Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με τα κακα μας ,θα αρχισω να σημειωνω ημερομηνια Εξοδου(που λες κ εσυ:) ) γιατι δεν θυμαμαι ....

Ρε κοριτσια εσας μασουλανε τα μανικια τους;;;;κ τις κουβερτες;;;;κ χερια;;;κ τα πάντα;;;;;;;:):):) κ αν ναι δεν βρηκατε τριχουλες στα κακΑ;;;

Καλησπερα ομορφες....και ομορφα νινακια.

Εμας τα κακα μας εφταιξαν ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα.

Τωρα κανει καθε μερα η μερα παρα μερα.

Και εμενα μασαει το αριστερο του χερι ολη μερα και στο δεξι κρατει παντα ενα πανι που οταν νυσταζει το βαζει στα μουτρα του και κοιμαται.

Ρουχα και κουβερτες δεν βαζει στο στομα.

Τα μαλλακια του μαδανε...οπου και να τον αφησω γεμιζει τριχες, λες και εχουμε σκυλο στο σπιτι...χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα μαμαδες!!! μια χαρα τα βλεπω τα νινακια.. εκτος απο τα κακακια βεβαια..... πρεπει να ζοριζονται οι ψυχουλες γμτ... ο γλυκανησος ισως να βοηθαει,,,εμενα παντως με βοηθαει που εχω το ιδιο προβλημα... φανταζομαι οτι τα νινακια θα ανταποκριθουν καλυτερα!

τσιγαρο ε?????? και τι δεν θα εδινα για ενα τσιγαρο...... ενα ωραιο καφε και ενα τσιγαρο....... στην εγκυμοσυνη ηταν σαν να μην καπνισα ποτε.... κι εγω βαρια καπνιστρια (ο καπνος δεν εφτανε 3 μερες...) και στην εγκυμοσυνη μαχαιρι...απο την ωρα που γεννησα το θελω σαν τρελλη...θυμαμαι που οταν με πηγαιναν στο δωματιο στην κλινικη, ηθελα να σταματησουν καπου να αναψω στα κρυφα ενα τσιγαρο... με τρεις καθετηρες και μια τεραστια τομη εγω σκεφτομουν τσιγαρα...τι σου ειναι η συνηθεια ομως... με βλεπω σε πολλα πολλα χρονια να καπνιζω με την κορη μου παρεα (οπως η μανα μου με μενα....) γιατι ο,τι βλεπουν κανουν...

κι η δικια μου ολα τα βαζει στο στομα... την αφηνω μπρουμητα και αυτη γλυφει ο,τι βρει... την παιρνω αγκαλια και τραβαει τα μαλια μιυ να τα φαει.... ακομα και το lap top ηθελε να δοκιμασει τις προαλλες:lol::lol::lol::lol: αν επαιρνε και την πιπιλα ετσι....:rolleyes:

προσπαθω να μην αγχωνομαι με τον θηλασμο και τις αντλησεις... θα τα καταφερω... αν διωξω το αγχος θα ειναι ολα πιο ευκολα.... γαμωτο..σημερα με πηραν τα δακρθα εκει που εβγαζα γαλα... σκατο κρατος...παντου οι μαμαδες εχουν προνομια και εμεις μνημονια....να μην σας αναφερω το καθεστως που επικρατει στην Φιλανδια θα κλαψετε ....

τζο τζο υπομονη με τις αντλησεις.....κ εγω δεν τις μπορω καθολου...με παιδευουν κ ευτυχως δεν χρειαζεται να κανω συχνα(μονο αν αφησω το μωρο με τη μαμα μου για να βγω) Οσο για το τσιγαρο μπραβο που κρατιεσαι!!!!!!!!:)

Ολυ εμεις δεν μαδαμε γιατι ...δεν εχουμε μαλλια!!!!χιχιχιχ....κατι χνουδακια κ εκεινα ξανθα!!!!ουτε φρυδια φαινονται ουτε βλεφαριδες!!!!!!:)

Ηθελα να σε ρωτησω την Σοφι απο που την παραγγειλες;;;κ ποσο σου κοστισε;;

επισης σκεφτομαι να παρω κ το πανακι....κοπελια ιδια γουστα εχουμε ;) ααακ τελικα βρηκα ρολινγκ στοουνς γλωσσα ΗΜ απο....Αμερικη!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!θα μου τη φερει η αδερφη μου:)

Σας καληνυχτω!!!!!Φιλια στα μπουτακια,μαγουλακια,χειλακια,ποδαρακια,κεφαλακια κτλ!!!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλησπερα ....

κι εμεις τα χερακια και τα μανικακια και οτι αλλο μπορουμε το βαζουμε στο στομα,πολλες φορες βγαζει το ζιζι ή το μπουκαλι για να βαλει τα χερια στο στομα

και για τα μαλλακια δεν το συζητω ,γεννηθηκε με μαλλι και τωρα εχει γινει καραφλουλης....

ρε κοριτσια αληθεια ποτε αρχιζουν να γυριζουν???

και παλιες μαμαδες ποτε ξεκινανε να μπουσουλανε,εμενα δεν κανει κινηση να γυρισει(σπανια λιγο στα πλαγια) και οσο για το μπρουμητα δεν του αρεσει καθολου ...

76IGp3.png

Ηθελα να σε ρωτησω την Σοφι απο που την παραγγειλες;;;κ ποσο σου κοστισε;;

επισης σκεφτομαι να παρω κ το πανακι....κοπελια ιδια γουστα εχουμε ;) ααακ τελικα βρηκα ρολινγκ στοουνς γλωσσα ΗΜ απο....Αμερικη!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!θα μου τη φερει η αδερφη μου:)

Λοιπον τη Σοφι την πηρα απο το My Toys και κοστιζει 12,99? εχει και αλλα ωραια πραγματακια με τη Σοφι, κοιτα http://www.mytoys.de/catalog/search?query=sophie+die+giraffe&productsPerPage=20

Το πανακι το εχω παραγγειλει, θα το παραλαβει η αδερφη μου και θα μου τοι στειλει.

Και χωρις πλακα ειχα σκεφτει να σου πω να πεις την αδερφη σου μια και ειναι στην Αμερικη να κοιταξει για μπλουζακια...χαχαχαχα

Ειμαστε αδελφες ψυχες εμεις..χεχε

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια αληθεια ποτε αρχιζουν να γυριζουν???

και παλιες μαμαδες ποτε ξεκινανε να μπουσουλανε,εμενα δεν κανει κινηση να γυρισει(σπανια λιγο στα πλαγια) και οσο για το μπρουμητα δεν του αρεσει καθολου ...

βασικα το καθε παιδακι εχει τους δικους του ρυθμους.

Εμενα ο Μιχαλης μου δεν μπουσουλησε.

Ο μπεμπης προσπαθει να γυρισει αλλα δεν μπορει ακομα, ασε που ειναι γιουβαρλακι και μαλλον δυσκολευεται.

Μπρουμητα τον βαζω που και που, αλλες φορες καθεται μεχρι που τον παιρνει ο υπνος και αλλες φορες γκρινιαζει.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

προβλημα με τα κακακια ε??χμ,για να δουμε...6 φορες σημερα καλα ειναι??βαρεθηκα να αλλαζω πάνες!!!Η αληθεια ειναι οτι καποιες μερες μπορει να κανει μια φορα αλλα ποτε καμμια,ευτυχως..απο αερια βεβαια αλλο τιποτα..σαν γερος...χαχαχαχαχαχαχα

Και εμενα μασαει το αριστερο του χερι ολη μερα και στο δεξι κρατει παντα ενα πανι που οταν νυσταζει το βαζει στα μουτρα του και κοιμαται.

ΚΙ η δικιά μου το ίδιο!!! Αλλα παιρνει και μια γευση κι απο ολα τα άλλα γυρω γυρω...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλά πρώτα χριστούγεννα με τα μωράκια μας. Το Σάββατο κατεβάζω τα στολίδια και τη Κυριακή στολίζω. Αχ τα περιμένω πως και πως αυτά τα χριστούγεννα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλο μηνα και καλό χειμωνα.

Το τσιγαρο το είχα κοψει και στις 2 εγκυμοσυνες μαχαίρι και μετά τον θηλασμό ξεκινουσα πάλι... Πριν 1 βδομαδα αποφασισα να το κόψω και μεχρι σημερα είμαι καλα. Αισθάνομαι πιο δυνατη. Κάπνιζα 1 πακετο οσο ημουν στη δουλειά, χωρια στο σπίτι.

jo-jo μου να μην αγχωθείς, το καθε παιδάκι θα τα κάνει στην ώρα του.

Η δικιά μου προς το παρόν απο ανάσκελα γυρναει μπρουμητα και αν την αφησω να παίξει στο γυμναστηριο δραστηριοτητων τη βρίσκω πάντα ανάποδα απο ότι την είχα βάλει. (Τα πόδια εκεί που ήταν το κεφαλι και το κεφάλι εκεί που ηταν τα ποδια):lol: Ισως να παιζει ρόλο το οτι είναι λεπτουλα και είναι πιο ευκίνητη.

nikijo και μενα μασαει τα χερια της και τα μανίκια της αν είναι μακρια. Της έχω παρει και κατι μαλακά μασητικά και της τα δίνω στο χερι.

happiness θα σου τα κάνει όλα μαζί ο μπεμπάκος σου, είναι και θρεφτάρι το παιδί πώς να γυρίσει?:lol: Ο γιος μου είχε γυρίσει μπρουμητα κάπου στους 4-5 μηνες αλλά και αυτός ήταν πολύ λεπτός. Στους 8 μηνες ξεκίνησε με ερπινγκ και 8 μηνες και κατι σηκώθηκε όρθιος. Περπατησε 11 μηνων, αλλά στην ομιλία άργησε λιγάκι.

Ο μπεμπης προσπαθει να γυρισει αλλα δεν μπορει ακομα, ασε που ειναι γιουβαρλακι και μαλλον δυσκολευεται.

Ολυμπία μου γέλασα πολύ με το γιουβαρλάκι:lol::lol::lol:. Φτου φτού το αγοράκι σου, έτσι να τρωει όλο του το φαγάκι!:D

Σήμερα πάμε παιδιατρο για εμβολια και 2 παιδάκια μου. Ωχ ωχ ωχ τί έχει να γίνει πάλι!

happiness θα σου τα κάνει όλα μαζί ο μπεμπάκος σου, είναι και θρεφτάρι το παιδί πώς να γυρίσει?:lol:

Αυτο ακριβως ηθελα να πω και εγω, αν τα μωρακια ειναι αδυνατα ειναι πιο ευκινητα.Τωρα εμενα ο δικος μου που να σηκωσει τα ποδια του να τα βαλει στο στομα με αυτη τη κοιλαρα που εχει ενδιαμεσα:lol:

Εχω περιεργια να δω ποσα κιλα και εκατοστα ειναι αλλα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 20 του μηνως.

Το τσιγαρο το εχω κοψει εδω και 6 χρονια.

Να σας ρωτησω και κατι αλλο, περιοδος σας εχει ερθει;

Και τι μετρα αντισυληψης παιρνετε;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...