Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Όντως εγώ είχα 0,8 από τα 25 ως τα 31 μου κ τότε έπεσε στο 0,4 και το τελευταίο ένα χρόνο στο 0,3. Δεν ήθελα να κάνω ΑΜΗ. Ο Τζεφ*** επέμεινε.

Δεν έχω ψυχικά αποθέματα αλλά αναγκαστικά θα συνεχίσω όπως πριν. Δλδ το ωάριο του μήνα. 8 ωοληψιες άλλωστε ως τώρα. Τις βλαστοκύστες τις έχω στον Μαστρ*** ακόμα. Αν πάνε όλα καλά με Σφακ θα τις μεταφέρω στο άλλο κεντρο. Για την ώρα τις αφήνω εκεί που είναι.

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα....εχθές είχα πάλι "ματς" με τον σύζυγο, πονούσε ο μικρός και έκλαιγε ο καημενούλης μου σπαρακτικά και ο άντρας μου κλασσικά είπε την ατάκα....αφου αναγκάστηκα και έβγαλα απο το ψυγείο λίγο που είχα αντλήσει να του το δώσω και βέβαια το παιδί δεν ήθελε με τίποτα να πιεί και στο στήθος που τον έβαζα με έσπρωχνε...ηρέμησε αφού έκανε κακάκια...τι να του πω μετά??? καθε φορά τα ίδια..

Διώξτους όλους από το σπίτι....!!!! Το καλύτερο "γαλακτοπαραγωγό"!!!;);)

:lol::lol::lol:

Κοιτα κανε το προγραμμα σου οπως βολευεσαι και σταδακα το μειωνεις το συμπληρωμα, ποσο παίρνει?

Δεν του ξαναέδωσα, μόνο εκείνο το βράδυ ήπιε 90 ml....ήταν εφάπαξ δόση:tongue:

Πάντως έχουν αρχίσει και φτιάχνουν τα κακάκια του σε ποσότητα και χρώμα και βλέπω πια γάλα αρκετό στις ψευδοθηλές.....το βραδάκι νιώθω λίγο να μην έχω τόση παραγωγή αλλα αργά τη νύχτα που τον θηλάζω νιώθω πάλι το στήθος γεμάτο.

Για τον υπνόσακο θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο... ο δικός μας παιδίατρος είναι κατά, γιατι λέει το μωρό μπορεί να υπερθερμανθεί με τον υπνόσακο και να μην το καταλάβουμε. Αν το σπίτι έχει μια σταθερή, καλή θερμοκρασία γύρω στους 20-22 βαθμούς, δε χρειάζονται πολλά-πολλά, ένα βαμβακερό φορμάκι και μια κουβερτούλα είναι αρκετά.

εγώ πήρα υπνόσακο απο οργανικό βαμβάκι και μου φαίνεται σχετικα ελαφρύς, δεν του τον έχω βάλει ακόμα.....ο δικός μου παντως πολλές φορές ξεσκεπάζεται τελειώς γι'αυτό και πήρα, αν όμως τον δω οτι ζεσταίνεται δε θα του τον φοράω.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat πώς τα πάτε εσεις με τον θηλασμο?

Μια χαρα! Στην αρχη δυσκολευτηκαμε λιγο γιατι ειχα μειωμενη παραγωγη λογω χαπιων που πηρα για υπερταση και λογω προσκολλησης του μπεμπη αλλα τωρα ολα ΟΚ.'

Εμενα δεν εχει παρει ποτε μπουκαλι, ουτε σταγονα αλλου γαλακτος, και μια φορα που δοκιμασα να του δωσω απο μπιμπερο δικο μου, δεν το πηρε...θα ξαναδοκιμασω αργοτερα ετσι για προβα μηπως χρειαστει...

Πάντως έχουν αρχίσει και φτιάχνουν τα κακάκια του σε ποσότητα και χρώμα και βλέπω πια γάλα αρκετό στις ψευδοθηλές.....το βραδάκι νιώθω λίγο να μην έχω τόση παραγωγή αλλα αργά τη νύχτα που τον θηλάζω νιώθω πάλι το στήθος γεμάτο.

.

Να ξερεις, οτι μολις σαραντισεις η λιγο αργοτερα, δεν θα βλεπεις πια το στηθος πρησμενο, ουτε κανε το πρωι(αντε να ειναι λιγο αλλα οχι οσο παλια)

Επισης ουτε θα βλεπεις γαλα στις ψευδοθηλες, και εννοειται θα νιωθεις τελειως αδειο το στηθος απο το απογευμα και μετα...ολα αυτα ειναι φυσιολογικα, αλλα το μωρο μια χαρα γαλα πινει...

Κι εγω ανησυχουσα στην κορη μου παρα πολυ, αλλα την ακουγα να καταπινει...

Οσα περισσοτερα γευματα κανει τοσο πιο "γεματο" το στηθος...

Περαστικα για τη μαστιτιδα!

Ρε κοριτσια ποσο μεγαλωνουν τα μωρακια,ε? τωρα κανει τα πρωτα του συνειδητα χαμογελακια, μας κοιταζει...πλακα εχει!!!!

Σας ειπα? το βραδυ κοιμαται 5-6 ωρες σερι, για μενα αυτο ειανι παραδεισος αλλα ξερω οτι αντε μεχρι 6-7 μηνων να κρατησει...

μπουουουου

eNeap2.pngTSzHp3.png

Περαστικα για τη μαστιτιδα!

Eυχαριστώ:)...την καταπολέμησα με φυσικά μέσα αυτή τη φορά, έβαζα τοο μπέμπη να θηλάζει πιο συχνά απο εκέινο το στήθος, έκανα κομπρέσες και ξεκίνησα να παίρνω λεκιθίνη σε σκόνη που προτείνει η Πατσούρου και τώρα είμαι μια χαρά!!

c2Gbp2.png

το παιδί μου με έχει κατατάξει στη κατηγορία φαγειτό. Πριν αρχίσει να παρουσιάζει τα συμπτώματα πίνας με κοιτάζει στα ζιζιά και ξερογλύφετε, δεν υπάρχει αυτό το βλέμμα. Και απο ότι παρατηρώ μόνο η δικιά μου δε κοιμάτε τόσες ώρες το βράδυ, στη καλύτερη να κάνουμε 4ωρο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

το παιδί μου με έχει κατατάξει στη κατηγορία φαγειτό. Πριν αρχίσει να παρουσιάζει τα συμπτώματα πίνας με κοιτάζει στα ζιζιά και ξερογλύφετε, δεν υπάρχει αυτό το βλέμμα. Και απο ότι παρατηρώ μόνο η δικιά μου δε κοιμάτε τόσες ώρες το βράδυ, στη καλύτερη να κάνουμε 4ωρο.

Όχι, κι εμεις σε τέτοια φάση ειμαστε...4,5 ωρες το πολύ κοιμάται η μικρή μου,μετά θέλει οπωσδήποτε να φαει,έστω κι αν ειναι μισοκοιμισμένη!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Γεια σας κορίτσια! Ψάχνομαι για το χρώμα στα κακάκια της μικρής,που κάποιες φορές πρασινοφέρνουν. Η παιδιατρος λέει δεν πειράζει, η μαία ότι αυτο σημαινει πως παίρνει μόνο το πρώτο,υδαρές γάλα από το στήθος κι εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημερα!

Αποψε η μικρή κοιμηθηκε όλη νυχτα. Απο τις 10 το βραδυ έως σημερα στις 7. Τέλεια? Φτου φτου!

Ο υπνοσακος που είχα στον μεγαλο δεν με ειχε βολεψει οπότε τωρα με τη μπέμπα δεν τον έβγαλα καν. Τη σκεπάζω με κουβερτα.

Απο γαλατακι δεν πίνει τρελες ποσοτητες. Στο 24ωρο φτάνουμε κοντα στα 700 μλ. Είμαι και σε φάση αποθηλασμου απο την προηγουμενη βδομαδα.

mamalou μου δυστυχως οι παιδιατροι απ όσα ακουμε κατα καιρους δεν γνωρίζουν και πολλα για τον θηλασμό. Εμένα μου αρκει στο να είναι καλος γιατρος για την υγεία του παιδιου και όχι για το τί γαλα πίνει.

Γεια σας κορίτσια! Ψάχνομαι για το χρώμα στα κακάκια της μικρής,που κάποιες φορές πρασινοφέρνουν. Η παιδιατρος λέει δεν πειράζει, η μαία ότι αυτο σημαινει πως παίρνει μόνο το πρώτο,υδαρές γάλα από το στήθος κι εγώ δεν ξέρω τι να πιστέψω...

πες στη μαία να ανοίξει τα βιβλία της. Τα κακά του μωρού μας απασχολούν αν είναι πράσινο κυπαρισσί. Αν το μωρό σου έπινε μόνο το πρώτο γάλα δε θα έβαζε βάρος άρα και η παιδίατρος θα σου έλεγε κάτι. Άλλωστε βρε κορίτσια για να πίνει το μωρό μόνο το πρώτο γάλα θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπερπαραγωγή. εμένα στο θήλαστρο που το έχω παρατηρήσει στα πρώτα 2 λεπτά (και πολύ λέω) το γάλα έχει αρχίσει να βγαίνει πιο παχύ και αν υπολογίσεις οτι το μωρό βγάζει πολύ πιο γρήγορα το γάλα τότε θα έπρεπε να θηλάζει ένα λεπτό για να πίνει μόνο το ελαφρύ, εκτός και αν οι αναλογίες αλάζουν πολύ απο γυναίκα σε γυναίκα.

Καλημερα!

Αποψε η μικρή κοιμηθηκε όλη νυχτα. Απο τις 10 το βραδυ έως σημερα στις 7. Τέλεια? Φτου φτου!

Αχ,τέλεια! Φτου σας!!! Και στα δικά μας! :P

DimRous σ' ευχαριστώ...

Σε λίγο πάμε για το πρώτο μας εμβολιοοοο...εχω άγχος! Ελπίζω να μην αρχίσουν τα όργανα...

Φιλάκια σ' όλες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Super χθες η μικρή στο εμβόλιο,ελάχιστα έκλαψε και πέρα από λίγα νευράκια το βράδυ δεν είχαμε ως τώρα παρατράγουδα. Αυτό που λίγο μας ανησυχησε ήταν ότι μας ειπε η παιδιατρος ότι κλείνει γρήγορα η πρόσθια πηγή. Βέβαια μας καθησύχασε λέγοντας ότι η περίμετρος του κεφαλιου μεγαλώνει φυσιολογικά οπότε προς το παρόν εκεινη δεν αγχώνεται,αλλά αν τον άλλο μήνα δει οτι κλείνει με τον ίδιο ρυθμό θα μας στείλει για υπέρηχο εγκεφάλου. Ελπίζω να μην έχουμε τέτοια...μέχρι τον άλλο μήνα θαμε φάει η αγωνία. Θετικό είναι κι οτι ο άντρας μου το ίδιο θέμα είχε μικρός και τελικά όλα καλα...ίσως απλά ΚΑΙ σ' αυτό του έμοιαζε η μπουμπού!

Σας φιλώ κι εσάς και τα μπεμπάκια σας!

UslQp3.png

UOZVp3.png

γεια σας και απο εμας!!

εμεις επίσημα σαραντησαμε χθες!! η μπεμπα κοριτσια κοιματε καλα το βραδυ.. μετα φυσικα απο λιγα πονακια το απογευμα, αλλα οκ μωρο ειναι θα κλαψει!! αλλο με προβληματιζει κοριτσια, απο χθες το βραδυ ειχε λιγο βηχα σαν κοιμοταν το καημενο, σημερα αναλογως ειναι καπως καλυτερα τις πηρα και θερμοκρασια 37.2, δεν εχει χασει ομως το κεφι της, να ανησυχήσω?

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

lienka, να σου ζήσει! Να την χαίρεσαι! Πρωτομαμά ειμαι κι εγώ,δεν ξέρω πολλά... εμένα η παιδίατρος μου έχει πει οτι για να ανησυχήσεις πρέπει να δεις πυρετό γύρω στο 38. Αλλά δεν παιρνεις τον παιδίατρό σου ένα τηλ. για να εισαι σίγουρη;

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλησπέρα απο μια πολύ πολύ ξενυχτισμένη μαμά, γιατί ναι αυτό το παιδί είναι δικό μου, μας πηραζουν τα φασολάκια, ενώ η καφεϊνη μας αφήνει αδιάφορες (τις μέρες που πίνω καφέ κοιμάτε σα πουλάκι). Χθες είχαμε γερό ξενύχτι γιατι τη μικρή την πήραξαν τα φασολάκια που έφαγα (για δεύτερη συνεχώμενη μέρα) δε μου πέρασε καν απο το μυαλό οτι μπορεί να τη πιάσει η κοιλιά της, παρα μόνο όταν την είδα το βράδυ να μαζεύει ποδαράκια και να κλαίει. Αποτέλεσμα να κοιμηθεί στις 5 το πρωί και στις 8 να ξυπνήσει πάλι για φαγειτό. Αλλά δε πηράζει αν δε ξενυχτίσουμε τι θα έχουμε να θυμόμαστε!!!!!!! Lienka δυστυχώς και εγώ πρωτομαμα οπότε δε μπορώ να βοηθείσω. Ααααααα χθες μου έφεραν μια καρέκλα θηλασμού, μηλάμε για τρελές άπλες, εκεί πάνω μπορώ να θηλάζω με τις ώρες.

ντιμ κι εμενα τον πειραζουν τα φασολακια!!!! Ειναι το μονο που ειμαι σιγουρη, νομιζω και το μπροκολο τελικα...

Το θεμα μου ειναι, ποτε ακριβως επηρεαζει η τροφη το γαλα? Νομιζω την επομενη μερα...

Δηλ οταν φαω κατι ποτε παιρναει αραγε στο γαλα...

Εμεις εμβολια θα κανουμε απο 1 ετους και μετα και θα το σκεφτω πολυ σοβαρα για το ποια θα κανω...ο παιδιατρος συμφωνει και ειπε οτι ευθυνονται για πολλα μεταξυ αλλων και η αυξηση των αλλεργιων,..

Επειδη ομως ειανι υποχρεωτικα τα περισσοτερα(καλα δεν ειναι αλλα εχει τρεξιμο να το δεχτουν τα σχολεια κλπκλπ)

θα τα κανουμε απλα σε μεγαλυτερη ηλικια, που ενδεχομενω να εχουν ξεπεραστει αλλεργιες, και να εχει αναπτυχθει νοητικα.

Πολυθρονα θηλασμου εχω κι εγω ειχα παρει απο νετ 150 ευρω κι εδω την ειχαν τα Λητω την ιδια ...600 ευρω!!!!!!!!!!!

Δεν εχω θηλασει ακοματο μπεμπη, αλλα την βολευτηκα πολυ στην κορη μου να θηλζουμε,να καθομαι διπλα στο κρεβατακι της να της λεω παραμυθια κλπκλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...