Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επισης απο βδομαδα θα παω να ρωτησω και στο ΟΑΚΑ για κολυμπι... οποτε θα την παμε με τον μπαμπα της , θα ξεθεωνεται στο παιχνιδι και θα κανει ομορφα νανι!!!

Ειναι η φαση κιολας τωρα μωρε.. που θελουν να σηκωθουν να καθησουν... ε μεχρι και τον 6-7 μηνα θα τα εχουμε αυτα...μετα θα θελουν να περπατησουν,οποτε θα εχουμε αλλα!! χαχα

Κοριτσια και εμεις στην αποχη ειμαστε.... νο κουκου ρε γαμωτο.... geonutr μαλλον απο το θηλασμο θα ειναι και εσενα.. αλλη κοπελα που θηλαζει και δεν θελει το αγιο αθλημα??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

για κολυμπι ε???χμμ,καλη φαση!κολυμπανε απο τοσο μωρακια??

να σε ρωτησω κατι,εσυ δεν εχεις δικαιωμα να παρεις το εξαμηνο του οαεδ?

ναι αλλα εκανα μεταγραφη στηνεταιρεια που ειμαι τωρα (θυγατρικη του ΟΤΕ) με περιεργο καθεστως και δυστυχως δεν με παιρνει να ζητησω το 6μηνο...:evil::evil:

Διαφημίσεις

ποτε σας ειπε ο παιδιατρος οτι θα ξεκινησετε στερεες?

μολις κλεισουμε τον 4ο!!!!!!!!!!! θα φαμε βανιλια κρεμα!!!! για λιγο μου ειπε .. για να γνωριστει με το κουταλι (γιατι η βανιλια ειναι γλυκια..) και μετα κανονικα αλεσμενα!!! αντε...να σταματησει αυτο το κακο με τις αντλησεις!!!

θα ψαξω και καμια συνταγη μηπως φτιαξω κρεμα μονη μου... να μην αγορασω τις τυποωποιημενες...αν ξερετε καμια, ριξτε σημα!

Καλησπερα!!!Γιορταζει η Νικολινα μας ε??Χρονια Πολλα κοριτσακι μου πολυχρονη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Εχουμαι κανενα αλλο κοριτσακι να γιορταζει??

Για το πορτοκαλι....τι να πω....πλακα μας κανει ο γιατρος σου;;;;

Οχι ρε συ πρωτο φρουτο πορτοκαλι!!!!

Να διευκρινισω οχι ολοκληρο το πορτοκαλι,για 3 μερες 3 κουταλακια χυμο και μετα για αλλες 4 μερες τον χυμο απο μισο πορτοκαλι...και μετα μηλο αχλαδι κλπ...Τι να πω ρε γμτ αυτες τις οδηγιες μου εδωσε...Και ειναι και νεα κοπελα και συμβουλος θηλασμου :rolleyes:

ευχομαι εχει σκουλικια στον ποπο του δεν σταματαει λεπτο

Χαπακι ευχαριστω κοριτσακι μου για τις ευχες...για τα σκουλικια πολυ γελασα!!!αχαχαχαχαχ σαν να περιγραφεις τον δικο μου :D

bibicos Λοιπον,,φαρμακο για γκρινια εγω εχω το χαμομηλι.... συνηθως στα μωρακια που θηλαζουν δεν δινουν τιποτα αλλο..αλλα εγω ειδα οτι πιανει και ηρεμει το παιδι..οποτε της δινω το απογευμα να πιει και ηρεμει!! αλλιως βολτες στο golden!!! παλι καλα που εινια διπλα στο σπιτι μου και αυτο γιατι φοβαμαι να οδηγησω με το μωρο! Επισης απο βδομαδα θα παω να ρωτησω και στο ΟΑΚΑ για κολυμπι... οποτε θα την παμε με τον μπαμπα της , θα ξεθεωνεται στο παιχνιδι και θα κανει ομορφα νανι!!!

Jo-Jo εχω εχω ξεπατωθει που λεει και ο Τρυφωνας Σαμαρας στις βολτες τι Golden τι Mall τι Avenue.Οσο για το κολυμπι το ειχα σκεφτει και εγω αλλα τωρα με την 2η εγκυμοσνη φοβαμαι μην κολλησω τιποτα :rolleyes: Οσο για το χαμομηλι ποσο δινεις και ποτε?Δηλαδη να του αφαιρεσω ενα γευμα :rolleyes:.Εγω δεν του εχω δωσει ποτε χαμομηλι ουτε τοτε με τους κολικους....ειμαι ψιλοασχετη γενικα

ποτε σας ειπε ο παιδιατρος οτι θα ξεκινησετε στερεες?

Εμεις σε 20 μερες ξεκιναμε και θελω πολυυυυυυυυυυυυ!!!!Αχ μωρε μεγαλωσε το νινακι μου και θα φαει φαγητακι

να σου πω την αληθεια αυτο το μηνα δεν πηγα στον παιδιατρο θα παμε αυτες τις μερες,αλλα μου ειχε πει τον αλλο μηνα οτι ξεκιναμε.....αχ ανυπομονω...θελω παρα πολυ να ξεκινησουμε...

76IGp3.png

ναι αλλα εκανα μεταγραφη στηνεταιρεια που ειμαι τωρα (θυγατρικη του ΟΤΕ) με περιεργο καθεστως και δυστυχως δεν με παιρνει να ζητησω το 6μηνο...:evil::evil:

μαλακ@α να μην παρεις το εξαμηνο....

76IGp3.png

Jo-Jo εχω εχω ξεπατωθει που λεει και ο Τρυφωνας Σαμαρας στις βολτες τι Golden τι Mall τι Avenue.Οσο για το κολυμπι το ειχα σκεφτει και εγω αλλα τωρα με την 2η εγκυμοσνη φοβαμαι μην κολλησω τιποτα :rolleyes: Οσο για το χαμομηλι ποσο δινεις και ποτε?Δηλαδη να του αφαιρεσω ενα γευμα :rolleyes:.Εγω δεν του εχω δωσει ποτε χαμομηλι ουτε τοτε με τους κολικους....ειμαι ψιλοασχετη γενικα

προς θεου..δεν αντικαθηστας γευμα!!! εγω της το δινω καμια ωρα μετα το γευμα (το απογευματινο...μετα το μπανιο της...) οποτε το βραδινο της καθηστερει κανα μισαωρο πιο μετα ..το χαμομηλι νερο ειναι δεν κραταει πεινα... ο γιατρος που τον ειχα ρωτησει ιεχε πει μεχρι 100 ml....αλλα η δικια μου δνε εχει ξεπερασει ποτε τα 60... εγω το δινω και για αποτοξινωση στο μωρο... τοσες μα@#%$κιες τυποωποποιημενες τρωμε που περναν στο γαλα... το χαμομηλι εχει καταχωρηθει και επισημα ως θεραπευτικο φυτο!!!

χαχα με τις βολτες!!!! θα εχω το νου μου να δω ποια μαμα επαναλαμβανεται σταθερα!!! χαχαχαχα με ενα μπιμπικο αραγμενο και κοιλιτσα φουσκωμενη!!!

θα ρωτησω πως καθαριζουν την παιδικη πισινα... γιατι τα μωρα τα βαζουν με ειδικη πανα και οι μεγαλοι νομιζω οτι θα τηρουν τα βασικα με την καθαριοτητα!!! τα μωρα τους μπαινουν στο νερο!!! ρωτα παντως και το γυναικολογο σου... εμενα ο δικος μου με παρακαλουσε να μπω στην πισινα... εγω περιμενα τον 9ο για να τον ακουσω..και ειδα τι εχασα!!!δεν υπαρχει ωραιοτερη εφαρμογη της φυσικης.... η ανωση στην κοιλαρα!!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

μαλακ@α να μην παρεις το εξαμηνο....

κοιτα... δεν το μεανιωσα να σου πω ην αληθεια.... ειναι λιγο ζορι τωρα με τιε αντλησεις (για να μην κοψω τον θηλασμο...) αλλα δεν εμεινε και πολυ μεχρι τις κρεμες!!! μετα θα εινια τελεια!! γιατι ζητησα να μαζευω το μειωμενο την παρασκευη! οποτε πεμπτη φευγω στις 3 και παρασκευη δεν παω καθολου!!! και αυτο για 2 χρονια... εμενα με βολευει καλυτερα απο το να καθησω καποιους μηνες..

Αχ κι εγω περιμενω να μπυν οι κρεμες!!! αν δειτε πως μας κοιταει οταν τρωμε!!! ανοιγει το στοματακι της και παρακολουθει το πιρουνι!!!

Καλησπερα!!!Γιορταζει η Νικολινα μας ε??Χρονια Πολλα κοριτσακι μου πολυχρονη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Εχουμαι κανενα αλλο κοριτσακι να γιορταζει??

Εμεις σε 20 μερες ξεκιναμε και θελω πολυυυυυυυυυυυυ!!!!Αχ μωρε μεγαλωσε το νινακι μου και θα φαει φαγητακι

Ευχαριστώ για τις ευχές...

Τι διάβασα??? 2η εγκυμοσύνη??? Αλήθεια???? Με το καλό κοριτσάκι μου... ήταν να μην πάρεις φόρα....

Όσο για το φαγητό... καλή αρχή...

Εμείς βρε κορίτσια έχουμε θεματάκι με το στομαχάκι... Όλο ρεύεται κ ταλαιπωρείται πολύ... Δεν κάθεται καθόλου κ όλο κλαίει γιατί ταλαιπωρείται για να ρευτεί... :roll: μεγάλη ταλαιπωρία... όλο χέρια θέλει κ δεν ησυχάζει καθόλου... Μήπως έχετε ακουσει τίποτα? Να το βάλω κ σαν θέμα στο καφέ σκέφτομαι μπας κ μου πει καμία μανουλα κάτι... Τον θηλάζω κ έχω κόψει κ τα γαλακτοκομικά για να μην κάνει κολικους (κ έπιασε) αλλά αυτό με το ρέψιμο είναι τρέλα κ για τον μικρό κ για μένα...

Σκεφτείτε ότι είναι 7.500 κ. (σχεδόν 4 μηνών) κ θέλει να τον έχω συνέχεια στα χέρια για να ρευτεί... Ρε κορίτσια αν καμία ξέρει... ας μου πει καμία συμβουλή γιατί θα κλατάρω... Δεν παλεύεται... Επίσης... ξέχασα να πω ότι δεν κοιμάται τις τελευταίες μέρες καθόλου... κ το βράδυ ξυπνάει (ενώ πριν δεν το έκανε...) κ όλα αυτά σκεφτείτε ότι τα τραβάω μόνη μου καθώς δεν κάθεται ουτε στον πατέρα του πολύ... σε ξένο δεν το συζητάμε...

Όσο για τα δέντρα που στολίσατε κοριτσάρες.... και του χρόνου να είστε καλά να βάλουν τις μπαλίτσες κ τα μπεμπάκια μας...

κωνκωνάκι πότε βαφτίζεις το μωρό???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Επισης το χειροτερο εκει που κοιμοτανε από 30 ημερων σερι ολο το βραδυ εδώ και ένα μηνα ξυπναει ,μια στις 1 το βραδυ μια στις 3 μια στις 4 μια κοιματε μεχρι τις 9 σερι το πρωι αναλογα τα κεφια του…εχει πεσει πολύ ξενύχτη …ουτε ημερων ετσι…ελπιζω να είναι τα δοντια του αλλιως σας το λεω θα τον χαρισω….:tongue:

Ω,ναι δόντια!

Εγω πανες του φοραω λιμπερο.Περνω μονο όταν εχει προσφορα και μου βγαινουν παμφθηνες.Την τελευταια φορα που πηρα ηταν όταν ειχε ο ΑΒ -60% και με τα κουπονια που δινω-4 ευρω το καθενα κουπονι εξτρα εκπτωση μου βγηκαν οι 14 οικονομικες συσκευασιες 30 ευρω.Οποτε κανω στοκ και μια χαρα.Οσες περνετε λιμπερο γραφτείτε στο LiberoClubγια να σας στελνουν κουπονια.Εμενα μου δινει και μια φιλη της τα δικα της κουπονια και μου βγαινει σουπερ!!!

Κι εγώ!!!

Αλλα τωρα με τα παμπερς απο αμαζον ειναι ακομα φθηνοτερα...εγω οταν εχω παμπερς του φοραν τη βραδυνη πανα και ολη μερα λιμπερο

ΝΙκολίνα Χρονια πολλά πολύχρονη κι ευτυχισμένη!!!!

Για το ρεψιμο πραγματικα δεν χρειαζεται να το προσπαθεις τοσο...πλεον θα ρευεται οταν θελει και μονος του. Η ανησυχια οντως καμια φορα οφειλεται στο ρεψιμο( κι εμενα κλωτσοβολαει και τεντωνεται και κανει σαν τρελο και αν ρευτει ηρεμει) αλλα μπορει και σε δοντια... μαλλονε τοιμαζεται...

Οσο για το φαγητο....να πω την γνωμη μου...μη το βιαζεστε και μην ανυπομονειτε, ειναι μεγαλο ζορι και δεν τρωνε ευκολα ολα τα παιδακια για μενα καλυτερα να αρχιζανε και στο χρονο...εφτιαχνα μοσχαρι λαχανικα, εβραζα καθε μερα φαγητο και εδεν ετρωγε καθολου ή στην καλυτερα 5 κουταλιές και αιντε πλυνε κατσαρολες, μουλτι, πιατακια συμπραγκαλα απο την αρχη...

Οσο για τις κρεμες ,ρυζαλευρα κλπ ειναι κενες θερμιδες διχως νοημα, ρτιγκα στη ζαχαρη και τα συντηρητικα, και ουτε χρειαζεται να μαθαινει το παιδι στις γλυκιες γευσεις....να αρχισετε με φρουτακια, και αργοτερα αφου εξοικειωθει προσθετεται τις χορτοσουπες, κοτοσουπες κλπκλπκλπ

Συνηθως οταν ειανι 6 μηνων αρχισουν ή 5,5 μηνων...

Συνηθως επισης ξεκιναμε με αχλαδακι λιγες κουταλιτσες, μετα μηλο μετα μπανανα, οντως το πορτοκαλι ειναι αλλεργιογονο και οξινο...

Παντως μην ανυπομονειτε και κυριως μην απογοητευτειτε αν δεν τα πανε καλα με το κουταλι αρχικα... ορισμενα παιδια δεν θελουν και καθολου τα αλεσμενα και αρχιζον να τρωνε απο 10-11 μηνων οταν το πατας με πηρουνι το φαγακι...:roll::roll:

eNeap2.pngTSzHp3.png

xronia πολλα νικολινα μας!!!!!!!!!!!

πηγαμε σημερα για εμβολιο...ειμαστε 7400 κ 64εκ. ΅Εβαλε 330γρ.αυτο το μηνα...λιγα σε σχεση με τους προηγουμενους αλλα οκ....ηταν κ αρρωστουλης.

Η ντοκ ειπε να δωσω σιδηρο κ βιταμινη D σε σταγονες.Εσεις δινετε;;;;

...επισης προτεινε κρεμα μηλου της humana(χωρις γαλα μεσα-ξερει οτι δεν θελω να δωσω ξενο) ή κ μηλο φυσικο(κ μετα αχλαδι κ μετα μπανανα)....Του εδωσα να δοκιμασει κ μαλλον του αρεσε!!!!:) αλλα φτανει!!!χαχαχ!!!!

θα κρατηθω μεχρι τα Χριστουγεννα...ή Πρωτοχρονια ...ετσι λεω :) (λιγο πριν να κλεισει τον 5ο)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...