Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσο για αντισυλληψη αν και δεν χρειαζεται απ'οτι ειπε ο ντοκ αφου δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα το συστημα

ισα ισα μετα την γεννα ειναι πολυ ευκολο να ξαναμεινεις εγκυος.

Πηγα για τεστ ΠΑΠ στις 15 Νοεμβριου, μου εκανε υπερηχο και μου λεει θα εχεις ωορηξια σε λιγες μερες προσεχε καλα.

δινετε στα μωρακια να δοκιμαζουν απο τα δικα σας φαγητα???

εγω του εχω δωσει μερικες φορες...

εχει δοκιμασει κατα λαθος λιγο σοκολατα.

Ειχε ο Μιχαλης στα χερια του και επιασε την πιπιλα του μπεμπη την γεμισε σοκολατες και μετα του την εβαλε στο στομα, ευτυχως το ειδα αμεσως και του την εβγαλα.

Η μικρή μάλλον κάνει άλμα ανάπτυξης απο τη Τρίτη είναι συνέχεια στο ζιζί και ρίχνει κάτι 3ωρους θηλασμούς έτσι για να μη ξεχνιέμαι.

αυτα τα αλματα τα κανουν μονο τα παιδακια που θηλαζουν;;

ο δικος μου παντα το ιδιο τρωει.

Τα μαλλια μου και μενα μου πεφτουν πολυ.

Επισης χρειαζομαι κομμωτηριο επειγοντως...δεν γινεται να κανω γιορτες σε τετοιο χαλι.

Θα ερθει η μανουλα μου να κατσει εδω για να βγουμε εξω, τι καλα.

α, δεν σας ειπα τι επαθα εγω με την ΣΟΦΙ...χαχαχα

παω να την βγαλω απο το κουτι και μολις την πιανω κανει...γουτσι γουτσι...τρομαξα και την πεταξα κατω ....χαχαχαχα

δεν το ηξερα οτι κανει γουτσι γουτσι.:-P

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Gooooodmorning Vietnam!!!!Τι κανετε τσουπρες??Επιτελους μετα από πολύ καιρο βρηκα λιγο χρονο να μπω να χαλαρωσω και να σας γραψω..Ευχομαι να ειστε ολες καλα και τα μπεμπονια ακομα καλυτερα.

Κωνκωνακι εμενα ο δικος μου πλεον πινει 210μλ εδώ και μια εβδομαδα,αλλα εμεις ειμαστε και λιγο βαρεων βαρων…7640 και 74 ποντους…ειμαστε και αψηλοι βεβαιως βεβαιως..ασε το 6-9 του φοραω τωρα και σιγα σιγα μαλλον θα περασουμε στο επομενο.

Κοριτσια ποοοοολυ γκρινια ο δικος μου…δεν καθεται πουθενα θελει ολο ορθιος και βολτες…Σε 20 μερες ξεκιναμε φρουτα ,κρεμες ουτε κατά διανοια ειπε η γιατρος…Φτου γμτ και ειχα μια ελπιδα ότι θα ετρωγα και εγω μπισκοτοκρεμα…

Ααα το κυριοτερο βγαζουμε και δοντακι κατω στο κεντρο…εχει απλα σκασει ένα ασπρο πραγματακι σαν την μυτη της καρφιτσας…

Επισης το χειροτερο εκει που κοιμοτανε από 30 ημερων σερι ολο το βραδυ εδώ και ένα μηνα ξυπναει ,μια στις 1 το βραδυ μια στις 3 μια στις 4 μια κοιματε μεχρι τις 9 σερι το πρωι αναλογα τα κεφια του…εχει πεσει πολύ ξενύχτη …ουτε ημερων ετσι…ελπιζω να είναι τα δοντια του αλλιως σας το λεω θα τον χαρισω….:tongue:

Εσας γυρνανε τα πεμπακια σας??Εμενα κανει μερικες φορες μιση στροφη και μεχρι εκει…μπρουμητα δεν την παλευει με τιποτα κλαιει…

Εεεεε και σας αφησα το καλυτερο νέο για το τελος…εδώ και καιρο ειχα συνεχεια ζαλαδες και εμετους..γαστρεντεριτιδα νομιζα αλλα τελικα αντι για γαστρεντεριτιδα είναι σποριτιδα!!!Την άλλη βδομαδα θα παω ντοκ!!!!Ποιος να μου το λεγε ότι θα ειμαι παααααααααααλι με την κοιλια τουρλα καλοκαιριατικα!!!!

Θα μπω αυριο με μαζεμενες αποριες…Με εχει πιασει τρελη νυστα τωρα και σε λιγο μπορει να ξυπνησει και ο ταλιμπαν!!!

Σας φιλω ολες ματς μουτς!!!

Μπραβο ρε μπιμπικο μας εστειλες αδιαβαστες!!!!!!

Συγχαρητηρια!!!!

Ειδες χαπακι πως πιανονται τα σπορακια μπαμ μπαμ μετα την γεννα;;;;

Καλα και ο μπεμπης σου γιγαντας φτου φτου!!!

Αντε καλη ξεκουραση, θα περιμενουμε νεα σου με αγωνια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εεεεε και σας αφησα το καλυτερο νέο για το τελος…εδώ και καιρο ειχα συνεχεια ζαλαδες και εμετους..γαστρεντεριτιδα νομιζα αλλα τελικα αντι για γαστρεντεριτιδα είναι σποριτιδα!!!Την άλλη βδομαδα θα παω ντοκ!!!!Ποιος να μου το λεγε ότι θα ειμαι παααααααααααλι με την κοιλια τουρλα καλοκαιριατικα!!!!

μπράβο ρε θηρίο, με ένα χρόνο διαφορά τα μωράκια. Σε κόβω να γεννάς σε κοντινές ημερομηνίες.:P

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

μπραβο μπιμπικο!!!Συγχαρητηρια!!ΧΑΡΑ στο κουραγιο σου 2ο καλοκαιρι!!Εγω το δηλωσα,οχι πια τουρλα κοιλια Ιουλιο-Αυγουστο,χαχαχαχα...Οσο για το ποσο ευκολα πιανεται το παιδι παιζει...εγω δεν εχω ακομα την κακιασμενη κ οταν με εξετασε ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι αδεια η μητρα μου κ επειδη εχω πολυ γαλα θα αργησει να ξαναρθει(ωραιαααααα)..

Διαφημίσεις

μπράβοοοοοο στο καινουριο εμβρυακι!!!!!!!!!!!!!!!! τι ωραια!!!!!! θα ειναι ενα γερο και ωραιο εμβρυακι!!! και θα εχεις μια υπεροχη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!

Αντε βρε... και στα δικα μας οσες θέλουν!!!

geonutr οντως... ποτε ξανα το καλοκαιρι!!!!

α, δεν σας ειπα τι επαθα εγω με την ΣΟΦΙ...χαχαχα

παω να την βγαλω απο το κουτι και μολις την πιανω κανει...γουτσι γουτσι...τρομαξα και την πεταξα κατω ....χαχαχαχα

δεν το ηξερα οτι κανει γουτσι γουτσι.:-P

χαχαχαχαχαχα:mrgreen::mrgreen:.....

γαστρεντεριτιδα νομιζα αλλα τελικα αντι για γαστρεντεριτιδα είναι σποριτιδα!!!Την άλλη βδομαδα θα παω ντοκ!!!!Ποιος να μου το λεγε ότι θα ειμαι παααααααααααλι με την κοιλια τουρλα καλοκαιριατικα!!!!

μπράβο bibicos!!!τέλεια!!!συγχαρητήρια!!:D

Ούτε κι εγώ πάλι καλοκαίρι...δεν παλεύεται με τίποτα!!:cool:

c2Gbp2.png

Μπράβοοοοο!!!! Άντε βρε με το καλό...!!! Να που η bibicos δε το ξέχασε το "αρχαίο άθλημα"!!!!

Και πάλι συγχαρητήρια!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες αλλα η αληθεια είναι ότι ειμαι λιγο πελαγωμενη…Ηθελα να μην εχουν μεγαλη διαφορα μεταξυ τους τα παιδια αλλα όχι και τοσο μικρη…Φανταστειτε όταν ο μικρος θα ξεκινησει να περπατησει εγω θα γενναω..Ε ρε γλεεεεεντια!!!Ενιγουει αφου μας εκατσε τι να κανουμε!!!Εγω ηθελα να ξεκινουσαμε προσπαθειες για 2ο το καλοκαιρι αλλα εχετε ακουσει αυτό που λενε ότι όταν κανεις σχεδια ο Θεος γελαει??Ε σε εμενα ξεκαρδιστηκε!!!Επισης να σας πω ότι και εμεις την μεθοδο του τραβηγματος χρησιμοποιουσαμε και να τα αποτελεσματα..οποτε γκερλς οποια δεν θελει με τιποτα τωρα παιδακι προσοχη μεγαλη!!!!

Geonutr το ότι θηλαζεις και εχεις πολύ γαλα δεν σημαινει και ότι είναι τροπος αντισυλληψης!!

Ολυμπια ετσι λεει η παιδιατρος τον μικρο!!!Γιγαντα!!!

Οι παλιοτερες κανενα γιατρικο για την γκρινια εχετε???Τι να κανω δεν ξερω!!!Ολη μερα ειμαι και μονη μου μαζι του βοηθεια από πουθενα μιας και δεν εχουμε κανεναν ο αντρας μου ερχεται σπιτι 8 με 8:30 οποτε καταλαβαινεται…Πως τα απασχολειται τα μικρα σας??Εγω τι μουσικη βαζω και του τραγουδαω τι με τα παιχνιδακια του του κανω διαφορα τιποτα αυτος παιζουμε 5 με 10 λεπτα και μετα γκριιιιιιιινια…θελει να τον εχω αγκαλια στα χερια να είναι ορθιος και να εξερευνει οοοοολο το σπιτι…είναι όμως κοντα 8 κιλα (εμπρος καλα μου χερακια) και ποσο να αντεξω και εγω η δολια???Στο μονο που δεν κανει κιχ είναι στις βολτες.Ειχα παει στο Golden Ηall τις προαλλες και από τις 12 μεχρι τις 6 που κατσαμε εκει βρε δεν εβγαλε μιλια αλλα και ποσες βολτες να τον παω…εχουν πονεσει και τα ποδια μου από το πολύ περπατημα …Ουυυυφ

Επισης sos μου ειπε η παιδιατρος 1ο φρουτο πορτοκαλι και διαβαζω στο νετ ότι το πορτοκαλι το δινουν λεει τελευταιο λογω αλλεργιων….Εσεις τι οδηγιες εχετε??

Του πηρα αυτό το κουταλι της Boon το εχει παρει καμμια άλλη?? tcat_0-68034900_1273584190.jpgΕχει ξεκινησει καμμια άλλη κοπελα στερεες να μας πει εμπειριες??Επισης τι χρειαζεται να προμηθευτουμε??

Σημερα που κοιταγα το δοντακι που βγαζει ειδα ότι εχει σκιστει το ουλο του και εχει βγαλει λιγο αιματακι…του εβαλα με λιγο μπαμπακι χαμομηλι…ξερετε εσεις κατι άλλο??

Χαπακι εμας που εχουν γεννηθει την ιδια μερα ο δικος σου ο μουργος κανει γκρινια η ο δικος μου κανει μονο???

Εγω πανες του φοραω λιμπερο.Περνω μονο όταν εχει προσφορα και μου βγαινουν παμφθηνες.Την τελευταια φορα που πηρα ηταν όταν ειχε ο ΑΒ -60% και με τα κουπονια που δινω-4 ευρω το καθενα κουπονι εξτρα εκπτωση μου βγηκαν οι 14 οικονομικες συσκευασιες 30 ευρω.Οποτε κανω στοκ και μια χαρα.Οσες περνετε λιμπερο γραφτείτε στο LiberoClubγια να σας στελνουν κουπονια.Εμενα μου δινει και μια φιλη της τα δικα της κουπονια και μου βγαινει σουπερ!!!

Κοριτσια ολες οι ιδεες σχετικα με γκρινια το φαγητο αγορες πανες κλπ κλπ κλπ ευπροσδεκτες!!!!

Διαφημίσεις

το ξερω,αυτο ομως μου ειπε ο ντοκ...αλλα εμεις ακολουθουμε αλανθαστο τροπο αντισυλληψης.....αποχη!!!χαχχαχαχααχα0002064B.gif

Και εγώ το ίδιο...

Τι λέτε να κάνουμε ένα γκάλοπ... τρόπου αντισύλληψης???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρα εμένα μου είχε πει ο γιατρός πως αυτό με το θηλασμό δεν ισχυει και μπορεις να μεινεις εγκυος. Να ρωτησω κατι αλλο; Τεστ ΠΑΠ πότε κάνουμε;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Α! και κάτι ακόμα, θελω και εγω τη Σοφι αλλά το αμαζον δε τη στελνει λέει εδω. Από που την πηρατε εσεις;

Από εδώ...:

http://www.mytoys.de/Vulli-Sophie-die-Giraffe/Schmusefiguren/Babyspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.03.15/1432982

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...