Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

....Τωρα εμενα ο δικος μου που να σηκωσει τα ποδια του να τα βαλει στο στομα με αυτη τη κοιλαρα που εχει ενδιαμεσα:lol:

........

Να σας ρωτησω και κατι αλλο, περιοδος σας εχει ερθει;

Και τι μετρα αντισυληψης παιρνετε;

χαχαχαχαχα ελα ρε Ολυμπία το μωράκι με τη κοιλάρα:lol: Είναι ζουμπουρλουδικο μωρακι!

Περίοδος μου ηρθε 3 βδομαδες μετα που εκοψα τον θηλασμό. Και για αντισυληψη ο γιατρος μου είπε μετά τους 6 μηνες αν θελω να βαλω σπιραλ, Κραταει 5 χρόνια, αν θυμαμαι καλα. Ακομα δεν ξερω τί θα κάνω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχα ελα ρε Ολυμπία το μωράκι με τη κοιλάρα:lol: Είναι ζουμπουρλουδικο μωρακι!

Περίοδος μου ηρθε 3 βδομαδες μετα που εκοψα τον θηλασμό. Και για αντισυληψη ο γιατρος μου είπε μετά τους 6 μηνες αν θελω να βαλω σπιραλ, Κραταει 5 χρόνια, αν θυμαμαι καλα. Ακομα δεν ξερω τί θα κάνω.

Εμενα μου ηρθε περιοδος πρωτη φορα στι 1 Νοεμβριου.

Απο χθες ξεκινησα παλι τα αντισυληπτικα γιατι μου ηρθε η δευτερη περιοδος χεχεχε αυτη τη φορα εχω πολυ αιμα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εγώ περίοδο δεν έχω ακομα,θηλάζω. Ειναι κάποια από σας που να θηλάζει και να της έχει έρθει;

Αντισύλληψη...προφυλακτικο προς το παρόν,σκέφτομαι για σπιραλ αλλά διστάζω,δεν μου αρέσει σαν ιδέα. Θα δούμε...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

καπνιζει καμια ;;;;;;;;;;;;;;............

χαχαχαχα

Το έχω αποθημένο, να πιω real καφέ με πολύ πολύ καφείνη και 5 τσιγάρα ταυτόχρονα!!!! καμια τζουρίτσα τη κάνω που και που... αλλά ολόκληρο τσιγάρο δε μπορώ νακάνω... με αναγουλιάζει....

Ρε κοριτσια εσας μασουλανε τα μανικια τους;;;;κ τις κουβερτες;;;;κ χερια;;;κ τα πάντα;;;;;;;:):):) κ αν ναι δεν βρηκατε τριχουλες στα κακΑ;;;

Μασουλάει, μανίκια, κουβέρτες, τα χέρια της, τη Sophie...

Λοιπον τη Σοφι την πηρα απο το My Toys και κοστιζει 12,99? εχει και αλλα ωραια πραγματακια με τη Σοφι, κοιτα http://www.mytoys.de/catalog/search?query=sophie+die+giraffe&productsPerPage=20

Το πανακι το εχω παραγγειλει, θα το παραλαβει η αδερφη μου και θα μου τοι στειλει.

Και χωρις πλακα ειχα σκεφτει να σου πω να πεις την αδερφη σου μια και ειναι στην Αμερικη να κοιταξει για μπλουζακια...χαχαχαχα

Ειμαστε αδελφες ψυχες εμεις..χεχε

Πολύ trendy η Sophie τελικά... Το φυστίκι μου τη παίζει πολύ!!!

Να σας ρωτησω και κατι αλλο, περιοδος σας εχει ερθει;

Και τι μετρα αντισυληψης παιρνετε;

2 φορές μου ήρθε η ακατανόμαστη μέχρι τώρα... δε μου έλειψε καθόλου....!!!!!

Αντισύλληψη?? Για πιο λόγο??? Μήπως αναφέρεσαι στο αρχαίο εκείνο άθλημα που λέγεται sex????

χαχαχα

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

γεια σας κοριτσια!!!!!!!!

Ακουω για σπιραλ και προφυλακτικα!!! εγω παλι αποχη...(το λεω και γελαω...αλλα ειναι μεγαλο πακετο και μαλλον πρεπει να το συζητησω με καποιον ειδικο...) indie εχουμε το ιδιο θεμα?? εσυ γιατι??

θα ηθελα και εγω πολλα παιδακια....αλλα οι καιροι ειναι δυσκολοι και η βοηθεια ανηυπαρκτη...οποτε θελω να κανω και το δευτερο μολις επιτρεψει η ψυχολογια μου (για τα πρακτικα...) για να μην ειναι η μικρη μπεμπε μονη της στον κοσμο... και μετα με μεγαλη προσοχη!!!!!!!!! εκτος αν γινει καποιο θαυμα και αλλαξει ο κοσμος!!! οποτε θα κανω πολλα πολλα μωρα!!!!!!!!!!!!!

μα τι ειναι η Sophie????

αχ κοριτσακια..ποσο χαιρομαι με τις μωροκουβεντες!!!!

γιουβαρλακι???? χαχα πολυ γελασα!! ειναι τα μωρακια υπεροχα πλασματακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hello!!!!!

περιοδος γιοκ...(ευτυχως δλδ γιατι κατουραω με τον μπεμπη αγκαλια...αν ερθει η σιχαμενη θα δυσκολευτω!!!!!χιχιχι)

σεχ γιοκ...(που ορεξη κ χρονος....χιχιχιχι)

αντισυλληψη...(βλ.παραπανω χαχαχαχαχ!!!!!!...η κλασικη μεθοδος του τραβηγματος ως τον χρονο,μετα βουρ για 3ο :) )

Πανακι σκεφτομαι να επιχειρησω να φτιαξω μοναχουλα...λετε να το καταφερω η θα βγει ξεσκονοπανο;;;!!!!! θα σας ενημερωσω :)

ρε ιντι ποτε προλαβες κ την παραγγειλες την κυρα σοφι;;;;δεν με περιμενες;;;;!!!!!!:) :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα!

Πηγαμε παιδιατρο χθες για εμβόλια και στους 2. Χαμός έγινε!

Η μικρή μου καλά είναι φτάσαμε στα 5.800 και 62 πόντους. Κόψαμε αποστείρωση αφου μου είπε οτι απο τη στιγμή που βάζει τα χερια της, τα ρουχα της και ότι άλλο πιάνει στο στομα της, δεν υπαρχει λόγος. Στο 1ο παιδί την είχαμε κόψει στους 3 μήνες. Και με το νέο έτος ξεκινάμε αχλάδι-μήλο ή κρεμουλα βανίλια ρυζάλευρο:D. Αντε να φάνε κ αυτά κατι διαφορετικό, οταν τρωω και την έχω δίπλα μου, με κοιτάει και της τρέχουν τα σάλια.

Οσο για το σεχ δεν είχα πρόβλημα και στις 2 γέννες.

Για το 2ο παιδάκι όσες σκέφτεστε, σας λέω απο την δικη μου εμπειρία οτι δεν είναι τοσο τραγικά τα πράγματα. Είμαστε μονοι μας εδώ, χωρις βοηθεια απο γονεις-αδερφια και με τον καλό μου να λειπει συχνα σε ταξιδια. Αμα γινουν ενος έτους τα παιδάκια μετά είναι πιο ευκολο για 2ο;). Με το καλό λοιπόν να έρθουν!

Ξυπνησε η μπεμπα....πάω!

Διαφημίσεις

Τωρα εμενα ο δικος μου που να σηκωσει τα ποδια του να τα βαλει στο στομα με αυτη τη κοιλαρα που εχει ενδιαμεσα:lol:

:lol::lol::lol:

Μήπως αναφέρεσαι στο αρχαίο εκείνο άθλημα που λέγεται sex????

χαχαχα

χαχαχαχαχααχαχα

.....εμείς πάλι μια φορά το προσπαθήσαμε αλλά κατέστη αδύνατον...πονούσα υπερβολικά....γιατι????

c2Gbp2.png

καλημερα κοριτσια...τι κανουν τα μπουμπουκια σας?

εμενα ο μουργακος προσπαθει να γυρισει,αλλα εχετε δικιο ετσι ζυμαρουλης που ειναι δεν τα καταφερνει..

περιοδος δεν εχει εμφανιστει ακομα και για το σεχ πλεον καλα παει τωρα τελευταια και οσο για αντισυλληψη αν και δεν χρειαζεται απ'οτι ειπε ο ντοκ αφου δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα το συστημα,εμεις ακολουθουμε το τραβηγμα μεχρι να φτασει ο καιρος για το 2ο

76IGp3.png

ούτε εμένα μου έχει έρθει περίοδος, όσο για αντισύλλιψη δεν το συζητάμε γιατί θέλουμε αμέσως δεύτερο παιδάκι. Πως θα φτάσω τα 4 που θέλω

μετα απο ποσο καιρο σου εδωσε το οκ ο ντοκ....

εμενα μου ειπε μετα το εξαμηνο ειναι ενταξει,αλλα καλυτερα μετα το χρονο

76IGp3.png

σας διαβάζω και συμπάσχω!!!

Λοιπον !)κι εμενα μασουλαει τα παντα, και αφηνει το ζιζι να φαει χερι, τη σοφι τη φοβαται τσαμπα τα λεφτα!

2) κι εγω αποχη κανω απο το σεχ να εχω κανει 3 φορες απο τοτε που γεννησα.... χαχαχαχα

3) εγω δεν ειχα κανενα θεμα με πονο αλλα στην κορη μου ειχα, ειναι απο τον θηλασμο, οι ορμονες προκαλουν ξηροτητα, μπορειτε να πειτε στον γυναικολογο σας να σας προτεινει ενα ενυδατικο τζελ

4)πριοδος ιοκ ευτυχως, στην μικρη μου ηρθε στους 8 μηνες, κι αυτο γιατι μειωθηκαν πολυ οι θηλασμοι με δουλεια με στερεες τροφές. Τωρα παρακαλάω να παει κανα χρονο χωρις πολλά θέλω ,ε?

5)αντε κων μεγάλωσε η μικρούλα!!!!

6)το βραδυ μου κοιμαται ΜΟΝΟ μπρουμυτα και τρεμω....αλλα απο την αλλη θελω και να κοιμηθω... εκτος ης Μαρουλιτας κοιμαται κανενα αλλο μεπμπακι μπρουμυτα? Τι κληρονοπμικο ειναι ρε γμτ και η μικρη το ιδιο και ο αντρας μου!

7)μου ξεσκεπαζεται συνεχεια σχεδον απο 1 μηνος, μα τι θα γινει...υπνοσακος ειναι πολυ ζεστος για το σπιτι μας... τεσπα καποια πατετντα θα βρω

:cool: Κ α λ η μ ε ρ α !!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

3) εγω δεν ειχα κανενα θεμα με πονο αλλα στην κορη μου ειχα, ειναι απο τον θηλασμο, οι ορμονες προκαλουν ξηροτητα, μπορειτε να πειτε στον γυναικολογο σας να σας προτεινει ενα ενυδατικο τζελ

7)μου ξεσκεπαζεται συνεχεια σχεδον απο 1 μηνος, μα τι θα γινει...υπνοσακος ειναι πολυ ζεστος για το σπιτι μας... τεσπα καποια πατετντα θα βρω

ευχαριστώ για το tip;)

κι εμενα ξεσκεπάζεται...και δεν κάνει και πολύ κρύο ακόμα να τον βάλω στον υπνόσακο..:?

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...