Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιενκα, η κορη μου αρρωστησε, καταρροη και λιγο πυρετο 38 τελικα μετα απο 2 μερες αρχισε και του μπεμπη να τρεχει η μυτη...κολλησε ρε γμτ...

Κι εγω δεν ξερω τι να κανω, να παρω τον γιατρο για ενα συναχι? Πυρετο δεν εχει...(και κατω απο 37,5 δεν ειναι πυρετος στα μωρα νομιζω)

Και τι να μου πει δηλαδη...ουφ πολυ αγχωνομια η κορη μου δεν εχει αρρωστησει ποτε 3 χρονια και ουτε ξερω απο αρρωστιες σε βρεφη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτή πήρα http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090202&itmid=887425 και εγώ τη βρήκα σε ένα σάιτ πιο φθηνά αλλά δε ρισκάρω να πάρω ξύλινα πράγματα φοβάμαι τη μεταφορά. έχω παρατηρήσει ότι το φαγητό του μεσημεριού βγαίνει στο βραδινό φαγητό και το παρατήρησα με το πράσο που έχει αλλεργία και βγάζουμε κυπαρισσί κακά

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα μανούλες....ως δια μαγείας απο το Σάββατο έχουν στρώσει τα πράγματα... ο μικρός κοιμάται 3 ώρες άνετα μέχρι τον επόμενο θηλασμό, δε φαίνεται να πονάει πιά και αν κλάψει θα είναι για λίγο μέχρι να κάνει κακά του και μετά ηρεμεί και κοιμάται αμέσως....είναι κυριολεκτικά πια "μαμ, κακά και νάνι":)....ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω (ούτε οτι έχω καταφέρει κι εγώ να κοιμηθώ μπορώ να πιστέψω).

Έχω όμως κι εγώ "θεματάκι" με τα πρασινα κακάκια....βρήκα αυτό στο net http://www.babycenter.com/baby-poop-photos?scid=momsbaby_20100518:2&pe=2UyDszi

Δεν ξέρω αν θα σας βοηθήσει, εμένα πάντως δε με βοήθησε και ιδιαίτερα, μάλλον με άγχωσε γιατί δε μπορώ να καταλάβω σε ποιά κατηγορία "πράσινου" ανήκουμε....είναι πάντως ανοιχτό πράσινο, στο χρώμα του lime. O μπέμπης πάντως παίρνει βάρος κανονικότατα.....υπάρχει περίπτωση να είναι αλλεργία σε κάτι???:confused:

Επίσης οι πάνες μας έχουν μειωθεί...καμία σχέση με τον πρώτο καιρό...είναι και αυτό φυσιολογικό??

c2Gbp2.png

καλησπερα κοριτσια!!εχω μια απορια (μπαινω κατευθειαν στο ψητο..)..εδω κ λιγες μερες η μικρη μου μολις τρωει κανει κακακια της και ειδικα τις τελευταιες 2 μερες ειναι πρασινα και σαν "μυξες¨" και με κομματακια..ειναι φυσιολογικα??

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!εχω μια απορια (μπαινω κατευθειαν στο ψητο..)..εδω κ λιγες μερες η μικρη μου μολις τρωει κανει κακακια της και ειδικα τις τελευταιες 2 μερες ειναι πρασινα και σαν "μυξες¨" και με κομματακια..ειναι φυσιολογικα??

και εμας ετσι ηταν και μας εδωσε γαλα αλλεργιας,βεβαια παρολο που το πινουμε 1 μηνα εχει ακομα μυξουλες!τα κομματακια(σαν πετραδακια)ειναι φυσιολογικα!

7rdup2.png ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Ψάχνομαι για το χρώμα στα κακάκια της μικρής,που κάποιες φορές πρασινοφέρνουν. Η παιδιατρος λέει δεν πειράζει, η μαία ότι αυτο σημαινει πως παίρνει μόνο το πρώτο,υδαρές γάλα από το στήθος κι εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω...

μην αγχωνεσαι με τα κακια..και εμας ετσι ειναι της μπουμπους μας! και μαλιστα, χτες συνεβη το εξης αστειο: τα κακια ηταν κατακιτρινα, σαν κροκος αυγου... και μετα απο 10 λεπτα που πηγα να κλεισω την πανα και να την πεταξω, τα κακακια ηταν πρασινα.... πειτε μου εσεις τωρα τι ειναι αυτο??

η βλεννα στα κακα ισως δειχνει αλλεργια, ισως και ιωσουλα ελαφρυα, ισως και τιποτα εκει εχω καταληξει.

αλλα εμενα εχει και ο μπεμπης και η κορη μου ειχε και δεν εκανα απολυτως τιποτα. περασε μονο του, δεν ειναι ολες τις φορες εξαλλου, και φανταζομαι οτι η βλεννα ειναι και συστατικο της χλωριδας του εντερου και αποβαλλεται λιγη...

Πρασινα κακα δεν εχουμε ακομα αλλα καποιες φορες ειδικα οταν εχει αερια και ζοριζεται και κανει πολλα εχουν βλεννα...

Θα ρωτησω παντως τον παιδιατρο απο περιεργεια( ο παλιος γιατρος ελεγε δεν ειναι τιποτα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

hello ομορφες μανουλες!!!!!!!

μου λειψατε :)

...για κακα μιλατε εεε;;;;....κ ο δικος μου εχει λιγες μερες που παρατηρησα λιγες βλεννες...αλλα δεν φαινεται να τον ενοχλει κατι...κ τρωω απ ολα κ πολυ!!!!Ελπιζω να μην ειναι καμια αλλεργια...ααα θηλαζω ακομη αποκλειστικα :)

Αθηνα δεν εκανε εμβολιο;;;;;;ρε συ πως το αποφασισες;;;;; δεν ξερω αν θα επαιρνα τετοια αποφαση.....τοοοσα χρονια,τοοοοσα παιδια κανουν αυτα τα εμβολια....

Γιατι οχι;;;...ενημερωσε μας :)

Φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Νικη μου θα τα κανω τα εμβολια, απλα θα τα αρχισω απο ενος ετους και μετα, και ορισμενα ακομα αργοτερα...

Κοιτα το θεμα παιρνει πολυ συζητηση, υπαρχουν απειρες μελετες που δειχνουν-ενοχοποιουν τα εμβολια για αρκετα θεματα, αλλα εγω ειμαι καπου στη μεση, δεν ειανι οτι δεν θα τα κανω, απλα θα κανω τα βασικοτερα και πολυ πιο αργα απο το συνηθες. Εξαλλου συμφωνησε και ο παιδιατρος σε αυτο...

Θα σου πω ενα απλα παραδειγμα για τη λογικη μου,

το πενταπλο που κανουν 2 μηνων εχει και τετανο μεσα. Πως θα παθει τετανο ενα βρεφος 2 μηνων στην κουνια του μεσα μου λετε? ειναι εντελως περιττο...

ή πχ ηπατιτιδα Α (στις τριτες χωρες)

γενικοτερα ηπατιτιδες που κολλανε κυριως απο σεξουαλικη επαφη....

Δεν ξερω το θεμα πολυ δεν το εχω ψαξει, ξερω απο την Ειρηνη ποσο κακο της εκανε το μμρ πχ και δεν το ρισκαρω και στον μπεμπη με τιποτα...ΑΝ το κανει θα το κανει 4 ετων αυτο σιγουρα.Κι εμεις που περασαμε ανεμοβλογια δεν παθαμε τιποτα(εγω και ιλαρα και ερυθρα και μαγουλαδες ολα τα περασα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Κι εμείς στο club με τα βλεννώδη κακάκια... δεν ξερω τί είναι,πάντως δεν εχει κάτι άλλο που να την ενοχλεί. Η παιδίατρος μου ειπε να κοψω τα γαλακτοκομικά για μια εβδομάδα και βλέπουμε...

Επίσης...κοιμηθηκε 6,5 ώρες σερί το βράδυ (9.30-4)! Ανακαλύψαμε ότι κοιμάται πιο πολύ αν το βραδυνό γεύμα το παίρνει με μπιμπερό, οποτε θα βγάζω μέσα στην ημέρα και θα της το δίνει το βράδυ ο μπαμπάς,προς ΜΕΓΑΛΗ χαρά και των 2!

Φιλάκια σε μαμάδες και μπεμπάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

γεια σας μανουλες!

κι εγω ειχα τις αμφιβολιες μου και τους φοβους μου για τα εμβολια και το συζητησα με τον παιδιατρο, μου ειπε τα εξης:

οτι ναι τα εμβολια μπορεί να εχουν πολλες παρενεργιες...πχ μου ειπε χαρακτηριστικα οτι υπαρχει πιθανοτητα 1 στα 8 εκατομ. να ... ''' δεν θελω να το αναφερω'' αλλα υπαρχει πιθανοτητα 1/50000 να παθει μια ασθενεια απο αυτες για τις οποιες εμβολιαζεται... οποτε επιλεγουμε να γινει ο εμβολιασμος..

μου ειπε ακόμα ότι εχει και αυτος παιδακια που παρακολουθει, των οποιων οι γονεις ειναι γιατροι και δεν τα εμβολιαζουν...

και τελος μου ειπε οτι ο λογος που τοσα παιδακια που δεν εμβολιαζονται δεν παθαινουν τιποτα, ειναι οτι τα πιο πολλα παιδακια εμβολιαζονται οποτε καταστελλονται οι ασθενειες,,,,

δεν ξερω βρε κοριτσια...εγω πριν 10 μερες εκανα τον πρωτο κυκλο εμβολιων και σπαραξα... εκλαψα περισσοτερο απο την μπεμπα...

Σήμερα πήγαμε για τα πρώτα μας εμβόλια! (Αχρηστα μεν, αλλά...) ο μπουλούκος μου έφτασε τα 7.200 και 64 πόντους!!!! Και ο πρώτος μου ο γιος είναι πολύ ανεπτυγμένος( 2 χρονών 97 πόντους και 16.500) αλλά αυτός που συγκρίνω τα βιβλιάρια του ρίχνει. Πάντως αν τον δείτε δεν είναι χοντρούλης αλλά φαίνεται για μεγαλύτερος. ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ!! ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

καλησπερα κουκλιτσες...δεν εχω διαβασει τα νεα σας,ελπιζω να εισαστε ολες καλα και τα ζουζουνια σας καλυτερα

εμεις λειπαμε,ειχαμε ανεβει Αθηνα,πηγαμε και Τηνο περασαμε αρκετα καλα,λιγο μας τα χαλασε ο καιρος....

ο μπεμπουλης μου μια χαρα,μας τρελλαινει και με τα χαμογελα του...

φιλακια σε ολες και στα ζουμερα μπουτακια

76IGp3.png

ο μπουλούκος μου έφτασε τα 7.200 και 64 πόντους!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Μπράβοοοοο!!!! Τι τον ταΐζετε????? Το φυστίκι μου είναι 61 πόντους, και 5650kg..... Ο γιατρός λέει ότι είναι μια χαρά.... :confused::confused:

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...