Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες....τελικά δε χόρταινε το παιδάκι μου:(...μου έφερε χθες η θεία μου το mini electric της medela και με το ζορι έβγαλα 10 μλ:(:(...γενικά ένιωθα το στήθος μου άδειο τις τελευταίες μέρες, δε ξέρω αν φταίει και η μαστίτιδα που περασα...πηρα τηλ. την παιδίατρο και μας έδωσε συμπλήρωμα (το hipp)...το ήπιε στις 11, κοιμήθηκε 1.30 και ξύπνησε στις 6...σκέψου πόσος ύπνος του έλειπε (εγώ να δείτε, κόντευα να πέσω κάτω)..το πρωί τον θήλασα και κοιμήθηκε άλλες 2-3 ώρες...μετά έκανα άντληση και έβγαλα 80 μλ...ελπίζω να αυξηθεί πάλι η παραγωγή...θα τον βάζω πρώτα στο στήθος και αν δω οτι πεινάει θα του δίνω συμπλήρωμα, δε ξερω τι άλλο να κάνω...τουλάχιστον είναι ήρεμο το μπουμπούκι μου....και μόνο που σκέφτομαι ποσο θα ταλαιπωρήθηκε τρελαίνομαι...βάρος έπαιρνε κανονικά αλλά δε χόρταινε με τον κάθε θηλασμό γι'αυτό ήθελε όλη την ώρα προφανώς.

Του φοράω κι εγώ ολόσωμα πια γιατί όντως κάνει πολύ κρύο.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαμαλου, νομιζω εισαιπολυ μπερδεμενη... γραφεις "βάρος επαιρνε κανονικα, αλλα δεν χορταινε"

πως γινεται να παιρνει βαρος αν δεν χορταινει...?

Και αν ενα παιδακι θελει πιο συχνους θηλασμους, ειναι ΟΚ. Δεν πεπριμενουμε απο ενα μωρο 1μηνος να τρωει και μετα να τρωει ξανα σε 3 ωρες...αυτο γινεται στους 3 μηνες περιπου!

Κι εμενα ηταν εξαιρετικα ανησυχος ολο τον πρωτο μηνα, δεν σημαινει οτι χρειαζεται συμπληρωμα... τωρα εχει ηρεμησει χωρις να εχω δωσει ποτε μπιμπερο. Μου εβγαλε την πιστη ολη την ωρα ζητουσε, αλλα τωρα κοιμαται πολυ καλα και ειανι πολυ ηρεμος.

τη νυχτα κοιμαται 6ωρα!

Με θηλαστρο που δοκιμασα εβγαλα 40-50 μλ δεν λεει τιποτα αυτο...

Λυπαμαι που σε καθοδηγησε λαθος ο παιδιατρος σου, οταν ενα μωρο παιρνει βαρος κανονικα δεν χρειαζεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα...δεν δινουμε συμπληρωμα αν ειναι δυνατον...

Δεν το καλαταλαβαινω αυτο με τους παιδιατρους στην Ελλαδα, οταν ειναι παχουλο λενε μην το ταιζεις συχνα με το γαλα σου, να το ταιζεις καθε 4 ωρες κλπ μπουρδες, οταν ειναι αδυνατο λενε δωσε σκονη, μα τελικα παντα τους φταιει ο θηλασμος...

να του δινεις στηθος και αν πειναει μετα, να του ξαναδινεις στηθος!(το αλλο) και αν κλαιει παλι στηθος! δεν κλαιει μονο απο πεινα...θελει παρηγορια, εχει πονακια, θελει να ρευτει, εβγαλε γουλια και το καιει ο οισοφαγος, χιλια δυο!

Αυτα στα λεω επειδη παιρνει βαρος κανονικα ετσι? αν ητνα διαφορετικα δεν ξερω, αλλα ειναι κριμα το παιδακι, οι σκονες δεν ειναι αθωες...επιβαρυνουν πολυ το νεφρικο συστημα, το στομαχι, την χλωριδα του εντερου... χωρια τον επιπλεον κοπο...

Τεσπα εχω επανηλημενα πει οτι δεν ξαναγραφω στο καφε για το θηλασμο, ουτε ειμαι καμια δογματικη, αλλα πραγματικα δεν το καταφερνω, δεν συγκρατουμαι.

ενιγουεη φιλια σε ολες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα μανούλες! Εμείς τα πάμε πολύ καλά!

Ο φαγανούλης μου μείωσε τη διάρκεια των θηλασμων και αυξησε την ώρα που κάθεται στο ρηλάξ. πήγαμε στην παιδιατρο την Δευτερα και μας μέτρησε 6.405 με αποκλειστικό θηλασμό και να σας πω πως και ο άλλος μου ο γιος στην ίδια ακριβώς ηλικία ήταν 6.455 με ξένο γάλα.

Η παιδιατρός μου με εκπλήσει ευχαριστα γιατί την βλάπω πολύ υπέρ του θηλασμού και μου αρέσει. Περάσαμε μια ιωσούλα και ο μικρός και ο μεγάλος και μου είπε πως θα την περάσει ήπια επειδι θηλάζει και δε μου έδωσε φάρμακα. Μου είπε ''με το θηλασμό είναι σα να του χορηγείς αντιβίωση μη φοβάσαι'':-D:-D

Χθες έβγαλα πρώτη φορά με το θήλαστρο και έβγαλα 150 από το ένα σε 10 λεπτά. Καλό είναι η έπρεπε να βγάλω περισσότερο;

Ακόμα galat μου ή όποια άλλη ξέρει θέλω να ρωτήσω κάτι. Τώρα τελευταία ακούω συχνά ''θήλασα μέχρι τρεις μήνες γιατι μετά μου κόπηκε τ γάλα'' ή ''θήλασα 4 μήνες και μετά δε του έφτανε'' και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κοπεί έτσι ξαφνικά πρώτον και δεύτερον αν μεγαλώνοντας θα του φτάνει. Α! και τι γίνεται όταν βγάζουν δόντια.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Kαλημέρα κοριτσάκια

Galat μου ξέρω οτι έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά έβλεπα οτι δεν έβγαζα γάλα πια καθόλου ( πέρα απο τη χρήση του θήλαστρου ), βάζω θηλές σιλικόνης γιατί απο την αρχή δεν έπιανε τη θηλή (άλλο θέμα κι αυτό- έχω ταλαιπωρηθεί πολύ να του την κόψω αλλά δεν) και η θηλή ήταν συνεχώς κενή σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, οι πάνες είχαν μειωθεί και κάποιες φορές τα κακάκια ήταν λίγα και πράσινα.

Ο μικρός έκλαιγε 24 ώρες το 24ώρο κι εγώ μαζί του, είχαμε εξαντληθει και οι 2 μας, ούτε να φάω μπορουσα, δεν κοιμόμουν καθόλου και είχε αφυδατωθεί το πρόσωπο μου, πίστεψε με με βαρια καρδιά του το έδωσα και σε όσους μου έλεγαν οτι το παιδι πεινάει (άντρας, πεθερά κτλ κτλ) αυτά που μου είπες τους έλεγα κι εγώ....πάντως απο εκείνη τη μέρα που κοιμήθηκε και ο μικρός κι εγώ άρχισα πάλι να έχω γάλα, σήμερα ειδικά νιώθω πάλι το στήθος να γεμίζει συνέχεια...την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο μου, θα τσεκάρω και τις ορμόνες να δω αν έγινε κάτι με την προλακτίνη.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να πάρω για αυξηση παραγωγής αν δω οτι έχω το ίδιο πρόβλημα?? Εχω διαβάσει για μαγια μπύρας και άλλα διάφορα αλλά φοβάμαι μην κάνω πάλι υπερπαραγωγη και πάθω μαστίτιδα ξανά.....το τσαι θηλασμού της weleda βοηθάει καθόλου??

c2Gbp2.png

Μάλλον ξεκινάω πάλι μαστίτιδα, είναι ελαφρώς κόκκινος ο αρ. μαστός και λίγο με πονάει, διάβασα σε ένα άρθρο της Πατσούρου οτι μπορώ να πάρω λεκιθίνη σε σκόνη, θα το δοκιμάσω και αυτό, δεν αντέχω να περάσω πάλι τα ίδια.....βαζω τον μπέμπη να θηλάζει περισσότερο απο αυτό το στήθος, θα κάνω και κομπρέσες και ελπίζω να το προλάβω....το μεσημέρι είδα ένα πόρο φραγμένο και έκανα κάτι γιατροσόφια που βρήκα στο internet και είχαν αποτέλεσμα.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα. Εμένα η μικρή με έχει ξεζουμίσει στη κυριολεξία, κάνει 11 θηλασμούς την ημέρα, τρώει το πολύ ανά δύο ώρες και το βράδυ κάνει ένα τετράωρο ύπνο, στο γεύμα που δίνει η πεθερά μου τρώει 140γρ. κάντε το επί 11 μας κάνει 1540γρ. μιλάμε για γάλα, αλλά τι πρέπει να πει και η maroulita.

Mamalou μου το ότι έβγαλες 10γρ με το θήλαστρο δε λέει κάτι και εγώ μετά από τόσες αντλήσεις όταν βάζω το θήλαστρο με το ζόρι βγάζω 50γρ από το ένα στήθος. Αλλά κούκλα μου αν του δίνεις ξένο πως θα προσαρμοστεί ο οργανισμός σου στις απαιτήσεις του μωρού σου, άσε το εντεράκι του μία ξένο μία δικό σου, παίδεψε το λίγο με το να το βάζεις ανά μισά ωρο στο στήθος τις ώρες που έχεις πρόβλημα. Η κούραση σίγουρα παίζει ρόλο και εγώ όταν είμαι κουρασμένη η παραγωγή μου μειώνεται. Όσο για τα τσαγάκια της Weleba εγώ τα έχω ταράξει τα πίνω ανελλιπώς και έχω διαπιστώσει ότι κάνουν δουλειά. Αν φοβάσαι για υπερπαραγωγή δε χρειάζεται να τα πίνεις συνέχεια αλλά όταν είσαι κουρασμένη να βοηθήσεις τον οργανισμό σου. Δε ξέρω εμένα η σύμβουλος με έχει σώσει και είναι μια εκπληκτική κοπέλα.

Evi mou έβγαλες πρώτη φορά 150γρ σε 10 λεπτά και αναρωτιέσαι αν είναι καλά;; ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;

Ευτυχώς που έχω απόθεμα στη κατάψυξη με σακουλάκια των 30, 40 και 50 γρ και βγάζω να συμπληρώσω τη ποσότητα που πρέπει να αφήσω κάποιες μέρες. Εδώ στη Ζάκυνθο δε ξέρουν τι σημαίνει προσπαθώ για το θηλασμό με αποτέλεσμα ο γιατρός μου έδωσε συγχαρητήρια που δε τα έχω παρατήσει ακόμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μια φορά του έδωσα μόνο ξένο:(....το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι οτι δε φαίνεται να με στηρίζει κανείς στο θέμα του θηλασμού....όλοι μου λένε "μήπως δε χόρτασε??" και επαναλαμβάνουν τη φράση 100 φορές λες και δεν την άκουσα:evil:...χθές και σήμερα ήταν το μωρούλι μου πολύ ήρεμο και κάναμε όλους τους θηλασμούς κανονικά...απο το βραδάκι τον έχει πιάσει πάλι η γκρίνια (μάλλον πονάει γιατί μαζεύει συνέχεια τα ποδαράκια του) και πάλι την ίδια φράση ακούω.....τα νευρα μου!!! Τον είχα σχεδόν συνέχεια στο στήθος και το παιδί έπινε κανονικά.....και μέσα σε όλα έχω και τη μαστίτιδα που μου χτυπάει την πόρτα....

Dim θα το προμηθευτώ άμεσα το τσαγάκι

c2Gbp2.png

Μια φορά του έδωσα μόνο ξένο:(....το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι οτι δε φαίνεται να με στηρίζει κανείς στο θέμα του θηλασμού....όλοι μου λένε "μήπως δε χόρτασε??" και επαναλαμβάνουν τη φράση 100 φορές λες και δεν την άκουσα:evil:...χθές και σήμερα ήταν το μωρούλι μου πολύ ήρεμο και κάναμε όλους τους θηλασμούς κανονικά...απο το βραδάκι τον έχει πιάσει πάλι η γκρίνια (μάλλον πονάει γιατί μαζεύει συνέχεια τα ποδαράκια του) και πάλι την ίδια φράση ακούω.....τα νευρα μου!!! Τον είχα σχεδόν συνέχεια στο στήθος και το παιδί έπινε κανονικά.....και μέσα σε όλα έχω και τη μαστίτιδα που μου χτυπάει την πόρτα....

Dim θα το προμηθευτώ άμεσα το τσαγάκι

σε στηριζουμε εμείς και σου λέμε οτι κάνεις το καλύτερο για το παιδί σου, ακόμα και το γάλα σου να μη του φτάνει εσύ θα επιμένεις, φάση είναι και θα περάσει, όλα θα ηρεμίσουν και εσύ θα είσαι περίφανη που έκανες το καλύτερο για το παιδάκι σου:D. Κανένας δε ξέρει καλύτερα της ανάγκες του παιδιού σου απο εσένα;). Σήμερα τους στόμωσα όλους για όλες τις βλακίες που μου λένε, γιατί ναι όλες ακούμε ένα εκατομμύριο φορές τη φράση "δε του φτάνει το γάλα σου" με τη πρώτη γκρίνια του μωρού και αν δουν οτι δε ισχύει κάτι τέτοιο αρχίζει η φράση "δώστου λίγο τσάγάκι να ελαφρώσει η κοιλιά του". Πήγα μετά απο τη φαγομάρα εβδομάδων της πεθεράς μου σε ένα παιδίατρο που θεωρήται πάρα πολύ καλός, μόλις άκουσε αυτές τις φράσεις τις πατάει κάτι φωνές και τις λέει τα ίδια πράγματα που της έλεγα και εγώ. Και γυρνάει σε εμένα και μου λέει "για να μη σε μπλέκει ο κάθε άσχετος θα κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για το παιδί σου και αν κάπου έχεις απορία θα πέρνεις εμένα, η μάνα έχι ένστικτο όχι η γιαγιά." ΕΒΓΑΙ ΓΙΑΤΡΕ... :P:p:p:p

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Τι να σας πω βρε κορίτσια πάντως εγώ δε νιώθω το στήθος μου πάντα γεμάτο όπως το ένιωθα όταν άντλησα τα 150. Και πολλές φορές γκρινιάζει πολύ και βρίσκει παρηγοριά μόνο στο στήθος. Εχω κουραστεί όμως πολύ και εκτός από τις ατάκες που αναφέρατε εμένα με εκνευρίζει περισσότερο όταν στη γκρίνια του μικρού εγώ λέω κουράστηκα και μου λένε σιγά δε κάνεις και τίποτα το βγάζεις εξω( συγνώμη κιόλας) και κάθεσαι στο καναπέ.:twisted::twisted:

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Τώρα τελευταία ακούω συχνά ''θήλασα μέχρι τρεις μήνες γιατι μετά μου κόπηκε τ γάλα'' ή ''θήλασα 4 μήνες και μετά δε του έφτανε'' και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να κοπεί έτσι ξαφνικά πρώτον και δεύτερον αν μεγαλώνοντας θα του φτάνει. Α! και τι γίνεται όταν βγάζουν δόντια.

Το γάλα δεν "κόβεται" έτσι ξαφνικά στα καλά καθούμενα, δλδ δεν ξυπνάς μια καλή πρωία και δεν εχεις γάλα. Αν θηλάζεις αποκλειστικά και ανταποκρίνεσαι στη ζήτηση του μωρού, δεν προκειται να σου κοπεί, ούτε προκειται να εχεις προβλημα όσο μεγαλώνει. Οσο θηλάζεις, τόσο γάλα θα παράγεται. Οσο μεγαλώνει το μωρό και θηλάζει περισσότερο, τόσο περισσότερο γάλα θα παράγεις κι εσύ, έτσι ανταποκρίνεται ο οργανισμός στην αυξημένη ζήτηση. Αν δίνεις συμπλήρωμα, τότε θα την πατήσεις, γιατί θα παράγεις λιγότερο γάλα απ' ό,τι χρειάζεται και τότε μόνο θα έχεις πρόβλημα. Σε αποκλειστικό θηλασμό, απλά βάζεις το μωρό στο στήθος όποτε το ζητησει, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω.

Οταν θα βγάλει δόντια το μωρό και παλι δε θα εχεις πρόβλημα, ξέρουν τα μωρά πώς πρεπει να ρουφάνε το γαλα τους. Αν αρχίσει το δάγκωμα, θα το κάνει για παιχνίδι, τοτε θα εχεις ένα παιχνιδάκι κοντά (ενα μασητικό) και θα του πεις ότι αυτο δαγκώνουμε, όχι τη μαμά (μη σου ακούγεται περίεργο, πιάνει!) και θα μάθει το μωρό οτι τη μαμά δεν τη δαγκώνουμε.

Επίσης για το θηλαστρο μην αγχωνεσαι, δεν είναι ενδεικτικό της ποσότητας που παράγεις. Απλά τοσο γάλα μπορεσες να βγάλεις εκείνη την ώρα (αν και τα 150 μλ ειναι μια χαρα). Το στήθος δε μαζεύει γάλα (οπως πχ η ουροδόχος κύστη μαζεύει ούρα), το γάλα παράγεται την ωρα που το μωρό θηλάζει ή αντιστοιχα όταν χρησιμοποιείς το θήλαστρο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

σε στηριζουμε εμείς και σου λέμε οτι κάνεις το καλύτερο για το παιδί σου, ακόμα και το γάλα σου να μη του φτάνει εσύ θα επιμένεις, φάση είναι και θα περάσει, όλα θα ηρεμίσουν και εσύ θα είσαι περίφανη που έκανες το καλύτερο για το παιδάκι σου:D. Κανένας δε ξέρει καλύτερα της ανάγκες του παιδιού σου απο εσένα;). Σήμερα τους στόμωσα όλους για όλες τις βλακίες που μου λένε, γιατί ναι όλες ακούμε ένα εκατομμύριο φορές τη φράση "δε του φτάνει το γάλα σου" με τη πρώτη γκρίνια του μωρού και αν δουν οτι δε ισχύει κάτι τέτοιο αρχίζει η φράση "δώστου λίγο τσάγάκι να ελαφρώσει η κοιλιά του". Πήγα μετά απο τη φαγομάρα εβδομάδων της πεθεράς μου σε ένα παιδίατρο που θεωρήται πάρα πολύ καλός, μόλις άκουσε αυτές τις φράσεις τις πατάει κάτι φωνές και τις λέει τα ίδια πράγματα που της έλεγα και εγώ. Και γυρνάει σε εμένα και μου λέει "για να μη σε μπλέκει ο κάθε άσχετος θα κάνεις αυτό που νομίζεις καλύτερο για το παιδί σου και αν κάπου έχεις απορία θα πέρνεις εμένα, η μάνα έχι ένστικτο όχι η γιαγιά." ΕΒΓΑΙ ΓΙΑΤΡΕ... :P:p:p:p

Το ξέρω και καλά που έχω και εσας και λέω τον πόνο μου:)....καλά αυτό με το "τσαγάκι και χαμομηλάκι" που το πας???? τι κόλλημα έχουν δεν έχω καταλάβει ακόμα...μπράβο στο γιατρό σου!!

Εχω κουραστεί όμως πολύ και εκτός από τις ατάκες που αναφέρατε εμένα με εκνευρίζει περισσότερο όταν στη γκρίνια του μικρού εγώ λέω κουράστηκα και μου λένε σιγά δε κάνεις και τίποτα το βγάζεις εξω( συγνώμη κιόλας) και κάθεσαι στο καναπέ.:twisted::twisted:

:shock::shock:

c2Gbp2.png

Μαμαλου ετσι οπως το θετεις τι να σου πω, ηταν μαλλον θεμα δικης σου κουρασης,, οταν χαλαρωσες ηρθε το γαλα και παλι ...τι να πω ισως κατι να εγινε παοδικα με την παραγωγη σου και για αυτο ηταν γκρινιαρικο και το μωρο.

Κοιτα κανε το προγραμμα σου οπως βολευεσαι και σταδακα το μειωνεις το συμπληρωμα, ποσο παίρνει?

Ευη πολυ καλα τα λεει η ζουζουνελ, ιδιως για τα δοντια ημουν απο τις τυχερες που ποτε μα ποτε δεν με πονεσε ή δαγκωσε η μικρη μου.

Τα μωρα ξερουν πως να ρουφηξουν οπως εμεις με το καλαμακι, Αν το δαγκωσεις δεν ερχεται υγρο, το ιδιο μαθαινουν κι αυτα και δεν δαγκωνουν....

καποιος τα εκαν μπιγκ ταιμ παω για αλλαγη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat πώς τα πάτε εσεις με τον θηλασμο?

εγώ την πρώτη μέρα φοβηθηκα λίγο, γιατί στη μεν που την κράτησαν μια μερα την τάισαν μπουκάλι και την επόμενη που μου την έφεραν δυσκολευτήκαμε λίγο, αφου κάποια στιγμή περασε απ' το μυαλό μου ότι πάει, το χάσαμε το παιχνίδι! Τεσπα όλα καλά, η μπέμπα δε δέχεται πλέον τίποτε άλλο εκτός από το γάλα της μαμάς. :)

Καλημέρα κορίτσια! Προβληματίζομαι πολύ με το θέμα ντύσιμο τώρα που αλλάζει ο καιρός. Την ημέρα την έχω με βαμβακερό μακρυμανικο φορμάκι (χωρίς μπατζάκια) και καλτσάκια στα ποδαράκια,κι ειναι μια χαρα νομίζω. Το βράδυ το ίδιο,και της ρίχνω ένα σεντονάκι το οποίο όμως δεν το θέλει με τιποτα! Το κλωτσάει μέχρι να ξεσκεπαστεί! Το χειμώνα μας βλέπω να κοιμομαστε με υπνόσακο,αλλά τώρα; Να δοκιμαζα ένα φορμάκι με ποδαράκια για το βράδυ;

Για τον υπνόσακο θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο... ο δικός μας παιδίατρος είναι κατά, γιατι λέει το μωρό μπορεί να υπερθερμανθεί με τον υπνόσακο και να μην το καταλάβουμε. Αν το σπίτι έχει μια σταθερή, καλή θερμοκρασία γύρω στους 20-22 βαθμούς, δε χρειάζονται πολλά-πολλά, ένα βαμβακερό φορμάκι και μια κουβερτούλα είναι αρκετά.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας κορίτσια! Δεν δίνω συμπλήρωμα οπότε θέλω να πιστεύω οτι θα τα πάμε καλά για όσο θέλουμε. Εχω βάλει στόχο το χρόνο μιας και θα πάω για δουλειά τον Σεπτέμβρη.

zouzounel εμείς ξεκινήσαμε το θηλασμό έξι μέρες μετά που γεννηθηκε και όλα καλά.

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...