Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα δεν με ειχε βολεψει ο υπνοσακος καθόλου, κατάφερνε και έβγαινε και απο εκεί. Ασε που έχω την εντυπωση οτι θα σκάσει εκει μεσα το παιδί. Βολευομαστε με κανονική κουβερτουλα και κάθε τόσο τη σκεπάζω.

galat μου εμένα δεν ηθελαν ποτε μπρουμητα να κοιμηθουν, οπότε δε γνωρίζω να σου πω κατι.

happiness ο δικός μου ο γιατρος, μου έχει πει οτι είναι πολύ πιο ευκολο να μεινεις εγκυος αμέσως μετά τη γέννα και ας μην έχεις περίοδο. Το δεν έχεις περίοδο δεν θεωρειται αντισύληψη. Και μου πρότεινε πολύ προσοχή μέχρι τους 6 μήνες που μπορουμε να βάλουμε το σπιραλ.

mamalou μου με το μαλακό και σιγα σιγά. Εμ τόσο καιρό το είχαμε σε αχρηστία θελει κ αυτό το χρόνο του;):mrgreen:.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

.....εμείς πάλι μια φορά το προσπαθήσαμε αλλά κατέστη αδύνατον...πονούσα υπερβολικά....γιατι????

ο γυναικολόγος μου εξήγησε οτι απο τη στιγμή που θηλάζουμε το ενδομήτριο είναι σαν να έχουμε εμηνόπαυση και η επαφή πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή και έξτρα τζελ γιατί ο κόλπος δε βγάζει υγρά και μπορεί να γίνει μεγάλος τραυματισμός στη περιοχή.

χαπάκι δε τον ρώτησα και η αλήθεια είναι οτι θέλω να συζητήσω και αν γίνεται να είσαι έγκυος και να θηλάζεις. γιατί αν δεν κάνει πρώτα θα αποθηλάσει η μικρή και μετά εγκυμοσύνη. Όσο για το φαγητό έχω μπει στο πειρασμό αλλά τελικά δεν της έδωσα. Μόνο εμένα με έχει ο γιατρός με τις αποστειρώσεις;; Εμείς φρούτα θα ξεκινήσουμε 5 μηνών και 15 ημερών δηλαδή μέσα φλεβάρη.

Η μικρή μάλλον κάνει άλμα ανάπτυξης απο τη Τρίτη είναι συνέχεια στο ζιζί και ρίχνει κάτι 3ωρους θηλασμούς έτσι για να μη ξεχνιέμαι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

galat και εμενα μονο μπρουμυτα κοιμαται!!! αν την αφησω ανασκελα δεν θα κοιμηθει ποτε! δεν της αρεσει το μπρουμυτα και γι αυτο εμαθε απο 2 μηνων να γυρναει ανασκελα!!! να γυρναει μπρουμυτα νομιζω δεν θα το μαθει ποτε!

αποστειρωση μας ειπε τα μπουκαλια συνεχεια μεχρι 6 μηνων... τις πιπιλες 1 φορα την ημερα αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε. θα τη ρωτησω αυριο που θα παμε. τη τριτη εμεις θα κανουμε το 2ο εμβολιο. θα παμε στο κεντρο μανας και παιδιου και αν ειναι οκ θα τα κανουμε ολα εκει μπας και γλιτωσουμε τιποτα...

ZOrwp3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμας!

galat εμεις απο την 3η μερα κοιμόμαστε μπρουμυτα, μου την ελεγαν και οι νοσοκομες στην κλινικη και πηγαιναν απο μονες τους και την γυριζαν και σπαραζε στο κλαμα το καημενο...ετσι την εχω ναι λιγη παΡΑπανω εννοια αλλα τι να κανω.. μου ειπε και ο παιδιατρος πολυ ευλογα, οτι οπως εμεις βολευομαστε ο καθε ενας με την σταση του ετσι και η μικρη..!!τωρα τελευταια καμοια φορα μπορει να την παρει ο υπνος και ανασκελα αλλα στο μισαωρο εχει ξυπνησει!!

οσο για το σεχ εμεις για να ειμαι ειλικρινης δεν εχουμε σταματησει γενικως, εχω ηδη δει 2 φορες περιοδο και με την γνωσρη μεθοδο τραβηγματος.. δεν μας παιρνει τωρα με τιποτα για 2ο παιδι!!

δυστυχώς :(

αυριο παμε και για το 2ο εμβολιο μας

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

εγω του εχω δωσει καποιες φορες,εχει γλυψει μηλο και μπανανα,ζουμι απο ντοματα,πουρε,φετα και ψωμι...

ντιμ χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν το αντεχα αυτο...

νανο κι εγω στο κεντρο μανας και παιδιου καναμε το δευτερο και κλεισαμε και ραντεβου για τα επομενα,εκει θα τα κανουμε ολα...

εμενα μου ειπε μονο τα μπουκαλια μεχρι τον 5ο ...και αυτο πιο πολυ γιατι βαζω το μητρικο γαλα μεσα

76IGp3.png

νανο κι εγω στο κεντρο μανας και παιδιου καναμε το δευτερο και κλεισαμε και ραντεβου για τα επομενα,εκει θα τα κανουμε ολα...

εμενα μου ειπε μονο τα μπουκαλια μεχρι τον 5ο ...και αυτο πιο πολυ γιατι βαζω το μητρικο γαλα μεσα

εγω προσπαθω απο χτες να κλεισω το επομενο και ακομα δεν το εχω καταφερει. πρεπει να το κλεισω μεσω τηλεφωνου και 1 καθε μηνα! τα νευρα μου με το κ@λοικα!!!

αυτο για την αποστειρωση μου το ειχε πει στις αρχες που θηλαζα αποκλειστικα και εδινα ξενο οποτε ματωναν οι θηλες μου. τωρα που δινω σχεδον ολα τα γευματα ξενο θα τη ξαναρωτησω, αλλα δεν νομιζω να αλλαζει κατι.

ZOrwp3.png

mamalou μου με το μαλακό και σιγα σιγά. Εμ τόσο καιρό το είχαμε σε αχρηστία θελει κ αυτό το χρόνο του;):mrgreen:.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ο γυναικολόγος μου εξήγησε οτι απο τη στιγμή που θηλάζουμε το ενδομήτριο είναι σαν να έχουμε εμηνόπαυση και η επαφή πρέπει να γίνεται με πολύ προσοχή και έξτρα τζελ γιατί ο κόλπος δε βγάζει υγρά και μπορεί να γίνει μεγάλος τραυματισμός στη περιοχή.

αστα...πολύς πόνος....like a virgin:oops::oops:

c2Gbp2.png

μετα βουρ για 3ο :)

Mπράβο ρε τσακάλι..!!!

& εγώ μαζί σου!!! (μόλις χάσω τα 10 κιλά που μου μείνανε...

ρε ιντι ποτε προλαβες κ την παραγγειλες την κυρα σοφι;;;;δεν με περιμενες;;;;!!!!!!:) :)

Τη παρηγγειλα εδω κ πολύ καιρό... Αν παραγγείλω απο το mytoys θα σου πω...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

κων κων μου,κι εμεις προσεχουμε...

δινετε στα μωρακια να δοκιμαζουν απο τα δικα σας φαγητα???

εγω του εχω δωσει μερικες φορες...

oxi! Kale μην δίνεις!!!! Δεν κανει δεν ειναι ετοιμο ακομα... περιμενε λιγο μετα θα βαρεθεις να ταιζεις!

εγω του εχω δωσει καποιες φορες,εχει γλυψει μηλο και μπανανα,ζουμι απο ντοματα,πουρε,φετα και ψωμι...

ντιμ χαρα στο κουραγιο σου εγω δεν το αντεχα αυτο...

Τα μπουκαλια που βαζει το γαλα θα τα αποστειρωνεις ΠΑΝΤΑ δεν πανεα περασουνε και 3 χρονια, γιατι δεν το κανεις για το μωρο αλλα για να συντηρειται το γαλα καλυτερα(οπως αποστειρωνουμε βαζα για σαλτσα ντοματας πχ)

Και προς θεου μη του διενις ντο0ματα ειναι πουλ αλλεργιογονο!:D Και φετα??? Μα φέτα? τιγκα στο αλατι? Μερακλη θα τον κανεις!

χαπάκι δε τον ρώτησα και η αλήθεια είναι οτι θέλω να συζητήσω και αν γίνεται να είσαι έγκυος και να θηλάζεις. γιατί αν δεν κάνει πρώτα θα αποθηλάσει η μικρή και μετά εγκυμοσύνη. Όσο για το φαγητό έχω μπει στο πειρασμό αλλά τελικά δεν της έδωσα. Μόνο εμένα με έχει ο γιατρός με τις αποστειρώσεις;; Εμείς φρούτα θα ξεκινήσουμε 5 μηνών και 15 ημερών δηλαδή μέσα φλεβάρη.

Η μικρή μάλλον κάνει άλμα ανάπτυξης απο τη Τρίτη είναι συνέχεια στο ζιζί και ρίχνει κάτι 3ωρους θηλασμούς έτσι για να μη ξεχνιέμαι.

Μπορείς να θηλαζεις οσο εισαι εγκυος το θεμα ειναι κατα ποσο θα θελεις, ειναι προσωπικο, παντως το γαλα δεν κοβεται απλα λιγο μειωνεται.

Εγω ειχα πολυ ευαισθητες θηλες οταν εμεινα εγκυος και αποθηλασα, αλλα ουτως η αλλως ητνα ετοιμη και η μικρη μου. Με το που εμεινα εγκυος μεσα σε ενα μην αποθηλασα, δεν ειχα καθολου ορεξη να εχω κοιλαρα και να θηλαζω ακομα. Αλλα αυτο εινα ικαθαρα προσωπικο, υπαρχουν πολλες κοπελες που ξερουν που εκεναν tandem nursing

Γενικως παντως καλο διαστημα μεταξυ δυυ παιδιων ειανι 2-3 ετη, καλυτερα 3 ετη απο εμπειρια μου... Και οργανικα ειναι το καλυτερο. Η γυναίκα ειναι καλυτερο οσο γινεται να μενει χωρις περιοδο, δηλ εγκυμοσυνη 2 ετη θηλασμος ,ξανα εγκυμοσυνη 2 ετη θηλασμο κλπκλπκλπ

Επειδη στην κοινωνια μας δεν τεκνοποιουμε οτσο πολυ εχουμε και αυξημενουςν καρκινους κλπ.

νομιζω σαν ορος υπαρχει υλικο children spacing να ψαξετε δεν ειμαι σιγουρη ομως.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Aszeto alla sto amazon εχει παμπερσ παμθηνα και μωρομαντηλα(πχ 9 πακετα παμπερς 5,5 λιρες-εγω δεν χρησιμοποιω αλλα ενδεικτικα λεω)

και εχουν μεταφορικα δωρεαν πανω απο 25 λιρες λογω εορτων!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Aszeto alla sto amazon εχει παμπερσ παμθηνα και μωρομαντηλα(πχ 9 πακετα παμπερς 5,5 λιρες-εγω δεν χρησιμοποιω αλλα ενδεικτικα λεω)

και εχουν μεταφορικα δωρεαν πανω απο 25 λιρες λογω εορτων!!!!!

δεν στελνουν όμως Ελλάδα...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Συγκεκριμένα μου βγάζει αυτό το μνμ:

Important Message

The following items cannot be shipped to the addresses you selected. (Learn more.) You may either change the shipping addresses or remove the items by clicking Delete.

• Medela Pre-Sterilised Pump & Save Breastmilk Bags cannot be shipped to the selected address.
  • Pampers Baby Dry Mega Pack Maxi 120 size 4 cannot be shipped to the selected address.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...