Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=yhIgyQqb1aE&feature=related

Ίσως σας χρησιμέψει...!!!

Εμένα μόλις με έσωσε από ένα φυστίκι που ούρλιαζε!!!

χαχαχαχαχαχ......κόντεψα να κοιμηθώ εγώ....χαχαχαχαχαχαχα......κάπως έτσι τον κοιμίζουμε κι εμείς με παραλλαγή στον ήχο:cool::cool:.....αλλά το "αεράκι" φαίνεται πιό αποτελεσματικό:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.youtube.com/watch?v=yhIgyQqb1aE&feature=related

Ίσως σας χρησιμέψει...!!!

Εμένα μόλις με έσωσε από ένα φυστίκι που ούρλιαζε!!!

δουλευει!!!! μας εχει φανει χρησιμο σε κριση κολικου!!!

Γεια σας! Geonutr, κανε ο,τι κανεις μια χαρα το κανεις μην αλλαξεις τιποτα!

Να φροντιζεις να την ζυγιζεις με τις ιδιες συνθηκες, γδυτη, ιδια περιπου ωρα, αν γινεται νηστικη

Και να τσεκαρεις για ουρολοιμωξη!

Εμεις γυρισαμε απο τον παιδιατρο 3 μηνων ειμαστε 5750 και 60.5 εκ.

Λεπτοκαμωμενοι αλλα μια χαρα αφου 2600 τον πηρα σπιτι 3 κιλα σε 3 μηνες καλα ειναι!

Κατα τα αλλα μου ειπε οτι μεχρι 10 μερες να κανουν κακα δεν ανησυχουμε αρκει να ειναι μαλακα, αν περασουν οι 10 μερες και δεν...ξαναμιλαμε στο τηλ μου ειπε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εμεις γυρισαμε απο τον παιδιατρο 3 μηνων ειμαστε 5750 και 60.5 εκ.

Λεπτοκαμωμενοι αλλα μια χαρα αφου 2600 τον πηρα σπιτι 3 κιλα σε 3 μηνες καλα ειναι!

Κατα τα αλλα μου ειπε οτι μεχρι 10 μερες να κανουν κακα δεν ανησυχουμε αρκει να ειναι μαλακα, αν περασουν οι 10 μερες και δεν...ξαναμιλαμε στο τηλ μου ειπε...

Αθηνουλα σε είδα στον παιδίατρο... η Ειρηνουλα σου κουκλάκι... φτου φτου... Δε σου μίλησα γιατί δεν ήμουν σίγουρη ... τελικά όμως όταν ήταν να μπουμε σε είδα κ σένα με το μπέμπη σου... Μια χαρά είναι κ ο κουκλος σου...

Εμείς κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο pentavac κ τώρα είμαστε μές στην γκρίνια (ήταν που ήταν... τώρααααα ποιος τον πιάνει....) Αφου δεν έβαλα κ εγώ τα κλάματα πάλι καλά... Άτιμα εμβόλια.... κατά τα άλλα μια χαρά είπε... Εμείς φτάσαμε τα 7.360 κ 65 εκ. :shock:

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

2) πριν αλλαξεις πιπιλες για το μπιμπερο(αν και το καουτσούκ ειναι καλυτερο...), δοκιμασε να της δωσεις μπιμπερο χωρις να την κρατας αγκαλια.... εμενα η δικιά μου στην αγκαλια δεν παιρνει με τιποτα μπιμπερο...αν την βαλω στο καρότσι ή στην αλλαξιέρα, τοτε τρωει ευχαριστως!!! να σημειωσω οτι μεχρι προχτες δεν ηξερε τι ειναι το μπιμπερο!!!!

Πολύ καλή συμβουλή...την δοκιμασα κι εγώ χθες,πήγε πολύ καλύτερα από άλλα βράδια. Ευχαριστώ!!! Πάντως το μπιμπάκι μου έχει πολύ πλάκα,δεν το έχει καθολου το θέμα με το μπιμπερό...τρώει πολύ αδέξια ακομα. :tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Πολύ καλή συμβουλή...την δοκιμασα κι εγώ χθες,πήγε πολύ καλύτερα από άλλα βράδια. Ευχαριστώ!!! Πάντως το μπιμπάκι μου έχει πολύ πλάκα,δεν το έχει καθολου το θέμα με το μπιμπερό...τρώει πολύ αδέξια ακομα. :tongue:

μπραβο!!! πολυ χαιρομαι!!!! δεν εχουν πλακα ετσι ατσαλα που τρωνε??? σε κοιταν και με το βλεμα του "και τωρα τι γινεται????)

Καλημέρα μανουλίτσες....

Έλα ντε μωρέ Αθηνουλα δεν ξέρω γιατί κόλλησα, ενώ είδα τη μικρή σου κ ήμουν κατά 90% σίγουρη μετά κολλησα...

Το πρώτο βράδυ μετά το εμβόλιο πέρασε καλά (σχετικά)... μία μόνη πιο έντονη γκρίνια είχαμε... αλλά οκ... αγκαλιές θέλει συνέχεια (όχι ότι πριν δεν ήθελε)... αλλά τι να τον κάνω μωρέ τον καημένο... πόνεσε...

Να σας ρωτήσω εσάς τις παλιές μανουλες.. γιατί η μάνα μου με έφαγε χθες για ένα σαμπίν (κάτι λέει σταγόνες που τις δίνει ο γιατρός από το στόμα) ... Παίζει αυτό ακόμα ή έχει σταματήσει? Και κάτι άλλο το επόμενο εμβόλιο που μου είπε εμένα να κάνουμε είναι του πνευμονιόκοκκου... Είναι οκ? Και επειδή δεν πρόλαβα να συγκρατήσω μία διεύθυνση που είχε στον γιατρό για εμβόλια... ποια είναι ασφαλή κλπ... για δώστε καμία ιδέα...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

hello girls!!!!!!!!!

ο μικρουλης μου ειναι γκρινιαρης εδω κ 3 μερες....δεν κοιμαται κατα τη διαρκεια της ημερας ...λιγα μισαωρα μονο....

Οι κολικοι ξαναχτυπουν;;;;;;;;;;:(

Σημερα του εδωσα ινφακολικ αλλα....τιποτα....Βαζει κ ολοκληρη την μπουνιτσα του μεσα στο στομα....κ φουλ σαλια....

Εφαγα κ εγω λιγο στιφαδο.....λετε να ειναι απο αυτο;;;;;

ουφφφφφφφ.........

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα μανούλες.....σήμερα έφαγα όσπρια...θα περιμένω αντιδράσεις απο το έντερο του μπέμπη:mrgreen:....βοήθειά μου

Εμείς κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο pentavac κ τώρα είμαστε μές στην γκρίνια (ήταν που ήταν... τώρααααα ποιος τον πιάνει....)

κι εμείς αυτό θα κάνουμε την αλλη εβδομάδα

Πάντως το μπιμπάκι μου έχει πολύ πλάκα,δεν το έχει καθολου το θέμα με το μπιμπερό...τρώει πολύ αδέξια ακομα. :tongue:

εγώ πάλι δε μπορώ να τον ταίσω με τίποτα με το μπιμπερό, όχι γιατί δεν το θέλει αλλά δεν έχω μάθει να του δίνω και γεμίζουμε και οι δυο γάλατα:mrgreen::mrgreen:....τι ωραιος που είναι ο θηλασμός!!:):)

hello girls!!!!!!!!!

ο μικρουλης μου ειναι γκρινιαρης εδω κ 3 μερες....δεν κοιμαται κατα τη διαρκεια της ημερας ...λιγα μισαωρα μονο....

περαστικούλια

c2Gbp2.png

hello girls!!!!!!!!!

Περαστικά μας!!!

Βαζει κ ολοκληρη την μπουνιτσα του μεσα στο στομα....κ φουλ σαλια....

Μια από τα ίδια.... ακριβώς τα ίδια κάνει και το φυστίκι!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

hello girls!!!!!!!!!

Οι κολικοι ξαναχτυπουν;;;;;;;;;;:(

Σημερα του εδωσα ινφακολικ αλλα....τιποτα....Βαζει κ ολοκληρη την μπουνιτσα του μεσα στο στομα....κ φουλ σαλια....

Εφαγα κ εγω λιγο στιφαδο.....λετε να ειναι απο αυτο;;;;;

ουφφφφφφφ.........

Κι εμενα το ιδιο καει ειναι νορμαλ!

λιγα μισαωρακι μονο???Και τα λες ετσι αυτα? Εμενα δεν κοιμαται καθολου την ημερα, αντε κανα δεκαλεπτο και στο πολυ τσακιρ κεφι(μετα τη μεγαλη εξοδο των κακακιων 1 φορα την εβδομαδα) κανα μεσημερι....

Οσο μεγαλωνουν κοιμουνται λιγοτερο τη μερα παντως νομιζω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

αααα.....καθολου δεν κοιμαται ρε Αθηνα;;;;;

Βασικα δεν με πειραζει που ειναι ξυπνιος....η γκρινια,το κλαμα κ οι αγκαλιες ομως επι 3 μερες αρχισαν να με πτοουν!!!!!!!!

Η παιδιατρος μου ειπε να δωσω Ντεπον(το μισο του βαρους του,δλδ 3,5μλ) .Πατησα κ τα αυτακια του μηπως ποναει εκει αλλα δεν αντεδρασε...

Αν συνεχισει μεχρι αργα το βραδυ λεω να του δωσω........

Ιντι μου θα μεγαλωσουν εε;;;χαχαχα!!!!φυστικισια μπουνιτσα:)

Περιμενω τηλ. για κοφι μπρεικ :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα μανούλες.

Περαστικά σε όλα τα νινάκια που είναι άρρωστα και σε αυτά που έχουν πονάκια, να περάσουν γρήγορα.

Εμείς εμβόλιο ακόμα δεν κάναμε, έχει πάρει μόνο τις δυο δόσεις της γαστρεντερίτιδας.

Τον άλλο μήνα θα πάρει την τρίτη δόση και θα κάνει το πρώτο εμβόλιο.

Κολικούς δοξα τον Θεο (φτου φτου) δεν εχει κανει.

Κοιμάται αρκετές ώρες.

Όλη την νύχτα και το πρωί τρώει και ξανακοιμαται...μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;;;;

Του αρέσει παραααααααα πολύ το νερό, σκέφτομαι μόλις κάνει το πρώτο εμβόλιο να αρχίσουμε babyswimming.

Ποια είναι να αρχίσει τώρα στα κοντά κρεμουλες;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...