Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

υπερβολικα....σιγουρα δεν εχει θηλασει! χαχαχαχαχαχα μα τι να τρως τοτε!

πρωινο βραστο κοτοπουλο

σαλατα οχι ντοματα , οχι μαρουλι, οχι λαχανο, φαε ενα καροτακι κι εσυ!

μπιτερ σοκολατα δεκτιανο

μεσημεριανο τα ιδια με πρωινο

κολατσιο κοτοπουλο

βραδυνο 1/100 του μηλου

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

na sobareytv, ki emena ta idia h korh moy...poly antidrash...xtypaei, oyrilazei xtypietai xvriw logo, kanei synexeia skhnew.... ευτυχως με το μωρο ειναι ΟΚ, αλλα νομιζω θα αρχισει και με τον μπεμπη αργοτερα...το περιμενα ακριβως στο 2μηνο-3μηνο, ειναι που καταλαβαινουν οτι αυτο το νεο μελος ηρθε για να μεινει.

Υπομονη....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσιααααααα!!!!!!!!!!!!!!

που ειστεεεεεεεεε καλεεεε;;;;;;;;

αντε κ εγω σας αποθυμησα.......:)

Εμεις ειμαστε καλα...αρρωστουλης ηταν βεβαια(πηρε Aerolyn κ σταγονες στη μυτουλα), αλλα τωρα ολα καλα ....

Κακα ειχε να κανει 5 μερες κ εχ@σε στις εκλογες το αγορι μου...αφου για χ@σιμο ειναι ολοι τους!!!!!Σημερα ξαναεκανε (εγω περιμενα την 2η Κυριακη !!!! :) )

Να σας πω για τους υδρατμους στα μπιμπερο,η ΑΓΛΑΙΑ εγραψε οτι δεν πειραζουν.Αφου δεν γινεται αλλιως,σε ολους τους αποστειρωτες γινεται αυτο...

Για τα σακουλακια της medela που λετε,οντως ειναι ακριβουτσικα...., διαβασα πως συμφερουν τα κυπελακια της Avent γιατι τα ξανααποστειρωνεις κ τα χρησιμοποιεις πανω απο μια φορα....

Για βαφτιση λεμε αρχες Μαρτη .....ποτε ειναι το Πασχα;;;;;...να μην αρχισει κ η νηστεια(μου ειπαν).

Ηθελα τωρα το Δεκεμβρη,παραμονη Αγ.Νικολαου,που θα παρουμε κ το ονομα του, αλλα λειπει η αδερφουλα μου στο Αμερικα οποτε την αναμενω(τι να ζητησω να μου φερει;;;;;κατι λεγατε μια φορα για Αμερικανικα προιοντα αλλα δεν θυμαμαι).

Αυτα απο εμας!!!!!!!ουαου....προλαβα κ εγραψα:):):)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!

Κ μενα μου λειπετε....:(:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Τι κάνετε μανούλες; Ωραία συζήτηση μυρωδατη :D έχετε πιάσει. Εγω επαψα να ασχολούμαι με την πάνα είπα δυο τρεις φορες στην παιδιατρο κάνει αυτο κάνει το άλλο και είπε δε μας πειράζει τίποτα γιατι θηλάζεις αποκλειστικά οπότε και εγώ το άφησα.

Τα νέα μας είναι οτι πιπιλάμε με μανία το δάχτυλο όταν πεινάμε και κλαίει γοερά όταν του βάζω την πιπίλα. Ο ''μεγάλος'' μου ζηλεύει πολύ. Εχει γίνει αγρίμι δε μπορω να τον κρατήσω με τίποτα με κύρια περιστατικά να χτυπάει εμένα και τον πατέρα του και να μην κοιμάται καθόλου καλά ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ. Ευτυχώς δεν ακουμπάει καθόλου το μωρό παρα το χαιδευει το σκουπίζει το φιλάει και άλλα τέτοια. Δε ξέρω τι να πω τα έχω παίξει τα νευρα μου εχουν φτασει στο όριο. Γραφτηκα και στη σχολή γονέων του δήμου μας μπας και βρω λύση.:lol:

Να σας πω κιόλας πήγα στη διαιτολόγο και αυτά που μου είπε δε μου φάνηκαν καλά. Μου είπε να τρώω πολλά γαλακτοκομικά ας πούμε γάλα πρωι βράδυ και γιαούρτι απόγευμα και να μην τρώω καθόλου αυγο,λαδερα, οσπρια, κρεμμυδι, σκόρδο, πράσινα λαχανικά όπως μαρούλι και λάχανο, να μην τρώω καθόλου φαγητά που έχουν σποράκια όπως αγγούρι ντομάτα ακτινίδιο, ακόμα και στο μήλο μου είπε να το καθαρίζω καλά και να βγάζω τις ίνες γιατί όλα αυτά κάκουν κολικούς. Εμένα δεν έκανε καθόλου κολικούς ως τώρα και τα περισσότερα από αυτά που μου έκοψε τα τρώω.

Εσας πως σας ακούγονται όλα αυτά;

γεια σου μανούλα!!!

θηλάζω κι εγώ αποκλειστικά 3 μήνες ..

μου έκανε εντύπωση αυτό με τα φαγητά... ο δικός μου ο παιδίατρος (όπως και η μαία αλλά και η σύμβουλος θηλασμού) μου έκοψαν αγελαδινά γαλακτοκομικα (για τα κατσικίσια οκ..) , μου είπαν να αποφε'υγω τα φαγητά που πρίζουν το έντερο (πχ πράσσα) και να μην φάω ξύδι ή φασκόμηλο γιατί χαλάνε την γεύση του γαλατος..

και μάλιστα ο γιατρός είχε πει μονο για τα γαλακτοκομικά... γιατί αλλιώς είναι "πέρε το αβγό και κούρευτο.." όπως είχε πει χαρακτηριστηκα!

η ταπεινή μου γνώμη είναι οτι αφού δεν σε πείραξε τίποτα ως τωρα συνέχισε τη διατροφή σου ως είχε...

Διαφημίσεις

κορασίδες καλημεραααααααα!!!

τι κανετε σήμερα? όλα τα μωρά καλά??

εμείς εδώ παλεύουμε,,,

ΜΠΕΜΠΑΡΑ-ΜΠΟΥΚΑΛΙ 100-0

τι θα κάνω δεν ξέρω καθόλου... έπρεπε να της ε'ιχα δώσει το γαλα μου σε μπουκάλο πιο νωρίς , τώρα με βλέπω να ανεβοκατεβαίνω την κιφησίας (δουλεια-σπίτι) μέχρι να σταματήσει ο θηλασμός ή να με απολύσουν...

να ρωτήσω κάτι σε όσες κάνουν χρήση θηλαστρου?

προσπαθώ από προχτές να κάνω καβα για να εχω όταν θα γυρίσω στη δουλεια...

αλλά,, όταν για παράδειγμα πάω να βγάλω γάλα το βράδυ που το στήθος τρέχει και είναι πρισμένο δεν καταφέρνω να βγάλω πάνω από 60-70 ml ενώ νιώθω ότι το στήθος μέσα είναι ακόμα γεμάτο. μέσα εννοώ στο κέντρο.. γιατί εξωτερικά έχει αδειάσει...

και συγκρίνω το στήθος που το έχει αδειάσει το μωρό με αυτό που εκθλίβω και βλέπω ότι έχει ακόμα αρκετό γάλα μέσα... επίσεις έχω μια αίσθηση σαν να το 'εχω τραυματίσει κάπως.. σαν να έχει ερεθιστεί ο αδένας...

ο χρόνος που βγάζω είναι όσο τρώει το μωρό (10-15 λεπτά)

σας έχει συμβεί?? εσείς πόσο γάλα βγάζετε?? και τι αναλογία χρόνου ποσότητας έχετε?

άντε τις καλημέρες μου σε όλες τις μανούλες τις αυγουστιάτικες!!!

καλημερα jo-jo...

καλυτερα ειναι να βγαζεις γαλα το πρωι...τοτε το στηθος ειναι πιο γεματο...

δεν ξερω πως κανεις τις αντλησεις αν το κανεις μετα απο καθε θηλασμο ειναι λογικο να εχεις πιο λιγο....

επισης την ωρα που ανλεις καλο ειναι να κανεις λιγο μασαζ στο στηθος σου και να το πατας λιγακι ετσι βγαινει πιο πολυ γαλα...

πιο θηλαστρο εχεις???

και αν εχεις σκοπο να δουλεψεις συντομα προσπαθησε οσα περισσοτερα γευματα να τα κανεις με το μπουκαλι...σιγα σιγα θα συνηθισει το μωρακι σου

76IGp3.png

Κοριτσιααααααα!!!!!!!!!!!!!!

που ειστεεεεεεεεε καλεεεε;;;;;;;;

αντε κ εγω σας αποθυμησα.......:)

Εμεις ειμαστε καλα...αρρωστουλης ηταν βεβαια(πηρε Aerolyn κ σταγονες στη μυτουλα), αλλα τωρα ολα καλα ....

Κακα ειχε να κανει 5 μερες κ εχ@σε στις εκλογες το αγορι μου...αφου για χ@σιμο ειναι ολοι τους!!!!!Σημερα ξαναεκανε (εγω περιμενα την 2η Κυριακη !!!! :) )

Να σας πω για τους υδρατμους στα μπιμπερο,η ΑΓΛΑΙΑ εγραψε οτι δεν πειραζουν.Αφου δεν γινεται αλλιως,σε ολους τους αποστειρωτες γινεται αυτο...

Για τα σακουλακια της medela που λετε,οντως ειναι ακριβουτσικα...., διαβασα πως συμφερουν τα κυπελακια της Avent γιατι τα ξανααποστειρωνεις κ τα χρησιμοποιεις πανω απο μια φορα....

Για βαφτιση λεμε αρχες Μαρτη .....ποτε ειναι το Πασχα;;;;;...να μην αρχισει κ η νηστεια(μου ειπαν).

Ηθελα τωρα το Δεκεμβρη,παραμονη Αγ.Νικολαου,που θα παρουμε κ το ονομα του, αλλα λειπει η αδερφουλα μου στο Αμερικα οποτε την αναμενω(τι να ζητησω να μου φερει;;;;;κατι λεγατε μια φορα για Αμερικανικα προιοντα αλλα δεν θυμαμαι).

Αυτα απο εμας!!!!!!!ουαου....προλαβα κ εγραψα:):):)

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!

Κ μενα μου λειπετε....:(:)

Αχ μου δινεις κουραγιο!! χιχιχι κι εμενα στις εκλογες τα εκανε και μετα την Πεμπτη... ακομα τωρα τιποτα! χαχαχαχαχαχα Να δουμε αυριο!

Να ζητησεις να σου φερει τα california baby καλυντικα ειναι τεεεεεεεεεεεεεεελεια και κρατανε πολυ και ακομα πιο αγνα απο τα weleda θα σου γραψω λεπτομερεις αργοτερα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ουφ!!αντε να μου φύγει το άγχος με αυτούς τους υδρατμούς και να σταματήσω να χαλάω τις κατσαρόλες μου απο τα άλατα:mrgreen:......το έχω στα υπόψιν να παρω τα κυπελάκια πάντως!!

να ρωτήσω κάτι σε όσες κάνουν χρήση θηλαστρου?

προσπαθώ από προχτές να κάνω καβα για να εχω όταν θα γυρίσω στη δουλεια...

αλλά,, όταν για παράδειγμα πάω να βγάλω γάλα το βράδυ που το στήθος τρέχει και είναι πρισμένο δεν καταφέρνω να βγάλω πάνω από 60-70 ml ενώ νιώθω ότι το στήθος μέσα είναι ακόμα γεμάτο. μέσα εννοώ στο κέντρο.. γιατί εξωτερικά έχει αδειάσει...

και συγκρίνω το στήθος που το έχει αδειάσει το μωρό με αυτό που εκθλίβω και βλέπω ότι έχει ακόμα αρκετό γάλα μέσα... επίσεις έχω μια αίσθηση σαν να το 'εχω τραυματίσει κάπως.. σαν να έχει ερεθιστεί ο αδένας...

ο χρόνος που βγάζω είναι όσο τρώει το μωρό (10-15 λεπτά)

σας έχει συμβεί?? εσείς πόσο γάλα βγάζετε?? και τι αναλογία χρόνου ποσότητας έχετε?

jo-jo θα συμφωνήσω με όσα σου είπε η happiness....η αναλογία είναι σχετική πάντα, υπάρχουν μερες που στον ίδιο χρόνο θα βγάλω π.χ. 50ml και άλλες που θα βγάλω 100ml.....τα ξημερώματα πάντως είναι η καλυτερη ώρα, θηλαζω απο το ένα στήθος και αντλώ γύρω στα 100 απο το άλλο.

c2Gbp2.png

εγω το πρωι μπορει να βγαλω 150 μλ μετα απο θηλασμο...το βραδυ βγαζω γυρω στα 120 αν δεν εχω θηλασει...........

και παιζει ρολο επισης ποσα υγρα εχω πιει την προηγουμενη και αν εχω φαει καλα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δώσε και σε μας λίγο:mrgreen:

πες τα βρε κοπέλα μου φτου μη τη ματιάσουμε αλλά τι ποσότητες είναι αυτές;; εγώ τα ξυμερώματα μετά το θηλασμό στη καλήτερη να βγάλω 50ml. Αλλά με υπομονή και επιμονή διατηρώ τη τράπεζα στα 1500γρ. Εγώ τρώω τα πάντα εκτός απο πράσσο που τη πειράζει. Όσο για τα σακουλάκια στο σάιτ που σας έγραψα έχουν τη μισή τιμή, οπότε παραγγέλνω πολλά και επιθέματα γιατι έχω πολλές διαροές και μου έρχονται οικονομικότερα. Εγώ σχεδών πάντα τη κάνω μπάνιο καθημερινά εκτός αν γυρίσω αργά απο τη δουλειά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...