Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι αλλο; Τεστ ΠΑΠ πότε κάνουμε;

Εγω ειχα κανει τελευταια φορα περσι τον Δεκεμβριο, ημουν ηδη εγκυος αλλα δεν το ηξερα ακομα.

Οταν πηγα να με εξετασει μετα την γεννα μου ειπε οτι πρεπει να κανουμε τεστ ΠΑΠ γιατι περασε αρκετος καιρος απο τοτε.

Αρα ολες πρεπει να κανετε!!!!

Την Σοφι κι εγω απο το My Toys αυτο που σου γραφει και η indie.

Γιατι αποχη βρε κοριτσια;;

Τι φταινε τα καημενα τα αντρακια σας;

Τα ειχαμε στην πεινα σε ολη την εγκυμοσυνη...χαχαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ολες οι ιδεες σχετικα με γκρινια το φαγητο αγορες πανες κλπ κλπ κλπ ευπροσδεκτες!!!!

Γκρινια ειναι λογικο να εχει αφου λες οτι βγαζει δοντακια.

Για το πορτοκαλι....τι να πω....πλακα μας κανει ο γιατρος σου;;;;

Οχι ρε συ πρωτο φρουτο πορτοκαλι!!!!

Κανονικα πρωτα δινουνε ρυζαλευρο και μετα φρουτα.

Το πρωτα φρουτα που δινουν ειναι μηλο, μπανανα, αχλαδι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γεια σας κοριτσακια μου....

ολυμπια εγω δεν ειπα οτι δεν προσεχουμε,το γνωστο τροπο του τραβηγματος αλλα μαλλον πλεον δεν ειναι και τοσο σιγουρος απ'οτι ειδα .....

bibicos συγχαρητηρια καλη μου...ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κι ενα υγιεστατο μωρακι,κι εγω θελω να τα κανω με μικρη διαφορα αλλα λογω καιρασικης πρεπει να περιμενω λιγακι...

οσο για το μικρο γενικα ειναι πολυ καλος,λιγο το απογευματακι βγαζει γκρινια ...

και του δικου μου του αρεσει να τον κραταμε και να εξερευνει...ασε που εχει σκουλικια στον ποπο του δεν σταματαει λεπτο,ολη την ωρα κουνιεται,τεντωνεται,προσπαθει να γυρισει,να πιασει,ολα θελει να τα κανει

οι υπολοιπες ελπιζω να εισαστε μια χαρα οπως επισης και τα μπεμπονια σας

76IGp3.png

Την Σοφι κι εγω απο το My Toys αυτο που σου γραφει και η indie.

1ον) πιο φτηνα σας ερχεται βρε κοριτσια απο το ebay.co.uk!για ψαχτε το!!

2ον) εγω τον δικο μου δεν τον ειχα στην πεινα,μεχρι μια βδομαδα πριν γεννησω ηταν χορτατος!!Τωρα τον εχω,αλλα δε ξερω γιατι..μαλλον ειναι πολλα..λιγο οι ορμονες που θηλαζω δε με βοηθουν στο να μου κανει κουκου μια που φοβαμαι για 0002028C.gif

αφηστε τα...δεν θελουμε να παιρνουμε προφυλαξεις για δικους μας λογους αλλα αν κανουμε παντα ελευθερα με βλεπω τουρλοκοιλιτσα...:?

Διαφημίσεις

χαπάκι το έχεις πάρει το επίδομα καισαρικής;; Το τράβηγμα σόρι κι όλας κορίτσια δεν είναι και καλή μέθοδος αντισύλληψης γιατί πριν βρέξει ψιχαλίζει. Εμείς τόσα χρόνια προφυλακτικό και τράβηγμα παρέα, έτσι γλίτωσα και την εγκυμοσύνη όταν έκοψα τα αντισυλλιπτικά (και τότε υπάρχει υπεργονιμότητα).

Ολυμπία κάποια στιγμή είχες ρωτήσει αν παιρνάνε άλμα ανάπτυξης και τα παιδιά που τρώνε απο το μπιμπερό και η απάντηση είναι ναι και εκείνα παιρνάνε, αλλά όταν το δικό σου το παιδί αυξήσει απότωμα την ανάγκη του για γάλα του βάζεις παραπάνω στο μπιμπερό και τελείωσε. αν θηλάζεις όμώς το παιδί πρέπει να κάτσει στο στήθος μέχρι να πει την ποσότητα που θέλει και έτσι μέχρι ο οργανισμός να προσαρμωστεί στις καινούργιες ανάγκες του παιδιού παιρνάνε 2 έως 7 μέρες. Ο δικός μου οργανισμός χρειάζεται περίπου 4 μέρες άρα αυτές τις τέσσερις μέρες τις παιρνάμε όλη μέρα στο ζιζί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

το ξερω,αυτο ομως μου ειπε ο ντοκ...αλλα εμεις ακολουθουμε αλανθαστο τροπο αντισυλληψης.....αποχη!!!χαχχαχαχααχα0002064B.gif

Και εγώ το ίδιο...

Τι λέτε να κάνουμε ένα γκάλοπ... τρόπου αντισύλληψης???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και του δικου μου του αρεσει να τον κραταμε και να εξερευνει...ασε που εχει σκουλικια στον ποπο του δεν σταματαει λεπτο,ολη την ωρα κουνιεται,τεντωνεται,προσπαθει να γυρισει,να πιασει,ολα θελει να τα κανει

Κι ο δικός μας τα ίδια:D:cool:

Το τράβηγμα σόρι κι όλας κορίτσια δεν είναι και καλή μέθοδος αντισύλληψης γιατί πριν βρέξει ψιχαλίζει.

:lol::lol::lol:

Καλησπέρα κοριτσάρες!! Εμείς χθές στολίσαμε το δέντρο μας και συγκινήθηκα πολύ...θυμήθηκα τις προηγούμενες χρονιές που κάθε φορά που το στολίζαμε κάναμε την ευχή να έρθει το μωράκι μας....και πέρσι όταν είχε φτάσει η μέρα να ξεστολίσω το δέντρο ήμουν έγκυος αλλά δεν το ήξερα είχα έναν περίεργο πόνο στη μέση και νόμιζα πως θα ήταν απο την περίοδο που θα ερχόταν....και ακόμα την περιμένω:mrgreen:.....και με όλες αυτές τις σκέψεις μόνο τα κλάματα δεν έβαλα απο τη χαρά μου.

Να μας ζήσουν τα μωράκια μας, να είναι πάντα ευτυχισμένα και του χρόνου να βάζουν με τα χεράκια τους τις μπαλιτσες και τα παιχνιδια:D:D:D

c2Gbp2.png

γεια σας κοριτσακια και απο εμενα!!!!

bibicos Λοιπον,,φαρμακο για γκρινια εγω εχω το χαμομηλι.... συνηθως στα μωρακια που θηλαζουν δεν δινουν τιποτα αλλο..αλλα εγω ειδα οτι πιανει και ηρεμει το παιδι..οποτε της δινω το απογευμα να πιει και ηρεμει!! αλλιως βολτες στο golden!!! παλι καλα που εινια διπλα στο σπιτι μου και αυτο γιατι φοβαμαι να οδηγησω με το μωρο! Επισης απο βδομαδα θα παω να ρωτησω και στο ΟΑΚΑ για κολυμπι... οποτε θα την παμε με τον μπαμπα της , θα ξεθεωνεται στο παιχνιδι και θα κανει ομορφα νανι!!!

Ειναι η φαση κιολας τωρα μωρε.. που θελουν να σηκωθουν να καθησουν... ε μεχρι και τον 6-7 μηνα θα τα εχουμε αυτα...μετα θα θελουν να περπατησουν,οποτε θα εχουμε αλλα!! χαχα

Κοριτσια και εμεις στην αποχη ειμαστε.... νο κουκου ρε γαμωτο.... geonutr μαλλον απο το θηλασμο θα ειναι και εσενα.. αλλη κοπελα που θηλαζει και δεν θελει το αγιο αθλημα???

mamalou και εμεις στολισαμε σημερα... περισι τετοιες μερες ειχαμε παει να παρουμε λιγα στολιδακια (δεν στολιζαμε ποτε μεχρι τοτε και ειχαμε πει λογω εγκυμοσυνης να στολισουμε !!!!) και μετα ειχα αιμοραγια και εκατσα ακινητη μεχρι και την πρωτοχρονια.... οποτε φετος με την μπεμπαρα αγκαλια ειχα και γω με εντονη συγκινηση!!!

χαπάκι το έχεις πάρει το επίδομα καισαρικής;; Το τράβηγμα σόρι κι όλας κορίτσια δεν είναι και καλή μέθοδος αντισύλληψης γιατί πριν βρέξει ψιχαλίζει. Εμείς τόσα χρόνια προφυλακτικό και τράβηγμα παρέα, έτσι γλίτωσα και την εγκυμοσύνη όταν έκοψα τα αντισυλλιπτικά (και τότε υπάρχει υπεργονιμότητα).

Ολυμπία κάποια στιγμή είχες ρωτήσει αν παιρνάνε άλμα ανάπτυξης και τα παιδιά που τρώνε απο το μπιμπερό και η απάντηση είναι ναι και εκείνα παιρνάνε, αλλά όταν το δικό σου το παιδί αυξήσει απότωμα την ανάγκη του για γάλα του βάζεις παραπάνω στο μπιμπερό και τελείωσε. αν θηλάζεις όμώς το παιδί πρέπει να κάτσει στο στήθος μέχρι να πει την ποσότητα που θέλει και έτσι μέχρι ο οργανισμός να προσαρμωστεί στις καινούργιες ανάγκες του παιδιού παιρνάνε 2 έως 7 μέρες. Ο δικός μου οργανισμός χρειάζεται περίπου 4 μέρες άρα αυτές τις τέσσερις μέρες τις παιρνάμε όλη μέρα στο ζιζί.

μου εδωσαν 298 ? απο το ικα για την καισαρικη,δινουν και κατι αλλο??

εμεις παντως τοσα χρονια το τραβηγμα ειχαμε ως μεσο αντισυλληψης ,λες τωρα να γινει καμια,δεν με χαλαει για 2ο ισα -ισα το θελω πολυ αλλα ο ντοκ μου ειπε καλυτερα μετα το χρονο να ξαναμεινω εγκυος

76IGp3.png

κι εγω στολισα χθες παρεα με το μουργακο μου ο οποιος εδωσε ρεσιταλ σε φωνουλες και κουβεντουλες ειπε ολα τα φωνηεντα...αααααα

οοοοοοοο........εεεεεεεεεεε......ιιιιιιιιιιιιιι,ολα σας λεω..

ααα δεν σας ειπα και 2 φορες εχει πει μπα...λετε να πει πρωτα μπαμπα ο μουργος?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μου εδωσαν 298 ? απο το ικα για την καισαρικη,δινουν και κατι αλλο??

εμεις παντως τοσα χρονια το τραβηγμα ειχαμε ως μεσο αντισυλληψης ,λες τωρα να γινει καμια,δεν με χαλαει για 2ο ισα -ισα το θελω πολυ αλλα ο ντοκ μου ειπε καλυτερα μετα το χρονο να ξαναμεινω εγκυος

289??? νομιζα οτι δινουν πολυ παραπανω... μια φιλη μου πηρε 2000 απο ΙΚΑ και αλλα 1000 απο οαεδ... εγω τα εχασα ολα αυτα.. πηρα μονο τα 1900 κατι που δινει το ΤΑΠ ΟΤΕ....

289??? νομιζα οτι δινουν πολυ παραπανω... μια φιλη μου πηρε 2000 απο ΙΚΑ και αλλα 1000 απο οαεδ... εγω τα εχασα ολα αυτα.. πηρα μονο τα 1900 κατι που δινει το ΤΑΠ ΟΤΕ....

298 πηρα μονο επειδη εκανα καισαρικη,στο συνολο για τη γεννα πηρα 3500 (μαζι με τα λεφτα της καισαρικης)

76IGp3.png

298 πηρα μονο επειδη εκανα καισαρικη,στο συνολο για τη γεννα πηρα 3500 (μαζι με τα λεφτα της καισαρικης)

ααααα!! μπραβο! εγω δεν πηρα ουτε 2000... και εχασα και το επιδομα που εδινε η ιδιωτικη της δουλειας,,,

και σκεψου οτι μου κραταν το 1/3 του μισθου μου!!!

γιατι ετσι?καλα δεν ντρεπονται...σου κρατανε το 1/3 για την ιδιωτικη?και γιατι δεν τα πηρες?

ναι δεν τα ειπα καλα.... μου κραταν το 1/3 στο ΤΑΠ ΟΤΕ...ειναι το αντιστοιχο ΙΚΑ για τους εργαζομενους στον ΟΤΕ,, και οι κρατησεις αυτες ειναι πολυ μεγαλυτερες απο του ΙΚΑ... και οι απολαβες μικροτερες..

και δεν πηρα χρηματα απο την ιδιωτικη της δουλειας γιατι εχουν μια ρητρα που λεει οτι πρεπει να δουλευω καποιο καιρο πριν μην εγκυος για να δικαιουμαι...και εγω εκανα μεταγραφη ωντας εγκυος... οποτε το οικονομικο μας πηγε σκατα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...