Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας μανουλιτες!!!

πως ειναι τα μωρακια/???

εμεις εχουμε γκρινια ... και δεν ξερει τι θελει... την ξαπλωνω θελει πανω, την ανεβαζω θελει κατω... την μια κλαιει και μετα απο λιγο αν την παιξω λιγο ξεκαρδιζεται...

μαλλον τα εχει ψιλοπαιξει που αρχισα να λειπω καποιες ωρες απο το σπιτι (ξεκιναω δουλεια την τριτη:(:(:(:(:(:( και προετοιμαζω το εδαφος....)

πικραααα.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο εμας!!

ψιλοχαθηκαμε το τελευταιο διαστημα, μιας και τρεχω και για τον γαμο μας που κοντευει και ακομη βασικα πραγματα δεν εχω κανει οπως να δω για το νυφικο, μιας και το αφηνω με την ελπιδα να χασω και αλλα κιλα.

κατα τα αλλα η μικρη μας περασε βρογχιολιτιδα τελικα, αλλα ηπια ευτυχως, χωρις πυρετο και την βγαλαμε μονο με μασκουλες.

καναμε ηδη το infalix και σημερα πηγαμε και γιΑ ΤΗΝ 1η δοση γαστρεντεριτιδας και ας οψετε! φθασαμε αισιως τα 5.650 και 59 εκ. και το παλευουμε μιας και με το φαγητο δεν ειμαστε και οι καλυτεροι φιλοι.

σε ολα τα μωρακια περαστικα.. ειναι οτι πιο ασχημο να ακουσ ενα τοσο δα πλασματακι να βηχει σαν χρονιος καπνιστης και να βραζει απο τα φλεγματα..:(

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Καλημέρα είμαστε αρρωστοι και εμείς!:(:(

Δεν εχει κανείς από τους υπόλοιπους τίποτα δηλαδη ούτε συνάχι και ο μικρός μου χθες εκανε 38.7 πυρετο παίρνουμε ντεπον κανουμε μπανια και βαζουμε κομπρεσες.Δεν έχει όμως τίποτα αλλο ουτε βηχα ουτε μυτη ουτε τίποτα ούτε γκρινια.Από την ώρα που έβαλε πυρετο τα κακα του είναι κυπαρισσι.:(Μιλάω με την παιδιατρο αλλά στο τσακ είμαι να το παω νοσοκομείο.

Εχω αγχωθεί τρελά!!!! ετυχε σε καμια σας αυτό που περιγραφω;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

ουφ ρε κοριτσια....ετσι θα παει τωρα??? καθε τετοια εποχη θα υποφερουν τα μωρακια??? και τι να κανεις?? να τα κλεισεις στο σπιτι?? δεν μπορείς.... σημερα ειχα παει με την μπεμπα βολτα στο avenue (ο χασμπανδ εκανε τα ψωνια μας....)και ηταν απιστευτο ποσα παιδακαι περνουσαν διπλα μας με βηχα και μυξουλες... τρομαξα και εφυγα...αξημερωτα τα ψωνια απο δω και μπρος.,,., τι να πω??? περαστηκα και χωρις ταλαιπωρια....

Περαστικά Ευη! Εγώ θα ελεγα να πεις στην παιδιατρο οπωσδηποτε να το εξετάσει! Μην το αφησεις ετσι απο το τηλεφωνο! Ετσι ειχε βηχα και της Βασως και τελικα την αλλη μερα του γυρισε πνευμονια!

Πως ειναι απο διαθεση?

Ασχετο , τεταμαρ και νικολινα μια απο τις 2 πρεπει νομιζω να αλλαξει τικερακι !Μας μπερδευετε!!!! χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μπαίνω βιαστικα να σας πω τα νεα μας! Ειμαστε με εισαγωγη στο νοσοκομείο οι πρώτες εξετάσεις εδειξαν οτι υπάρχει στον οργανισμό του κάποια σοβαρη λοίμωξη και την Δευτερα περιμένουμε την καλλιέργει ούρων. Λένε μάλλον ουρολοίμωξη. Είμαι να σκάσω δε μπορω να βλέπω τόσα φάρμακα να μπαίνουν σε ενα τόσο δα σωματάκι. Τον θηλάζω και κλαίω. Οι γιατροί δε λένε τίποτα αυτά που σας είπα μου τα είπε τηλεφωνικά η δική μου από τις εξετάσεις που της διάβασα. Με τρόμαξαν πολύ μιλώντας για πιθανή ανωμαλία που να δικαιολογεί παλινδρόμηση ούρων θα κάνουμε και άλλες εξετασεις λέει και τότε θα σας ενημερωσουμε.:-( Το σκατούλι δε πίνει το ντεπόν με τίποτα και το υπόθετο σφίγγεται και το βγάζει και περναει ζόρι με τον πυρετο αλλά κορίτσια ούτε κλαίει ούτε γκρινιάζει ούτε τίποτα μόνο κάθεται στην αγκαλιά μου και με κοιτάζει.Η παιδιατρός μου είπε να υπολογίζω τουλάχιστον ενα δεκαήμερο μέσα!

Ελπίζω τα υπολοιπα μωρακια να είναι καλά και να τα φιλάει ο Θεούλης από τέτοια γιατί είναι τόσο μικρά και κόβεται η καρδια σου να τα βλέπεις αρρωστα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

evi μου περαστικα σας!!!!!!!!!!!

δλδ μονο πυρετο,κανενα άλλο συμπτωμα κ τελικα ειναι σοβαρη λοιμωξη;;;;κ η ανωμαλια κ η παλινδρομηση απο που προεκυψαν;;;;

κουραγιο...οπωσδηποτε συνεχισε να θηλαζεις....περιμενουμε καλες εξελιξεις.

Πολλα φιλια :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Μπαίνω βιαστικα να σας πω τα νεα μας! Ειμαστε με εισαγωγη στο νοσοκομείο οι πρώτες εξετάσεις εδειξαν οτι υπάρχει στον οργανισμό του κάποια σοβαρη λοίμωξη και την Δευτερα περιμένουμε την καλλιέργει ούρων. Λένε μάλλον ουρολοίμωξη. Είμαι να σκάσω δε μπορω να βλέπω τόσα φάρμακα να μπαίνουν σε ενα τόσο δα σωματάκι. Τον θηλάζω και κλαίω. Οι γιατροί δε λένε τίποτα αυτά που σας είπα μου τα είπε τηλεφωνικά η δική μου από τις εξετάσεις που της διάβασα. Με τρόμαξαν πολύ μιλώντας για πιθανή ανωμαλία που να δικαιολογεί παλινδρόμηση ούρων θα κάνουμε και άλλες εξετασεις λέει και τότε θα σας ενημερωσουμε.:-( Το σκατούλι δε πίνει το ντεπόν με τίποτα και το υπόθετο σφίγγεται και το βγάζει και περναει ζόρι με τον πυρετο αλλά κορίτσια ούτε κλαίει ούτε γκρινιάζει ούτε τίποτα μόνο κάθεται στην αγκαλιά μου και με κοιτάζει.Η παιδιατρός μου είπε να υπολογίζω τουλάχιστον ενα δεκαήμερο μέσα!

Ελπίζω τα υπολοιπα μωρακια να είναι καλά και να τα φιλάει ο Θεούλης από τέτοια γιατί είναι τόσο μικρά και κόβεται η καρδια σου να τα βλέπεις αρρωστα!

Ευη, κουραγιο και μην πανικοβαλεσαι, 10 μερες καθονται συνηθως σε τοση μικρη ηλικια γιατι τοσο περνουν την αντιβιωση! Της βασως εκανε πυρετο, και τελικα εκανε πνευμονια, ουρολοιμωξη και σηψαιμια! Να λες παλι καλα που εισαι στο νοσοκομειο και οτι ειναι θα αντιμετωπιστει.

Ειναι πολυ μεγαλη ταλαιπωσρια τα τρυπηματα και οι οροι κλπ αλλα ειναι αναγκαιο κακο...

Της βασως γυρισαν σπιτακι τους και περα απο μυξουλες και κακες αναμνησεις ολα ειναιθ καλα...

Περαστικα κουκλα μου...προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι αισιοδοξη το καταλαβαινουν τα μωρα...

Γενικως σε τοσο μικρα μωρα δινουν κατευθειαν αντιβιωση εχουν δεν εχουν τιποτα!

Σοβαρη λοιμωξη δεν νομιζω να ειναι αφου δειχνει καλα το μικρο...

Σου στελνω ολη τη θετικη ενεργεια...

Σε ποιο νοσοκομειο εισαι? Καραμανδανειο? αγ ανδρεας? ριο?

Μηπως εχουμε κανα γνωστο να σας βαλουν σε μονοκλινο(δεν μενω Πατρα αλλα εχω συγγενεις)

eNeap2.pngTSzHp3.png

evi mou περαστικά στο μωράκι σου και γρήγορα!!θα συμφωνήσω με τη galat για τις ημέρες νοσηλείας και την αντιβίωση....μη στενοχωριεσαι...μια χαρά θα γίνει το μωρούλι σου.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...