Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο Ευη!!!!!.κ μενα τα 7 θα τα εφτασε σιγουρα!!!!!

Indie ποτε θα ξαναπιουμε καφεδακι;;;;;;;;

Αθηνα μου δεν ξερω....ο τετανος μπορει να προκληθει απο μια απλη γρατζουνια με κατι σκουριασμενο....οι ηπατιτιδες Β κ C ειναι απο σεξ κτλ....Ομως η Α απο στομα κ μολυσμενες τροφες,νερο κτλ...

Το MMR ρωτησα κ εγω κ μου ειπε οτι το κανουν μετα τους 15 μηνες....κατι ειχα διαβασει για αυτισμο αλλα δεν θυμαμαι πολλα...

ουφ....

Καλε τι επαθε το Ειρηνακι σου;;;;;;;;;περαστικα σας!!!!!!!(τωρα το θυμηθηκα...)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

αστα ρε Νικη...εσπασε το δαχτυλακι της...ταλαιπωρια...τεσπα αυτα ειναι ασημαντα.

Για τα εμβολια παιρνει πολυ συζητηση και ουτε εγω το εχω ψαξει...ακολουθω τις οδηγιες του παιδιατρου και δε το ψαχνω αλλο...

το μμρ το κανουν μετ ατους 15 μηνες ,ναι...οσο μπορειτα καθυστερηστε το ειναι το πιο "βαρυ" εμβολιο...εστα και μερκους μηνες δηλ καλο ειναι... εμενα εκανε 40 πυρετο για 1 εβδομαδα ακατεβατο με το εμβολιο αυτο και με οοοοοοολα τα αλλα τιποα απολυτως....

για τον αυτισμο δεν ειναι επιβεβαιωμενο, και υποθετω προς πρεπει να υπαρχει η προδιαθεση , ειναι σπανιο.... αλλα απο την αλλη σε παιδια που εχουν διαγνωστει με αυτισμο, δεν τους το κανουν!!!! τι να πεις...εμεις δυστυχως κανουμε οτι μας πουνε δεν ειμαστε γιατροι...αν παιζονται συμφεροντα στις πλατες μας ποτε δεν θα το μαθουμε...

Οσο για τα κιλα κι εμεις μινιον ειμαστε 5 κιλα στους 2 μηνες (απο υψος δεν ξερω εμας 3 μηνων θα μας ξανα δει ο παιδιατρος) η κορη μου ηταν πιο μπουλουκα αλλα επαιρνε και συμπληρωμα στην αρχη...το μπουκωνα χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

και εμείς χθες κάναμε τα πρώτα εμβόλια και η μπουμπου ήταν άψογη, έκλαψε λίγο όταν την τρίπησε και μετά όλα καλά, πήγαμε μέχρι και για καφέ. Παρενέργειες μέχρι τώρα δεν έχει κάνει και επλίζω να πάμε έτσι. Εμείς είμαστε 5600γρ. και 62 πόντους, εγώ την συγκρίνω με τα βιβλιάρια τα δικάμας και η μικρή είναι στο μέσο όρο μας, τέτοια ηλικία εγώ ήμουν 4700 και 63 πόντους και ο μπαμπαάς μας 5700 και 59 πόντους.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

και εμείς χθες κάναμε τα πρώτα εμβόλια και η μπουμπου ήταν άψογη, έκλαψε λίγο όταν την τρίπησε και μετά όλα καλά, πήγαμε μέχρι και για καφέ. Παρενέργειες μέχρι τώρα δεν έχει κάνει και επλίζω να πάμε έτσι. Εμείς είμαστε 5600γρ. και 62 πόντους, εγώ την συγκρίνω με τα βιβλιάρια τα δικάμας και η μικρή είναι στο μέσο όρο μας, τέτοια ηλικία εγώ ήμουν 4700 και 63 πόντους και ο μπαμπαάς μας 5700 και 59 πόντους.

ουαου!!! μεγαλο μωρό!!! να σου ζησει!!! ειναι 2 μηνων και ειναι 5600??? καταπληκτικο!!! θηλαζεις??

κοριτσακια μου καλησπερα...

μια χαρα ντιμ η μπουμπου σου ,μπραβο!!!φτου φτου...

εμεις θα παμε την αλλη βδομαδα μαλλον στον παιδιατρο να δουμε ποσο εχουμε φτασει ...

τι εμβολιο ειναι αυτο το μμρ...για ριξτε μια ενημερωση...???

76IGp3.png

ουαου!!! μεγαλο μωρό!!! να σου ζησει!!! ειναι 2 μηνων και ειναι 5600??? καταπληκτικο!!! θηλαζεις??

ναι τη θηλάζω. Το καταπληκτικό για εμένα δεν είναι το 5600 αλλά οι 10 πόντοι ύψος που πήρε μέσα σε δύο μήνες. Να είναι καλά το παιδάκι μου δύο μήνες άλματα ανάπτυξης κάνει.:shock:

Αθηνά αν ακούς απο παιδί τρίτης γυμνασίου 1x1=2 και 2 - 1= -1 σου κόβεται το γάλα ή δε σου κόβεται;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ναι τη θηλάζω. Το καταπληκτικό για εμένα δεν είναι το 5600 αλλά οι 10 πόντοι ύψος που πήρε μέσα σε δύο μήνες. Να είναι καλά το παιδάκι μου δύο μήνες άλματα ανάπτυξης κάνει.:shock:

Αθηνά αν ακούς απο παιδί τρίτης γυμνασίου 1x1=2 και 2 - 1= -1 σου κόβεται το γάλα ή δε σου κόβεται;;

ναι οντως το βαρος δεν ειναι εντυπωσιακο, το υψος ομως!!!! φτου φτου!!!

Καλα κορυφαιο!!! Τριτη γυμνασιου???μα τριτη???? ΕΛΕΟΣ!

(Καλα εδω που τ αλεμε κι εμενα μου ειχε τυχει Α λυκειου, που δεν ηξερε διαιρεση.......ντοινγκ ντοινγκ ντοινγκ)

Σου κοβεται συναδελφε, σου κοβεται!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κορίτσια,ειμαι να σκάσω...η παιδιατρος λόγω βλέννας στα κακά συστησε καλλιέργεια και mayer κοπρανων. Δεν βγήκε κάτι,υπέθεσε αλλεργια και μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικά. Ως εδω ΟΚ. Η μικρή άρχισε μετά και διάρροια,οχι συχνές κενώσεις αλλα οταν κάνει κακά,είναι διάρροια. Τώρα φοβόμαστε για ουρολοίμωξη και αυριο πρωι πρωι πάμε για γενική ούρων και καλλιέργεια. Ελπίζω να μην ειναι ουρολοίμωξη,γιατι θα πρέπει να πάμε νοσοκομειο και δε θέλω. Κατα τ΄άλλα η μικρή ειναι χαρα Θεού...τρώει,είναι κεφάτη,κοιμάται...

Εχω τρελο αγχος!!! Τί έχει το παιδάκι μουουουου;;;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Noμ'οζω οπτι η ουρολοιμωξη εχει πολυ πιο συνθετη κλινικη εικονα και οτι τσαμπα σε ταλαιπωρει η παιδιατρος σου... μαλλον δεν ειναι σιγουρη...εγω θα ελεγε αν βγουν ολα ΟΚ να αλλαξεις παιδιατρο!

Κι εμενα στην κορη μου ειχε τυχει αρκετες φορες διαρροια(πιο νερουλα και περισσοτερες φορες τη μερα) απλα τη θηλαζα πιο συχνα και περνουσε...

Μονη σου τα ειπες ολα, ειναι κεφατη, τρωει κλπκλ ενα παιδι που ειανι αρρωστο το καταλαβαινεις.

Ευχομαι να μην ειναι τιποτα, οπως και δεν θα ειναι θα το δεις!!! Φιλια στην μικρη σου, απλα να προσεχεις να μην συγκαει τωρα που κανει διαρροια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat σ'ευχαριστώ. Πήρα και δευτερη γνώμη,και μου ειπε και η δευτερη παιδιατρος να κάνω τις εξετάσεις καλού κακού γιατι σε τοσο μικρή ηλικια μπορεί η κατασταση να ειναι ασυμπτωματική. Θα δείξει...ελπίζω και πιστεύω να μην ειναι κάτι... Τελικά,οπως λέει και μια φιλη γιατρός,"αν πας σε κουρέα θα σε κουρέψει"... Τελος πάντων,το μεσημερι θα βγει η γενική ουρων και θα παρουμε μια ιδεα.

UslQp3.png

UOZVp3.png

http://www.cbsnews.com/8301-31727_162-20015982-10391695.html?tag=mncol;lst;1 το ειδα στο facebook τυχαία πριν λιγο!!!

Το MMR το καθυστέρησα κι εγώ στον γιο μου, το κάναμε τον προηγούμενο μήνα. Ευτυχώς μου παρουσίασε μόνο δέκατα για 3 μέρες και αυτό ήταν όλο. Το έτρεμα πάντως αυτό το εμβόλιο... Όσο για το άρθρο αυτό, αναφέρεται ότι το κοριτσάκι είχε μια μη διαγνωσμένη μιτοχονδιακή ανωμαλία η οποία ίσως συνέβαλε στον αυτισμό. Βεβαια πόσα παιδάκια μπορεί να έχουν το ίδιο προβλημα και να μην το ξερουν... Δεν έχω καταλήξει τελικά, κι εγώ τα φοβάμαι τα εμβόλια, αλλά επίσης φοβάμαι και τις παιδικές αρρώστιες και τις συνέπειές τους...

Καναμε και εμείς της μπέμπας τα πρώτα της εμβόλια, δεν εκανε πυρετό, αλλά μας έχει τρελάνει στις αϋπνίες από τότε... Από ανάπτυξη καλά πάμε, είναι 6.050kg και 62 εκατοστά.

tettamar βάρος παίρνει το μωρό? συνήθως στην ουρολοίμωξη μένει στάσιμο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλησπερα μανουλες.

Τι μου κανετε;;

Πωπω πως μεγαλωνουν ετσι γρηγορα τα μωρακια ε;;

Το ειχα ξεχασει...μετα απο τοσα χρονια...εχει πολυ πλακα.

Εμεις μεχρι στιγμης καναμε μονο τη πρωτη δοση της γαστρεντεριτιδα, ειναι ποσιμο και γινεται σε τρεις δοσεις με ενα μηνα διαφορα η καθε μια.

Επισης καναμε ισχιακο υπερηχο και ηταν ολα καλα.

Στις 7.10 που καναμε εναν ελεγχο ο μπεμπης ηταν 5700γρ. και 57εκ.

ελα πλεον τρωει μονο ξενο γαλα και πολυ μαλιστα....βαραει κατι 180/200γρ. καθε 3 με 4 ωρες, το βραδυ ομως κοιμαται σερι μεχρι το πρωι.

Ποια αλλη μανουλα δινει μονο ξενο;; Δεν θυμαμαι, νομιζω η μπιμπικος ε;

Κατα τα αλλα, ολα καλα, ειναι πολυ ησυχος και ολη μερα χασκογελαει...τον εχουμε βγαλει και ονομα ΧΑΧΑΣ!!!!

Αυτα, πολλα φιλακια σε ολες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ξεχασα να σας γραψω το πιο σημαντικο.

Ο μπεμπης εχει θεμα με τον ποπο του...δηλ. δυσκολευεται να κανει κακακια, κανει καθε δυο τρεις μερες.

Μου ειπε ο παιδιατρος να του φτιαχνω χαμομηλι και να βαζω μεσα την σκονη το γαλα....και επιασε τωρα κανει σχεδον καθε μερα.

Του το κανω μερα παρα μερα, δεν κανει συνεχεια.;)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...