Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικολίνα, ποτε σας ειπε να σας ξαναδει ο γιατρουλης μας? Ξεχασα να ρωτησω...

Geonutr κι εγώ το ιδιο 57...βαρεθηκα να βλεπω εμενα τωρα ειναι 5870 παιρνει κατι λιγοτερο απο 150 την εβδομαδα αλλα ο παιδιατρος τον βρηκε μια χαρα.

Τι να κανουμε ειμαστε πετιτ!

Η ζυγαρια ειναι ΟΚ? Πατάει καλα?

Μαρουλίτα 4,5 μηνων μικρα δεν ειναι για κρέμες κλπ?

Τα θηλαζεις? Νωρις καλό ειναι να ξεκινανε τα μωρά που πινουν συμπληρωμα, ωστε να μην επιβαρυνουν τον οργανισμο με ξενο γαλα, εσυ που θηλαζεις δεν χρειαζεται τοσο νωρις!

Εκτος αν εχει κουραστει, παντως αν δεν ειναι ετοιμα(που δεν το νομιζω) μην τα πιεσεις! Αχου τα μωρε μεγαλωσαν κι αυτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπέρα και απο μένα μπαίνω στα γρήγορα γιατι δε προλαβαίνω. Μου γράφουν διαγωνίσματα όλα τα παιδιά και έχω τρελαθει στη δουλειά. Εμείς χθες πήγαμε στο παιδίατρο για εξέταση και εμβόλια, 6500 κιλά η μικρή και 63 πόντους. Μια χαρά μου είπε οτι αναπτίσεται. Geonutr μην αγχώνεσε θα πάρει και βάρος. Marouita και τόσο που άντεξες να θηλάζεις τρίδυμα μπράβο σου κοπέλα μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Α τωρα ειδα οτι σταματησες τον θηλασμο! Εμ βεβαια ηρωας εισαι καλα λεει η ντιμ, Οποτε καλυτερα να αρχισετε τις στερεες!

Εγω παντως με τριδυμα δεν θα ειχα αντεξει ουτε 1 μηνα

Μπραβο χιλια μπραβο

Κοριτσια, ειδα καφε βλενες στα κακα του μικρο κι εχω σκασει! Νιλολινα σε σενα ειχε τυχει? Σε καποια ειχε τυχει ακι δεν θυμαμαι...

Ειχα φαει καρυδιοα που ειανι αλλεργιογονα, θα κοψω ξηρους καρπους και βλεπουμε, επειτα μαλλον γαλακτοκομικα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Εμείς περιμένουμε την παιδίατρο για το πρώτο μας εμβόλιο...

galat είχα δει κι εγώ παλιότερα βλένες και το "προσπέρασα"...απο όταν σταμάτησα να αγχώνομαι για τα κακάκια σταμάτησαν και αυτά να "ασχολούνται" με μένα:mrgreen::mrgreen:........τρώω πλέον τα πάντα και ο μικρός μόνο μουσταρδοκίτρινα ωραία κάνει:mrgreen:....στις αρχές δεν έτρωγα τίποτα, ούτε φασολάκια,ουτε όσπρια, ούτε γαλακτοκομικά και όλο πράσινα είχε, με βλέννες κατα καιρούς και 1-2 φόρες κάπως υδαρή...όταν "έβαλα" τα πάντα στη διατροφή μου σταμάτησαν και όλα τα περίεργα....τι να πω??!!

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

επισης εχω 15μερες που σταματησα τον θηλασμο:(:(δεν αντεξα αλλο κοριτσια ημουν με το βυζι στο χερι ολη μερα...

maroulita το έχουμε ξαναπεί είσαι θεά και ηρωίδα....δε βρίσκω το λόγο να στενοχωριέσαι....και πολύ άντεξες....δε νομίζω καμία στη θέση σου να τα είχε καταφέρει τόσο καιρό.

c2Gbp2.png

μαμαλου, κι εγώ για τις βλεννες δεν εδωσα σημασια, με ανησυχει που ειναι καφε, δηλ μαλλον εχει αιματακι...

θα τα παω σταδιακα παντως, πρωτα ξηροι καρποι μετα γαλακτοκομικα και μετα ολα τα υπολοιπα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

χμμμ...καφέ δεν ήταν, είχαν την ίδια απόχρωση με τα κακά του....παρακολούθησέ το 1-2 μέρες και βλέπεις...παραθέτω ξανά αυτό το link για τα κακάκια τους που είχα βρεί μήπως και σε βοηθήσει http://www.babycenter.com/baby-poop-photos?scid=momsbaby_20100518:2&pe=2UyDszi

c2Gbp2.png

Kάναμε και το εμβολιό μας...ήσυχος είναι μέχρι στιγμής (πριν 2-3 ώρες το κάναμε), έχω πάντως άγχος μη μου κάνει πυρετούλη...

είμαστε 62 εκ. ύψος, 41 εκ. περίμετρος κεφαλιού και 6 κιλάκια.

c2Gbp2.png

Μαρουλίτα εννοείται είσαι ηρωίδα... κ εννοείται άντεξες πολύ... Είπαμε τα μωράκι χρειάζονται περισσότερο τη μανουλα τους γερή κ δυνατή...

galat μου ο γιατρός θα μας δει εμάς στις 17 Δεκέμβρη (ένα μήνα είπε από τότε που πήγαμε που ήταν17 Νοέμβρη)... Θα κάνουμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου... Εσείς τοτε κάνατε το πενταβάκ? Πάντως αν τύχουμε πάλι στην ίδια μέρα αυτή τη φορά θα σου μιλήσω :lol:

Όσο για τα κακάκια ... Σε μένα είχε τύχει να βλέπω λίγες βλενίτσες (στο μέγεθος τριχουλας φρυδιου) για 3-4 φορές... Έκοψα τις σοκολάτες (έτρωγα πολλές τότε) κ σταμάτησαν... Πάντως όπως λές κ εσύ κόψε πρώτα τους ξηρους καρπους κ μετά τα γαλακτοκομικά..

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανουλες κ τα μπεμπάκια σας... κ χρόνια πολλά σε όποια κατερίνα γιορτάζει:tongue:

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες και ολα τα μπεμπακια! καιρο εχω να γραψω αν και σας διαβαζω οποτε βρω λιγο χρονο...

εμεις ειμαστε αρρωστουλες. αρρωστησα εγω και παρολο που προσεχα (κυκλοφορουσα με μασκα συνεχεια) το κολλησα το ζουζουνακι μου. εχει μπουκωμα και βηχα. κανει εισπνοες και σημερα ειναι καπως καλυτερα. αυριο θα παμε παλι στη παιδιατρο να την ακουσει.

ειχαμε και θεμα με το βαρος της. ενω τον 1ο μηνα εβαλε 900 γρ., τον 2ο εβαλε μολις 200γρ. παρολο που θηλαζα συνεχεια (πολυ περισσοτερο απ'οτι τον 1ο μηνα). ετσι ξεκινησαμε 2 γευματα ξενο την ημερα και οντως πηρε βαρος (σε μια βδομαδα 200γρ!). η παραγωγη μου προς το παρον διατηρειται με το θηλαστρο (οταν δεν θηλαζω, αντλω) αλλα δεν το βλεπω για πολυ ακομα:(:(:(

αυτα τα νεα μου! φιλια σε ολες σας!

ZOrwp3.png

Μαρουλίτα εννοείται είσαι ηρωίδα... κ εννοείται άντεξες πολύ... Είπαμε τα μωράκι χρειάζονται περισσότερο τη μανουλα τους γερή κ δυνατή...

galat μου ο γιατρός θα μας δει εμάς στις 17 Δεκέμβρη (ένα μήνα είπε από τότε που πήγαμε που ήταν17 Νοέμβρη)... Θα κάνουμε το εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου... Εσείς τοτε κάνατε το πενταβάκ? Πάντως αν τύχουμε πάλι στην ίδια μέρα αυτή τη φορά θα σου μιλήσω :lol:

Όσο για τα κακάκια ... Σε μένα είχε τύχει να βλέπω λίγες βλενίτσες (στο μέγεθος τριχουλας φρυδιου) για 3-4 φορές... Έκοψα τις σοκολάτες (έτρωγα πολλές τότε) κ σταμάτησαν... Πάντως όπως λές κ εσύ κόψε πρώτα τους ξηρους καρπους κ μετά τα γαλακτοκομικά..

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανουλες κ τα μπεμπάκια σας... κ χρόνια πολλά σε όποια κατερίνα γιορτάζει:tongue:

Εμας δεν μας ειπε για εμβολια καθολου! Μαλλον θα τα αρχισουμε απο 1 ετους.

δεν τον ρωτησα κι ολας και ετσι μαλλον καταλαβε οτι δεν τα βιαζομαστε.

Για το δεντρο το αληθινο ασφαλες ειναι φανταζομαι!

Εγω σκεφτομαι για το αλλο που εχουμε το πλαστικο και δεν ξερω, με τη σκονη κλπ.... αλλα και πρωτα του χριστουγεννα να ειανι αστολιστο το σπιτι δε λεει!

Σοκολατες τρωω πολλες κυριως μπιτερ ομως...δεν μου φαινεται? χαχαχαχαχαχαχα θα τις κοψω που θα παει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαχα ξαναμπηκα...με κανετε και νιωθω αβολα βρε κοπελουδες..απλα προσπαθω να κανω το καλυτερο για τα μωρακια μου...πελον πινουν απταμιλ και απο την αλλη βδομαδα μου ειπε η παιδ.να ξεκινησουμε και κρεμουλα σιγα-σιγα ειμαστε και τροφαντοπαιδα...7250η μπεμπα και 7280τα αντρακια...εμεις μεχρι στιγμης εχουμε κανει 3εμβολια..και ενα ειδικο που ειναι για τα πρωωρα μωρακια...galat μου μαλλον αλλεργια ειναι κοπελα μου...η κορη μου ηταν ετσι ειχα φτασει να τρωω 5πραγματα ολα και ολα...εφυγα παμε να ξεκινησουμε με τον μπαμπα μου το μπανακι των μικρων

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

καλημερα κουκλιτσες μου...

εμεις τη δευτερα παμε για εμβολιο....κι εγω εχω θεμα με τα κακακια...

τις περισσοτερες φορες ειναι τοσο υδαρη που νομιζω οτι ειναι διαρροια,δεν κανει καθε μερα και πλεον για να κανει κακακια του δινω χαμομηλι να πιει....

συνεχιζω το θηλασμο και ξεκινησα το τελευταιο γευμα ξενο γαλα...κι ετσι κοιμαται απο τις 8:30 μεχρι τις 5 σερι και ξεκουραζομαι κι εγω....οτι και να πειτε εχετε δικιο ομως δεν αντεξα αλλο(galat μη με μαλωσεις εεεε)

ξεκινησα να κανω και τραπεζα γαλακτος σιγα σιγα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...