Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαπακι εγω μερα παρα μερα τωρα πλεον.....αν εχω κεφια η αν εχει λερωθει απο εμετο ή κακα τον κανω καθε μερα....Το βραδυ ξυπναει μια φορα (κοιμαται περιπου στις 10-11 ,ξυπναει κατα τις 4 κ μετα κατα τις 8 το πρωι κ μετα περιπου 11)

Ντιμακι για ξαναβαλτο αυτο το σαιτ που λες να το αποθηκευσω κ να το εχουμε στα υποψιν :)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

εγω το πρωι μπορει να βγαλω 150 μλ μετα απο θηλασμο...το βραδυ βγαζω γυρω στα 120 αν δεν εχω θηλασει...........

και παιζει ρολο επισης ποσα υγρα εχω πιει την προηγουμενη και αν εχω φαει καλα

μπράβο κοριτσάρα μου για τις ποσότητες!!!! φτου κσι ξανά φτου!!!

'εγώ αρχισα χτες να κάνω κάβα γάλακτος.. το κακό είναι ότι προσπαθεί να μάθει και το μπουκάλι ταυτόχρονα και αναγκαστικά αφήνει γαλατάκι και το πετάω... είμαι συνέχεια με ένα βυζί έξω...κυριολεκτώ...

ερωτηση: τωρα το χειμωνα τα κανετε καθε μερα μπανιο???????

εμείς την κάνουμε μπάνιο κάθε βράδυ εκτός από τρίτη και πέμπτη που αργεί ο μπαμπας της να επιστρέψει από τη δουλειά.... (το μπάνιο είναθ αποκλειστικότητα του μπαμπά!!! για να δένεται το παιδί μαζί του μας είχε πει ο παιδίαρος) αυτό που άλλαξα είναι ότι τώρα το χειμώνα την ντύνω μέσα στο μπάνιο ... έχω στρώσει πάνω στο πλυντήριο και την βάζω εκεί για να της κάνω και το μασαζάκι της... και έτσι δεν φοβάμαι μην κρυώσει! την βλέπω και αυτή πιο άνετα... όταν την πήγαινα στην αλλαξιέρα έκλαιγε! και δεν χαλάρωνε...

ποσες φορες ξυπνανε τη νυχτα.......???

εμενα ανάλογα... παίζει κα να ξυπνήσει κατευθείαν το πρωί.. από τις 10 που θα κοιμηθεί, μετά στις 7 το πρωί,

αυτές τις μέρες που ήταν ψιλοεκνευρισμένη ξυπνούσε και στις 4...

αλλά η δικιά μου δεν ξύπνησε και ποτέ την νύχτα..από το μαιευτήριο κοιμόταν 6-7 ώρες τη νύχτσ...εκτός από κάποιες περιόδους που μου μειωνόταν το γάλα...

Διαφημίσεις

εμείς μετά από ένα πολύ δύσκολο τριήμερο με κλάματα, την πήγα στον παιδίατρο, την βρήκε οκ αλλά μου είπε ότι μπορεί να είναι :

1) κολικοί

2) δοντάκια (αυτό με το ρίζωμα που μου είχατε πει!)

3) ίωση που δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα :confused:

4) ουρολοίμωξη...:confused::confused::confused:

και ενώ χτες το βράδυ ήταν καλά, σήμερα στα κακάκια είχε αίμα... τρόμαξα πολύ... δεν το ξαναέκανε στα επόμενα κακακια... αλλά .... θα δούμε πως θα πάει....

Καλημερα!

Τί κάνουν τα μωράκια μας!

Εμείς καλά είμαστε προς το παρόν. Ο μεγάλος μου είναι λίγο αρρωστουλης και ελπίζω να τη γλιτώσει η μπέμπα.

jo-jo ο παιδίατρος τί είπε για το αίμα στα κακάκια? Ελπίζω να μη εχει κατι το μωρό.

happiness εγώ το 1ο παιδί το έκανα κάθε μέρα μπάνιο χειμώνα-καλοκαιρι. Τωρα με τη μικρή τη κάνω μερα παρα μέρα, αλλά στα αλλάγματα πάνας την πλένω απο κάτω. Το ωραριο της είναι πολύ καλό μέχρι τώρα. Κοιμάται κατα τις 9 το βραδυ και ξυπνάει 5-6 το πρωί για γάλα και μετά πάλι ύπνος μέχρι τις 8.

Ωχ κάτι ακούω....Μάλλον ξύπνησε η μικρή!:D

καλημερα μανούλες!! Εμείς τον κάνουμε μπάνιο μαζί με τον μπαμπά κάθε βράδυ και μασαζακι με λαδακια βιολογικά πάντα:D....βέβαια τον πλένω και σε κάθε αλλαγη πάνας, κατέληξα στο συμπέρασμα οτι πιο πολύ αργούσα να τον καθαρίσω τοπικά παρά να πάω στον νιπτήρα, ασε που καθαρίζει και καλύτερα;).

Τώρα όσον αφόρα τα ωράρια μας, κοιμάται κατά τις 11.30 και ξυπνάει κάποιες μέρες στις 5 ή στις 3.30...ανάλογα τα κέφια του:)

c2Gbp2.png

μπράβο κοριτσάρα μου για τις ποσότητες!!!! φτου κσι ξανά φτου!!!

'εγώ αρχισα χτες να κάνω κάβα γάλακτος.. το κακό είναι ότι προσπαθεί να μάθει και το μπουκάλι ταυτόχρονα και αναγκαστικά αφήνει γαλατάκι και το πετάω... είμαι συνέχεια με ένα βυζί έξω...κυριολεκτώ...

θα το συνηθισεις αυτο με το βυζι....

κι εγω ετσι ειμαι,αφου ρωταγα τον αντρα μου δεν εχεις βαρεθει να βλεπεις τα ζιζια μου ολη την ωρα και γελαγε

κι εμενα που τρωει αρκετο καιρο απο το μπουκαλι παλι αφηνει καποιες φορες γαλατακι,αλλα εγω τον αφηνω λιγακι και του το δινω μετα απο κανενα 10'

76IGp3.png

ξεχασα να σας πω καλημερααααααα

λοιπον κι εμεις κανουμε καθε μερα μπανακι,μας βοηθαει καμια φορα και λιγο ο μπαμπας αλλα αν τον παρει εκεινος αγκαλιτσα για να τον ξεπλυνουμε ή να τον τυλιξουμε στην πετσετα τοτε ο μουργακος βαζει τα κλαμματα...

μασαζακι κανουμε κι εμεις αλλα οταν φτανει η ωρα να ντυθουμε ξεσηκωνει τον κοσμο...

εμενα κοιμαται μεταξυ 8 με 9 το βραδυ και ξυπναει συνηθως μεταξυ 4 με 5 και μετα παλι στις 7 με 8 ....βεβαια καποιες φορες μπορει να ξυπνησει κατα τις 1 να ξαναφαει αλλα αν γινει αυτο την επομενη μερα εχουμε τρελλη γκρινια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

jo-jo ο παιδίατρος τί είπε για το αίμα στα κακάκια? Ελπίζω να μη εχει κατι το μωρό.

ο παιδίατρος είπε ότι αν ξαναδούμε να κάνουμε εξετάσεις για ουρολοίμωξη :confused:

δεν ξαναείδαμε ως προς το παρόν ξανα...ελπίζω κι εγώ να μην είναι κάτι...βέβαια εξακολουθεί να είναι κάπως περίεργα...

θα το συνηθισεις αυτο με το βυζι....

κι εγω ετσι ειμαι,αφου ρωταγα τον αντρα μου δεν εχεις βαρεθει να βλεπεις τα ζιζια μου ολη την ωρα και γελαγε

κι εμενα που τρωει αρκετο καιρο απο το μπουκαλι παλι αφηνει καποιες φορες γαλατακι,αλλα εγω τον αφηνω λιγακι και του το δινω μετα απο κανενα 10'

το πρόβλημα είναι ότι αρνείται να πάρει το μπουκάλι.... και μου είχε πει ο παιδίατρος να της δίνω από πιο μωρό ένα γεύμα με το μπουκάλι....αλλά φοβήθηκα μην μπερδέψει τις θηλές και δεν της έδωσα και τώρα να τι περνάει.... σήμερα από το πρωί αρνείται να φάει, δνε κλαίει αλλά ούτε και τρώει με το μπουκάλι... τι θα κάνω???

jo jo μου ας δοκιμάσει ο μπαμπας να δωσει το γάλα με το μπουκάλι. Εχω ακουσει οτι λόγω της μυρωδιάς της μαμας που την έχει συνδιάσει με το ζιζί δύσκολα θα δεχτεί το μπουκάλι απο τη μαμά. Δεν ξερω αν ειναι βλακία :oops: κάπου το είχα διαβάσει...

Η μπέμπα μαλλον δεν τη γλυτωνει την ιωσούλα που είχε ο μεγαλος μου. Εχει λιγο βηχα που και που, αλλά αυτόν τον βαρύ το βήχα.

Δεν μου είχε αρρωστησει ο Κωνσταντίνος τόσο μικρός και φοβάμαι τωρα. Συνηθως μεσα στη νυχτα τα πιάνει και αν την πιασει αυτός ο έντονος βηχας τί της δίνω? Ουφ έχω αγχωθεί απο τωρα.

Θα πάρω τηλ. και τη παιδιατρο να ρωτησω.

jo jo μου ας δοκιμάσει ο μπαμπας να δωσει το γάλα με το μπουκάλι. Εχω ακουσει οτι λόγω της μυρωδιάς της μαμας που την έχει συνδιάσει με το ζιζί δύσκολα θα δεχτεί το μπουκάλι απο τη μαμά. Δεν ξερω αν ειναι βλακία :oops: κάπου το είχα διαβάσει...

καθόλου βλακεία δεν είναι αυτό που λες! πολύ σωστό είναι....δεν προσπάθησα καν εγώ να της δώσω μπουκάλι... φεύγω και από το δωμάτιο...μόνο ο μπαμπάς της προσπαθεί... έφαγε 50 ml τώρα το απόγευμα από το μπουκάλι!! άντε μέχρι τα 200..εχουμε ακόμα δρόμο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...