Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες!!! τι κανετε??

Εμεις ειμαστε σε ενα πανικο... ξεκινησα δουλεια και δυσκολευομαι τρομερα με το γαλα και τις αντλησεις.... παω στην τουαλετα με ενα μπουκαλι dettol με μαντηλακια dettol με οινοπνευμα με χαρτια με πλαστικα...ολοκληρη επιχειρηση...αντλω μιση ωρα και μαζευω αλλη μιση... ευτυχως βρηκα ψυγειο για τις παγοκυστες και για το γαλα!

galat ελπιζω να βοηθησει το τσαι... θα το παρω κι εγω γιατι βλεπω να μου τελειωνει το γαλα και δεν θελω καθολου.... θελω να θηλαζω για παντα...

χτες οταν γυρισ σπιτι (μετα το πρωτο 8ωρο που αφησα το μωρακι μονο του...) η μπεμπα εκανε σαν τρελλη.. τριβοταν στην αγκαλια μου.. ειχε πιαστει απο τα μαλλια μου και δεν με αφηνε.. και μετα θηλαζαμε ολη το απογευμα και ολη τη νυχτα.... νομιζα οτι δεν εχουν αισθηση του χρονου ακομα...

geonutr τι κανεις καλο μου???? εστρωσε το μπεμπακι με τον υπνο?? δεν σε πετυχα και στο fb καθολου να τα πουμε! κι εγω ειχα περασει τη γριπη εγκυος... και μαλιστα δεν το ηξερα οτι ημουν εγκυος .... και την ειχα περασει στο καπακι απο μια γαστρεντεριτηδα.... αστα να παν...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Στολίσαμε χθες το καραβακι μας. Δέντρο θα στολίσω στο χωριό μιας και θα είμαστε εκεί για τις γιορτές. Αντε και του χρόνου με υγεία!

Η μπεμπίτσα μου τρελαθηκε χθες με το γυμναστηριο δραστηριοτητων. Το τί γελακια και φωνουλες έβγαζε άλλο πράγμα. Εδω και μια βδομαδα έχει ξεκινήσει να γυρνάει μπρούμητα, άχ μεγάλωσε το νινί μου!:D

Απο γάλα αναλόγως με τα κέφια μας.... Το πρωί ήπιε μονο 70 μλ και στο επόμενο γευμα 160 μλ.

jo-jo μου χαρα στο κουραγιο σου... Πω πω σε φανταζομαι στο wc να βγάζεις γαλα, δυσκολα! Καλη αρχη στη δουλεια!

zouzounel και happiness θρεφτάρια τα μωράκια σας! Φτου φτού!

geonutr τι κανεις καλο μου???? εστρωσε το μπεμπακι με τον υπνο?? δεν σε πετυχα και στο fb καθολου να τα πουμε! κι εγω ειχα περασει τη γριπη εγκυος... και μαλιστα δεν το ηξερα οτι ημουν εγκυος .... και την ειχα περασει στο καπακι απο μια γαστρεντεριτηδα.... αστα να παν...

ημουν στο χωριο για 3 ημερες,πηγαμε να παρουμε τα χαλια μας κ τα στολιδια μας!!παραδοξως,εδω κ 3 ημερες κοιμαται 1 και εχθες 12!!!!!!!ΟΥΑΟΥ!κατα τα αλλα παρατηρησα το εξης τρελλο..αμα φαω μοσχαρι μια μερα εχουμε ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟ κλαμμα για ωρες...οχι ομως κ με τα γαλ/κα!!μολις το βγαλω απο το μενου ολα καλα!!κιχ δε βγαζει!!00020456.gif

εγω παντως την περασα την περιβοητη γριππη περυσι,κ ημουν εγκυος 2 μηνων...2 μερες 39 ειχα..αλλα με δικη μου πρωτοβουλια δε δεχθηκα να εμβολιαστω για το δηθεν καλο του μωρου..αφηστε που παραλιγο να μου το σκοτωσουν...

ποσο καιρο κοιμοσασταν μαζι??κ ο συζυγος??μετα πηγε μονη της στο κρεβάτι/κουνια??

Αρχκα κοιμοταν στο δωματιο μας αλλα στο κρεβατακι της μετα καπου στον χρονο αρχισε να ξυπναει παρα πουλ συχνα, μπορει και καθε μια ωρα και καθε μιση! ετσι δεν γινοταν να την βαζω-βγαζω στο νρεβατι οποτε κοιμοταν μαζι μου στο διπλο... ο συζυγος καποιες φορες μαζι μας, καποιες εξορια σε ενα αλλο δωματιο που εχουμε(γιατι ροχαλιζε κχαχαχαχα(

Ετσι, η μικρη κυπνουσε πολυ λιγοτερκαι βασικα επειδη θηλαζει ξαπλωμενη εγω δεν καλοξυπνουσα και δεν θυμομουν τιποτα το πρωι.

Επειτα οταν πηγε 1,5 χρονων σιγα σιγα αρχισε να κοιμται λιγο καλυτερα και λιγο πριν τα 2 πηγε σε μονο κρεβατι στο δωματιο της χωρις προβληματα...

Οποτε θελει να ερθει ομως της το επιτρεπω, νομιζω ετσι δεν "κολλανε" τα παιδια να κοιμουνται μαζι, οταν ειναι παγορευμενο πεισμωνουν.

τωρα δεν ξυπναει καθολου το βραδυ, μπορει ομως να ξυπνησει σπανιως και να ερθει στο δωματιο μου, την αφηνω συνηθως...

Και ω τι συπμτωση ερχετε παντα οταν ξυπνησει ο μπεμπης!

χαχαχαχαχαχα τι να γινει δεν μπορει να βλεπει τον μπεμπη στην αγκαλια μου και σε αυτην να αρνηθω.

Ζουζουνελ κι εγω ειδα αιματακι στον μικρο, δεν εχω κοψει τιποτα ακομα παρα μονο τα καρυδια που ειχα φαει, περιμενω την επομενη πανα(1 φορα την εβδομαδα πουτ α κανει) να δουμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

α! τζο, εμενα με βοηθησε πολυ η μαγια μπουρας στην αυξηση του γαλακτος, αλλα τωρα δεν μπορω νατην παρω για καποιο λογο μου ανεβαζει την πιεση, εσυ μπορεις ανετα να τη δοκιμασεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχ κοριτσια μου μου μειωθηκε το γαλα...ειμαι να σκασω η μανα.... ψυχολογια στο πατωμα... galat θα παω σημερα να παρω μαγια μπυρας...ελπιζω να με βοηθησει γιατι ειναι κριμα....

κων κων τι εννοεις γυρναει μπρουμυτα??? εμενα ουτε στο πλαι δεν γυρναει... να αγχωθω??????????υπαρχει προβλημα?????

μπραβο στα θρεφταρακια μωρακια!!!!! εμενα η δικια μου ειναι 6950 και ενω ακουγεται καλο σαν βαρος το προβλημα ειναι οτι δεν εχει παρει πολυ τον τελευταιο μηνα...:(:( το βλεπω το συμπληρωμα να ερχεται.... ταν-ταν-ταν-ταν

geonutr μοραβο που βρηκες τι φταιει!!!! αντε ρε..ελπιζω να ηρεμησει και να παιζει ωραια ολη μερα!!! και τη νυχτα νανακια!

κοριτσακιααααααααα μου!!!!!!!!!!!

παλι πολυ καιρο εχω να γραψω......:(

σας διαβασα στα γρηγορα ...:)

Χθες εβαλα υποθετακι στον μπουλη μου...ηταν πιολυ γκρινιαρης κ δεν θυμομουν ποτε εκανε κακα τελευταια φορα....περασαν 2 ωρες ,τιποτα....τελικα ειπα να του δωσω χαμομηλι κ τελικα μολις το ηπιε τα εκανε!!!!!!!

ΟΜΩΣ ....βρηκα τριχες!!!!!! κ κατι καφε κουκιδες.....Προφανως οι τριχες/χνουδι ειναι απο την κουβερτα που μασαει ολη την ωρα,απο τα ρουχα του κ απο τις πανες...(μπλιαχ!!!) Οι κουκιδες λετε να ειναι αιματακι;;;;;;;;;επιασα μια ,την ζουληξα στο νυχι κ απλωσε, ηταν στερεη δλδ.Τεσπα Δευτερα παμε για εξεταση κ εμβολια.

κ κατι αλλο................

καπνιζει καμια ;;;;;;;;;;;;;;............

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

κ κατι αλλο................

καπνιζει καμια ;;;;;;;;;;;;;;............

εγω αλλά δε κανω πολλα 2 με τρεια την ημέρα και μακρια απο το θηλασμο. Συνηθως κανω οταν αρχιζω μαθημα και γιρναω σπιτι μετα απο τρεις ωρες

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ρε συ ντιμακι αρχισα κ εγω τωρα κ αισθανομαι ενοχες...κ το κουφο ειναι οτι στην εγκυμοσυνη εκανα +- 5 αλλά με το που γεννησα το εκοψα εντελως!!!!!!!Κ ημουν βαρια καπνιστρια(1,5 πακετο).

Τωρα κανω περιπου 3,4 απλα εχει τυχει να ξυπνησει(ενω συμφωνα με το προγραμμα του θα κοιμοταν 2-3 ωρες)κ θηλασε κοντα ...κ στεναχωρεθηκα:(

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

τζο μην προκαταλαβλεσαι αρνητικα, αν το στηθος ειναι πχ πιο αδειο ειναι νορμαλ μετα το τριμηνο ξεφουσκωνει ουτε εχουμε τις διαρροες που ειχαμε πριν

ΕΠισης οταν ενα ποαιδι παριε πολυ και αποτομο βαρος μετα μειωνεται ο ρυθμος...δεν μπορει να παιρνει 1, 5 κιλο καθε μην μεχρι το ετος θα γινει γιγαντας!

Νικη κι εσυ τα ιδια ε? και μενα 1 φορα την εμδομαδα και σημερ απου ητνα να κανει, εκανε πολυ λιγο και περιμενω ακομα για τη μεγαλη εξοδο...λες το αιματακι να ειναι απο τη δυσκοιλιοτητα?

Για το τσιγαρο κοπελιες αν καταφερετε και το κρατησετε μεχρι 5 την ημερα δεν τρεχει τιποτα, ομως αν το αρχισετε ειναι λιγο δυσκολο να οτο συγκρατησεις. Στην Ειρηνη εκανα κι εγω 2-3 στη δουλεια...

δεν το ηθελα στην αρχη καθολου μου πικριζε αλλα μετα το συνηθισα ξανα, ευτυχως μετα που σταματησα δουλεια το εκοψα γιατι στο σπιτι δεν καπνιζω ποτε.

Συμβουλες. καπνιστε μετα τον θηλασμο, μαζεψτε τα μαλλια, και μετα το τσιγαρο πλυσιμο δοντια -χερια.

enjoy!(ζηλευω λιγο η καψερη

eNeap2.pngTSzHp3.png

α Νικη ο παιδιατρος που ειανι και εξπερ στον θηλασμο λεει οτι μεχρι 10 μερες δεν μας πειραζει για τα κακα, μετα τις 10 μερες ομως δεν μου ειπε τι κανουμε, εν ετυχε ακομα...μου ειπε να τον παρω τηλ αν χρειαστει

eNeap2.pngTSzHp3.png

α και μη στεναχωριεσαι για το κοντα στον θηλασμο τσιγαρο...μεχρι να εκκριθει οτι ειναι να εκκριθει στο γαλα σιγουρα θελει ωρα.

Η νικοτινη παντως δεν ειναι ανιχνευσιμη εως 5 τσιγαρα, ομως υπαρχουν τοσες αλλες ουσιες για τις οποιες δεν υπαρχουν στοιχεια...οσο μπορειτε αποφυγετ το και οχι πολλα την ημερα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ρε συ ντιμακι αρχισα κ εγω τωρα κ αισθανομαι ενοχες...κ το κουφο ειναι οτι στην εγκυμοσυνη εκανα +- 5 αλλά με το που γεννησα το εκοψα εντελως!!!!!!!Κ ημουν βαρια καπνιστρια(1,5 πακετο).

Τωρα κανω περιπου 3,4 απλα εχει τυχει να ξυπνησει(ενω συμφωνα με το προγραμμα του θα κοιμοταν 2-3 ωρες)κ θηλασε κοντα ...κ στεναχωρεθηκα:(

αν σε στεναχωρή σταμάτατω. σίγουρα είναι καλήτερα να μη καπνίζεις, όμως μια καπνίστρια μαμά είναι καλήτερα να θηλάζει παρά να μη θηλάζει. όμως για τις παρενέργειες δεν ανησυχώ γιατί ξέρω πως αν έμενα Αθήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο αστικό κέντρο το καυσαέριο που θα ανέπνεε το παιδί μου θα ήταν πολύ χειρότερο απο τα 3 τσιγάρα που κάνω. Το χωριό έχει τα καλά του. Και να σου πω κάτι και εγώ και ο άντρας μου μεγαλώσαμε με ένα τασάκι γεμάτο τσιγάρα μέσα στο χώρο που κοιμόμασταν και δε πάθαμε τίποτα, και θα πάθει η δικιά μου με 3 τσιγάρα που κάνω και αυτά εκτός σπιτιού;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

αχ μακαρι να μπορουσα να το κοψω και να μην το σκεφτομαι ...γιατι 3 μηνες δεν καπνισα αλλά ολο στο μυαλο μου το ειχα!!!!!!!τεσπα....παντως Ντιμ κ εμεις που μενουμε σε μικρη σχετικα πολη τα ιδια λεω...<<αν ημουν Αθηνα....>>

Αθηνα νομιζω πως ειχα διαβασει οτι στη μιση ωρα μετα το καπνισμα ενος τσιγαρου ειναι στο πικ η νικοτινη κ στο 2ωρο εχει φυγει...δεν ειμαι σιγουρη ομως..

Με τα κακα μας ,θα αρχισω να σημειωνω ημερομηνια Εξοδου(που λες κ εσυ:) ) γιατι δεν θυμαμαι ....

Ρε κοριτσια εσας μασουλανε τα μανικια τους;;;;κ τις κουβερτες;;;;κ χερια;;;κ τα πάντα;;;;;;;:):):) κ αν ναι δεν βρηκατε τριχουλες στα κακΑ;;;

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...