Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τζο, κι εμενα ειχε κανει διαρροια εκει στους 3 μηνες η μεγαλη μου... σε 10 μερες περιπου ειχε περασει χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο...

πιες κανα μαυρο τσαι εσυ θα της κανει καλο, μπορει ομως λιγο να φερει υπερδιεργεση...

Οι διαρροιες αυτες ειναι συνηθως η πιο ελαφρια μορφη ιωσουλας εφοσο ειναι ευδιαθετη και παιρνει καλο βαρος δεν ανησυχουμε, να την θηλαζεις οσο ζηταει ομως για να παιρνει υγρα!

Περαστικα σε ολα τα ζουζουνακια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσια κ περαστικα στα αρρωστα μωρακια σας...αχχ,αυτος ο θηλασμος θα με σκασει...εδω κ 10 (μη πω κ παραπανω) μερες το μωρακι μου δεν βαζει ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ, ισα ισα που καποιες φορες χανει κιολας...βαρεθηκα να βλεπω αυτο το 5700...μηπως δε χορταινει το παιδι?παντως απο τσισα κ κακα μπολικα μπολικα...χελπ μι............:-(:-(:-(:-(

καλημερα κοριτσια κ περαστικα στα αρρωστα μωρακια σας...αχχ,αυτος ο θηλασμος θα με σκασει...εδω κ 10 (μη πω κ παραπανω) μερες το μωρακι μου δεν βαζει ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ, ισα ισα που καποιες φορες χανει κιολας...βαρεθηκα να βλεπω αυτο το 5700...μηπως δε χορταινει το παιδι?παντως απο τσισα κ κακα μπολικα μπολικα...χελπ μι............:-(:-(:-(:-(

γειά σου geonutr....δε νομίζω οτι υπαρχει λόγος ανησυχίας, καπου είχε γράψει η αγλαία οτι στον 3 μήνα είναι πολύ πιθανό να μην παίρνουν βάρος τα μωράκια, αν το βρώ θα στο γράψω

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας μανουλεςςςςςς

galat.. ευτυχως σημερα εκανε κανονικα τα κακα της!!! η γνωστη "παστα μουσταρδας!!!!" οτι θα χαιρομουν τοσο με μια χεσμενη πανα......ποιος να μου το ελεγε και να τον πιστευα????

geonutr.. συμφωνω με mamalou!!!! μια χαρα βαρος εχει το μωρακι!!! αλλα ρωτα και τον παιδιατρο να σου πει..

εγω στον τριτι μηνα ειχα θεμα γιατι δεν ειχε παρει βαρος στις πρωτες 15 μερες, και μου ειχε κοπει και το γαλα... και αυτό που εκανα ειναι να την βαζω στο στηθος όποτε το ζηταει,και την αφηνα να κανει και πιπιλα....και σε 3-4 μερες ηρθε και πολυ γαλα.... πηρε και αυτη τα γραμμαρια της!!!! ο γιατρός βεβαια ειχε πει να της δωσω συμπληρωμα...δεν το εκανα.... προτιμησα να ζοριστουμε και οι δυο για λιγο...βεβαια αν συνεχιζοταν να μην παιρνει βαρος το μωρο θα εδινα ξενο...δεν θα ρισκαρα

οχι,αυριο θα τον δω με το μωρο..το μωρο μια χαρα τρωει (μη σου πω ολη μερα με το ζυζι εξω ειμαι ΑΚΟΜΑ)..δεν ξερω γιατι γινεται αυτο...αυριο βραδυ θα ξερω..αλλα εχω μια εντυπωση οτι θα μου πει να δωσω ξενο γαλα κ το φοβαμαι αυτο...

geonutr εγω οταν καταλαβα οτι το μωρο δεν χορταινει και για να αποφυγω το ξενο αγορασα το θηλαστρο,ετσι αντλω τα γευματα και το μωρο τρωει κανονικα και εγω γλυτωσα απο το ξενο....

76IGp3.png

καλημερα!!!

γενικα όταν δινεται συμπληρωμα, τοτε σιγα σιγα κοβεται το μητρικο γαλα (ειναι προσφορα/ζητηση...αν δεν ζηταει τι μωρο τοτε δεν προσφερει το στηθος...)

εγω προσωπικά, όσο το εχω σκεφτεί εφτασα στο εξης συμπερασμα:

αν δινουμε πρωτα στηθος και οταν βλεπουμε οτι το μωρο κλαιει και τοτε εμεις δινουμε συμπληρωμα, συμβαινει το εξης σφαλμα:

από την μια το μωρό ζητάει το μπιμπερο γιατί είναι πιο ευκολο (σαν να λεει ...ενταξει , παιξαμε με το ζυζι...δωσε μου κανονικα τωρα να φαω!!!)

και από την άλλη το στήθος "νομιζει " οτι παρηγαγε την σωστη ποσότητα γαλακτος, οπότε δεν θα παράγει παραπανω ποτε....

το αποτελεσμα με τον καιρό θα είναι από τη μια το μωρό να καθεται ολο και λιγοτρερο στο στηθος ενω απο την αλλη το στηθος θα παραγει ολο και λιγοτερο....αναποφευκτα θα κοπει το γαλα..

οπότε εγω κανω το εξης όταν βλέπω ότι το γαλα μειώνεται και δεν της φτανει... την βαζω στο στηθος να φαει πριν πεινασει...αντι δηλαδή να την βαλω στις 3 ωρες, την βαζω στις 2μιση (στην αρχη την εβαζα και στην μια ωρα.... υπηρχαν και οι περιοδοι που δεν την εβγαζα ποτε!!!χαχαχα)

αυξανω δηλαδη τα γευματα....το αποτελεσμα ειναι ότι σε 72 ωρες το πολύ η ποσότητα αποκαθησταται πληρως...εχω και πλεόνασμα (εχει τυχει να βγαλω και 150 γραμμαρια πλεονασμα...)με αυτό τον τρόπο δεν χανει βαρος και το μωρο...οπότε το μωρό ειναι πιο ευχαριστημενο και κοιμαται πιο πολυ αναμεσα στα γευματα,...

τωρα που θα γυρίσω στην δουλεια και δεν θα μπορω να το κανω αυτό.... δεν ξερω τι θα απογινω...... μακαρι να παν όλα καλα και να προσαρμοστουμε και οι δυο...

Διαφημίσεις

3 ωρα??????ποια 3ωρα.....εμενα συνεχεια πειναει,πειναλα ειναι (και να πεις πως δεν χορταινει...βγαινει γαλα απο το στομα της απο το τοσο που πινει)..θηλαστρο εχω αλλα δεν της αρεσει να πινει απο το μπιμπερο (δοκιμασα το μπιμπερο που εχει το θηλαστρο αλλα βγαινει μονο με σιλικονη θηλη,λεω να δοκιμασω κ με καουτσουκ μπας και),αντε να πιει 20μλ..δεν νιωθω οτι δε χορταινει,αντιθετως..αλλα δε παιρνει βαρος...και το κανω αυτο,πριν πεινασει πολυ την ταιζω κ ετσι ειναι ολο χαμογελακια μετα..ποιος ξερει...μαλλον οτι βαζει το βγαζει.....

3 ωρα??????ποια 3ωρα.....εμενα συνεχεια πειναει,πειναλα ειναι (και να πεις πως δεν χορταινει...βγαινει γαλα απο το στομα της απο το τοσο που πινει)..θηλαστρο εχω αλλα δεν της αρεσει να πινει απο το μπιμπερο (δοκιμασα το μπιμπερο που εχει το θηλαστρο αλλα βγαινει μονο με σιλικονη θηλη,λεω να δοκιμασω κ με καουτσουκ μπας και),αντε να πιει 20μλ..δεν νιωθω οτι δε χορταινει,αντιθετως..αλλα δε παιρνει βαρος...και το κανω αυτο,πριν πεινασει πολυ την ταιζω κ ετσι ειναι ολο χαμογελακια μετα..ποιος ξερει...μαλλον οτι βαζει το βγαζει.....

λοιπόν,

1) αυτό που περιγραφεις ειναι οτι σε εχει κανει πιπιλα!!!!!!!!! κι η δικιά μου το εκανε αυτό !!! αναγκαστηκα να το κοψω γιατι πρεπει να γυρισω στη δουλεια...:oops::oops::oops::oops:

θυμαμαι που την ειχα στο στηθος και ρουφαγε - ρουφαγε και μετα την σηκωνα και ημουν μουσκεμα απο το γαλα!!!!

τα μωρα εχουν αναγκη την σωματικη επαφη... μπορεί να θελει απλα αγκαλιτσα... μπορεί να κρυωνει οπως πας να την ακουμπησεις κατω και να μην της αρεσει..οποτε σου λεει ας παω στο βυζι που ηταν ωραια!!!

2) πριν αλλαξεις πιπιλες για το μπιμπερο(αν και το καουτσούκ ειναι καλυτερο...), δοκιμασε να της δωσεις μπιμπερο χωρις να την κρατας αγκαλια.... εμενα η δικιά μου στην αγκαλια δεν παιρνει με τιποτα μπιμπερο...αν την βαλω στο καρότσι ή στην αλλαξιέρα, τοτε τρωει ευχαριστως!!! να σημειωσω οτι μεχρι προχτες δεν ηξερε τι ειναι το μπιμπερο!!!!

υπομονη... θα παρει βαρος....

οταν πιπιλαει το καταλαβαινω..συνηθως ρουφαει με δυναμη κ δε χυνει σταγονα!!!!!με το μπιμπερο προσπαθει ο πατερας της να την ταισει οχι εγω..εγω μην τον ειδατε τον παναη...θα το δοκιμασω αυτο με την κουνια..θενκ γιου!

οταν πιπιλαει το καταλαβαινω..συνηθως ρουφαει με δυναμη κ δε χυνει σταγονα!!!!!με το μπιμπερο προσπαθει ο πατερας της να την ταισει οχι εγω..εγω μην τον ειδατε τον παναη...θα το δοκιμασω αυτο με την κουνια..θενκ γιου!

Δοκίμασέ το ! εγω ειχα μεγαλο αγχος οτι δεν θα φαει απο το μπιμπερο και τωρα της το δινω κι εγω σκεψου!!!..αρκιε να μην ειναι αγκαλια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...