Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Expand  

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα...

galat τρωει και με τους δυο τροπους και απο το στηθος και απο το μπουκαλι,αν φαει απο το στηθος πειναει πολυ πιο γρηγορα ....(το παιδι μου εχει ενα θεμα ,οταν δεν κοιμαται καλα και ξυπναει συχνα γινεται νευρικος και παρα πολυ γκρινιαρης,οποτε κανοντας τα γευματα απο το μπουκαλι κοιμαται πιο καλα και ειναι πιο ηρεμος)

ντιμ νομιζω οτι ειναι μεγαλη για να παθει συγχηση θηλων..απλα τους βολευει πιο καλα η ροη του μπουκαλιου απ'οτι του στηθους και γι'αυτο σου κλαιει,εσυ θα συνεχισεις να της δινεις και τα δυο και σε λιγο καιρο δεν θα εχεις προβλημα

εγω στις θηλες των μπιμπερο ανοιξα μονη μου τρυπες...

οσο για το προγραμμα ο δικος μου εχει στανταρ ωρες που τρωει συνηθως,σπανια θα αλλαξει ωρα και αυτο γιατι τον εχει παρει ο υπνος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

jo-jo είπε:
δεν ξέρω τελικά αν καλομαθαίνουν με το μπιμπερό... ίσως αν δινεται ενα συγκεκριμενο γεύμα την ημέρα με μπουκάλι να μην υπάρχει πρόβλημα...

πως καταλαβαίνεις οτι μειώνεται η ροή?? μηοως εχει πονακια και κλαίει?? είχε και εμενα τετοια συμπεριφορα (και την εχει ακόμα...) και άλλοτε κλαίει και χτυπιεται και άλλοτε απλα διαμαρτύρεται... η σύμβουλος και ο γιατρός μου είχαν πει ότι το γάλα κινεί το έντερο και μπορεί να προκαλεί πονάκια...

αυτο ισχυει,καποιες φορες οταν πονανε κλαινε και δεν μπορουνε να φανε ενω πεινανε

76IGp3.png

κοριτσάκια μου δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας αυτή τη στιγμή αλλά ήθελα οπωσδήποτε να δείτε αυτό το βιντεάκι

ααααχχχ!!!και να το είχα δει πρίν γεννήσω....αααααααααααχχχχχ!!!

c2Gbp2.png

tettamar είπε:
κοιμάται 9.30-10, και ξυπνάει 2.20,5.30 και μετα 7.30...ζωή να έχει αλλά...ΣΚΟΤΩΜΑΑΑΑΑΑ!

παντως ενα γρηγορο ποτακι 10 με 2 το πας!!! πλακα κανω...εχω μπουχτισει λιγο με τοσο κλεισιμο!

Διαφημίσεις

Κωνκωνακι μου εμεις πηραμε κ σιροπακι αερολιν :( κ μιγμα ορου με οτριβιν κ τομπραντεξ :(

Τρομερο μπουκωμα,δεν μπορουσε να αναπνευσει καλα οταν θηλαζε κ πνιγοταν συνεχεια....Τωρα ολα καλα ευτυχως...ρευστοποιηθηκαν τα φλεματακια κ αναπνεει αρκετα καλα(του βαζω ακομα 1 φορα την μερα σταγονες στη μυτη).

Ντιμακι θενκς :)

μαμαλου τελειο το βιντεακι:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Τελικά μια χαρά ηταν το βραδυ δεν επιδυνωθηκε η κατάσταση. Θα δω πως θα πάει και σήμερα πριν την πάω παιδιατρο. Εμ τόσο βήχα είχε ο Κωνσταντίνος και κόλλησα και εγώ, πώς να τη γλυτώσει το μωρό!

galat μου :shock: τρόμαξα ακόμα περισσοτερο με αυτά που είπες... Πω πω έχω συνηθήσει απο τον μεγάλο και λέμε "ελα μωρε λίγο πυρετούλι", "ε λίγο βηχαλάκι" και δεν μου περασε απο το μυαλό οτι για το μωρό θα είναι πιό σοβαρα.:oops:

nikijo μου βλέπω ωραία περάσατε κ εσείς... Ευτυχως που τωρα είστε καλά. Για σιροπακι aerolin που είναι αντιβηχικό αν θυμάμαι καλα, η παιδίατρος μου εχει πει οτι δεν το δίνουν εδώ και χρόνια. Για αντιβηχικό μόνο εισπνοες μας έχει δωσει για τον μεγάλο.

jo-jo είπε:
παντως ενα γρηγορο ποτακι 10 με 2 το πας!!! πλακα κανω...εχω μπουχτισει λιγο με τοσο κλεισιμο!

Χαχαχα...καθολου πλάκα! Κάπως έτσι λέμε να βγούμε στις 28 που έχουμε επέτειο...:P

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλα οταν λεμε προγραμμα μαλλον αδικουμε τον ορο, ενα περιπου...εννοειται οτι να θελει να θηλασει σε ασχετες φασεις θηλαζει, εγω ποτε δεν το προσπαθησα το προγραμμα...να σας θυμισω οτι τις 2 πρωτες εβδομαδες εμενα θηλαζε και 20 φορες....

Νικη δοκιμασε και μητρικο γαλα στη μυτη, κανει θαυματα, το τομπραντεκ αποφυγε το εχει κορτιζονη,,,

πολυ ορο, αναροφητηρα και ευκαλυπτο(για τον ευκαλυπτο δεν ξερω τι και πως ρωτηστε φαρμακειο)

Κι εμενα σημερα μπουκωμενος και ανησυχος,,,

Κων κων δεν ηθλεα να σε τρομαξω παντως,ε? Απλα εχε το νου σου για πυρετο και ΚΥΡΙΩΣ τη διαθεση του μωρου, αν δεν χαμογελαει κλπκλπ αν δειχνει κακοδιαθετο να βογγαει να μην τρωει κλπκλπ

Σας αγαπω και σας φιλω παω στην μικρουλα μου....βγαλαμε το γυψο ολα καλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

DimRous είπε:
τα δικά μας τα ίδια κάνουν!!!!!!!! Περαστηκά σε όλα τα μωράκια του καφέ:-P

γαμώτο ...είναι και πολλά τα άρρωστα μωράκια.... περαστικά και από μενα...

η δικιά μου και σήμερα με διάροια... ελπίζω να σταματήσει μεχρι την πεμπτη που είπε ο γιατρός...είναι ευδιαθετη πάντως...

περαστικα σε ολα τα ζουζουνια...

jo-jo τι σου ειπε ο παιδιατρος για τα δοντακια???

ο δικος μου σημερα τρελλαθηκε...γκρινιαζε,ετρωγε λιγοτερο,ειχε ολη την ωρα τα χερακια στο στομα και τα ουλα του ειναι μπροστα λιγο ασπρα

76IGp3.png

κωνκων είπε:
Καλημερα!

galat μου :shock: τρόμαξα ακόμα περισσοτερο με αυτά που είπες... Πω πω έχω συνηθήσει απο τον μεγάλο και λέμε "ελα μωρε λίγο πυρετούλι", "ε λίγο βηχαλάκι" και δεν μου περασε απο το μυαλό οτι για το μωρό θα είναι πιό σοβαρα.:oops:

.

κωνκων και εγω την πατησα με το μωρό... την ειδα μεγάλη και καλόβολη και δεν ειχα συνηδητοποιήσει ποσο σοβαρό είναι να αρρωστήσει... και τωρα που εχει διαροια και είδα και το αιματάκι και άρχισα να λεω τα διαφορα στο γιατρό κατάλαβα τι παίζει... δεν έχω και κανεναν να μου πει ρε γαμωτο.... μονη μου τελείως είμαι....:oops::oops:

happiness είπε:
περαστικα σε ολα τα ζουζουνια...

jo-jo τι σου ειπε ο παιδιατρος για τα δοντακια???

ο δικος μου σημερα τρελλαθηκε...γκρινιαζε,ετρωγε λιγοτερο,ειχε ολη την ωρα τα χερακια στο στομα και τα ουλα του ειναι μπροστα λιγο ασπρα

δεν είναι δοντάκια εμάς μαλλον...

ο γιτρός ειχε είπε ότι είναι:

1) κολικοι ή

2)δοντάκια ή

3)ίωση ή

4)ουρολοιμωξη...:confused::confused::confused:

εχει διάροια.. αλλά απο συμπεριφορά και διάθεση πολύ καλύτερα!ελππίζω μεχρι την πέμπτη να είνια καλύτερα....

πάντως είχε και η δικιά μου την ίδια συμπεριφορά με αυτη που περιγράφεις είχε....νομιζω οτι στα δοντακια τα ουλα κοκκινιζουν και φουσκωνουν....

galat είπε:
καλα οταν λεμε προγραμμα μαλλον αδικουμε τον ορο, ενα περιπου...εννοειται οτι να θελει να θηλασει σε ασχετες φασεις θηλαζει, εγω ποτε δεν το προσπαθησα το προγραμμα...να σας θυμισω οτι τις 2 πρωτες εβδομαδες εμενα θηλαζε και 20 φορες....

πωπω galat το κου θυμησες !!! τον πρωτο καιρό που προσπαθούσε το μωρό να εγκαταστήσει το γαλα εχω περασει μεχρι και 8 ωρες με μια μπεμπα στο στηθος..... 8 ωρες όπου ποτε εκανε πιπιλα και ποτε ετρωωγε.... και όταν πηγαινα να την αφησω κατω εκλαιγε και φωναζε.... δεν θα περιγραψω σε τι κατασταση ειχαν φτασει οι θηλες....

και τωρα ακομα ότα για κάποιο λογω μου μειωνεται το γαλα, παλι το χαλαει το προγραμμα και σηκωνεται και 2 και 3 φορες τη νυχτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...