Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

το κακό που έχουν τα σακουλάκια είναι οτι δε μετράνε σωστά, σου δείχνει 100ml και έχει 80. Και εγώ πρώτα βάζω το μπουκαλάκι και μετά το αποθηκεύω στο σακουλάκι. Και για όσες χρησιμοποιείται προϊόντα της medela δείτε σε αυτή τη σελίδα διαφορές στα χρήματα http://www.naturalnursery.co.uk/breastfeeding-your-baby/medela-pump-save-breast-milk-storage-bags.html και έχουν κάνει και ένα σύστημα με πόντους και έχεις ανάλογη έκπτωση με τις αγορές σου.

εχεις δικιο για το μετρητη, εγω εχω ζυγαρια ακριβειας (την ειχα...) και ξερω οτι το σακκουλακια ειναι 4 γραμμαρια και υπολογιζω ποσο γαλα εβγαλα, μετα το σημειωνω πανω και ξερω παντα ποσο ειναι!

στην αρχη κι εγω ετσι εκανα , μεταγγισεις , ωσπου μια φιλη μου μαια μου ειπε οτι με αυτο το τροπο χαλαει η αποστειρωση του γαλακτος και κραταει πολυ λιγοτερο στο ψυγειο.. γι'αυτό και εγω αρχισα να παιρνω σακκουλακια.

ζυγαρια ακριβειας μπορείς να βρεις πολυ φτηνη σε μαγαζια με ηλεκτρικα, εγω εχω μαι που ειναι τοσο μικρη που μπαινει μαζι με τα μαχιροπιρουνα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια...

εγω μετα την αποστειρωση,εχω ενα στεγνωτηρα και τα βαζω εκει και τα σκεπαζω με μια καθαρη πετσετουλα...

μεχρι ποτε θα κανετε αποστειρωση???εγω πλεον αποστειρωνω μονο τα μπιμπερο και αυτο γιατι βαζω το μητρικο γαλα μεσα...

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσακια...

εγω μετα την αποστειρωση,εχω ενα στεγνωτηρα και τα βαζω εκει και τα σκεπαζω με μια καθαρη πετσετουλα...

μεχρι ποτε θα κανετε αποστειρωση???εγω πλεον αποστειρωνω μονο τα μπιμπερο και αυτο γιατι βαζω το μητρικο γαλα μεσα...

έτσι όμως δε μένουν πού λίγη ώρα αποστειρωμένα;; Εγώ η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής: πρώτα τα ξεπλένω, τα αφήνω στο στεγνωτήρα, αποστειρώνω και τα βάζω καυτά στο ψυγείο. το κάνω αυτό 2 φορές την ημέρα. Αποστειρώνω και τις πιπίλες. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε την αδαής μητέρα.:(

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα κούκλες... ευτυχώς χθές δεν είχαμε τόση γκρίνια και μπόρεσα να κάνω μια γενική στο σπίτι..Κατα τα αλλά το εμβόλιο ακόμα δεν μας επηρέασε και κάναμε το Infatrix..

tettamar όταν πήγα στη παιδογαστρεντερολόγο πέρα απο αυτά που είχα κομμένα (γαλά και παράγωγα,μοσχάρι,ψαρι,γλυκα και αλμυρά,ξηρούς καρπούς και ορισμένα φρούτα) μου έκοψε το ξύδι, το λεμόνι, το πορτοκάλι και το ταχίνι!! Βέβαια ακόμα και με αυτά κομμένα συνέχησε ο μικρός μου αλλά ελπίζω το δικό σου παιδάκι να αντιδράσει θετικά και να συνεχήσεις το θηλασμό :P:p

Άρα έχω μελλον ακόμα! :P Καλά,τί έτρωγες γλυκιά μου;;; Και είχες γάλα με τοσο περιορισμένη διατροφή;;; Αυριο θα δειξει... Ευχαριστώ πάντως για την ευχή! Θέλω να συνεχισω να θηλάζω...:(:(:(

UslQp3.png

UOZVp3.png

έτσι όμως δε μένουν πού λίγη ώρα αποστειρωμένα;; Εγώ η διαδικασία που ακολουθώ είναι η εξής: πρώτα τα ξεπλένω, τα αφήνω στο στεγνωτήρα, αποστειρώνω και τα βάζω καυτά στο ψυγείο. το κάνω αυτό 2 φορές την ημέρα. Αποστειρώνω και τις πιπίλες. Αν κάνω κάπου λάθος διορθώστε την αδαής μητέρα.:(

κι εγω δεν τα αφηνω πολυ ωρα στο στεγνωτηρα,τα αφηνω λιγο και μετα τα βαζω κι εγω στο ψυγειο...οπως τα κανεις εσυ το εκανα μεχρι πριν λιγο καιρο,τωρα μεγαλωνουν ,ο παιδιατρος μου ειπε να αποστειρωνω μονο τα μπουκαλια γιατι καθαριζουν πιο καλα κι επειδη το γαλα κανει μικροβια απο μονο του...τα υπολοιπα πλεον ειναι περιττο να τα αποστειρωνω απο τη στιγμη που βαζει τα χερια στο στομα...του ειπα και για τα παιχνιδια και μου ειπε μονο να τα πλενω,δεν χρειαζεται να τα αποστειρωνω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κούκλες.

Εμείς με τα κακακια έχουμε θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε...χαχαχα

Φτάσαμε μέχρι και 4 μέρες χωρίς να ενεργηθεί και είχε πολύ γκρίνια, πονούσε ο καημενούλης μου.

Μου φαίνεται δεν θα τα γλυτώσει τα υποθετακια.

Άρχισε και απλώνει τα χεράκια του στα παιχνίδια που κρέμονται στο ρηλαξ του.

Σήμερα του παρήγγειλα γυμναστήριο.

Επίσης ανακάλυψε τα χέρια του και τα έχει όλο μέσα στο στόμα του.

Και τέλος πιο πολύ από όλους αγαπάει τον Μιχάλη, κάνει σαν τρελός μόλις τον δει.

Και εμεις δεν εχουμε αποφασίσει ούτε πότε, ουτε ποιος, μονο το ονομα ειναι σιγουρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Μου λείπετε πάρα πολύ....:cry:

κΑΛΑ Ολυμπία σας να το εγραψα εγώ....κι εμενα το ιδιο, απο την Κυριακη σημερα τα εκανε.... ο παιδιατρος μου ειπε οτι και μια φορα την εβδομαδα να τα κανει δεν τον πειραζουμε, βεβαια εφοσον θηλαζω αποκλειστικα...

Καλημέρα:D

Olympia μου δοκίμασε και αυτό που θα σου πω για τα κακακια, ζέστανε ελαιολαδο (να είναι χλιαρο) και βάλε μέσα ενω το ζεσταίνεις άνθη χαμομηλιού και μετά κάνε μασαζ στη κοιλίτσα του για ενα 10λεπτο, σε μας πιάνει όταν ψιλοζορίζεται αλλά το έχω πει και σε μια φίλη μου που του δίνει ξένο και έχει δει κι αυτή αποτελέσματα.

Τι ωραίο όνομα!!!

Υπαρχει και ετοιμο χαμομηλελαιο στο φαρμακειο, εμενα δεν εχει πιασει εως τωρα, αλλα δεν εχω κανει 10 ολοκληρα λεπτα μασαζ, θα το δοκιμασω!

καλημερα κοριτσια!!!!

ελπιζω να ειναι ολα τα μωρακια καλα! και να μην πονανε και να ειναι γελασταααα!!!

εμεις βγαζουμε δοντακια... ειναι 3 μηνων και αρχισε να τριβει τα ουλα της και να ποναει και να κλαιει και να μην μπορει να κοιμηθει...

εσεις εχετε αναλογα συμπτωματα?? ξερει καμια μανουλα καποιο γιατροσοφι για τα δοντακια??? ο γιατρός ειπε για depon αλλα δεν θελω να της δινω φαρμακα...

Ολα τα μωρα στους 3 μηνες μασουλανε με μανια το χερι τους, δεν σημαινει οτι βγαζει δοντια...

ακομα και αν οντως το πονανε τα ουλα, σημαιανει οτι "ριζωνουν"

τα δοντακια και ισως σε 1-2 μηνες δεις να σκασει το πρωτο.

ΠΟλυ σπανια βγαζουν 3 μηνων δοντια τα μωρα, σηυνυθως απο τον 6ο μηνα και μετα.

Εμεις καλα ειμαστε περιμενω να παμε παιδιατρο εχουμε 2 μηνες...

φιλια σε ολες!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κούκλες!!

αυτό που κάνω είναι να έχω το νου μου με το που τελειώνει η αποστείρωση τα βγάζω, τα τινάζω και τα βάζω ανάποδα σε ένα τάπερ με μια πετσετούλα και στεγνώνουν. Καίγομαι λίγο αλλά τι να κάνουμε!!

όπως ακριβώς λες το κάνω αλλά εξακολουθούν να έχουν μέσα υδρατμούς:confused::confused:

μπορείς να παρεις σακκουλακια για την διατηρηση του γαλακτος. της μεντελα, εχουν τροπο για να στεραιωνονται στο θυλαστρο , ειναι αποστειρωμενα , μπορείς να γραψεις πανω την ημερομηνια που το τραβηξες και πιανουν πολυ λιγοτερο χωρο. εγω σωθηκα με αυτα! και ειναι και πιο ασφαλη για την διατηρηση!

δουλευεις και χρειαζεσαι θηλαστρο??

τα έχω και τα σακουλάκια αλλά είναι λίγο ακριβά....έχω και τα μπουκαλάκια, τα οποία τα χρησιμοποιώ για αποθηκευση μικρών μερίδων...κάνω μια μικρή τράπεζα σε περιπτώσεις που πρέπει να λείψω απο το σπίτι, έχω άδεια ακόμα

Υπαρχει και ετοιμο χαμομηλελαιο στο φαρμακειο, εμενα δεν εχει πιασει εως τωρα, αλλα δεν εχω κανει 10 ολοκληρα λεπτα μασαζ, θα το δοκιμασω!

το έχω πάρει αλλα δεν έχω δοκιμάσει να το ζεστάνω...αν χρειαστεί ξανά θα το δοκιμάσω και αυτό.

c2Gbp2.png

Καλημέρα κούκλες... Όλα καλά? Εμείς σήμερα έχουμε μια γενική ανησυχία και θέλουμε συνέχεια αγκαλιές και πιπίλα..

tettamar ειλικρινά δεν έτρωγα πολύ αλλά τι να κάνω το είχα βάλει πείσμα οτι θα τα καταφέρω..

Για πρωινό είχα ψωμί που έφτιαχνα μόνη μου γιατί μερικά αλεύρια έχουν παράγωγα του γάλακτος, με μαρμελάδα ή μέλι, δεκατιανο 2 μήλο, μεσημεριανό αν ήθελα κάτι σε κρέας είχα χοιρηνό ή κοτόπουλο ή κατσικάκι ή αρνί με σαλάτα αλιώς όσπρια σε μιρκή ποσότητα ή λαδερά, το απόγευμα φρούτα πάλι και το βράδυ οτι και το μεσημέρι... Για γλυκό οταν με έπιανε τρέλα είχα ένα κουταλάκι μέλι!!!

Υπομονή και επιμονή..!!! ;);)

EwCip3.png

καλησπερες...τι κανετε?? εμεις ειμαστε για τρίτη μερα σημερα μεσα στον εκνευρισμό και στο κλαμα... αγκαλια δεν θελει, στο κρεββατι της δεν θελει, στι καροτσι δεν θελει..ούτε που εφαγε σήμερα...με μεγαλη δυσκολια εμεινε στο στηθος και τελικα εκανε λιγο πιπιλα και κοιμηθηκε... ο γιατρός λεει δοντακια... και εμενα μου ειχε φανει πολυ παραξενο τοσο μικρή... θα την παω απο το ιατρείο του σημερα για να την δει από κοντα...

Επίσεις χτες ξεκινησα να της δωσω λιγο γαλα με μπουκαλι γιατί γυρίζω σε 10 μερες στη δουλεια, και ανακαλυψα πως δεν το θελει... κλαματα και τσιριχτα... ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ αν δεν μαθει να τρωει μπουκαλι....

γενικα δύσκολες μερες... ελπίζω το σαβατοκυριακο να ηρεμησουμε....

Tour_babay.. κι εσύ δυσκολίες ε?? υπομονη ρε κορίτσι....μπορεί να φταίει και ο καιρός... τι να πω η δόλια μανα??

mamalou... εχεις δίκιο για τα σακκουλάκια ότι είναι ακριβα.....αλλά βοηθάνε για μακροχρόνια διατήρηση... νομίζω ότι μειώνονται πολύ οι χρόνοι αν γίνονται μεταγγίσεις.

galat... κι εγω ετσι ξέρω για τα δόντια , ότι βγαίνουν πολυ αργότερα... αχ με βλέπω να το γειώνω και αυτόν τον γιατρο....

Olympia99...για την δυσκοιλιότητα ...δεν μας ετυχε ακόμα... αλλα εχω ακούσει για τον γλυκάνησο ότι βοηθάει... επίσης μπορεί να βοηθήσει και η στάση που τα κρατάμε για τους κολικούς (με τα ποδαράκια διπλωμένα στην κοιλίτσα.. για να βγάλουν τα αέρια) δοκίμασε και το μασάζ I L U με τα λαδάκια που σου είπαν τα κορίτσια!

αντε καλά κουράγια και σήμερα...

δεν χρειαζεται να τον σουταρεις για αυτο τον λογο...εξαλλου οταν ειναι ανησυχα ειανι δυσκλο να βρεις τι φταιει...κι εμενα ανησυχος σημερα! μου εβγαλε και γουλια πηχτη σαν γιαουρτι πρωτη φορα ισως εδει την κοιλιτσα του! Και οτνα λεει δοντακια εννοει αυτο που σου ιπα οτι αρχιζουν να ριζωνουν εσωτερικα...το ποτε θα βγουν εξωτερικα ειανι αλλο θεμα... εμενα εβγαλε το πρωτο 7,5 μηνων, του αδερφου μου 7,5 μηνων ειχε ηδη 8 δοντια! Αλλα βγαζουν στον χρονο, αλλα 5 μηνων. Θα δείξει! απλα μην περιμενεις συντομα...

Το χαμομηλελαιο μου το ειχε συστησει ο απιδιατρος, εγω δεν το ζεσταινω , το τριβω στις χουφτες μου πρωτα και ζεσταινεται

Για τα δοντακια οι κρεμες δεν βοηθανε, μην παρετε, δεν ειναι βλαβερες, αλλα ειναι αχρηστες ουσιες. Αν διαβασετε στα βιβλια λενε οτι ξεπλενονται απο το σαλιο και οτι ο πονος των δοντιων θελει πιεσε, δηλ κατι να δαγκωνουν, οχι κατι που αλειφεις στην επιφανεια....

Επισης μακρυα πο ντεπον χωρις λογο.

Υπομονη κοριτσακια υπομονη!!!!!!!!!! Μεχρι τα 2,5 !!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Παντως κι εμενα ακομα και φαγωμενος να ειναι τρωει -δαγκωνει με μανια την εξωτερικη πλευρα απο το χερακι του, περα απο την ανακουφιση ειναι και η πρωταρχικη μεθοδος αναλαλυψης! Ολα περνανε απο το στομα, μην τα εμποδιζετε χιχιχιχι

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

τι ειναι το μασαζ Ι L U ???? σχηματιζεις αυτα τα γραματα? εγω δεξιστροφα σε Π το εκανα....για πες!!!!

ναι σχηματίζεις αυτά τα γράμματα... όλες οι κινήσεις από πάνω προς τα κάτω δηλαδή τo I το σχηματίζεις 10 - 15 φορές από πάνω προς τα κάτω και μετά ακολουθεί το L πάλι 10 - 15 φορές και μετά το u όμοια. απλά στο στο u φρόντισε να μην γίνεται o (εγώ ξεχνιέμαι γιάυτό το λέω) για το π δεν ξέρω ..δεν εχω ακούσει... το Ι L U ξέρω ότι βοηθάει για τους κολικούς για να φύγουν τα αέρια ,γιατί όχι και τα κακακια??

Τι κάνετε μανούλες; Ωραία συζήτηση μυρωδατη :D έχετε πιάσει. Εγω επαψα να ασχολούμαι με την πάνα είπα δυο τρεις φορες στην παιδιατρο κάνει αυτο κάνει το άλλο και είπε δε μας πειράζει τίποτα γιατι θηλάζεις αποκλειστικά οπότε και εγώ το άφησα.

Τα νέα μας είναι οτι πιπιλάμε με μανία το δάχτυλο όταν πεινάμε και κλαίει γοερά όταν του βάζω την πιπίλα. Ο ''μεγάλος'' μου ζηλεύει πολύ. Εχει γίνει αγρίμι δε μπορω να τον κρατήσω με τίποτα με κύρια περιστατικά να χτυπάει εμένα και τον πατέρα του και να μην κοιμάται καθόλου καλά ούτε μεσημέρι ούτε βράδυ. Ευτυχώς δεν ακουμπάει καθόλου το μωρό παρα το χαιδευει το σκουπίζει το φιλάει και άλλα τέτοια. Δε ξέρω τι να πω τα έχω παίξει τα νευρα μου εχουν φτασει στο όριο. Γραφτηκα και στη σχολή γονέων του δήμου μας μπας και βρω λύση.:lol:

Να σας πω κιόλας πήγα στη διαιτολόγο και αυτά που μου είπε δε μου φάνηκαν καλά. Μου είπε να τρώω πολλά γαλακτοκομικά ας πούμε γάλα πρωι βράδυ και γιαούρτι απόγευμα και να μην τρώω καθόλου αυγο,λαδερα, οσπρια, κρεμμυδι, σκόρδο, πράσινα λαχανικά όπως μαρούλι και λάχανο, να μην τρώω καθόλου φαγητά που έχουν σποράκια όπως αγγούρι ντομάτα ακτινίδιο, ακόμα και στο μήλο μου είπε να το καθαρίζω καλά και να βγάζω τις ίνες γιατί όλα αυτά κάκουν κολικούς. Εμένα δεν έκανε καθόλου κολικούς ως τώρα και τα περισσότερα από αυτά που μου έκοψε τα τρώω.

Εσας πως σας ακούγονται όλα αυτά;

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...