Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω προσπαθω απο χτες να κλεισω το επομενο και ακομα δεν το εχω καταφερει. πρεπει να το κλεισω μεσω τηλεφωνου και 1 καθε μηνα! τα νευρα μου με το κ@λοικα!!!

αυτο για την αποστειρωση μου το ειχε πει στις αρχες που θηλαζα αποκλειστικα και εδινα ξενο οποτε ματωναν οι θηλες μου. τωρα που δινω σχεδον ολα τα γευματα ξενο θα τη ξαναρωτησω, αλλα δεν νομιζω να αλλαζει κατι.

εγω εκλεισα το επομενο ραντεβου τη μερα που πηγαμε να κανουμε το εμβολιο και καθε φορα θα κλεινω για τον επομενο μηνα,γιατι με το τηλεφωνο εν βρισκεις ακρη

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

happiness θα έλεγα να μη του δίνεις τίποτα ακόμα. Ο οργανισμος δεν είναι ετοιμος ακομα για αλλες τροφες εκτος απο το γαλα. Αν θες να του αλλαξεις τη γευση λιγακι δωσε λίγο κιντερτε. Υπομονη κανα μηνα και θα ξεκινησετε κρεμα και φρουτα.;)

Εγω πανες βάζω αυτες του Lidl και στη μπεμπα και στον μεγαλο, που παλευουμε ακομα να τη κόψουμε...

Για την αποστειρωση εννοειται οτι όσο καιρό αποθηκευεις γαλα θα την κάνεις. Ακριβως οπως λεει η galat με τα βαζα της σάλτσας;).

Διαφημίσεις

ποσο εχει το κουτι αυτο στο σουπερμαρκετ θυμαστε?

Επισης εχω να δηλωσω οτι κι ο μπεμπης αρχιζει να κανει κενο στα μαλλακια πισω αλλα κι εγω!!!! Τα νευρα μου μιλαμε για τρελη τριχοπτωη τριχες στα χερια του, παντου! Το ξερω οτι ειανι φυσιολογικο γιατι στην εγκυμοσυνη τα μαλλια δεν πεφτουν και ειναι αυτα που φυσιολογικα θα χανονταν αλλα ελεος πια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επισης ρε κοριτσια εχει καμια σας χυτρα? Θελω να παρω μια και ειμαι αναμεσα σε 2...η μητερα μου ποτε δεν ειχε ουτε κι εγω, αλλα νομιζω βολευει... τα λαχανικα τα κανω στον ατμο τη θελω μονο για κρεασ και οσπρια οποτε δεν τιθεται θεμα βιταμινων, εσεις ποια θα παιρνατε??

http://www.amazon.co.uk/Tefal-Oliver-Clipso-Pressure-Cooker/dp/B001ET5MDQ/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1291313491&sr=1-1

http://www.amazon.co.uk/WMF-Stainless-Perfect-Pressure-Cooker/dp/B000UAOJ2A/ref=pd_sim_kh_6

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα και εγώ σήμερα παρέλαβα απο amazon pampers και κάτι άλλα πράγματα. Με τα μεταφορικά που πήγαν 97 ευρώ και αν τα έπαιρνα απο εδώ ήθελα 187 ευρώ. Μηλάμε για τρελή διαφορά. τα pampers econome που παίρνω εγώ έχουν 12 ευρώ τα 50 και απο amazon έχουν 7,20 τα 100 και κάτι σακούλες για τον κάδο με τις πάνες τα παίρνω 25 ευρώ το πακέτο των τρειών και απο εκεί 10 ευρώ. Galat εγώ χρησιμοποιώ χύτρα και οι δύο είναι πολύ καλές αλλά εγώ θα προτιμούσα της WMF

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα!

happiness θα έλεγα να μη του δίνεις τίποτα ακόμα. Ο οργανισμος δεν είναι ετοιμος ακομα για αλλες τροφες εκτος απο το γαλα. Αν θες να του αλλαξεις τη γευση λιγακι δωσε λίγο κιντερτε. Υπομονη κανα μηνα και θα ξεκινησετε κρεμα και φρουτα.;)

Εγω πανες βάζω αυτες του Lidl και στη μπεμπα και στον μεγαλο, που παλευουμε ακομα να τη κόψουμε...

Για την αποστειρωση εννοειται οτι όσο καιρό αποθηκευεις γαλα θα την κάνεις. Ακριβως οπως λεει η galat με τα βαζα της σάλτσας;).

κων κι εγώ μολις χρονισε η Ειρηνη λιντλ επαιρνα ειανι σουπερ! Αλλα αυτε οι παμπερς ερχονται πιο φθηνα ακομα και απο λιντλ! Υπομονη με την πανα μηντο βιαζεσαι οσο μεγαλυτερος τοσο πιο ευκολο...εμενα το προσπαθουσα 3 μηνες και τελικα τα παρατησε ακι την εκοψε μονη της μεσα σε 1 εβδομαδα οταν ητνα 2,5 ετων

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

κων κι εγώ μολις χρονισε η Ειρηνη λιντλ επαιρνα ειανι σουπερ! Αλλα αυτε οι παμπερς ερχονται πιο φθηνα ακομα και απο λιντλ! Υπομονη με την πανα μηντο βιαζεσαι οσο μεγαλυτερος τοσο πιο ευκολο...εμενα το προσπαθουσα 3 μηνες και τελικα τα παρατησε ακι την εκοψε μονη της μεσα σε 1 εβδομαδα οταν ητνα 2,5 ετων

Αχ μπραβο για τη πανα. Προσπαθώ απο 22 μηνων να του κοψω τη πάνα αλλά δεν τα καταφερνουμε. Μάλλον δεν είναι ετοιμος ακόμα. Τωρα λέω να προσπαθησω λιγο αργοτερα, να ξεχαστεί λιγακι.

Για χυτρα λέω τη 2η γιατι είναι πιο ψηλή σαν κατσαρόλα. Χρειαζεται να εχει τουλαχιστο μια παλαμη κενό απο το καπάκι για να μη σου πεταει εξω τα ζουμια. Και 6.5 λιτρα είναι σουπερ.

Και η μπεμπα πισω δεν εχει μαλλια εκεί που τριβετε το κεφαλι της, αλλά κ εγω μαδάω παααρα πολύ!

χαχαχα τα εχουμε και εμεις αυτα τα παιχνιδακια!!! εγω τα ειχα παρει απο τα orchestra (φερνει τα lamaze τα παιχνιδια)!!! εμεις δεν τα παιζουμε ομως.... δεν της αρεσουν.... προτιμαει μαι μπαλα και ενα κουκλακι /πανακι

τι κανετε??? εμεις παμε για εμβολιο σημερα... το σκεφτομαι εδω και μια βδομαδα.. με πιανει χαλι που πρεπει να την τρυπησουν.... ελπιζω να μην εχουμε πυρετυς και παρατραγουδα...........

Πανες....εχουμε βγει απο τα παραθυρα με τις πανες..... πορδιτσα κανει και τρεχουμε να την αλλαξουμε.... και παλι εχει κοκκινησει ο ποπος της... πηγα και πηρα την φρεζιντερμ αλλ τιποτα... ξερετε κατι για κοκκινους κωλους????

Εριξα σημα στον χαζμπαντ για το amazon... θα παρουμε και τη σοφη... μαλλον για το κουτι με τα παιχνιδια γιατι δν παιζει και πολυ... προτιμα να παιζει με μας...

jo-jo μου εγώ του βάζω προληπτικά αυτη http://www.iherb.com/Badger-Company-Baby-Balm-Chamomile-Calendula-2-oz-56-g/18407?at=0 και 2 φορές που είχε συγκαεί στις αρχές του έβαλα βαλσαμόλαδο και σε ενα 24ωρο ήταν οκ ο πωπουδάκος....διάβασα πως και αυτή είναι πολύ καλή για σύγκαμα και πρόληψη http://www.iherb.com/Earth-Mama-Angel-Baby-Angel-Baby-Bottom-Balm-2-fl-oz-60-ml/21245?at=0

c2Gbp2.png

λοιπον!! 7150 η μπεμπα... μου ειπε οτι το γαλα μου ειναι αρκετο και απο τον αλλο μηνα θα βαλουμε ριζαλευρο βανιλια!!!

αυτο σημαινει οτι εχω αλλον εναν μηνα δυσκολο με το γαλα!!! με τις αντλησεις κτλ!! μετα θα εινια πιο ευκολα! ελπιζω! Τωρα περιμενω να δω αν θα κανει πυρετο... γενικα ειναι ηρεμη ακομα...

mamalou ευχαριστω για την ενημερωση!!!! θα το ψαξω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...