Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κούκλες

μαμαλου να τον κρατας λιγο ξυπνιο το απογευμα που να κουραζεται και να κοιμαται....εκτος και αν εχει πονακια ..

εχω το swing της medela...

Mάλλον πονάκια έχει....ή μας δουλεύει:mrgreen:...χθες πάντως ήταν πιο ήσυχη νύχτα

Αυτό λέω να πάρω...μου έχουν δανεισει ένα της Nuk αλλά δεν το βρίσκω καθόλου καλό, με δυσκολεύει αρκετά και πονάει...το χρησιμοποίσα αναγκαστικα στις αντλήσεις που έπρεπε να κάνω οταν ειχα τη μαστίτιδα.

c2Gbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello κοριτσακια!!!!

Καναμε σημερα τα πρωτα μας εμβολια....2 ενεσουλες κ ενα ποσιμο....εκλαψε λιγουλακι....Φτασαμε 59εκ. και 6320γρ.

εγω του φοραω κοντομανικο κορμακι απο μεσα κ μακρυμανικο φορμακι...

Ηπιαμε καφεδακι με την Intie !!!!!!...το φυστικι της ειναι κουκλακι!!!!!κ μες στη μωβ την φορμουλα της με τις ασπρες βουλες ηταν θεα!!!!!!!

Μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε ολεςςςςςς!!!!!!!!:)

Φιλακια στα μωραααααα!!!!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημέρα:)

Θελώ κι εγώ βολτίτσααααα και καφεδάκι:)

Happiness έχεις πάρει και τα μπουκάλια αποθήκευσης του swing ή τα σακουλάκια?? Το βράδυ που δεν θηλαζεις δε γεμίζει το στήθος σου?? Και τι ποσότητα αποθηκεύεις κάθε φορά?

c2Gbp2.png

Κορίτσια γεια σας...έχω να μπω κάτι αιώνες...απ'όταν γέννησα τη μπουμπού μου. Μου έλειψε η παρέα σας...και την ειχα αναγκη στα δυσκολα που περασα...τωρα θα μπαινω συχνοτερα. Σας φιλω ολες, φιλακια στα μπεμπάκια

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα:)

Θελώ κι εγώ βολτίτσααααα και καφεδάκι:)

Happiness έχεις πάρει και τα μπουκάλια αποθήκευσης του swing ή τα σακουλάκια?? Το βράδυ που δεν θηλαζεις δε γεμίζει το στήθος σου?? Και τι ποσότητα αποθηκεύεις κάθε φορά?

κοριτσακι μου το βαζω στα κανονικα μπουκαλια ...για αποθηκευση στη καταψυξη πηρα τα σακουλακια,ομως δεν εχω καταφερει να βαλω καθολου στην καταψυξη γιατι οσο βγαζω τρωει....

συνηθως βγαζω 120 με 180 μλ.......

το βραδυ αντλω μια φορα κατα της 1 με 2 και μετα θηλαζω το μωρο κατα τις 5 που ξυπναει οποτε δεν εχω προβλημα

να δω ποτε θα σταματησει ο γιος μου να ξυπναει τη νυχτα να φαει...

76IGp3.png

Kαλημέρα κοριτσακια, εχουμε καιρό να τα πούμε, είχα παει για δυο εβδομάδες στην πεθερά μου, να με βοηθήσει λίγο με τον μικρό, τον κρατήσανε κιόλας γι αυτή την εβδομάδα. Είναι μόλις η δεύτερη φορά που τον αποχωρίζομαι (η πρώτη ήταν όταν γέννησα), όλον τον άλλον καιρό ήμασταν αυτοκολλητάκια, και μου φαίνεται κάπως που δεν είναι εδώ... Κολλησε και μια ιωσούλα, ευτυχώς μόνο η μυτουλα του είναι λίγο μπουκωμένη, ελπίζω να την περάσει ετσι ελαφριά.

Κατά τα άλλα η μπουμπού μεγαλώνει και δεν την προλαβαινω... Πριν 3 εβδομάδες που είχε έρθει ο γιατρός την έβγαλε 57 πόντους και 4600... Χθες στη δική μου ζυγαριά την μέτρησα 5700... Αρα καλά πάει ο θηλασμός. Χαίρομαι που βλέπω ότι αρκετά μπεμπάκια θηλάζουν, κουράγιο κοριτσια, θα δείτε σε λίγο καιρό θα γίνονται όλα αυτόματα. Εγώ τη μπουμπου την έχω ντυμένη ελαφριά ακόμα, με ενα κοντομάνικο φορμάκι την έχω τη μέρα και το βράδυ τη σκεπάζω με σεντονάκι. Τα πατουσάκια έιναι πάντα λίγο δροσερά, αλλά ο γιατρός μας μου είπε ότι έτσι δείχνει ότι η θερμορύθμιση της λειτουργεί σωστά, αν ο κορμός είναι ζεστός, δεν κρυώνει. Κάλτσες δεν της φοράω και για σκεφτείτε, εσείς θα μπορούσατε να κοιμηθείτε με καλτσες, μ' αυτόν τον καιρό?

Για τα πράσινα κακάκια στα μωρά που θηλάζουν, βεβαιωθείτε ότι θηλάζει το μωρό αρκετά από το ένα στήθος, ώστε να πάρει και το πιο παχύ γάλα. Αν παίρνει μόνο το πρώτο, ελαφρύ γάλα τα κακάκια θα πρασινίζουν.

Σήμερα γινόμαστε δυο μηνών, δεν το πιστεύω πώς πέρασε ο καιρός!

Φιλάκια σε όλα τα μπεμπάκια!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα σε όλες! Η ιστορία της ζωής μας εν τάχει...

Η μπουμπού μου γεννήθηκε φυσιολογικά, θηλάζει αποκλειστικά, είναι τώρα 57 εκ. και 5 κιλά, περάσαμε πολύ πολύ δύσκολα για ένα μήνα με τους κολικούς και με δυσκολίες στον υπνο (βλέπε 48 ώρες ξύπνιοι όλοι!),τώρα "στρώνουμε" σιγά σιγά και βρίσκουμε ρυθμούς. Το βράδυ εδώ και μια εβδομάδα πεφτει για υπνο μεταξύ 9 και 10 αφού θηλάσει,ξυπναει κατα τις 2 ή και 3 για να ξαναφαει, και μετά πάλι ξυπνάει 6.30 περίπου. Δεν παραπονιέμαι γιατί μου φαίνεται παραδεισος υστερα από τα τρελα ξενύχτιαπου εχουμε περάσει, αλλά ομολογώ ονειρεύομαι τη μέρα που δεν θα σηκωθουμε στη μέση της νύχτας.

Έχει αρχίσει τώρα και γελάει, κάνει φωνίτσες, μας έχει ξετρελάνει. Επίσης, της αρέσει ο κόσμος κι η βαβούρα. Αυτά...

Διαβάζω όσα γράφετε και ευχομαι να ειχα χρόνο όταν περνούσαμε τα δύσκολα να μπω να "διαφωτιστω" και να παρω λιγο κουράγιο.

Την αλλη εβδομάδα παμε για το πρώτο εμβολιο...infanrix hexa. Το έχει κάνει καμιά σας; Τί να περιμένω;;; Πιο πολύ το μωρό ή εμείς ποναμε;;; :lol:

Φιλάκια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Την αλλη εβδομάδα παμε για το πρώτο εμβολιο...infanrix hexa. Το έχει κάνει καμιά σας; Τί να περιμένω;;; Πιο πολύ το μωρό ή εμείς ποναμε;;; :lol:

Φιλάκια!

Δες.... εγώ προσωπικά έκλαιγα πιο πολύ από τη μπέμπα...

Η μπέμπα δε, έκανε λίγο πυρετούλη με το infanrix, αλλά το ξεπέρασε με δροσερό ντουζάκι.

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Προβληματίζομαι πολύ με το θέμα ντύσιμο τώρα που αλλάζει ο καιρός. Την ημέρα την έχω με βαμβακερό μακρυμανικο φορμάκι (χωρίς μπατζάκια) και καλτσάκια στα ποδαράκια,κι ειναι μια χαρα νομίζω. Το βράδυ το ίδιο,και της ρίχνω ένα σεντονάκι το οποίο όμως δεν το θέλει με τιποτα! Το κλωτσάει μέχρι να ξεσκεπαστεί! Το χειμώνα μας βλέπω να κοιμομαστε με υπνόσακο,αλλά τώρα; Να δοκιμαζα ένα φορμάκι με ποδαράκια για το βράδυ;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια.....ο δικός μου με έχει δυσκολέψει πολύ τα τελευταία 24ωρα, πολύ ξενύχτι (τσάμπα χάρηκα πριν λίγες νύχτες) και είμαι όλη τη μέρα μόνη μου γιατι ο άντρας έχει πολύ δουλειά και γυρίζει στις 9 το βράδυ με αποτέλεσμα να κοιμάται σε αλλο δωμάτιο γιατί πως να αντέξει ο καημενος...έτσι μένω και τη νύχτα μόνη μου...

happiness ευχαριστώ για τις πληροφορίες

tettamar κι εμένα τα ίδια κάνει, τα κλωτσάει όλη την ώρα, το βράδυ του φοράω παντελονάκι αλλά και πάλι έχω άγχος μήπως κρυώσει.

c2Gbp2.png

mamalou μου μηπως δεν χορταινει το μωρο και ειναι ανησυχο,για κοιταξε το...

εμενα δεν χορταινε και ξυπνουσε συνεχεια ηταν πολυ γκρινιαρης και νευρικος ολη μερα(μιλαμε για μεγαλο διαστημα πανω απο 15 μερες)....ετσι κατεληξα να παρω το θηλαστρο οπου βγαζω το γαλα και του το δινω ειδικα το βραδυ ..κοιμαται λοιπον παραπανω ωρες και ηρεμησε το μουργακι μου

tettamar να του φορας ολοσωμο κορμακι,δεν ειναι ο καιρος πλεον για μπουτακια εξω..μπορει να μην εχει πολυ κρυο αλλα εχει πολυ υγρασια που ειναι χειροτερη και απο το κρυο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...