Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια! Χθες η μικρούλα μου μου έκανε την πιο τελεια εκπληξη για τη γιορτή μου! Εβγαλε δοντάκιιιιιιιι! Κι έτοιμάζεται και για δευτερο! :P Καλά,δεν το περιμενα!

Στολισαμε κιολας το Σάββατο κι ηταν πολύ χαρούμενη!

Φιλάκια σε ολες τις μαμαδες και extra φιλάκια στα μπεμπάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Με γειά το δοντάκι!!!!!

Νικη η κρεμα μηλου τι εχει να προσφερει απο το φρεσκο μηλαρακι? Καλυτερα φρεσκο δωσε...

Επισης με το φαγητο ακολουθηστε τους ρυθμους τους βιολογικους... οταν πχ το παιδακι καθεται στον πωπό του και μπορεις να το ταισεις στο καρεκλακι του , ειανι 6-7 μηνών

επισης τοτε βγαινουν και τα πρωτα δοντακια στα περισσοτερα παιδια, γενικώς δειχνει το παιδι ποτε ειναι ετοιμο...

αν βεβαια καποιο παιδακι ειανι ετοιμο νωριτερα, δειχνει ενδιαφερον οταν τρωτε κλπ ενταξει το αρχιζεις νωριτερα...

Νικολίνα κι εμενα ειναι ανησυχος παλι αερια κλπ και γουλιτσες που και που...υπομονη θα στρωσουν!!

Νικη, εχει πολυ καλό βαρος, αναμενομενο να φρενάρει!!!! απο τον 4ο μηνα και μετα τοσο βαζουν συνηθως αλλοτε περισσοτερο αλλοτε λιγοτερο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α νικη, εκανε κακα σε 5 μερες, ρεκορ! Λες να στρωσουν σιγα σιγα?

Επισης εχει καπως κοκκινα μαγουλακια, οσο και ωραιο να ειναι αυτο, εμενα μου φαινεται οτι εχει "φουντωσει" και μαλλον ειναι αλλεργια... ουγ ποιος κοβει γλυκα και γαλακτοκομικα εν μεση εορτων???

Το σκ πηγαμε με τον μπεμπη εκδρομη στα βουνα στα τρικαλα κορινθιας! Ειχε ψοφο κρυο και ολη μερα τον ειχα εξω στον αερα, αλλα περασαμε τελεια και ηταν πολυ βολικος!!!!

ουτε κιχ δεν ακουσαμε! Μια χαρα εξτριμ ο μπουμπουκο μου, πηρε καθαρο αερα, με το 2ο ξεψαρωνεις! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

μου εδωσαν 298 ? απο το ικα για την καισαρικη,δινουν και κατι αλλο??

IKA έχεις? Να κάνεις ένσταση, θα πάρεις κι άλλα (πόσα γράφει η απόδειξη του μαιευτηρίου ως χρέωση για καισαρική?) Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μου έβγαλαν άλλα 500 ευρώ. Και φέτος έκανα ένσταση. Περνάς από επιτροπή βεβαια, ρίξε μια ματιά και στο φόρουμ στην ενότητα "Ικα, Επίδομα, Ασφάλιση".

Ειναι κρίμα να τα χάσεις, δεν το λένε οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, λες και θα τα δώσουν απ΄την τσέπη τους...

dJzIp2.png Fysmp3.png

...επισης προτεινε κρεμα μηλου της humana(χωρις γαλα μεσα-ξερει οτι δεν θελω να δωσω ξενο) ή κ μηλο φυσικο(κ μετα αχλαδι κ μετα μπανανα)....Του εδωσα να δοκιμασει κ μαλλον του αρεσε!!!!:) αλλα φτανει!!!χαχαχ!!!!

θα κρατηθω μεχρι τα Χριστουγεννα...ή Πρωτοχρονια ...ετσι λεω :) (λιγο πριν να κλεισει τον 5ο)

niki, και εμένα μου είπς την ίδια κρέμα με το μήλο... και εγώ είχα τηνεύλογη απορία: τι καλύτερο από το φρέσκο το μηλαράκι που είναι και της εποχής??

Έχω δώσει στο φυστίκι μου να γλύψει λίγο μηλαράκι, αλλά μάλλον ξυνίστηκε...

& εγώ θα κάνω υπομονή μέχρι τα χριστούγεννα... ελπίζω να μου φτάσει το γάλα στη κατάψυξη.... και μακάρι να παει καλά με το κουτάλι το φυστίκι όσο καλά τα πάει και με το μπιμπερό.... αλλιώς.... δε θέλω να το σκέφτομαι....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Mα γιατί βιάζεστε με τις στερεές βρε κορίτσια? Είναι πολύ μικρά τα μπεμπάκια σας ακόμα. Ακομα και ο ΠΟΥ, η Αμερικάνικη και η Βρετανική Παιδιατρική Εταιρία, ή και τα φυλάδια της unicef αν διαβάσετε, αναφέρουν ότι τους πρώτους 6 μήνες της ζωής τους τα μωράκια πρέπει να πίνουν μόνο γάλα. Στερεές τροφές ξεκινάνε τον 6ο μήνα, συμπληρωματικά με τον θηλασμό. Δλδ τα μωράκια που θηλάζουν δεν αντικαθιστούν γεύματα μέχρι να χρονίσουν, το γάλα της μαμάς εξακολουθεί να είναι το βασικό τους γεύμα, οι στερεές τροφές απλά συμπληρώνουν τον θηλασμό, προσφέροντας στα μωρά νέες γεύσεις και στοιχεία. Μόνο στα μωρά που δε θηλάζουν πρεπει να μειωθούν τα γεύματα γάλακτος, γιατί η μεγάλη ποσότητα ασβεστίου δεσμεύει τον σίδηρο και άλλες ουσίες, που τα μωράκια πρεπει να τις πάρουν από τις τροφές.

hapiness πρόσεξε τι δίνεις στο μωρό, η ντομάτα και η μπανάνα είναι αλλεργιογόνα (τον γιο μου τον ξεκίνησα μπανάνα στον 8ο, και ντομάτα στον χρόνο). Επίσης αλάτι και ζάχαρη απαγορεύονται δια ροπάλου τον πρώτο χρόνο, και η φέτα που του δίνεις είναι τίγκα στο αλάτι! Το γαστρεντερικό του δεν είναι έτοιμο ακόμα για τέτοιες επεξεργασίες, ούτε και τα νεφράκια τους! Να είστε πολύ προσεκτικές!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλησπέρα κοριτσαρες,

λοιπόν χωρίς παρεξήγηση, η κάθε μια ξέρει τις ανάγκες του παιδιού της και κάνει ότι νομίζει καλύτερο γι αυτό.

Άμα θέλω εγώ να δώσω κρεμά η φρούτο στο παιδί μου η όχι θα το αποφασίσω εγώ, με την συμβουλή του παιδιάτρου πάντα.

Καλό είναι να λέμε τις απόψεις μας αλλά να μην προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους η να τους κάνουμε να νιώθουν τύψεις για αυτό που κάνουν.

Έχω κουραστεί (και γι αυτό τον λόγο έχω σταματήσει να μπαίνω στο φόρουμ)

να βλέπω μανούλες να δίνουν συμβουλές σε άλλες με επιβλητικό τρόπο.

Ζητάω και πάλι συγνώμη αλλά έχω αγανακτήσει.....

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γεια σας και απο εμας..

BIBICOS συγχαρητηρια κοπελα μου καλη εγκυμοσυνη να εχεις και το ιδιο αισιο τελος οπως αυτη...

τι κανετε οι υπολοιπες τα μπεμπακια απο τι βλεπω μεγαλωνουν μια χαρα!!

πηγαμε και εμεισ την παρασκευη για το 2ο εμβολιο μας η μικρη 6050 και 61 εκ. μονο η περιμετρος στο κεφαλη της ειναι λιγο μικρη 40 εκ., μας ειπε ομως να μην ανησυχήσουμε ακομα μιας και ουτε εμενα ή τον μπαμπα της μας λες υδροκεφαλους .

οσο για κρεμες ουτε μας ανεφερε τιποτα, απλα ξερω σιγουρα οτι αυτος ο γιατρος μετα τον 5ο μηνα τις ξεκιναει..θα ιδωμεν

Καλησπέρα κοριτσαρες,

λοιπόν χωρίς παρεξήγηση, η κάθε μια ξέρει τις ανάγκες του παιδιού της και κάνει ότι νομίζει καλύτερο γι αυτό.

Άμα θέλω εγώ να δώσω κρεμά η φρούτο στο παιδί μου η όχι θα το αποφασίσω εγώ, με την συμβουλή του παιδιάτρου πάντα.

Καλό είναι να λέμε τις απόψεις μας αλλά να μην προσπαθούμε να πείσουμε τους άλλους η να τους κάνουμε να νιώθουν τύψεις για αυτό που κάνουν.

Έχω κουραστεί (και γι αυτό τον λόγο έχω σταματήσει να μπαίνω στο φόρουμ)

να βλέπω μανούλες να δίνουν συμβουλές σε άλλες με επιβλητικό τρόπο.

Ζητάω και πάλι συγνώμη αλλά έχω αγανακτήσει.....

Olympia99 πραγματικα θα συμφωνησω μαζι σου 100%, εξου και εμενα ο λογος που εκοψα τα πολλα πολλα.. επειδη ο καθε ενας εχει την αποψη του και δεν εχει κανενα δικαιωμα να την επιβαλει στον αλλο και να ασκει ψυχολογικη βια στους υπολοιπους.. το βασικο ειναι πως ολες ενδιαφερομαστε για τα παιδια μας.. η καθε μια με τον τροπο της, δεν υπαρχει λανθασμενος..

θυμαμαι και εγω οταν ειπα οτι δεν θηλάζω λυσσαξατε ολες μαζι μου...

και εμενα η μανα μου δεν με θυλασε και ειμαι υγιεστατη, εχω αρρωστησει 3 φορες στα 28 μου χρονια..

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

θυμαμαι και εγω οταν ειπα οτι δεν θηλάζω λυσσαξατε ολες μαζι μου...

και εμενα η μανα μου δεν με θυλασε και ειμαι υγιεστατη, εχω αρρωστησει 3 φορες στα 28 μου χρονια..

Εγώ αποκλείεται....

και εγώ δεν θηλάζω εδώ και αρκετό καιρό, για πολλούς και διάφορους λόγους υγείας , χρόνου και συναισθηματικούς.

Δεν λέω καλά κάνουν όσες θηλάζουν αλλά καλό θα ήταν να μην κατακρίνουμε (δεν αναφέρομαι σε όλες μην το πάρετε προσωπικά) τις άλλες που δεν τα κατάφεραν.

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν πληγωθεί από τα λόγια των άλλων και επίσης υπάρχουν κοπέλες που λένε ψέματα πως θηλάζουν για να μην διαφέρουν από τις υπόλοιπες....ΕΛΕΟΣ.

Καλό θα ήταν να μην "πωρωνόμαστε", όλα με μέτρο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

οπα, οπα cool baby cool.... Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεται καμια, είναι αυτονόητο οτι η κάθε μία μανούλα κάνει ότι θέλει με την ανατροφή του παιδιού της. και επειδη εγω δεν μπορώ να μηλάω με γενικότητες Ολυμπία μου δεν σου απάντησα με επικριτικό τροπο για το αν τα μωρά που δε θηλάζουν παιρνάνε αλμα ανάπτυξης, η απάντηση μου ήταν καθαρα ενημερωτική. Και στο χαπάκι που της είπα γιατί να δώσει ξένο για βράδυ δεν ήταν επικριτικό αλλα καμιά φορά απελπιζόμαστε απο μια κουραστικη διαδικασία και χρειαζόμαστε καποιον να μας ενθαρίνει, να μας πει μη σταματας τωρα κάνε κουράγιο. και ναι δε θεωρω οτι μόνο τα παιδια που θηλάζουν θα είναι γερά και όπως εχω ξανα πει στο καφέ πιστεύω πως αν ο θηλασμός δεν είναι μια ευχάριστη διαδικασία καλύτερα να σταματάει. Και για να μη μακριγορώ αν νομίζει κάποια κοπέλα οτι την εχω κρίνει ζητω συγνώμη και σιγουρα δεν είχα αυτό το σκοπο. Δεν υπάρχει λόγος να χαλιόμαστε για κάτι τέτοια και στη τελική αν κάτι μας ενοχλει να το λέμε.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα στον κανέναν απο ότι βλέπω!!!! Τι έγινε όλες τόσο πολύ σπαστίκατε που θα το διαλύσουμε;;; Τέλος πάντων χθες γέννησε η κολλητή μου και έκανα και την πρώτη μου βραδινή έξοδο ήρθε ο Αλκίνοος και πήγα να τον δω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια....σας διαβάζω βιαστικά αυτές τις μέρες και δεν προλάβαινα να γράψω γιατι ο μπεμπάκος ήθελε όλο βόλτες, αγκαλιές κτλ....στο ρηλάξ δεν κάθεται πια δευτερόλεπτο....ποιό γυμναστήριο τους έχετε πάρει? αν είναι εύκολο βάλτε ενα link να πάρω μια ιδέα...

dim να σας ζήσει το νέο μπεμπάκι στην παρέα σας!!

όσο για τα υπόλοιπα που διάβασα ομολογώ οτι στενοχωρήθηκα:(.....δε βρίσκω το λόγο για τέτοιες παρεξηγήσεις, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, τις γνώμες μας λέμε και σίγουρα η καθεμία κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το μωράκι της.....άντε...δε θέλω τέτοια μέρες που έρχονται:)

c2Gbp2.png

Ολυμπία μου δεν σου απάντησα με επικριτικό τροπο για το αν τα μωρά που δε θηλάζουν παιρνάνε αλμα ανάπτυξης, η απάντηση μου ήταν καθαρα ενημερωτική.

Δεν αναφερθηκα σε εσενα, εκανα μια ερωτηση και μου απαντησες λογικα.

καλημέρα στον κανέναν απο ότι βλέπω!!!! Τι έγινε όλες τόσο πολύ σπαστίκατε που θα το διαλύσουμε;;; Τέλος πάντων χθες γέννησε η κολλητή μου και έκανα και την πρώτη μου βραδινή έξοδο ήρθε ο Αλκίνοος και πήγα να τον δω.

Δεν σπαστικα καθολου.

Αν εχει σπαστει καποιος με τη αντιδραση μου, να μου το πει δεν τρεχει τιποτα.

Να σας ζησει το μωρακι, πολυ ομορφο ονομα!!!!

ποιό γυμναστήριο τους έχετε πάρει? αν είναι εύκολο βάλτε ενα link να πάρω μια ιδέα...

όσο για τα υπόλοιπα που διάβασα ομολογώ οτι στενοχωρήθηκα:-(.....δε βρίσκω το λόγο για τέτοιες παρεξηγήσεις, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, τις γνώμες μας λέμε και σίγουρα η καθεμία κάνει ότι καλύτερο μπορεί για το μωράκι της.....άντε...δε θέλω τέτοια μέρες που έρχονται:-)

αυτο εχω παρει εγω http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Rainforest-de-luxe-Activity-Center/Baby-Gear/Fisher-Price/KID/de-mt.to.br01.13.09/1734840

Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλλα πρεπει να προσεχουμε τι λεμε.

Εχω βαρεθει να ακουω για το ποσο ασχημο ειναι το ξενο γαλα και ποσο κακο κανει στα μωρακια.

Αισθανομαι σαν να δινω στο παιδι μου να πιει δηλητηριο....

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα αλλα πρεπει να προσεχουμε τι λεμε.

Εχω βαρεθει να ακουω για το ποσο ασχημο ειναι το ξενο γαλα και ποσο κακο κανει στα μωρακια.

Αισθανομαι σαν να δινω στο παιδι μου να πιει δηλητηριο....

κάποιες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται και τα λόγια φαίνονται ίσως πιο σκληρά απ'οτι είναι....

εμένα πάντως η μαμά μου που δε με θήλασε δεν δηλητηριάστηκα:mrgreen::mrgreen: (για να ευθυμήσουμε και λίγο)

ευχαριστώ για το link:)

c2Gbp2.png

γεια σας κοριτσάρες!

τι κανουν τα μπεμπακια???

εγω ξεκινησα δουλεια και οπως καταλαβαινετε .. κατι καταπινει το χρονο μου.... αλλα μιλαμε οτι δεν προλαβαινω ουτε για τουαλετα!!!! ειμαι μονιμως με ενα ζυζι εξω... με μια μπεμπα κολλημενη στην αγκαλια... με ελαχιστο υπνο...

Κορίτσια..μην αγχωνοσαστε για οσα μπορει να γραψει η καθε μαμα!!!!! εγω δεν ακουω σε καποια πραγματα ουτε τον παιδίατρο...καλό ειναι να ρωταμε και να γνωριζουμε τα tips αλλων μαμαδων..αλλα η καθε μια εχει την πορεια τη!!!

Οσο για τον θηλασμο.... αν σκεφτουμε τι τρωμε εμεις που θηλαζουμε.... δεν ξερω τελικα αν ειναι καλυτερο το μητρικο γαλα απο το ξενο... τα ζωικα ειναι γεματα ορμονες και τοξινες....τα φυτικα ειναι επισης γεματα φαρμακα και δηλητηρια.... να μην πω για το νερο που πινουμε... να μην αναφερθω στο τι αναπνεουμε...να μην προσθεσω σε ολα αυτα τις ατασθαλιες που κανει η καθε μια (γλυκα...καφε... κανα κλεφτο τσιγαρο...) πραγματικα.. σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω το γαλα μου για αναλυση.... πιστευω οτι θα μου απαγορεψουν να θηλασω....χαχαχαχα

Οποτε καλο εινια να μιλαμε !!! καλο ειναι να ακουμε!!!! αλλα το τελειότερο όλων ειναι να σκεφτόμαστε!!!!!

Εχουμε και καινουρια δοντακια ε??? μπραβο!!!!!!!!!!

Η μπεμπαρα μας ειναι πακετακι!!! οπου παμε μαζι μας!!!! την βαζουμε στο αμαξι και βοοουυυυρρρρ!!!! βουνα καμπους τα παντα!!!!!!!!!! μαθαινουν και τους αρεσει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...