας πηγαινει στο τοπικς για ξενο γαλα, ειναι σαν να μπαινουμε στο σαιτ οτυ παναθηναικο και να απαιτουμε να μην στραβωνουν με ολυμπιακους)

Και αυτο οτι ειναι ευκολια το ξενο....χαχαχαχαχαχα εντελως μπαρουφα το λεω και το ξαναλεω, εχεις δικιο ειανι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η κουαραση προετοιμασιας του, κι ενας απο τους λογοςυ που ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου ηταν αυτος σε οσες ΑΝΤΛΟΥΣΑΝ.

Η μονη ευκολια ειναι οτι μπορεις να αφησεις το μωρο με καποιον αλλον ή να κοιμηθεις μια νυχτα σερι. Αλλα και πλαι ποσες φορες θα χρειαστε ι κατι τετοιο...

Εγω ο,τι εχω πει το εχω πει γιατι εχω βιωσει στο πετσι μου και τις 2 οψεις του νομισματος, και αν βαλεις και τις αντπησεις 3...

Οσο για τα τρυφεροτητας κλπ ειναι μακακιες κι εγω συμφωνω...

Γενικως τα περι θηλασμου καλα τα λενε, μην μπερδευεσαι τα γυρω γυρω ειναι υπερβολες... και εμενα προσωπικα μου την εχουν σπασει απειρες φορες εχω σταματησει 2 χρονια να γραφω στον θηλασμο...

Παντως κι εμεις που θηλαζουμε υφισταμεθα(πω πως τα λεω) επιθεσεις απο παντου και γενικως ειμαστε σαν ουφο οποτε διακιολογησε μας και λιγο αν μας πιανει η τρελα οταν λεγονται ανακριβειες.

ενιγουεη ασ το ληξουμε εδω, ολα καλα!

α! και για τις κρεμες, η αληθεια ειναι οτι ειναι σκουπιδια τι να κανουμε! Αυτο ειανι η αληθεια, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι σου τη λενε επειδη το δινεις στο παιδι σου, και το τσιγαρο ειναι σκατα, αλλα επιλεγω να καπνισω και χιλια 2 αλλα....

Να το περνεις απο την καλη μερια μην αρπαζεσαι αλλα μιας και εισαι η μικρη μας γκαστρουλα μπορεις και να αρπαζεσαι!!!

Πως την παλευεις ρε μπιμπικακι...εγω ακομα δεν εχω συνελθει καλα καλα οργανικα...τωρα καπως μπηκαμε σε σειρα θα μου φαινοταν βουνο αν ειμαι εγκυος...

με το καλο!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα, καλησπέρα!!!! Δυο μέρες δε μπήκα και γράψατε ένα σωρό πράγματα.

Bibicos με ξελίγωσες να διαβάζω. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν είναι όλα άσπρο μαύρο αλλά από την άλλη θεωρώ ότι είναι χρέος της κάθε μητέρας να προσπαθεί να θηλάσει και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν της βγει να το σταματήσει, αλλά να έχει προσπαθήσει πρώτα. Εσένα δεν αρρώστησε αλλά σε άλλες ο θηλασμός είναι επιτακτική ανάγκη. εγώ από πριν σαραντίσει το μωρό μου ήρθα σε επαφή με ένα σωρό παιδιά τα οποία κάθε τρεις και λίγο είναι άρρωστα, δύο φορές έχω κολλήσει και η μικρή τη γλίτωσε λόγο του θηλασμού. Αν δίνεις ξένο ναι η παραγωγή σου δεν θα μειωθεί αλλά δε θα φτάσεις να καλύπτεις τις ανάγκες του μωρού σου. Η κοπέλα που λες προφανώς είχε άφθονο γαλατακι και τα κατάφερε. Εγώ για να κόψω το συμπλήρωμα έφαγα πολλές μέρες με τη μικρή όλο το απόγευμα στο στήθος. Και γενικά για να καλύψω τις ανάγκες του μωρού μου τρώω απίστευτο ζόρι γιατί έχω πάθηση στο θυρεοειδή η οποία δεν λύνεται ούτε με χάπια ούτε με τίποτα αλλά το παλεύω όσο μπορώ και ναι μπορεί να βγάζω απλά το ζιζί έξω και να τρώει το μωρό αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αντλήσεις στις 4 το πρωί και να κάθεσαι κάποιες φορές 3 ώρες να θηλάζεις.

Galat ή όποια άλλη μπορεί τα φώτα σας. Η μικρή κάνει ακόμα 10 θηλασμούς και μετά το άλμα ανάπτυξης πίνει 220 ml γάλα. Δεν είναι πάρα πολύ;; Μήπως να σταματήσω να τη βάζω με τόση ευκολία στο στήθος και ας κλαίει;;; Με έχει γονατίσει τόσο που θέλει να τρώει, πραγματικά έχω εξαντληθεί με τόσες αντλήσεις και τόση ώρα θηλασμούς. Και ο πειρασμός να δώσω κρέμα μετά τις γιορτές είναι μεγάλος.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλα,αγιες μερες,τι παθατε ολες?????????ηρεμια!!καθε μαμακα ας κανει οτι τη φωτισει ο Θεος,εγω επελεξα να θηλασω,παρολο που η μικρη μου γεννηθηκε 3330 κ σε 3 ημερες πηγε 3κιλα..δε πτοηθηκα κ ειπα θα τα καταφερω..ξερετε ομως τι μανικι τρωω απο τους περιξ??α,δε φτανει το γαλα,μη κοιμασαι μαζι της,ξεκινα το ξενο κ.α.ωραια..καθετι εχει δυσκολιες,δεν ειναι ομως κ τοσο ευκολο πραγμα ο θηλασμος!!!απο τις 16 ωρες που ειναι ξυπνια η μικρη,τις 10 την ταιζω!!!

bibicos τα έχεις πάρει λίγο από την αρχή που σου πήγε στραβά ο θηλασμός αλλά δε χρειάζεται να την πέφτεις σε όλες όσες θηλάζουν είναι επιλογή του καθενός να θηλάσει η να μην θηλάσει και θα σε παρακαλούσα να μην γενικεύεις. Γιατί αν είναι εύκολο για την καθεμια δε το ξέρεις και αφού δεν έχεις εμπειρία καλύτερα να μην κρίνεις.

Και εγω συμφωνω με την galat οτι έχιες λίγο μπερδευτεί. Μπορεί να μην ξέρω την Αγλαια (αν και θα ήθελα πολύ) αλλά έχω διαβάσει ξανα και ξανα τα βιβλια της Πατσούρου και έχω πολλές φίλες που θήλασαν πάνω από χρόνο τα παιδάκια τους.

Και να σημειώσω οτι στο πρώτο μου παιδί δεν καταφερα να θηλάσω γιατι άκουγα και πίστευα όλα αυτά που λένε για λίγο γάλα επίπεδες θηλές μεγάλα μωρά και ενα σωρό άλλα. Και το πρώτο μου παιδάκι μια χαρά μεγάλωσε με πολύ αγαπη και φυσικά δεν δηλητηριάστηκε από την σκόνη που του έδινα ούτε του έλειψε η στοργή και η θαλπωρή που λες. Ομως το αναθρεψα χωρίς τύψεις και είμαι περήφανη που τα έχω καταφέρει τόσο καλά ως εδώ. Το ίδιο περήφανη είμαι και για το δευτερο παιδί μου (το οποίο θηλάζω απκλειστικά) για χίλιους διαφορετικούς λόγους!

Προς Θεου δε θέλω να τσακωθούμε αλλά όπως ενοχλήσε εσύ για όσα ακούς σε παρόμοια θέση έφερες και εμένα και ίσως και άλλες κοπέλες. Ελπίζω να καταλαβαίνεις! Φιλικά πάντα μιλάω!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...