Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε ξέρω χαπάκι μου πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος, αλλά αν εγώ από μια ελαφριά διατροφή έτρωγα ένα γεύμα βαρύ σίγουρα θα με επιβάρυνε, πόσο μάλλον ένα μωράκι. Από ότι έχω διαβάσει έχει διαφορά για το μωρό να θηλάζει αποκλειστικά από το να τρώει και ξένο, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα από το να τρώει μόνο ξένο. Εγώ δε βάζω στόχο για το θηλασμό αλλά δεν έχω σκοπό να σταματήσω εγώ ή που δε θα έχω γάλα (κάτι που θα παλέψω να μη γίνει) ή θα σταματήσει μόνη της, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει μετά τα 2 χρόνια. Είναι το πιο ωραίο πράγμα που κάνω και αισθάνομαι περήφανη που αναθρέφω το παιδί μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Χάθηκα λιγάκι....

Η μπεμπούλα είναι καλά, αλλά ο μεγάλος ξεκίνησε πάλι βήχα, ελπίζω να μη χρειαστεί πάλι αντιβίωση η μικρή. Η amoxil τελικά της εκανε αλλεργία και τη σταματήσαμε στις 3 μέρες και τη έκανα μόνο εισπνοες με aerolin.

happiness αφου θηλάζεις ακόμα δοκίμασε το βραδυνό γευμα να το δίνεις με μπουκάλι μήπως και πίνει μεγαλύτερη ποσοτητα. Μπραβο σου που τα κατάφερες μέχρι εδώ με τον θηλασμό. Εννοείται οτι το καλύτερο γαλα για τα μωρα μας είναι το μητρικό, αλλά και τα μωρά που δεν θηλάζουν και πίνουν ξένο έχουν και αυτά αντισωματα. Συνέχισε με τον θηλασμό όπως εσύ αισθάνεσαι καλύτερα. Και με το ξένο αν βλέπεις οτι έχει αποτέλεσμα στον ύπνο, συνεχισε το. Να ξέρεις βέβαια οτι το κάθε μωρό είναι διαφορετικό στα ωράρια ύπνου. Ο μεγάλος μου ξυπνούσε ανα 2ωρο-3ωρο μέχρι 5-6 μηνών και η μπέμπα κοιμάται σερί 8ωρο απο 2 μηνών. Εμένα μου λέιπει ακόμα ο θηλασμός, καταφερα να θηλάσω μόνο 2 μήνες με πολλά προβλήματα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που έστω και 2 μήνες έπινε το μωρό μου το δικό μου γαλατάκι.

indie μου ξεκίνησες δουλεια? Πώς τα καταφέρνεις να αντλείς και στη δουλειά?

bibicos πού είσαι? Εμείς που δεν θηλάζουμε, για πες πως τα πάτε με το γαλατάκι σας? Ελα να μου πεις ποσοτητες.

σε καμια βδομαδα ξεκιναμε και κρεμουλα:tongue:ποτε μεγαλωσανε αχ χαμπαρι δεν πηρα...επισης εχω 15μερες που σταματησα τον θηλασμο:(:(

Ηρωας είσαι μαρουλιτα μου που τα κατάφερες μέχρι εδώ με τον θηλασμό! Χίλια μπράβο σου αξίζουν! :D Μεγαλώσατε καλέ, άντε καλή αρχή με τις κρεμουλες σας!

bibicos πού είσαι? Εμείς που δεν θηλάζουμε, για πες πως τα πάτε με το γαλατάκι σας? Ελα να μου πεις ποσοτητες.

Eιμαι και εγω εδω βρε....και εμεις μονο ξενο πινουμε.

Κανει 5 γευματα τη μερα, το βραδυ κοιμαται σερι μεχρι το πρωι.

Τρωει περιπου μεχρι 200ml σε καθε γευμα.

Πινει το Aptamil Pre.

Τον αλλο μηνα μετα τις 24 θα αρχισουμε και κρεμες μαλλον, εδω τις ξεκινανε μετα το 4ο μηνα.

Θα δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος, στις 20 Δεκεμβριου εχουμε ραντεβου.

Πολλα φιλακια σε ολα τα κοριτσια και καλο κουραγιο.

ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ συγχαρητηρια που τα καταφερες μεχρι εδω με τριδυμα, εισαι ηρωιδα.

ΥΓ. αυτο που λετε με τα αντισωματα και τον θηλασμο δεν ειναι απολυτο.

Υπαρχουν παιδακια που δεν εχουν θηλασει και ομως δεν αρρωσταινουν.:wink:

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλημερα κοριτσακια ομοφα ! τι κανετε? χαθηκαμε και εμεις

μαρουλιτα οχι απλα χιλια μπραβο τι να λεμε τωρα με καλυψανε οι υπολοιπες κοπελες!

καοριτσια και εμεις εδω και αρκετο καιρο εχουμε αρχισει το αλμιρον περασα μια φαση που δεν μπορεσα να θηλασω πολυ αλλιος το ειχα φανταστει ενιγουει μου περασε τι να κανουμε δεν ειμαστε ολες οι αγελαδιτσες ιδιες! χαχαχαχα

εμεισ κοιμομαστε σερι απο τις 11 περιπου μεχρι τις 7 και μετα το γαλα μας ριχνουμε και εναν υπνακο μεχρι τις 9 10 σουπερ δηλαδη απο ποσοτητα ειμαστε αναλογα απο 150 εως 210 αναλογως τα κεφια του αλλα απο βαρος μια χαρα ειναι ο γλυκας μου 6100 και ειναι τρισιμισι μηνων περ του το μασ εχει τρελανει στα γελια και τα λοιπα ειναι και πολυ υσηχουλης αν ειναι καθαρος και φαγωμενος καθεται και παιζει

ερωτηση ! σκεφτομαι να του παρω απο τωρα ενα παρκο γιατι στο ριλαξ δεν τον βλεπω να του πολυαρεσει τωρα μαλλον δεν χωραει λετε να ειναι νωρισ?

και κατι αλλο αποστειρωσεισ ποτε τελειωνουν ?

κρεμουλες ποτε αρχιζουν?

πολλες ερωτησεις απο την δολεια μανα! χαχαχαχαχα

ευχομαι ολα τα μπεμπακια να ειναι καλα και οι μανουλες ακομα καλυτερα για να τα φροντιζουν! καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και που μας σκεφτόσασταν.Εμείς βγήκαμε και έχουμε ένα σωρό εξετάσεις να κάνουμε ακόμα! Παίρνουμε αντιβίωση τώρα στο σπίτι και ο θεός βοηθός. :-( Ευτυχώς ο μπουλούκος είναι καλά έχει πολύ όρεξη και για φαι και για παιχνίδι και δε θέλω ούτε να σκέφτομαι οτι θα το ξαναπάθει. Μα την αλήθεια μου ερχεται να πάρω με τη σειρά όλους τους παιδότοπους και να πηγαίνω γιατι και που κλειστηκαμε μέσα την αντιβίωση και τα φαρμακα δε τα γλυτώσαμε.

Του κάνανε ένα σωρο εξετασεις δε βρηκανε κατι και συνεχιζουμε το ψαξιμο... Εγω εφυγα μονο μια φορα από το νοσοκομείο καθότι θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά! Ολοι εκεί τα έπαιξαν με το μεγεθος του παιδιού μου και με ρωτούσαν ξανα την ημερομινια γεννησης μην τυχον και έκανα λάθος. Μας μετρησανε και είμαστε 8100 και 67 πόντους. Κατούρησε στη μούρη και μια νοσοκομα(πολύ το ευχαριστηθηκα:lol:)!

Εμένα το βραδυ κοιμαται σερι 7αωρο περίπου από 12 μέχρι πρωι και μετα ξανακοιμαται μεχρι της 11. Την υπόλοιπη μέρα βέβαια μάτι δε κλείνει μη γίνει τίποτα και το χασει!!!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και που μας σκεφτόσασταν.Εμείς βγήκαμε και έχουμε ένα σωρό εξετάσεις να κάνουμε ακόμα! Παίρνουμε αντιβίωση τώρα στο σπίτι και ο θεός βοηθός. :-( Ευτυχώς ο μπουλούκος είναι καλά έχει πολύ όρεξη και για φαι και για παιχνίδι και δε θέλω ούτε να σκέφτομαι οτι θα το ξαναπάθει. Μα την αλήθεια μου ερχεται να πάρω με τη σειρά όλους τους παιδότοπους και να πηγαίνω γιατι και που κλειστηκαμε μέσα την αντιβίωση και τα φαρμακα δε τα γλυτώσαμε.

Του κάνανε ένα σωρο εξετασεις δε βρηκανε κατι και συνεχιζουμε το ψαξιμο... Εγω εφυγα μονο μια φορα από το νοσοκομείο καθότι θηλάζουμε ακόμα αποκλειστικά! Ολοι εκεί τα έπαιξαν με το μεγεθος του παιδιού μου και με ρωτούσαν ξανα την ημερομινια γεννησης μην τυχον και έκανα λάθος. Μας μετρησανε και είμαστε 8100 και 67 πόντους. Κατούρησε στη μούρη και μια νοσοκομα(πολύ το ευχαριστηθηκα:lol:)!

Εμένα το βραδυ κοιμαται σερι 7αωρο περίπου από 12 μέχρι πρωι και μετα ξανακοιμαται μεχρι της 11. Την υπόλοιπη μέρα βέβαια μάτι δε κλείνει μη γίνει τίποτα και το χασει!!!

καλημερα κουκλα ρι παθατε καλε? νοσοκομεια διαβαζω παναγια μου περαστικα ευχομαι να ειναι τι επαθε το πουλακι μου τωρα ειναι καλα?

ttc72e7.aspx

ουρολοίμωξη πάθαμε! 39.5 ο πυρετός.και τώρα πρέπει να περάσουμε από κοσκινο γιατι μπορεί να υπάρχει ανατομικο πρόβλημα και να παθαίνει συνέχεια ουρολοίμωξη και δεν κάνει για τα νεφρα του λέει. κάναμε υπέρηχους νεφρων κυστης μέχρι και καρδιας γιατι ακούγανε και φυσημα που τελικα δεν εχει, και μας μένει να κάνουμε κυστεογραφία σπινθηρογραφημα και κάθε μήνα καλλιέργεια ούρων και γενικές αίματος σε δυο μήνες και και και ενα σωρο εξετάσεις! Βέβαια λέει μπορεί να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονος και να είναι όλες καλά και να μην ξαναπάθει τίποτα αλλά ποτε δε ξέρεις.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

γεια σας κοριτσακια...

κων κων μου σχεδον ολα τα γευματα τα κανουμε με το μπουκαλι,αντλω το γαλα και του το δινω...τον βαζω στο στηθος μονο σε 2 γευματα αυτο που κανει αν ξυπνησει τη νυχτα και το πρωινο..

στο συνολο κανει 6 γευματα και πινει απο 180 μεχρι 230 ml

mary εγω τον δικο μου στο βαζω στο παρκοκρεβατο εδω και 15 μερες αλλα οχι ολη μερα(χρησιμοποιουμε ακομα το ρηλαξ) καθεται λιγο και παιζει και μετα κοιμαται ....

οσο για την αποστειρωση,εμενα ο παιδιατρος απο τον 3ο μηνα μου ειπε να αποστειρωνω μονο τα μπουκαλια και αυτο γιατι μπορει να μην καθαριστουν καλα και το γαλα να κανει μικροβιο και κυριως επειδη βαζω μεσα το μητρικο γαλα...πιπιλες και παιχνιδια δεν τα αποστειρωνω

στερεες τροφες θα ξεκινησουμε σε ενα μηνα απ'οτι μου εχει πει...

76IGp3.png

εβι μου ελπιζω συντομα το μωρακι σου να ειναι μια χαρα και να μην ξαναχρειαστει να το ξαναπερασετε αυτο...

ειναι λιγο ταλαιπωρεια για το μωρακι να κανει τοσες εξετασεις,μηπως ειναι υπερβολικο???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια...

κων κων μου σχεδον ολα τα γευματα τα κανουμε με το μπουκαλι,αντλω το γαλα και του το δινω...τον βαζω στο στηθος μονο σε 2 γευματα αυτο που κανει αν ξυπνησει τη νυχτα και το πρωινο..

στο συνολο κανει 6 γευματα και πινει απο 180 μεχρι 230 ml

mary εγω τον δικο μου στο βαζω στο παρκοκρεβατο εδω και 15 μερες αλλα οχι ολη μερα(χρησιμοποιουμε ακομα το ρηλαξ) καθεται λιγο και παιζει και μετα κοιμαται ....

οσο για την αποστειρωση,εμενα ο παιδιατρος απο τον 3ο μηνα μου ειπε να αποστειρωνω μονο τα μπουκαλια και αυτο γιατι μπορει να μην καθαριστουν καλα και το γαλα να κανει μικροβιο και κυριως επειδη βαζω μεσα το μητρικο γαλα...πιπιλες και παιχνιδια δεν τα αποστειρωνω

στερεες τροφες θα ξεκινησουμε σε ενα μηνα απ'οτι μου εχει πει...

χαπακι ποιο θηλαστρο χρησιμοποιεις? εγω εχω το swing και ενω στις αρχες εβγαζα και 150ml τωρα με το ζορι να βγαλω 50 και αναγκαζομαι να κανω 3 αντλησεις για να βγαλω το νυχτερινο γευμα...

εχω αρχισει να τα παιζω με το θηλασμο και σε συνδοιασμο με την ασταματητη γκρινια εχω σαλταρει. εχουν περασει 3 μηνες (τους 2 με αποκλειστικο θηλασμο) και συνεχιζει να θηλαζει για μια ωρα και μετα στο μισαωρο πειναει παλι. δεν αντεχω αλλο. κουραστηκα και τα νευρα μου εχουν σπασει. ηδη τρωει 2 γευματα ξενο και θα τα αυξησω για να αποθηλασω σιγα σιγα. θα της δωσω και οτι εχω στη καταψυξη. νιωθω τυψεις αλλα περισσοτερες τυψεις νιωθω που δεν ειμαι ηρεμη απεναντι της. κλαιει και σκεφτομαι: παλι πεινας?

ZOrwp3.png

γεια σας κοριτσια και απο εμας.. και εμεισ οπως ξερετε μονο ξενο πεινουμε μιας και με το θηλασμο δεν τα πηγαμε πολυ καλα.. αυτο που με προβληματισε τωρα διαβαζοντας τις ποσοτητες στα δικα σας, ειναι τελικα ποσο λιγο τρωει.. συγκεκριμενα 4 γευματα, εκ των οποιων τα 3 180 και το αλλο 150 και ειναι happy, το βραδυ κοιματε απο τις 10.30 μεχρι και τις 10 το πρωι αν δεν κανεισ φασαρια.. πολυ λιγο δεν ειναι κοριτσια?

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Καλησπέρα και από μένα. Θηλασμός, ξένο ή συνδυασμός ότι και να κάνει μια μαμά θεωρώ ότι το καλύτερο είναι αυτό που οδηγεί το ένστικτο της μητέρας να κάνει. Δε μπορώ να πιστέψω ότι μια εξαντλημένη ή αγχωμένη μητέρα που δίνει το στήθος είναι καλύτερα από μια ήρεμη μαμά που ταΐζει το μωρό της με το μπιμπερό. Από τη πολύ μικρή μου εμπιρεία νιώθω ότι θηλασμός δεν είναι το γάλα σου που προσφέρεις στο παιδί, αλλά είναι η ζεστασιά του στήθους και ένα σωρό άλλα πράγματα. Αν κάποιοι λόγοι δημιουργούν δυσλειτουργία σε αυτή τη διαδικασία και από απόλαυση την καθιστούν πρόβλημα τότε πιστεύω ότι καλύτερα να σταματά. Τα μωράκια μας πάνω από όλα μας χρειάζονται γερές και ήρεμες.

Evi μου και πάλι περαστικά σας, όλα θα πάνε σούπερ (μπράβο ανάπτυξη το μωρό!!!!!!!!) Φτου φτου….

Νανο μου κάνε αυτό που πιστεύεις καλύτερο, αν ο θηλασμός σε φτάνει στα όριά σου σταμάτα τον ή περιόρισέ τον.

Lienka από τις 10.30 το βράδυ μέχρι τις 10 το πρωί το θεωρείς λίγο;;

Εμένα ο γιατρός σε θέμα ύπνου και φαγητού μου έχει πει ότι δεν υπάρχει στάνταρ. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες που πρέπει να ακολουθούμε. Σωστό ή λάθος δε γνωρίζω εγώ πάντως αυτό ακολουθώ. Δε τη πιέζω να φάει, ούτε την αφήνω να κλαίει γιατί δεν πέρασε η ώρα ακόμα. Σήμερα το παιδάκι μου για πρώτη φορά κοιμήθηκε σερί 6 ώρες χωρίς να ζητήσει φαγητό. Αλλά όλη μέρα είχαμε γκρίνια γιατί κάτι που έφαγα την πείραξε και βγάλαμε κυπαρισσί κακά. Ευτυχώς μόλις τα κάνει σταματάει και η γκρίνια της.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σε ολες καιρο εχω να μπω αλλα απο τοτε που σαραντησαμε εχουμε λυσσαξει στη βολτα και εχω και τον μεγαλο που ξαφνικα θελει νταντεμα . Και λεγαμε πως δε ζηλευει...Τελος παντων ολα καλα . Με τον θηλασμο τα πηγαμε καλα στην αρχη μετα βαλαμε και σκονη και τωρα απλα θηλαζω το πρωτο και το τελευταιο γευμα και ισως αλλο 1 αν εχω ωρα να καπνισω , αν δεν εχω πιει καφε κλπ . Γενικα θελω να κρατησω οσο γινεται αυτα τα 2 γευματα γιατι μ αρεσει να το θηλαζω και το βλεπω να ηρεμει . Μου εχει βαλει και η μανα μου το κολλημα οτι ειναι καλο να πινει το μητρικο σαν φαρμακο οποτε ελπιζω να το διατηρησω μεχρι να παω για δουλεια. Ο μικρος μου κοιμαται απο τις 11 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι και αλλες 3 ωρες σπαστα μεσα στη μερα . Τα εμβολια τα ξεκινησαμε και θα τα κανουμε ολα. Δεν καταλαβαινω γιατι να μην κανω κατι που θα προστατευσει το μωρο απεναντι σε ασθενειες που μπορει και να του αφησουν και καποιο κουσουρι για την υπολοιπη ζωη του. Οι παρενεργειες υπαρχουν στα παντα ομως τα εμβολια ειναι και ο λογος που εξαφανιστηκαν τοσες ασθενειες απτον κοσμο μας. Γιατι να μην χρησιμοποιησω την επιστημη και οτι εχει να δωσει.Στενοχωριεμαι που τακουω πως υπαρχουν γιατροι που τα αποτρεπουν καθως και τον λογο που διαλεξαν αυτο το επαγγελμα . Ειναι σαν να πας σε πολεμο χωρις οπλα...

Ασχετο με κιλα πως πατε ? Εγω ηρθα απτο μαιευτηριο -12 και καταφερα να παρω τα 8 . Αν και δεν επιτρεπεται διαιτα στις θηλαζουσες ειμαι της αποψης οτι καλυτερα να τρωω σαλαταμε κρεας παρα 1 κιλο σοκολατακια οποτε μαλλον θα ξεκινησω κατι σαν διατροφη γιατι εχω γουρουνεψει. Τωρα που σταματανε ακι οι κωλικοι και θα μπορω να φαω και οσπρια που τα χω ξεχασει και ολα τα λαχανικα που ταχα κοψει ... Ωραια θα ειναι Σας αφηνω γιατι κλαιει ο αντρας...

χαπακι ποιο θηλαστρο χρησιμοποιεις? εγω εχω το swing και ενω στις αρχες εβγαζα και 150ml τωρα με το ζορι να βγαλω 50 και αναγκαζομαι να κανω 3 αντλησεις για να βγαλω το νυχτερινο γευμα...

εχω αρχισει να τα παιζω με το θηλασμο και σε συνδοιασμο με την ασταματητη γκρινια εχω σαλταρει. εχουν περασει 3 μηνες (τους 2 με αποκλειστικο θηλασμο) και συνεχιζει να θηλαζει για μια ωρα και μετα στο μισαωρο πειναει παλι. δεν αντεχω αλλο. κουραστηκα και τα νευρα μου εχουν σπασει. ηδη τρωει 2 γευματα ξενο και θα τα αυξησω για να αποθηλασω σιγα σιγα. θα της δωσω και οτι εχω στη καταψυξη. νιωθω τυψεις αλλα περισσοτερες τυψεις νιωθω που δεν ειμαι ηρεμη απεναντι της. κλαιει και σκεφτομαι: παλι πεινας?

κοριτσακι μου κι εγω αυτο χρησιμοποιω...εγω ειχα φτασει να βγαζω και 300 μλ αν δεν τον ειχα θηλασει...τωρα πλεον βγαζω γυρω στα 170 με 180 αλλα καθε 5 ωρες οχι καθε 3...

κι εμενα ετσι εκανε ετρωγε και στη μιση ωρα ξαναπειναγε και γκρινιαζε τρελλα ολη μερα και ειχε γινει νευρικος,ετσι αποφασισα και πηρα το θηλαστρο και πλεον τα περισσοτερα γευματα τα κανει με το μπουκαλι κι εγω πλεον εχω βαλει το τελευταιο γευμα ξενο

κι εγω εχω κουραστει παρα πολυ...ασε που δεν μπορω να παω πουθενα χωρις το θηλαστρο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...