Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ίδιο όνομα θα έχουν οι μικρές μας και μου φαίνεται πως είμαι η μοναδική που δεν έχει βρει ούτε καν νονό.
Και εγώ τίποτα από νονο. Και με τον καιρό που περνάμε δε βλέπω να βρίσκω κιόλας. :-(

εμείς παντρευόμασταν και βρήκαμε κουμπάρους 2 μήνες πριν το γάμο:mrgreen::mrgreen:

αφήστε κορίτσια...πολύ δύσκολες εποχές....ο δικός μου ο κουμπάρος θέλει ο καημένος να το βαφτίσει αλλα προς το παρόν δεν έχει δεκάρα....

ετσι ειναι και τα δικα μας κακακια συνεχεια,λες να το αναφερω στο παιδιατρο να δω τι θα μου πει....

και καποιες φορες ειναι τοσο υδαρη που λερωνει και τα ρουχα του...αλλα οταν το ανεφερα του παιδιατρου μου ειπε να μην ανησυχω...

τις βλεννες τις παρουσιαζει καιρο αλλα δεν εχω πει κατι του γιατρου γιατι δεν υπαρχουν παντα

αυτά τα κακάκια πια!!!αμάν!!βιβλίο θα γράψουμε στο τέλος....το τι ανάλυση κάνω στην πάνα δε λέγεται!!

Απο εκεί και πέρα για βάφτιση λέμε κατα το Μάιο για να έχουμε ξεχάσει το ζόρι μας και οι φυσιοθεραπείες μας να είναι πιο ήρεμες...

Με το καλό κοριτσάκι μου κι εσείς:D

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κούκλες.

Εμείς με τα κακακια έχουμε θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε...χαχαχα

Φτάσαμε μέχρι και 4 μέρες χωρίς να ενεργηθεί και είχε πολύ γκρίνια, πονούσε ο καημενούλης μου.

Μου φαίνεται δεν θα τα γλυτώσει τα υποθετακια.

Άρχισε και απλώνει τα χεράκια του στα παιχνίδια που κρέμονται στο ρηλαξ του.

Σήμερα του παρήγγειλα γυμναστήριο.

Επίσης ανακάλυψε τα χέρια του και τα έχει όλο μέσα στο στόμα του.

Και τέλος πιο πολύ από όλους αγαπάει τον Μιχάλη, κάνει σαν τρελός μόλις τον δει.

ίδιο όνομα θα έχουν οι μικρές μας και μου φαίνεται πως είμαι η μοναδική που δεν έχει βρει ούτε καν νονό.

Και εμεις δεν εχουμε αποφασίσει ούτε πότε, ουτε ποιος, μονο το ονομα ειναι σιγουρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Μου λείπετε πάρα πολύ....:cry:

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Σίριαλ κακακίων,η συνέχεια...

Η παιδίατρος μας παρέπεμψε σε παιδογαστρεντερολόγο. Εχουμε ραντεβου Παρασκευη πρωί. Τρώω πολύ προσεκτικά,αλλά...τίποτα...:(:(:(

Εμβολιο δευτερο την Δευτέρα,το Prenevar...έχει καμιά εντυπώσεις ή παρατράγουδα;

Φιλάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα:D

Εμείς με τα κακακια έχουμε θέμα, δεν μπορούμε να κάνουμε...χαχαχα

Φτάσαμε μέχρι και 4 μέρες χωρίς να ενεργηθεί και είχε πολύ γκρίνια, πονούσε ο καημενούλης μου.

Μου φαίνεται δεν θα τα γλυτώσει τα υποθετακια.

Και εμεις δεν εχουμε αποφασίσει ούτε πότε, ουτε ποιος, μονο το ονομα ειναι σιγουρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Olympia μου δοκίμασε και αυτό που θα σου πω για τα κακακια, ζέστανε ελαιολαδο (να είναι χλιαρο) και βάλε μέσα ενω το ζεσταίνεις άνθη χαμομηλιού και μετά κάνε μασαζ στη κοιλίτσα του για ενα 10λεπτο, σε μας πιάνει όταν ψιλοζορίζεται αλλά το έχω πει και σε μια φίλη μου που του δίνει ξένο και έχει δει κι αυτή αποτελέσματα.

Τι ωραίο όνομα!!!

c2Gbp2.png

Καλημέρα κούκλες... ευτυχώς χθές δεν είχαμε τόση γκρίνια και μπόρεσα να κάνω μια γενική στο σπίτι..Κατα τα αλλά το εμβόλιο ακόμα δεν μας επηρέασε και κάναμε το Infatrix..

tettamar όταν πήγα στη παιδογαστρεντερολόγο πέρα απο αυτά που είχα κομμένα (γαλά και παράγωγα,μοσχάρι,ψαρι,γλυκα και αλμυρά,ξηρούς καρπούς και ορισμένα φρούτα) μου έκοψε το ξύδι, το λεμόνι, το πορτοκάλι και το ταχίνι!! Βέβαια ακόμα και με αυτά κομμένα συνέχησε ο μικρός μου αλλά ελπίζω το δικό σου παιδάκι να αντιδράσει θετικά και να συνεχήσεις το θηλασμό :P:p

EwCip3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!

ελπιζω να ειναι ολα τα μωρακια καλα! και να μην πονανε και να ειναι γελασταααα!!!

εμεις βγαζουμε δοντακια... ειναι 3 μηνων και αρχισε να τριβει τα ουλα της και να ποναει και να κλαιει και να μην μπορει να κοιμηθει...

εσεις εχετε αναλογα συμπτωματα?? ξερει καμια μανουλα καποιο γιατροσοφι για τα δοντακια??? ο γιατρός ειπε για depon αλλα δεν θελω να της δινω φαρμακα...

καλημερα κοριτσια!!!!

ελπιζω να ειναι ολα τα μωρακια καλα! και να μην πονανε και να ειναι γελασταααα!!!

εμεις βγαζουμε δοντακια... ειναι 3 μηνων και αρχισε να τριβει τα ουλα της και να ποναει και να κλαιει και να μην μπορει να κοιμηθει...

εσεις εχετε αναλογα συμπτωματα?? ξερει καμια μανουλα καποιο γιατροσοφι για τα δοντακια??? ο γιατρός ειπε για depon αλλα δεν θελω να της δινω φαρμακα...

Για το πότε θα βγάλουν δόντια τα παιδάκια μας είναι θέμα πολυγονιδιακό. Ρώτησα το γιατρό επειδή εγώ είχα βγάλει 3 μηνών δύο. Μπορείς να πάρεις τους δακτυλίους μασήματος που τους βάζεις στο ψυγείο πρώτα, επίσης κυκλοφορούν και κάτι κρέμες που τους τρίβεις τα ούλα και ανακουφίζονται αλλά για αυτές καλύτερα ρώτα το παιδίατρο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Τα κατάλειπα της ΜΕΝΝ σκοτώνουν την υπομονή μου μέρα με τη μέρα..

Ποία είναι τα κατάλοιπα της ΜΕΝΝ;;

Χθες η μικρή έπιασε τη πιπίλα την έβγαλε απο το στόμα, τη κοίταξε και την ξαναέβαλε. τώρα κατα πόσο ήταν συνειδητό όλο αυτό ιδέα δεν έχω!

Χθες η μικρή έπιασε τη πιπίλα την έβγαλε απο το στόμα, τη κοίταξε και την ξαναέβαλε. τώρα κατα πόσο ήταν συνειδητό όλο αυτό ιδέα δεν έχω!

Tο έκανε και ο δικός μου αυτό....χαχαχαχαχαχα

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια έχω ερώτηση για όσες χρησιμοποιείτε θήλαστρο.... όταν αποστειρώνω τη χοάνη και τα μπουκάλια αποθήκευσης στον αποστειρωτή κράτανε υγρασία η οποία δε φεύγει με τίποτα....είναι ασφαλές να αποθηκεύσω μετά το γάλα εκεί αφου έχει υδρατμούς??

έτσι κάθομαι συνέχεια και τα βράζω στην κατσαρόλα:?

c2Gbp2.png

Κοριτσάκια έχω ερώτηση για όσες χρησιμοποιείτε θήλαστρο.... όταν αποστειρώνω τη χοάνη και τα μπουκάλια αποθήκευσης στον αποστειρωτή κράτανε υγρασία η οποία δε φεύγει με τίποτα....είναι ασφαλές να αποθηκεύσω μετά το γάλα εκεί αφου έχει υδρατμούς??

αυτό που κάνω είναι να έχω το νου μου με το που τελειώνει η αποστείρωση τα βγάζω, τα τινάζω και τα βάζω ανάποδα σε ένα τάπερ με μια πετσετούλα και στεγνώνουν. Καίγομαι λίγο αλλά τι να κάνουμε!!

μπορείς να παρεις σακκουλακια για την διατηρηση του γαλακτος. της μεντελα, εχουν τροπο για να στεραιωνονται στο θυλαστρο , ειναι αποστειρωμενα , μπορείς να γραψεις πανω την ημερομηνια που το τραβηξες και πιανουν πολυ λιγοτερο χωρο. εγω σωθηκα με αυτα! και ειναι και πιο ασφαλη για την διατηρηση!

δουλευεις και χρειαζεσαι θηλαστρο??

μπορείς να παρεις σακκουλακια για την διατηρηση του γαλακτος. της μεντελα, εχουν τροπο για να στεραιωνονται στο θυλαστρο , ειναι αποστειρωμενα , μπορείς να γραψεις πανω την ημερομηνια που το τραβηξες και πιανουν πολυ λιγοτερο χωρο. εγω σωθηκα με αυτα! και ειναι και πιο ασφαλη για την διατηρηση!

δουλευεις και χρειαζεσαι θηλαστρο??

το κακό που έχουν τα σακουλάκια είναι οτι δε μετράνε σωστά, σου δείχνει 100ml και έχει 80. Και εγώ πρώτα βάζω το μπουκαλάκι και μετά το αποθηκεύω στο σακουλάκι. Και για όσες χρησιμοποιείται προϊόντα της medela δείτε σε αυτή τη σελίδα διαφορές στα χρήματα http://www.naturalnursery.co.uk/breastfeeding-your-baby/medela-pump-save-breast-milk-storage-bags.html και έχουν κάνει και ένα σύστημα με πόντους και έχεις ανάλογη έκπτωση με τις αγορές σου.

αυτό που κάνω είναι να έχω το νου μου με το που τελειώνει η αποστείρωση τα βγάζω, τα τινάζω και τα βάζω ανάποδα σε ένα τάπερ με μια πετσετούλα και στεγνώνουν. Καίγομαι λίγο αλλά τι να κάνουμε!!

και αυτό ειναι καλη λυση! παρε μια λαβηδα για να μην καιγεσαι! και εγω ετσι καιγομουν !! χαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...