Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αθηνουλα αλήθεια δε σας είπε για εμβόλια? Ουτε κ εμείς τον είχαμε ρωτήσει μόνος του το είχε πει... μου κάνει εντύπωση...

Όσο για τις σοκολάτες που λες... για κόψ'τες κ ίσως αυτες κάνουν την διαφορά στο μωρό...

Χρόνια πολλά στη Στελλίτσα...

Και φιλάκια σε όλες τις μανουλες κ τα μωράκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κουκλιτσες μου...

εμεις τη δευτερα παμε για εμβολιο....κι εγω εχω θεμα με τα κακακια...

τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο υδαρη που νομιζω οτι ειναι διαρροια,δεν κανει καθε μερα και πλεον για να κανει κακακια του δινω χαμομηλι να πιει....

συνεχιζω το θηλασμο και ξεκινησα το τελευταιο γευμα ξενο γαλα...κι ετσι κοιμαται απο τις 8:30 μεχρι τις 5 σερι και ξεκουραζομαι κι εγω....οτι και να πειτε εχετε δικιο ομως δεν αντεξα αλλο(galat μη με μαλωσεις εεεε)

ξεκινησα να κανω και τραπεζα γαλακτος σιγα σιγα....

αχαχαχαχα δεν σε μαλωνω!!!!! Και γιατι διενις ξενο και οχι δικο σου αφου αντλεις? Εννοω αφου δινεις με μπιμπερο το τελευταιο γευμα γιατι δεν δινεις δικο σου? Δεν φτανει? Μανικι εχει φαει κι εσυ με τις αντλησεις!κουραγιο!

Εμενα παντως κοιμαται ευτυχως ενα 6ωρο στανταρ και ξεκουραζομαι αρκετα...

Νικολίνα, ειχα παει το καλοκαιρι πριν γεννησω μια φορα ετσι απλως να τον γνωριζω και ειχαμε κανει μια κουβεντα για τα εμβολια, του ειχαμε πει οτι για τα εμβολια ειμαστε καπου στη μεση, οχι δηλ να μην κανουμ αλλα οχι και να κανουμε τα περιττα.

Και μας ειπε οτι θα κανουμε τα απαραιτητα αλλα θα αργησουμε...κοντα στον χρονο ειπε...

Ειχε πει κιολας οτι εγω αν θελει καποιος τα κανω και ολα αν δεν θελει κανενα παλι δεν κανω. Αυτο δεν το προτιμω του ειπα και θελω με βαση την δικη σας κριση για το ποια ειναι τα απολυτως απαραιτητα να τα κανουμε...Επισης επειδη τωρα εχουν γινει νομιζω ολα υποχρεωτικα σιγα σιγα θα τα κανουμε ολα αλλα αργοτερα...

Απο τοτε δνε ξερω αν τη θυμοταν τη συζητηση, χλωμο, αλλα παντως δεν εχουμε κανει, ουτε μας ειπε ποτε θα κανουμε...(ουτε και ρωτησα βεβαια να ειμαι ειλικρινης)

Η Στελλα που εχει κι αυτη τον ιδιο, το συζητησαν και ειπαν απο το 6μηνο κασι μετα να δουεμ μηπως ξεκινησουν, ισως και πιο αργα.

Εσας απο μονος του σας το ειπε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat,αληθεια τα εχω παιξει με τις αντλησεις,αυτο με κουρασε περισσοτερο απ'ολα...μεχρι πριν λιγες μερες του εδινα το δικο μου...πιστευω ομως οτι με το ξενο θα καταφερουμε να ξυπναει το πρωι μια και καλη,(εχω προβλημα αν ξυπνησει τη νυχτα δεν ξανακοιμαται αν δεν περασει το διωρο,οποτε για να αποφυγουμε ολο αυτο το σκηνικο ξεκινησα το ξενο....)

βεβαια ακομα δεν εχουμε καταφερει να κοιμηθει μεχρι το πρωι αλλα πιστευω οτι συντομα θα τα καταφερει

76IGp3.png

galat,αληθεια τα εχω παιξει με τις αντλησεις,αυτο με κουρασε περισσοτερο απ'ολα...μεχρι πριν λιγες μερες του εδινα το δικο μου...πιστευω ομως οτι με το ξενο θα καταφερουμε να ξυπναει το πρωι μια και καλη,(εχω προβλημα αν ξυπνησει τη νυχτα δεν ξανακοιμαται αν δεν περασει το διωρο,οποτε για να αποφυγουμε ολο αυτο το σκηνικο ξεκινησα το ξενο....)

βεβαια ακομα δεν εχουμε καταφερει να κοιμηθει μεχρι το πρωι αλλα πιστευω οτι συντομα θα τα καταφερει

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ γιατί πρέπει να κοιμηθεί σόνι και καλά σερί μέχρι το πρωί;; Έχε υπομονή και όλα θα γίνουν. Δε λέω και εμένα με σκοτώνει όταν κάποιες φορές ξυπνάει ανα δύο ώρες για φαγειτό (και λόγο των αντλήσεων κοιμάμε 40 λεπτά απο θηλασμό σε θηλασμό) αλλά υπομονή πόσο καιρό θα το κάνουν αυτό;; Θα μεγαλώσουν σε λίγο και θα τα θυμόμαστε:P.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέραααα!! Χαπάκι δεν θέλω να σε στενοχωρήσω:mrgreen: αλλά το οτι δίνεις ξένο γάλα δε νομίζω οτι παίζει και τόσο ρόλο πλέον στον ύπνο του...μια φίλη μου που δίνει μόνο ξένο (ο μικρός της είναι 5,5 μηνών τώρα) ξυπνάει το βράδυ και για να φάει δλδ έχει ένα ωράριο 8.30-9 τρώει και κοιμάται και κατά τη 1 ξυπνάει πάλι για να φάει και πάλι στις 5 κ.ο.κ

galat σε ποιό γιατρό πάτε όλες:D???

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ γιατί πρέπει να κοιμηθεί σόνι και καλά σερί μέχρι το πρωί;; Έχε υπομονή και όλα θα γίνουν. Δε λέω και εμένα με σκοτώνει όταν κάποιες φορές ξυπνάει ανα δύο ώρες για φαγειτό (και λόγο των αντλήσεων κοιμάμε 40 λεπτά απο θηλασμό σε θηλασμό) αλλά υπομονή πόσο καιρό θα το κάνουν αυτό;; Θα μεγαλώσουν σε λίγο και θα τα θυμόμαστε:P.

κοριτσακι μου το θεμα δεν ειναι οτι ξυπναει να φαει,αυτο δεν με πειραζει....το θεμα ειναι οτι μετα εχει ορεξη για παιχνιδια και δεν κοιμαται για το επομενο διωρο...παρ'ολο που τον θηλαζω την νυχτα,δεν μπορει μετα να κοιμηθει,μπορει να ξυπνησει στις 4 και να κοιμηθει στις 6,πιστευεις οτι αυτο ειναι καλο για το μωρο,εγω παντως θεωρω οτι δεν ειναι σωστο

76IGp3.png

μαμαλου το μονο θετικο με το ξενο ειναι οτι αντι να ξυπνησει στις 3 τη νυχτα...ξυπναει στις 5...

ισως ειναι και λαθος με το ξενο...

να σας ρωτησω κατι μεχρι ποτε θα θηλαζετε???

76IGp3.png

Θέλω να συνεχίσω τον θηλασμό και όταν ξεκινήσει τις τροφές....

εννοείται πως όσο θήλασες καλό ήταν για το μπεμπάκι σου....ελπίζω να σας αφήνει να κοιμάστε τα βράδια:D....ο δικός μου έχει κανει ωράριο, κοιμάται κατά τις 11.30 και ξυπνάει 5.30, μετά στις 8 κτλ...όχι πως το "τηρεί" πάντα αλλά κάπου εκεί κυμαίνεται...ξεκουράζομαι τουλάχιστον έτσι

c2Gbp2.png

Καλημέρα!!!

Μεγαλώνουν τα φυστίκια μας!!!

Μετά τη 1 εβδομάδα στη δουλειά, το φυστίκι μου τρελάθηκε!!! Εκεί που κοιμόταν από τις 10-11 το βράδυ μέχρι τις 6-7 το πρωί, τώρα πλέον, όσους θηλασμούς χάνει το πρωί τους κάνει το βράδυ!!! Έχω εγκαταλείψει το συζυγικό κρεβάτι εδώ και μια εβδομάδα!!! χαχα

Γερό να είναι το φυστίκι μου, αλλά το πρωί όταν λείπω κάνει 2 γεύματα από 150-160ml και όταν επιστρέφω δε μπορώ να τη χορτάσω!!! :-(:-(:-( Οπότε τη βάζω και από τα 2 ζιζιά να τρώει!!! Πρώτα σε 15 λεπτά, τελείωνε το μαμ, τώρα θέλουμε τουλάχιστον 45'!!!

Χάπι, και μένα με έχουν κουράσει οι αντλήσεις, σκέψου ότι αντλώ από τέλη Σεπτέμβρη... Έχω βέβαια περίπου 2,5kg μαμαδίσιο γάλα στη κατάψυξη....

Και που να με δεις κάθε πρωί να κουβαλάω το βαλιτσάκι με το symphony... Κάποιος με ρώτησε τι κουβαλάω, και εγώ του απάντησα "βόμβα"!!! χαχαχαχα

Όπως και έχει, μπράβο σε όλες μας που θηλάσαμε έστω και 4 μήνες τα φυστίκια μας.

3 μεγάλα "ΜΠΡΑΒΟ" στη maroulita, που τα κατάφερε με 3 φυστίκια!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

indie κι εγω απο το σεπτεμβρη εχω ξεκινησει τις αντλησεις...ενταξει δεν προκειται να του το κοψω ακομα....θα συνεχισω να αντλω μεχρι να εχω γαλα,θα προσπαθησω να κανω και μια τραπεζα για μετα που θα σταματησω το θηλασμο...

76IGp3.png

indie κι εγω απο το σεπτεμβρη εχω ξεκινησει τις αντλησεις...ενταξει δεν προκειται να του το κοψω ακομα....θα συνεχισω να αντλω μεχρι να εχω γαλα,θα προσπαθησω να κανω και μια τραπεζα για μετα που θα σταματησω το θηλασμο...

Χαπάκι μου, φρόντισε απλώς να μη σου χαλάσουν τα γάλατα στη κατάψυξη πέραν του 6μήνου... εγώ ήδη έχω αρχίσει να ανανεώνω το από θεμα στη κατάψυξη...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέραααα!! Χαπάκι δεν θέλω να σε στενοχωρήσω:mrgreen: αλλά το οτι δίνεις ξένο γάλα δε νομίζω οτι παίζει και τόσο ρόλο πλέον στον ύπνο του...μια φίλη μου που δίνει μόνο ξένο (ο μικρός της είναι 5,5 μηνών τώρα) ξυπνάει το βράδυ και για να φάει δλδ έχει ένα ωράριο 8.30-9 τρώει και κοιμάται και κατά τη 1 ξυπνάει πάλι για να φάει και πάλι στις 5 κ.ο.κ

galat σε ποιό γιατρό πάτε όλες:D???

Συμφωνω... παμε σε εναν πολυ καλο γιατρο, σουπερ ανθρωπο και πολυ ψαγμενο τυπο, ειναι στον χολαργο-χαλανδρι το ιατρειο αν σε βολευει η περιοχη... ευχαριστως να σου στειλω τα στοιχεια με πμ. Α! ειναι και ομοιοπαθητικος αν καποιον τον ενδιαφερει.

κοριτσακι μου το θεμα δεν ειναι οτι ξυπναει να φαει,αυτο δεν με πειραζει....το θεμα ειναι οτι μετα εχει ορεξη για παιχνιδια και δεν κοιμαται για το επομενο διωρο...παρ'ολο που τον θηλαζω την νυχτα,δεν μπορει μετα να κοιμηθει,μπορει να ξυπνησει στις 4 και να κοιμηθει στις 6,πιστευεις οτι αυτο ειναι καλο για το μωρο,εγω παντως θεωρω οτι δεν ειναι σωστο

Το τι ειναι σωστο ειναι μεγαλη υποθεση, τα μωρα δεν ειναι ρομποτακια, να τα προγραμματισουμε, νομιζω αγχωνεσαι χωρις λογο, και ειναι θεμα δικης σου κουρασης.

Το τι ειναι σωστο ειναι καθαρα δικη σου στεναχωρια. Κι εμενα θελει καμια ωρα να κοιμηθει αλλα δεν με προβληματιζει καθολου. Εγω δεν τον αλλαζω παντως και δεν ξαγρυπναει κοιμαται πολυ πιο γρηγορα ετσι, δοκιμασε το κι αυτο

Δηλ κοιματα 12 το βραδυ(εχει φορεσει πανα απο τις 10 συνηθως) ξυπναει 6 το πρωι δεν τον αλλαζω και μετα ξυπναει 9 τον αλλαζω τοτε.

μαμαλου το μονο θετικο με το ξενο ειναι οτι αντι να ξυπνησει στις 3 τη νυχτα...ξυπναει στις 5...

ισως ειναι και λαθος με το ξενο...

να σας ρωτησω κατι μεχρι ποτε θα θηλαζετε???

Ειναι τεραστιο λαθος.... δεν εχει σχεση με τον υπνο, αντε ισως να κοιμηθει λιγο παραπανω γιατι ειναι στουκας και δυσκολοχωνευτο, ειανι νσαν να τον ταιζεις 3 σουβλακια γυρο αλλα κανει πολυ μεγαλυτερη ζημια και στο μωρο και σοτν θηλασμο, και ολα αυτα για ενα γευμα...

Συγγνωμη που στα λεω ετσι, απλα τα λεω επειδη τον θηλαζεις! Και τα πηγατε μια χαρα, αν ηταν αλλη κοπελα που ταιζει με ξενο δεν θα ελεγα τιποτα.

Και το επιβαρυνεις νεφρικα στομαχικα, χαλας τη χλωριδα του εντερου που ειανι αλλη με τον θηλασμο, και ισως του ενεργοιποιησεις αλλεργια...

Και τωρα θυμηθηκα με την κορη μου οτι εκανε το ιδιο με σενα μηπως σε βοηθησει τι μου ειχε πει η αγλαια τοτε...

Εμενα η μικρη κοιμοταν το βραδυ πολλες ωρες 10-12 με αποτελεσμα να κανει λιγους θηλασμους την ημερα, ετσι το βραδυ εγω δεν ειχα καθολου γαλα ειχε μειωθει και της εδινα το τελευτιαο γευμα με δικο μου γαλα απο αντληση ή ξενο.

γιατι τι γινοτα...δεν ειχα αρκετο γαλα, η μικρη επεφτε 8 για υπνο και εγω μεχρι να ξυπνησει γινουμουν τουμπνο, οποτε γυρω στις 1 το βραδυ πριν κοιμηθω εκανα μια αντληση που την επινε παντα κατα τις 7 το απογευμα που το στηθος μου ηταν αδειο.

Δηλ φαυλος κυκλος.

Δοκιμασε να θηλαζεις πολυ περισσοτερο τη μερα, ετσι σιγουρα θα κοιμηθει παραπανω τη νυχτα.

Και γενικα ειναι πουλ νωρις να κοιμαται σερι, καποιος σε αγχωνει μου φαινεται με συγκρισεις αλλων μπεμπακιων

Καλημέρα!!!

Μεγαλώνουν τα φυστίκια μας!!!

Μετά τη 1 εβδομάδα στη δουλειά, το φυστίκι μου τρελάθηκε!!! Εκεί που κοιμόταν από τις 10-11 το βράδυ μέχρι τις 6-7 το πρωί, τώρα πλέον, όσους θηλασμούς χάνει το πρωί τους κάνει το βράδυ!!! Έχω εγκαταλείψει το συζυγικό κρεβάτι εδώ και μια εβδομάδα!!! χαχα

Γερό να είναι το φυστίκι μου, αλλά το πρωί όταν λείπω κάνει 2 γεύματα από 150-160ml και όταν επιστρέφω δε μπορώ να τη χορτάσω!!! :-(:-(:-( Οπότε τη βάζω και από τα 2 ζιζιά να τρώει!!! Πρώτα σε 15 λεπτά, τελείωνε το μαμ, τώρα θέλουμε τουλάχιστον 45'!!!

Χάπι, και μένα με έχουν κουράσει οι αντλήσεις, σκέψου ότι αντλώ από τέλη Σεπτέμβρη... Έχω βέβαια περίπου 2,5kg μαμαδίσιο γάλα στη κατάψυξη....

Και που να με δεις κάθε πρωί να κουβαλάω το βαλιτσάκι με το symphony... Κάποιος με ρώτησε τι κουβαλάω, και εγώ του απάντησα "βόμβα"!!! χαχαχαχα

Όπως και έχει, μπράβο σε όλες μας που θηλάσαμε έστω και 4 μήνες τα φυστίκια μας.

3 μεγάλα "ΜΠΡΑΒΟ" στη maroulita, που τα κατάφερε με 3 φυστίκια!!!!

Φιλιά σε όλες!!!

Ιντι κι εμενα το εκανε αυτο, ξυπνουσε το βραδυ...

Εχω να σας πω απο την εμπειρια μου ομως και οτι στη φαση των 3-4 μηνων τα φυστικια περνανε αλμα αναπτυξης, και ολα στραβωνουν

Ξυπναεν λιγο περισσοτερο, γκρινιαζουν λιγο περισσοτερο, δεν χορταινουν κλπκλπ. Κι εμενα τελειωνε σε 15 λεπτα και τωρα παλι θελει 45 λεπτα με 1 ωρα!

Σε λιγες μερες παλι θα στρωσουν υπομονη!

Χαπακι καλο ειναι να βαζεις μικρους στοχους για το ποσο θα θηλασεις ... εγω ελεγα 1 τριμηνο, μετα εξαμηνο μεχρι να αρχισουμε κουτάλι, μετα τα βρηκα σκουρα που δεν ετρωγε η μικρη και ευτυχως! ειχα τον θηλασμο, και μετα το χρονο που θηλαζουν ελαχιστα δεν σταματησ γιατι βολευε απιιιιιιιιιστευτα

Τωρα στον υιο λεω 2 χειμωνες να βγουν για να μην αρρωστησει και απο 1,5 ετους να αποθηλασει σιγα σιγα...

αλλα εγω ειμαι αλλη φαση χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

παμε σε εναν πολυ καλο γιατρο, σουπερ ανθρωπο και πολυ ψαγμενο τυπο, ειναι στον χολαργο-χαλανδρι το ιατρειο αν σε βολευει η περιοχη... ευχαριστως να σου στειλω τα στοιχεια με πμ. Α! ειναι και ομοιοπαθητικος αν καποιον τον ενδιαφερει.

στείλτα μου να τα έχω πρόχειρα:)...αν και δε με βολευει πολύ η περιοχή:?...δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τη δικιά μου αλλά απ'οτι φαίνεται είναι της παλιάς σχολής σε διάφορα, όχι βέβαια οτι μου επιβάλλει την άποψή της αλλά αν π.χ. εγώ έχω άλλη γνώμη όπως με το θέμα του θηλασμού που είχε προκύψει και μου είπε κατευθείαν να δώσω ξένο, το κακό είναι οτι την ακούει ο άντρας μου και μετά άντε να αλλάξω και σε αυτόν μυαλά...άλλο παραδειγμα θα σου πω με τους κολικούς που μας πρότεινε το κίντερτε, εγώ ήμουν ανένδοτη και ο σύζυγος με πίεζε αφόρητα να του δώσουμε....ευτυχως δεν ενέδωσα....επίσης ήθελα να ψάξω λίγο περισσότερο το θέμα με τα εμβόλια αλλά δεν πρόλαβα και έτσι του τα ξεκίνησα....

c2Gbp2.png

indie,αυτα που εχω στην καταψυξη ειναι απο αντλησεις του νοεμβριου,τα παλιοτερα τα καταναλωσαμε

galat για μενα στοχος μου ειναι μεχρι τους 6 μηνες,μετα θα το σταματησω πιστευω οτι μεχρι εκει ειναι καλα...

μπορεις να μου εξηγησεις γιατι επηρεαζεται ο οργανισμος οταν ενα μωρο πινει και ξενο?

ειναι αυτο που μου ειπες για το εντερο???δλδ οι μανουλες που θηλαζουν και δινουν και συμπληρωμα τα μωρα δεν παιρνουν τα αντισωματα και τα θρεπτικα συστατικα απο το μητρικο????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...