Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Πολύ οργανωμενες σας βλέπω..ξέρετε πόσο τρώνε ακριβώς,πόσα γεύματα...εγώ ειμαι πιο χυμα...:oops: τη θηλάζω όταν ζητήσει (καθε 2-3 ώρες ανάλογα την ώρα της ημέρας και 1-2 φορές το βράδυ). Αντλώ ένα γεύμα,το τελευταιο βραδυνό, γιατί ειχε πολύ γκρίνια συνηθως τέτοια ωρα, και 1 ωρα ειμαστε γκρινιαζοντας στο στηθος. Οπότε τώρα θηλάζει κατα τις 9,κοιμάται,και κοιμισμενη της δινω το μπιμπερό κατα τις 11. Πίνει περίπου 100ml, που σε συγκριση με αυτα που πινουν τα μπεμπάκι σας λίγο μου φαίνεται,αλλά αφού θηλάζει ολα τα αλλα γεύματα δε μπορώ να κρίνω πόσο έχει ήδη φαει και ποσο χορτασμένη ειναι. Να πω την αλήθεια,επειδή ακομα δεν μου εχει φυγει το αγχος έχω δεν έχω γάλα, χορταίνει δε χορταίνει, δε θέλω να μπω στη διαδικασια να μετράω ml και να ζυγιζω συνέχεια. Θα αγχωθώ περισσότερο...

Αφήνω το μωρο να..αυτορυθμιστεί ελεύθερα...αφού ως τώρα δεν εχουμε θεμα με την ανάπτυξη...ειναι 61 εκ και 6.010γρ. Είμαι λέτε πολύ φλού;;;

Αχ, κι ο πόνος μου τώρα...Τα κακα μας δεν εχουν φοβερη βελτίωση,έχουν βλέννα και ειναι πολύ υδαρη, εγώ ΔΕΝ τρώω εδώ και 2 εβδομαδες γαλακτοκομικά,μοσχαρι,σογια,αυγό,ψάρι,ξηρούς καρπούς,που ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο,κάτι απ'ολα αυτά κρύβεται ΠΑΝΤΟΥ! Κάποια ευαισθησια σε τροφή υποθετουν παιδιατρος και παιδογαστρεντερολογος, οχι αλλεργία. Κατα τ' αλλα το μωρο μια χαρα ειναι,δεν δειχνει να εχει καμια ενοχλξση. Βρε κοριτσια λετε να μην εχει τιποτα τελικά και να τραβιομαστε αδικα;;;:confused:

Καλή εβδομάδα,συγνωμη για το κατεβατό!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια και απο εμας..

εμεις αποφασισαμε και θα τα κανουμε ολα τα εμβολια ειμαι της αποψης,καλυτερη ειναι η προληψη!!οσο για τις παρενεργιες νομιζω, ταπεινη μου γνωμη, ειναι θεμα προδιαθεσης οπου υπαρχει και ψαχνει διεξοδο να βγει προς τα εξω!!

lienka στα ποσα κιλά είστε? Σε σχεση με αυτά που τρωει η δικιά μου, μου φαίνονται καλά.

ειμασταν πριν 2 εβδομαδες 5650 και 59 εκ. αλλα υπαψιν γεννηθηκαμε 4 κιλα δηλαδη αν το υπολογισεις πολυ λιγο βαλαμε απο το αρχικο μας βαρος!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Αφήνω το μωρο να..αυτορυθμιστεί ελεύθερα...αφού ως τώρα δεν εχουμε θεμα με την ανάπτυξη...ειναι 61 εκ και 6.010γρ. Είμαι λέτε πολύ φλού;;;

Το μωρό σου είναι super! Οι μετρησεις σας τέλειες! Και πολύ καλά κάνεις που δε μετρας. Δίνεις όποτε σου ζητάει! Εγω μετράω τα ml και γευματα επειδή έχω σταματησει τον θηλασμό. Οσο για τα κακακια σας δεν γνωρίζω να σε βοηθήσω. Κουραγιο με τη διατροφή και ευχομαι να στρωσουν τα κακα.

lienka οι μετρησεις σας είναι παααααρα πολύ καλές. ΟΚ το καθε μωρό είναι διαφορετικό, αλλά αν συγκρίνεις με τις μετρησεις της δικιάς μου, είστε 1 μήνα μικρότεροι απο εμάς και μας περνάτε και 150 γρ.;)

Για τα μαλλι κι εγώ ξερω οτι επιτρεπεται! Υπαρχουν στα βιολογικαδικα φυτικες βαφες, υπαρχει και του κορρε δεν ξερω κατα ποσο ομως ειναι χωρις χημικα...

δυστυχώς και του κορρέ δεν είναι καλες και κάποιες που κυκλοφορουν στα βιολογάδικα δεν κάνουν καλή δουλειά....

Τωρα παρηγγειλα αυτο το τσαγακαι θα σας πω αν κανει δουλεια

http://www.etsy.com/listing/57535659/rich-milk-tea

περιμένουμε....

αν κάνεις και καμιά άντληση μετά το θηλασμό δεν μπορεί να αυξηθεί η παραγωγή? (δεν γνωρίζω μπορεί να λέω και χαζα:oops:)

κωνκωνάκι μάλλον αντίθετα αποτελέσματα θα έχει...οι συνεχόμενες αντλήσεις με απλό θήλαστρο μειώνουν την παραγωγή...για συστηματική άντληση καλό είναι να χρησιμοποιούμε μόνο νοσοκομειακό.

ι Τα κακα μας δεν εχουν φοβερη βελτίωση,έχουν βλέννα και ειναι πολύ υδαρη, εγώ ΔΕΝ τρώω εδώ και 2 εβδομαδες γαλακτοκομικά,μοσχαρι,σογια,αυγό,ψάρι,ξηρούς καρπούς,που ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο,κάτι απ'ολα αυτά κρύβεται ΠΑΝΤΟΥ! Κάποια ευαισθησια σε τροφή υποθετουν παιδιατρος και παιδογαστρεντερολογος, οχι αλλεργία. Κατα τ' αλλα το μωρο μια χαρα ειναι,δεν δειχνει να εχει καμια ενοχλξση. Βρε κοριτσια λετε να μην εχει τιποτα τελικά και να τραβιομαστε αδικα;;;:confused:

θέλω να πιστεύω και εύχομαι να μην είναι τίποτα....δεν εμπλουτίζεις σιγά σιγά πάλι τη διατροφή σου με όλα τα "κομμένα" μήπως δεις αλλαγή??

c2Gbp2.png

Ωχ! Πονάει όταν τα κάνει? Υπάρχει περιπτωση να στρωσουν αν κάνεις καποια διατροφή? Εμενα και 2 παιδιά είναι δυσκοίλια, με τη μπεμπα βρήκα τη λύση με το γαλα, ο μεγάλος όμως υπέφερε μέχρι που ξεκινήσαμε τα φρουτα.

Για το γαλα σου.. αν κάνεις και καμιά άντληση μετά το θηλασμό δεν μπορεί να αυξηθεί η παραγωγή? (δεν γνωρίζω μπορεί να λέω και χαζα:oops:)

nai, θα αυξηθει ετσι, αλλα βαριεμαι παρα πολυ, και κυριως δεν προλαβαινω...

μαμαλου δεν κανουν κακο, κακο κανει όταν αντλεις αποκλειστικα και πανω απο 2 γευματα , τοτε θελεις νοσοκομειακο.

Αν θηλαζεις και απλα αντλεις μετα οσες και συμπληρωματικες αντλησεις να κανεις καλο κανει και αρκει ενα απλο θηλαστρο, μιας και η κυριως μεθοδος ειναι ο θηλασμος, το καλυτερο θηλαστρο της αγορας!:-D

Συγγνωμη πηρατε μχαμπαρι της Νικολινας το μπεμπε ποσο ειναι και σας κανει ετνυπωση το 6100?:-D:grin::-D

7400 και 65 εκ 3 μηνων....χαχαχαχαχαχαχα και ειναι κουκλι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα ομορφες μανουλες!

evi μου τι να πω περαστικα και αγυριστα να ειναι ελπιζω να παν ολα καλα!

κωνκονακι μου το τρωμε ολο το φαι μας χαχαχα αλλα ειναι ειναι ομοιομορφο κεφαλι βαρος και υψος οποτε δεν ανυσηχουμε εχουμε φτασει 64 εκ το αλμιρον του δινω εχω ακουσει τα καλυτερα αν και λενε οτι ειναι δυσκυλιο εμεις φτου φτου μια χαρα το δεχτηκαμε επισεισ λενε οτι ειναι πολυ παχυντικο αυτο πριν λιγες μερες το ανακαλυψα χαχαχα αλλα ο γιατρος με εχει αφησει ελευθερη στο θεμα γαλα και αφου δεν εχω προβληματα το συναιχιζω!

οσο για τα εμβολια θα συμφωνησω οτι δεν ειμαι γιατρος και εμπιστευομαι την επιστημη και διαβασα και κατι που καταλαβαινω καποιες μανουλες που εχουν ενδιασμους αλλα νομιζω πια δεν υσχιει

διαβασα λοιπον οτι στα δικα μας χρονια πχ σε ενα εμβολιο υπηρχαν 3500 ουσιες ενω στα σημερινα 67!!!!!!!!!! μονο οποτε καταλαβαινουμε οτι ειναι τελειως ακινδινα οποτε χωρις να θελω να κριτικαρω τις μανουλες που δεν κανουν εμβολια φυσικα ξερουν καλυτερα τα μπεμπακια τους απο οποιονδηποτε αλλον ειμαι της αποψης οτι σωζουν ζωες !

οσο αφορα το εμβολιο της γριπης οταν μιλαμε για βρεφη και ανηλικα παιδια ηταν ξεκαθαροι οι γιατροι οτι μονο τα παιδια που εχουν καποιο προβλημα πρεπει να τα κανουν εγω μιλαω για τα εμβολια τα στανταρ του μωρου εως 1 ετους κρινω μετα απο αρκετο διαβασμα οτι ειναι απαραιτητα τι να πω!

ttc72e7.aspx

nai, θα αυξηθει ετσι, αλλα βαριεμαι παρα πολυ, και κυριως δεν προλαβαινω...

Τεταμαρ δεν κανουν κακο, κακο κανει όταν αντλεις αποκλειστικα και πανω απο 2 γευματα , τοτε θελεις νοσοκομειακο.

Αν θηλαζεις και απλα αντλεις μετα οσες και συμπληρωματικες αντλησεις να κανεις καλο κανει και αρκει ενα απλο θηλαστρο, μιας και η κυριως μεθοδος ειναι ο θηλασμος, το καλυτερο θηλαστρο της αγορας!:-D

Συγγνωμη πηρατε μχαμπαρι της Νικολινας το μπεμπε ποσο ειναι και σας κανει ετνυπωση το 6100?:-D:grin::-D

7400 και 65 εκ 3 μηνων....χαχαχαχαχαχαχα και ειναι κουκλι!

πεστα ρε γαλατ μου ειπαν το παιδι μου χοντρο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπραβο ρε νικολινα θρευταρι για τσιμπιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

σοβαρά???και είχα αγχωθεί μήπως μειώσω το γάλα μου με τις αντλήσεις που κάνω (περιστασιακά βέβαια):D

c2Gbp2.png

Τωρα παρηγγειλα αυτο το τσαγακαι θα σας πω αν κανει δουλεια

http://www.etsy.com/listing/57535659/rich-milk-tea

τώρα είδα στο site του wildroot botanicals οτι έχει πιό φθηνά μεταφορικά....3,50 δολάρια αντί 5 περιπου που τα έχει στο etsy....επίσης ξέρω οτι έχει και μια πολύ κρεμούλα για τα πωπουδάκια των μωρών μας για πρόληψη συγκάματος...αυτή http://wildrootbotanicals.com/html/baby_bum_salve.html

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια πγαμε σημερα για το εμβολιακι μας...ο μπεμπουλης εβαλε μια ψιλογκρινια,αλλα τωρα κοιμαται ηρεμα,βεβαια τρωει λιγοτερο σημερα,αλλα δεν νομιζω να κρατησει πολυ....

στα κιλα ειμαστε 6800 περιπου.....

76IGp3.png

Και θημήσου τον πανικό πέρυσι με το εμβόλιο της γρίπης και πόσο έχει αμφισβητηθεί από ολόκληρες κυβερνήσεις.

εγω παντως την περασα την περιβοητη γριππη περυσι,κ ημουν εγκυος 2 μηνων...2 μερες 39 ειχα..αλλα με δικη μου πρωτοβουλια δε δεχθηκα να εμβολιαστω για το δηθεν καλο του μωρου..αφηστε που παραλιγο να μου το σκοτωσουν...

Εγω παντως μια χαρα κοιμομουν με την κορουλα και πουτε που θυμομουνα το πρωι ποτε και αν θηλασε (κοιμομασταν μαζι)

ποσο καιρο κοιμοσασταν μαζι??κ ο συζυγος??μετα πηγε μονη της στο κρεβάτι/κουνια??

Αχ, κι ο πόνος μου τώρα...Τα κακα μας δεν εχουν φοβερη βελτίωση,έχουν βλέννα και ειναι πολύ υδαρη, εγώ ΔΕΝ τρώω εδώ και 2 εβδομαδες γαλακτοκομικά,μοσχαρι,σογια,αυγό,ψάρι,ξηρούς καρπούς,που ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο,κάτι απ'ολα αυτά κρύβεται ΠΑΝΤΟΥ! Κάποια ευαισθησια σε τροφή υποθετουν παιδιατρος και παιδογαστρεντερολογος, οχι αλλεργία. Κατα τ' αλλα το μωρο μια χαρα ειναι,δεν δειχνει να εχει καμια ενοχλξση. Βρε κοριτσια λετε να μην εχει τιποτα τελικά και να τραβιομαστε αδικα;;;:confused:

Tο πιο συχνο ειναι η δυσανεξια στην αγελαδινη πρωτεϊνη. Το ειχε παθει και ο μικρος μου (ειχε λιγο αιμα στα κακα του, οταν ηταν 2,5 μηνων και ειχα περιορισει κι εγω πολυ τη διατροφη μου). Θα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη ακομα, στις 4 εβδομαδες θα δεις αποτελεσμα, τοσο χρειαζεται για να "καθαρισει" ο οργανισμος. Και θηλασε οσο πιο πολυ μπορεις, οταν μεγαλωσει λιγο το μπεμπακι θα μπορει πιο ευκολα να το ξεπερασει (ο δικος μου πλεον -20 μηνων τωρα- πινει αγελαδινο γαλα χωρις προβλημα, πριν χρονισει ομως δεν του ειχα δωσει ουτε γαλα ξενο, ουτε ετοιμες κρεμες).

Η μπεμπα πριν 2 εβδομαδες ηταν 6700 και 64 πόντους. Εφτιαξε και ο ύπνος μας κάπως, κοιμάται γύρω στις 12 πλέον (αχ κάτι ξενύχτια που τραβάγαμε, 5 και 6 το πρωί...) και τώρα ξενυχτάει μόνο η μαμα, για να κάνει βραδυνές αντλησεις... Ξεκιναει και η δουλειά με τον καινούριο μήνα, αναγκαίο κακο δυστυχώς...

Καλημερα στις μανουλες και φιλακια στα μπεμπακια!

dJzIp2.png Fysmp3.png

zouzounel μου, τα γαλακτοκομικα τα ειχα κοψει πάνω απο ενα μηνα πριν,και επειδη δεν ειχαμε βελτίωση γι'αυτο τις 2 τελευταιες εβδομαδες κοψαμε κι ολα τ' αλλα. Αιμα εμεις δεν ειχαμε,μονο βλεννα και υδαρή κακάκια. Εννοείται οτι θα συνεχισω να θηλάζω!!! Ευτυχως και η παιδιατρος και η γαστρεντερολογος ειναι υποστηρικτικες ως προς αυτο.

Κι εγώ με το νεο ετος θα αρχισω σιγα σιγά τη δουλεια πάλι. Ευτυχως ειμαι ελευθερη επαγγελματιας και μπορώ να επιλέξω πόσο θα δουλεύω. Αλλά δε θελωωωωωωωωω....:-(

Καλημερα ομορφες μανούλες και πανέμορφα μωράκια!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...