Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα σας...τι κανετε??τα μπεμπακια σας τι κανουν?εμεις δοξα το θεο ειμαστε πολυ καλα μεγαλωνουμε και θελουμε αποκλειστηκοτητα..εγω δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω η μανα μου εχει γινει εσωκλειστη και ευτυχως τα μεγαλα πανε σχολειο και ειμαι καπως πιο ελευθερη:roll:...τα νεα μας ειμαστε 5700τα αγορια και 5900η μπεμπα(τους ριχνει παντα γραμμαρια)θηλαζουμε αποκλειστικα ακομα(ειμαι ολη μερα με μπιμπερο και τον βυζο εξω:lol::lol:)και κοιμομαστε 12,30με8το πρωι σερι μονο σε κανενα αλμα θηλαζουμε αβερτα,γενικα ειναι ησυχα μωρακια και καλοβουλα...με πηρανε απο το πρωινο μου και θελουν ναερθουν στο σπιτι χαχαχα φυσικα και αρνηθηκα,επισης μου εστειλε η παμπερς 10κουτες πανες (λογικα τα στοιχεια τα πηρανε απο το λητω ε?)..ο αντρας μου τρεχει ολη μερα με την δουλεια εγω δεν κανω καθολου δουλειες;) τα μεγαλα μου θελουν και αυτα λιγη ωρα μαζι μου αχ χιλια κομματια εχω γινει..αυτα τωρα ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω αγνωστο φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας...

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια...tettamar τι έγινε με τη γενική? Κι εγώ ξέρω οτι στην ουρολοίμωξη είναι λίγο ανόρεχτα, κακοδιάθετα και δεν παίρνουν βάρος.

Εμείς έχουμε ψιλοστρώσει, κοιμάται ο μπεμπέκος καλύτερα τη νύχτα, βέβαια δε λείπουν ακόμη τα πονάκια....κατάλαβα οτι τον πειράζουν τα σταφύλια όταν τρώω οπότε τα έκοψα...μου είπαν οτι γενικά πειράζουν οι τροφές που αρχίζουν με σίγμα, ισχύει??

Την Τετάρτη θα έρθει και η παιδίατρος για τη δευτερη επίσκεψη.

Εγώ πήγα γυναικολόγο σήμερα και έχω κολπίτιδα, μου έδωσε αντιβίωση:?

Με την ευκαιρία ψώνισα απο h&m στο μπέμπη μερικά ρουχαλάκια:)

Οlumpia θα το πω σε μια φίλη μου το γιατροσόφι που έχει το ίδιο προβληματάκι.

Maroulita είσαι θεά!! Απορώ με τις αντοχές σου;)

c2Gbp2.png

tettamar τις ειδε ο γιατρος τις βλεννες ή απλα ειπες εσυ οτι υπαρχουν;;;;

Γιατι κ ο δικος μου εχει βλεννες(σαν ασπραδι αυγου μες στη μουσταρδι διαρροια...) κ μου ειπε οτι ισως ειναι ιωσουλα(εχει κ μυξες)κ πως αν συνεχιστουν 2 εβδομαδες θα δουμε τι θα κανουμε...

Μαρουλιτααααααα.......αποκλειστικο θηλασμο σε 3δυμα;;;;;;;;;ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ(οπως προειπε η μαμαλου :) )...μη πω ΗΜΙΘΕΑ !!!!!!!!χαχαχα!!!!

Ολυμπια κ εγω το εκανα αυτο με την κορη μου....(μεχρι κ υποθετα τις εβαζα)...Ισχιακο υπερηχο ολα τα αγορακια πρεπει να κανουν;;;;;;

αθηνα,ζουζου,χαπακι,Ντιμακι(με τις πλημμυρες τι κανατε;;; :( ) φιλιααααα!!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλησπέρα καλεσπέρα!!!! Maroulita μπράβο κοπέλα μου και πάλι μπράβο. Με εμένα έχουν γίνει λίγο αντίθετα τα πράγματα αντι να στρώσει η μικρή στρώσαμε εμείς. Όλο το απόγευμα που εγώ δουλεύω αυτή κοιμάτε και κρατάει δυνάμεις για να μας έχει όρθιους μέχρι τις 3 το νωρίτερο. Εγώ με τα κακά έχω πάψει να ασχολούμαι γιατί ο παιδίατρος τη βλέπει πολύ συχνά και βέβαια επειδή τη θηλάζω και μετά τη πάω μέχρι να φτάσουμε τα έχουμε κάνει κι όλας οπότε τα βλέπει και ο ίδιος. Μια φορά τα έκανε και επάνω του και να δείτε μετά κάτι γέλια που έκανε...

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

εγω ειμαι καινουρια μαμα .. εχω ενα κοριτσακι 2.5 μηνων (10/8/2010)

διαβαζω τα νεα σας καθε μερα σχεδον, και ειπα να μπω κι εγω σημερα στην παρεα σας!

καταλαβα καλα οτι υπαρχει μανουλα με τριδυμα??? καταπληκτικο!!!! μπραβο σου κοπελα μου!μπραβο σε ολες βασικα γιατι το να εχεις παιδι ειναι τεραστιο σχολειο!

κι εμενα ειχε βλενες στα κακα για 1-2 μερες και ο πειδιατρος ειχε πει οτι δεν ειναι τιποτα..και ετσι δεν εδωσα περισσοτερη σημασια...

ελπιζω να ειναι ολα καλα με τις εξετασεις για το μωρακι....

ειναι καμια απο σας που να δουλευει κανονικο 8ωρο και να θηλαζει??

Διαφημίσεις

Ισχιακο υπερηχο ολα τα αγορακια πρεπει να κανουν;;;;;;

Εδω το κανουν σε ολα τα μωρακια.

Διαβασε αυτο το κειμενο της Ολιβιας για να καταλαβεις τι ακριβως ειναι.

http://blog.eimaimama.gr/search/label/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Γεια σας κοριτσια...η γενική ήταν καλη,εδειξε λιγους μικροοργανισμους αλλα δεν ειναι μαλλον ουρολοίμωξη λεει η παιδίατρος,καποια απλή επιμόλυνση μάλλον. Αυριο παιρνουμε την καλλιέργεια και θα επιβεβαιώσουμε.

Τις βλέννες δεν τις εχει δει η γιατρος,ούτε τις διάρροιες,εγώ περιγράφω όσο καλύτερα μπορώ. Αλλά μα το Θεό,μου έρχεται να μαζεψω πάνες και να της τις πάω!!!

Απο βλεννες παντως καλυτερα πάει από τότε που έκοψα τα γαλακτοκομικά.

Μενουν μόνο οι διάρροιες,αλλά κανει τώρα και πιο σφιχτά.

Αντε να δούμε...κατα τ' άλλα το μπεμπέκι μου μια χαρά ειναι...κεφάτο,τρώει,κοιμάται,παίρνει βαρος(όχι πολύ αλλά παίρνει).

Το μόνο "αξιοπερίεργο" είναι οτι κάποιες φορές (1φορά/μέρα περιπου) ενώ κλαίει και δειχνει οτι πεινάει,οταν τη βαζω στο στήθος αρνειται και αρχιζει γοερά να κλαιει. Μετά απο λιγο αν την ξαναβάλω τρώει κανονικά. Δεν ξερω ομως αν συνδεεται αυτό...:confused:

Σας φιλώ!

UslQp3.png

UOZVp3.png

tettamar καποιες φορες κι εμενα κανει πιο ζουμερα κακακια σαν διαρροια φαντασου βγαινουν και απ'εξω και λερωνει τα ρουχα του αλλα το ειπα του γιατρου και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα....και καποιες φορες εχει κατι σαν να ειναι μυξες μεσα στα κακακια του αλλα δεν το εχω αναφερει του γιατρου...

76IGp3.png

κοριτσια καλησπερα σας...τι κανετε??τα μπεμπακια σας τι κανουν?εμεις δοξα το θεο ειμαστε πολυ καλα μεγαλωνουμε και θελουμε αποκλειστηκοτητα..εγω δεν προλαβαινω ουτε να κατουρησω η μανα μου εχει γινει εσωκλειστη και ευτυχως τα μεγαλα πανε σχολειο και ειμαι καπως πιο ελευθερη:roll:...τα νεα μας ειμαστε 5700τα αγορια και 5900η μπεμπα(τους ριχνει παντα γραμμαρια)θηλαζουμε αποκλειστικα ακομα(ειμαι ολη μερα με μπιμπερο και τον βυζο εξω:lol::lol:)και κοιμομαστε 12,30με8το πρωι σερι μονο σε κανενα αλμα θηλαζουμε αβερτα,γενικα ειναι ησυχα μωρακια και καλοβουλα...με πηρανε απο το πρωινο μου και θελουν ναερθουν στο σπιτι χαχαχα φυσικα και αρνηθηκα,επισης μου εστειλε η παμπερς 10κουτες πανες (λογικα τα στοιχεια τα πηρανε απο το λητω ε?)..ο αντρας μου τρεχει ολη μερα με την δουλεια εγω δεν κανω καθολου δουλειες;) τα μεγαλα μου θελουν και αυτα λιγη ωρα μαζι μου αχ χιλια κομματια εχω γινει..αυτα τωρα ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω αγνωστο φιλακια σε ολες και στα μωρακια σας...

εισαι απιστευτη!!!!!!!σε θαυμαζω!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

maroulita...υποκλίνομαι!!!!! :lol: Εγώ με ένα και τα'χω παίξει!!!

hapiness μου τί να σου πω...ίσως εγώ να ειμαι πολύ αγχωτική,ίσως η γιατρός πολύ σχολαστική...πολλές φορές έχω σκεφτεί μήπως ειμαι υπερβολική και αδικα τραβολογιόμαστε με εξετάσεις;

Η καλλιέργεια ουρων χθες εδειξε ενα μικροβιο,αλλα σε πολύ χαμηλό ποσοστο συγκεντρωσης,αρα ΔΕΝ ειναι ουρολοίμωξη (φιου...),οποτε εχω ανακουφιστεί κάπως. Θα δούμε...πάντως σε οψη και διάθεση μια χαρα ειναι το μπίμπι μου...άρα ολα καλα θα πάνε πιστεύω!

Φιλάκια μαμαδες και μπεμπάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

εγω δεν μπορω να πω οτι αγχωνομαι πολυ...πιο πολυ αγχωνεται ο αντρας μου και ολη την ωρα λεει να τον παμε στο γιατρο(και φυσικα δεν παμε,αφου το μωρο ειναι μια χαρα)

γενικα ειμαι πολυ χαλαρη....

οι υπολοιπες τι κανετε????φιλακια σε ολες ...

να δω ποτε θα μαζευτουμε ολες μαζι να τα πουμε,οπως οταν ημασταν με φουσκωμενες κοιλιτσες

76IGp3.png

Αχ ναι χαπάκι μου πότε θα μπορέσουμε να μπούμε όλες ταυτόχρονα να τα πούμε όπως παλιά;;; Το παιδί μου, άγνωστο απο πότε, κρατάει το κεφάλι του και το γυρνάει και γύρω, γύρω. Χαμπάρι δεν είχα πάρει και χθες ήρθε ένας θείος του άντρα μου και άρχισε να παίζει με τη μικρή και να δείτε χαρές η μικρή και γέλια. Μου φαίνεται οτι το παραπροσέχω το παιδί.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...