Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κι απο μενα περαστικα...!αχ,αυτα τα νοσοκομεια..ευχομαι κανεις να μη χρειαζεται να πηγαινει...εμεις πηγαμε στο γιατρο για το βαρος μας..για το μηνα που περασε πηγε καλα μας ειπε..αλλα συνεχιζει να μη παιρνει βαρος,απο την προηγουμενη Τεταρτη απο 5660 ειναι 5740!!(αυτο το 57.. κατι το βλεπω 2 εβδομαδες! )..κατι μου ειπε οτι σε ουρολοιμωξεις δεν παιρνουν βαρος αλλα δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,ουτε καν μυριζουν τα ουρα της...αχ,με βλεπω να μου δινει συμπληρωμα...θα περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη για να δουμε το συνολικο βαρος που πηρε σε 1 εβδομαδα και αν δεν εχει παρει πανω απο 100 γρ ειπε ο γιατρος να παμε για εξετασεις...αχ,αχ,αχ...:-(

κι απο μενα περαστικα...!αχ,αυτα τα νοσοκομεια..ευχομαι κανεις να μη χρειαζεται να πηγαινει...εμεις πηγαμε στο γιατρο για το βαρος μας..για το μηνα που περασε πηγε καλα μας ειπε..αλλα συνεχιζει να μη παιρνει βαρος,απο την προηγουμενη Τεταρτη απο 5660 ειναι 5740!!(αυτο το 57.. κατι το βλεπω 2 εβδομαδες! )..κατι μου ειπε οτι σε ουρολοιμωξεις δεν παιρνουν βαρος αλλα δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,ουτε καν μυριζουν τα ουρα της...αχ,με βλεπω να μου δινει συμπληρωμα...θα περιμενουμε μεχρι την Τεταρτη για να δουμε το συνολικο βαρος που πηρε σε 1 εβδομαδα και αν δεν εχει παρει πανω απο 100 γρ ειπε ο γιατρος να παμε για εξετασεις...αχ,αχ,αχ...:-(

Ελπίζω να κάνει ενα μπαμ η ζουζούνα και να πάρει βάρος...

Οι ουρολοιμώξεις σε βρεφάκια μπορεί οντως να ειναι ασυμπτωματικές. Ίσως καμια καλλιέργεια να σας βάλει να κάνετε...

Ελπίζω να αποφύγετε το συμπλήρωμα...

Ολα καλα ευχομαι!

UslQp3.png

UOZVp3.png

geonutr...βαλε τομωρι στο στηθος και αστο να κανει πιπιλα οσο θελει.... επισης , δεν ξερω αν βοηθαει, αλλα δοκιμασε να βαλεις πιο πλουσιες τροφες στι διαιτολογιο σου, και πολλα υγρα....αν ο οργανισμος δεν εχει νερο, παραγει χαμηλοτερης ποιοτητας γαλα....

μα δεν εχω αλλαξει τιποτα στο διαιτολογιο μου...πινω αμετρητους χυμους,εχω βαρεθει να τρωω σουπες,μακαρονια,κρεας,τραχαναδες...κ ολη μερα την εχω στο στηθος,ακομα κ πριν γκρινιαξει...αφου αποκοιμιεται κ μολις παρω το στηθος μου απο το στοματακι της ξυπναει..:!:

Διαφημίσεις

μα δεν εχω αλλαξει τιποτα στο διαιτολογιο μου...πινω αμετρητους χυμους,εχω βαρεθει να τρωω σουπες,μακαρονια,κρεας,τραχαναδες...κ ολη μερα την εχω στο στηθος,ακομα κ πριν γκρινιαξει...αφου αποκοιμιεται κ μολις παρω το στηθος μου απο το στοματακι της ξυπναει..:!:

να μην την αφηνεις να κοιμαται στο στηθος!!!! οταν την βλεπεις να χανει το ενδιαφερον της τριψε της λιγο το αυτακι η την μυτουλα..... σηκωσε την να ρευτει...για να ολοκληρωνει το γευμα....

γιατι μερικες φορες, τρωνε κανα 50 γραμμαρια και ικανοποιουνται ....

δεν ξερω αν αυτα που σου λεω εχουν νοημα....προσπαθω να μεταφερω οσα ξερω απο μενα....

θελω να ρωτησω κατι,,,,

βλεπω οτι τα μωρακια μας ειναι στην ιδια ηλικια.,,

εσας τα παιδια σας τι προγραμμα υπνου εχουν την μερα??? κοιμονται ωρες ακομα?? εμενα σηκωνεται στις 7 το πρωι τρωει και κατα τιε 11 ξανακοιμαται....μετα τρωει και ξανακοιμαται.... και το μεσημερι αν δεν την σηκωσω εγω, μπορει να κοιμαται μεχρι το βραδυ....και το βραδυ μετα δυσκολευομαστε να την κοιμησουμε.....

αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι σωστο να ξυπναω το μωρο απο τον υπνο του....

να σου πω ρε κοπελια.... αν θες μπορω να σου δωσω το τηλεφωνο της συμβουλου θηλασμου που με εχει βοηθησει κι εμενα παρα πολυ ολο αυτο το καιρο με το θεμα του θηλασμου! δεν το ειχα σκεφτει πιο νωρις!!!! αν σε ενδιαφερει, μπορω να σου το στειλω με προσωπικο μν ...70? παιρνει στην επισκεψη, αλλα ειναι συνεχως διαθεσιμη στο τηλεφωνο!!!!! εχει μεγαλη εμπιρεια με μωρα...

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στο face book....αλλα πως να σου το δωσω...:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

στειλε μου σε πμ πως εισαι γραμμενη στο fb για να σε βρω

να μην την αφηνεις να κοιμαται στο στηθος!!!! οταν την βλεπεις να χανει το ενδιαφερον της τριψε της λιγο το αυτακι η την μυτουλα..... σηκωσε την να ρευτει...για να ολοκληρωνει το γευμα....

γιατι μερικες φορες, τρωνε κανα 50 γραμμαρια και ικανοποιουνται ....

δεν ξερω αν αυτα που σου λεω εχουν νοημα....προσπαθω να μεταφερω οσα ξερω απο μενα....

τι αυτακια τριβω,τι μυτουλες,δεν πιανει τιποτα!απαξ κ κοιμηθει σεισμος να γινει δε ξυπναει...αφου το καλοκαιρι την πηγαμε στο παιδων γιατι δεν ξυπναγε,ειχε πεσει σε ληθαργο!!!!!

θελω να ρωτησω κατι,,,,

βλεπω οτι τα μωρακια μας ειναι στην ιδια ηλικια.,,

εσας τα παιδια σας τι προγραμμα υπνου εχουν την μερα??? κοιμονται ωρες ακομα?? εμενα σηκωνεται στις 7 το πρωι τρωει και κατα τιε 11 ξανακοιμαται....μετα τρωει και ξανακοιμαται.... και το μεσημερι αν δεν την σηκωσω εγω, μπορει να κοιμαται μεχρι το βραδυ....και το βραδυ μετα δυσκολευομαστε να την κοιμησουμε.....

αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι σωστο να ξυπναω το μωρο απο τον υπνο του....

εμενα η μικρουλα μου κοιμαται γυρω στις 2 το βραδυ (ποτε πριν ποτε μετα), ξυπναει ελαχιστα την νυχτα κ τρωει λιγο κ ξανακοιμαται (υποψην,κοιμαται μαζι μας στο κρεββατι απο την εξω μερια,της εχω βαλει ενα καγκελακι για νη μην πεσει κατω), ξυπναει γυρω στις 10κ30, ξανακοιμαται στις 12κ 30 περιπου για 30 λεπτακια,μετα στις 4 μεχρι οσο θελει (συνηθως ενα δυωρακι),στις 9 ξανακοιμαται για λιγο, στις 11 κ 30 ξανα κ.ο.κ..Ολοι μου λενε οτι ειναι λαθος να κοιμαται μαζι μας αλλα δεν γινεται να σηκωνομαι καθε που ξυπναει το βραδυ να παω να τη σηκωνω,να την ταιζω, να ξυπναει για τα καλα κ αυτη κ εγω και μετα παλι τα ιδια..θα βγω οφ..ενω ετσι κ εγω μισοκοιμαμαι κ αυτη δεν ξυπναει καλα καλα...την υπολοιπη μερα κοιμαται στην κουνια της

Evi mou περαστικά με το μπεμπάκι σου.... πολύ στενοχωρήθηκα... ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Και σε όλα τα μπεμπάκια πολλά πολλά φιλάκια

και φυσικά κ στις μανουλίτσες...

Χρόνια πολλά στην ιντι...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

κοριτσια μου καλησπερα σας..τι κανετε?τα μωρακια σας>??εμεις ειμαστε μια χαρα..τα μεγαλα μου πανε σχολειο και τα μικρα δοξα το θεο ειναι απο τα πιο ησυχα μωρα..βεβαια τα πιανει μερικε ςφορες η γκρινια αλλα μωρακια ειναι τι να κανουμε...επισης εχουν ξεκινησει τα σαλακια και γινετε πανικος αλλα δοντακια δεν βλεπω ακομα:roll:σε καμια βδομαδα ξεκιναμε και κρεμουλα:tongue:ποτε μεγαλωσανε αχ χαμπαρι δεν πηρα...επισης εχω 15μερες που σταματησα τον θηλασμο:(:(δεν αντεξα αλλο κοριτσια ημουν με το βυζι στο χερι ολη μερα...τωρα πινουν 180μλ καθε 4ωρες και 210μλ πριν κοιμηθουν..ευτυχως κοιμουνται 10,30με 8και προλαβαινω και πεφτω και εγω ξερη...πιστευω οσο μεγαλωνουν θα εχω λιγο περισσοτερο χρονο να μπαινω νασας λεω τα νεα μου αλλα να διαβαζω και τα δικα σας φυσικα...:D

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...