Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

Τώρα μιλάμε για 3BC και 4BC βέβαια οπότε κατάλαβες. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ή μπορούμε να στηθούμε στη πλατεία στο συντριβάνι τα 2 μας και να θηλάζουμε τα μπεμπόνια μας!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το σκεφτηκα κ εγω!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Το φανταζεσαι;;;;;;τα 2 μας;;;;;θα φωναξουμε κ το σουπερ καναλι μας;;;

ωωωωχχχχ....γελασα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα φιλενάδες!

Πως τα πάτε?

Εμείς μια χαρα. Χάθηκα λιγακι αυτες τις μερες επειδή λείπαμε. Είμασταν στο χωριο.

Η μπεμπουλα μου μια χαρα είναι πέρα απο απο λιγους κολικους που είχαμε την περασμένη βδομαδα. Μεσα στη βδομαδα θα πάμε και παιδίατρο για εμβόλιο.

Και κλείσαμε ημερομηνία για βάφτιση! 26 Δεκεμβρίου στο χωριό μας. Ελπίζω αυτη τη φορά να μην έχει χιόνια, γιατι στον 1ο με αλυσίδες πήγαμε στην εκκλησία.

happiness πώς είναι ο μικρός με τις γουλιές? Συνεχίζει? Και μενα βγάζει γουλιές μετα απο καθε γευμα, αλλά νομίζω οτι είναι απο το ζόρι της. Συνεχώς κουνιέται. Δε νομίζω να της έρχετε πολύ γιατι πίνει γύρω στα 100 μλ, τίποτα δηλαδή.

μπουμπου μου πως πάτε με τους κολικούς? Εγω της έδινα λίγο κιντερτε αυτες τις μερες και ηρεμούσε. Πηρα βέβαια και το infacolic σε περίπτωση έντονου κολικού.

DimRous τί να πώ! Απο τη ζήλια τους τα λένε για τον θηλασμό. Εγω και 2 παιδιά θηλασα μεχρι 2 μηνών, δεν τα κατάφερα παραπάνω αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που ακουωγια άλλες κοπελες οτι τα καταφέρνουν μια χαρα. Φτου φτου σκόρδα!

Οσες έχουν κοριτσάκια....Τα "παπάκια" τους πώς τα καθαρίζεται? Αν και την πλένω μετά απο κακάκια εκεί πάντα κάτι μένει. Να δοκιμάσω με κανα βαμβάκι ή αποστειρωμένη γάζα? Με φοβίζει λιγάκι, ενώ στα αγοράκια δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.:?

Καλημέρα κοριτσάκια.....εδω και μέρες ο μικρός κοιμάται 5ωρα τη νύχτα:D

Βέβαια χθές όλη μέρα είχαμε "πανηγυρια", κάτι τον ενοχλουσε και γκρίνιαζε συνεχώς αλλά απο το βράδυ όλα οκ. όσο για το κεφαλάκι του, που έχετε αναφέρει το κρατάει όρθιο εδώ και αρκετό καιρό, βέβαια όταν το κάνει του το στηρίζω πάντα.

Τι τρέλα είναι όταν βγάζουν αυτές τις φωνούλες..αααχχχχ!!!! Αφήστε που όταν είναι ξύπνιος και δεν είμαστε κοντά του φωνάζει για παρέα:D:D

Με το καλό κωνκωνάκι η βάφτιση:D

Για το "παπάκι" της μικρής σου ξέρω απο μια φίλη οτι την καθαρίζει με βαμβάκι...λεπτομέρειες δε γνωρίζω γιατί έχω αγοράκι και δε ρώτησα παραπάνω.

c2Gbp2.png

καλημερα μανουλιτσες τι κανουν τα μπεμπονια σας????εσεις πως εισαστε την παλευετε???

κων κων μου κι εμενα δεν νομιζω να ειναι απο την ποσοστητα που κανει γουλιες ,ευτυχως 2 μερες τωρα εχουν ελαττωθει αρκετα,μπορει να ειχε κρυωσει το στομαχακι του....

με το καλο να βαπτισετε και το ζουζουνι σας,εμεις λεμε για το Μαρτιο

μαμαλου σου κανει καψονια ο γιος???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ομορφες μαμαδες και πιο ομορφα μπεμπάκια!

κων κων,σχετικά με την καθαριότητα του "παπακίου", εγώ την πλένω και στα τσίσα και στα κακά. Αν μείνει κάτι εκει από τα κακάκια, βαμβάκι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μουσκεμενο και στυμμένο (για να μην αφησει ινες) ή γάζα,αν και ειναι πιο σκληρή, και εννοείται από μπρος προς τα πίσω.

hapiness εγω δεν την πολυπαλεύω...ειμαι κρυωμένη, κυκλοφορώ με μάσκα και πλένομαι συνεχεια... επίσης λόγω της αλλεργίας που έχει η μικρή έχω κόψει γαλακτοκομικά (ζορι...κρύβονται παντού!!!), από προχθες έκοψα και τη σόγια και το μοσχάρι,καμια σημαντικη αλλαγή ως τώρα όμως. Να δούμε,έχω πολύ άγχος...

φιλακια,να ειστε ολες καλα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

;);););););););););););)Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για τις συμβουλές περί "παπακίου". Θα δοκιμάσω με το βαμβάκι και νερό.;)

o δικος μας παιδίατρος μου έδειξε από την πρώτη επίσκεψη πώς να την καθαρίζω εκεί και μου είπε με αποστειρωμένη γάζα και φυσιολογικό ορό. οχι σε κάθε άλλαγμα, μια φορά την ημέρα μετά το μπάνιο αρκεί, εκτός αν δεις ότι έχει λερωθεί πολύ με κρέμα (δεν πρέπει να πηγαίνει κρέμα εκεί). να επιμένεις λίγο στο σημείο γύρω από την ουρήθρα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

κοριτσακια μου πηγαμε χθες στον παιδιατρο ,ο μουργακος μου εφτασε τα 5900 και στο υψος 60,5..αντε μεγαλωνουμε σιγα σιγα...

tettamar εγω καποιες φορες νυσταζω αφορητα,ευτυχως ο μικρος εχει σταματησει να ξυπναει πολλες φορες τη νυχτα,συνηθως ξυπναει μια φορα...

ανυπομονω να φτασει η στιγμη να κοιμαται και να ξυπναει μια και καλη το πρωι...απορω θα γινει ποτε αυτο?

76IGp3.png

Τι κάνετε? Εγώ δεν έχω χρόνο ουτε να λουστώ... ο μικρός θέλει μόνο εμένα κ έχω σαλτάρει...

Όσο για σήμερα εύχομαι να πάει καλά η μέρα με τον δημόσιο θηλασμό παντου... DimRous διάβασα για την φαρμακόγλωσση... ήμαρτον... τι να πω... να βάλεις ένα ματάκι κοριτσάκι

galat είδες η τηλεπάθεια???

κωνκωνάκι με το καλό για την βάφτιση... πως θα την βγάλετε την όμορφή σας???

Φιλάκια σε όλες τις μανουλίτσες κ τα μωράκια σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...