Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμάς. Δύο μέρες τώρα το παιδάκι μου είναι υπόδειγμα, ούτε φωνές, ούτε γκρίνιες και όλο χαρούλες και γελάκια, φτου φτου να μη το ματιάσω. Χαπάκι υπομονή θα μεγαλώσουν και μία φορά ξύπνημα δεν είναι και πολύ!!!!!!!!!!

Geonutr εμένα το έκανε αυτό για κανα δύο βδομάδες και ομολογώ τα είχα παίξει.

Εμένα χθες το βράδυ με γονάτισε που ξύπναγε κάθε δύο ώρες για φαγητό. Αλλά μη παραπονιόμαστε αυτά θα έχουμε να θυμόμαστε, χωρίς λίγο ξενύχτι πως θα καταλάβουμε ότι έχουμε παιδί;; Αύριο αν έχει καλό καιρό θα πάμε και για καφέ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

2 εβδομαδες???μια χαρα......καθε μερα......0002015A.gif

το καθημερινό μας είναι κατά τις δύο με τρεις και όσες φορές μου έχει κοιμηθεί νωρίτερα το έχω πληρώσει με συχνά ξυπνήματα για φαγητό.

Τί κάνετε μανουλες; Απο νυστα και βρεφονυχτοπερπατήματα παμε καλα βλέπω...εμενα μεχρι μια εβδομαδα πριν ξυπνούσε 1 φορά μόνο, τώρα ξυπνάει πάλι 2 ίσως 3 φορες. Κουτουλάω εκεί που θηλάζω...:lol: Αυτο που έχω καταλάβει ειναι οτι τελικα πρεπει να σεβομαστε τους ρυθμους του μωρου. Εμενα πέφτει για υπνο 9 το βράδυ και ξυπναει σε 4 περιπου ωρες. Οσες φορες δοκιμασα να την καθυστερησω, να δωσω γαλα κοιμισμενη μπας και το παει σερί...τζίφος. Που θα πάει,θα το κάνει το σερί. Καλα,σκεφτομαι οτι έχω να κοιμηθω πάνω απο 5 ώρες εδω και 3 μήνες και απορώ...

Η αλλεργία μας τα ίδια,καμια βελτίωση,κι ας εχω κοψει γαλακτοκομικά και μοσχάρι. Μας βλέπω να ψαχνομαστε σε αλλεργιολόγο γμτ...

Φιλάκια!

Α,εμεις για βάφτιση λέμε το Μαιο και το ονομα αυτης...Φωτεινή Νεφελη.

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Α,εμεις για βάφτιση λέμε το Μαιο και το ονομα αυτης...Φωτεινή Νεφελη.

καλησπερα κουκλιτσες!!!!την Κυριακη που μας ερχεται βαπτιζουμε κ εμεις το κοριτσακι μας..Αγγελικη..

Με το κάλο:D:D:D!!!

Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα:cool:

tettamar όταν λες αλλεργία εννοείς τα πράσινα κακάκια??

c2Gbp2.png

καλησπερα κουκλιτσες!!!!την Κυριακη που μας ερχεται βαπτιζουμε κ εμεις το κοριτσακι μας..Αγγελικη..

Με το καλο! Φωτισμένη να ειναι! Του χρονου τέτοιον καιρό θα την γιορτάζεις!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Με το κάλο:D:D:D!!!

Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα:cool:

tettamar όταν λες αλλεργία εννοείς τα πράσινα κακάκια??

Εννοώ βλέννα στα κακακια και κακάκια που ειναι πολύ υδαρή σαν διάροια.

UslQp3.png

UOZVp3.png

χμμμ....υδαρη κένωση είχαμε κι εμεις 1-2 φορές αλλά δεν ξαναέκανε, κι εγώ είχα ανησυχήσει και μου είπε η παιδίατρος αν συνεχιστεί θα κανάμε καλλιέργεια.....πάντως δεν ξέρεις τι να φας:confused::confused:....κάποιες μερες έχουμε ωραιότατα μουσταρδί, μετά πράσινα και πάλι απο την αρχή....γκρρρρρ

c2Gbp2.png

ίδιο όνομα θα έχουν οι μικρές μας και μου φαίνεται πως είμαι η μοναδική που δεν έχει βρει ούτε καν νονό.

Διαφημίσεις

ίδιο όνομα θα έχουν οι μικρές μας και μου φαίνεται πως είμαι η μοναδική που δεν έχει βρει ούτε καν νονό.

Και εγώ τίποτα από νονο. Και με τον καιρό που περνάμε δε βλέπω να βρίσκω κιόλας. :-(

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

ετσι ειναι και τα δικα μας κακακια συνεχεια,λες να το αναφερω στο παιδιατρο να δω τι θα μου πει....

και καποιες φορες ειναι τοσο υδαρη που λερωνει και τα ρουχα του...αλλα οταν το ανεφερα του παιδιατρου μου ειπε να μην ανησυχω...

τις βλεννες τις παρουσιαζει καιρο αλλα δεν εχω πει κατι του γιατρου γιατι δεν υπαρχουν παντα

76IGp3.png

καλημέρα μανούλες... Επιτέλους έχω και πάλι internet!!!

Τα δικά μας τα νέα είναι σκετικά καλά.. Χθές κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο αλλα δεν μπορώ να πώ οτι η επίσκεψη στη παιδίατρο μας ήταν υπέροχη.. Τα κατάλειπα της ΜΕΝΝ σκοτώνουν την υπομονή μου μέρα με τη μέρα..

Αυτό το μήνα φτάσααμε μόνο τα 4900γρ και 59εκατ. και το μόνο καλό είναι οτι μεγάλωσε το κεφάλι μας 38εκ και κάπως ηρέμησα!! Με το φαγητό έχουμε θέμα απο τη αρχή.. Αφού μας βγήκε αλλεργικός σε κάτι στο γάλα μου είμαστε εδώ και 1 1/2 μήνα με το Pepti και τρώμε ανα 2ωρο περίπου 70-80ml.. Βέβαια προσπαθώ να του δίνω περισσότερο αλλα ακόμα δεν έχω βρεί το τρόπο μιας και οι γουλιές είναι αρκετές.. Ευτυχώς τα βράδια μπορούμε να κοιμήθούμε ενα 7ωρό χωρίς διακοπή!!!

Απο εκεί και πέρα για βάφτιση λέμε κατα το Μάιο για να έχουμε ξεχάσει το ζόρι μας και οι φυσιοθεραπείες μας να είναι πιο ήρεμες...

Happy βγάλε φωτογραφείες τα κακάκια και δείξτα στο γιατρό σου γιατί και εμείς ενώ είχε σταματήσει το αίμα στα κακακια εξακολουθούσε να εμφανίζει τα συμπτώματα χωρίς να μπορούμε να το καταλάβουμε.. Βέβαια τα μωρά που θυλάζουν έχουν διαφορετικά κακάκια αλλα καλό είναι να προλαμβάνεις ...

Μου λείψατε :):)

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...