Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κων μαστιτιδα? γιατι ετσι? σιγουρα ειναι μαστιτιδα, ειχες πυρετο πανω απο 38 και πονο? μπορει να ειναι φραγμενος πορος... αχ...αουτς! περαστικα, και μπραβο για τους υπνους σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε? Περαστικούλια σε όσες ταλαιπωρείστε με διάφορα.

DimRous εύχομαι να φτάσεις τον στόχο σου και να γίνεις μια πολύ καλή σύμβουλος!

Εμείς έχουμε μια τα πάνω μας μια τα κάτω μας. Υπάρχουν πολύ καλές μέρες και νύχτες και το αντίθετο :rolleyes: Ευτυχώς φτου φτου θηλάζουμε πολύ καλά. Την προηγούμενη Τρίτη 42 ημερών πήγαμε στην παιδίατρο και είμασταν 4.300 (2.700 βγήκαμε από την κλινική) και 53 ύψος (από 49 της γέννησης). Είμαστε στην 75 καμπύλη σε όλα μας, είμαστε συμμετρικές μας είπε η γιατρός!

Στις 11 Οκτ. θα κάνουμε τα πρώτα μας εμβόλια.

Εχθές πήγα και στον γυναικολόγο, όλα καλά, έκανα και υπέρυχο. Μου έγραψε και εξετάσεις αίματος για να δούμε που βρισκόμαστε και σε δύο μήνες θα πάω και για τεστ ΠΑΠ.

Φιλιά σε όλες :P

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλησπέρα μανούλες!!

Αποψε είχαμε ένα ηρεμο βραδυ... Απο χθες στις 22.00 που κοιμηθηκε η μπέμπα, ξύπνησε σήμερα στις 05.30. Τί απόλαυση! Φτου φτου μη τη ματιάσω, μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Το στηθος μου πάλι χάλια το αισθανομαι σημερα. Περασα άλλη μία μαστιτιδα με πυρετουλι και πολύ πόνο. Πηρα και μισό λασιξ προχθες για να ξεμπλοκάρω λιγάκι. Τουλάχιστον αυτη τη φορά δεν λυποθυμησα απο τον πόνο όπως την προηγουμενη φορα. Α έχω και κολπίτιδα...Ετσι για να μη ξεχνιόμαστε.

mamalou μου πώς είναι το στηθος σου?

αχχχ...θέλω κι εγώ να κοιμηθώ τόσο!!!φτου φτου μη σας ματιάσω κι εγώ!!πάντα τέτοια!!!

εγώ σήμερα είμαι καλύτερα, έχουν ξεκοκκινίσει και οι δυο μαστοι και είναι σαφώς πιο μαλακοί......αλλά αυτό που πέρασα για 30 σχεδόν ώρες με συνεχόμενο πυρετο στο 39 ήταν απερίγραπτο, έπαιρνα depon, έπεφτε για μισή ώρα και ξανά πάλι ανέβαινε, δε μπορούσα ούτε το παιδί να πιάσω απο τα ρίγη....μπρρρ...χάλια κατάσταση!!!

άσε φοβάμαι κι εγώ μην πάθω κολπίτιδα απο την αντιβίωση:?

το lasix που ακριβως βοηθάει??

c2Gbp2.png

Για σας κοριτσακια τι κανετε?

Εμεις καναμε χτες το 1ο μας εμβολιο και ο μικρος οχι απλα εκλαψε τσιριζε!!!!!:tongue: Ευτυχως μετα απο μια 10 λεπτη αγκαλιτσα ηρεμησε!!!Γκρινια δεν ειχε καθολου υπνηλια θα ελεγα και εκανε μεχρι και 37,8 αλλα ειπε η παιδιατρος οτι αμα δεν κανει πανω απο 38,2 να μην δωσω ντεπονακι.

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι??Εγω εχω την παιδιατρο που μας παρακολουθει και πηγα χτες 1η φορα στο ΙΚΑ για τα εμβολια μιας και αυτα θα του τα κανω εκει καθε μηνα ενω και τον παρακολουθει και η παιδιατρος και μας γραφει και στο βιβλιαριο υψος βαρος περιμετρο κεφαλης κλπ...του κανω το εμβολιο που λετε και ειδε η γιατρος εκει το βαρος του και το υψος του και μου λεει την εξης ατακα το παιδι κυρια μου εχει ξεπερασει την φυσιολογικη καμπυλη αναπτυξης και της λεω ειναι κακο αυτο δηλ τι σημαινει :confused: και μου απανταει πεστο στην παιδιατρο που σε παρακολουθει ντοινιοινοιοιοιοινοιον!!!Πηρα και εγω την παιδιατρο και μου λεει μην ακους χαζομαρες αλλα ξερω και γω ρε παιδιακι μου.

Εσεις εισαστε στα φυσιολογικα επιπεδα αναπτυξης??Ρε θα με κουφανουν οι γιατροι πια!!!!:shock:

bibicos εμείς είμαστε σε όλα στην 75 καμπύλη και μας είπε η παιδίατρος ότι είμαστε καλά.

στο ΙΚΑ που πήγες και σου είπαν ότι ξεπεράσατε τις καμπύλες δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα, είναι ακόμα πολύ μπεμπάκι, άλλοστε οι καμπύλες δείχνουν ένα μέσο όρο , δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν. Απλά αυτή τσατίστηκε που έχεις και δικό σου γιατρό, δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί το παίρνουν τόσο πατριωτικά, τι τους πειράζει? Αφού και αυτοί οι ίδοι έχουν και ιδιωτικά ιατρεία αλλά εκεί συμπεριφέρονται διαφορετικά :evil:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα ...

καναμε κι εμεις το εμβολιο μας...εκλαψε λιγο αλλα μετα που τον πηρε ο μπαμπας αγκαλιτσα ηρεμησε....χθες ειχε μετα το εμβολιο υπνηλια και σημερα λιγο γκρινια και υπερενταση

φτασαμε 4750 και 56 ποντους....

με το θηλασμο συνεχιζουμε αποκλειστικα τελικα με τη μονη διαφορα 3 γευματα τα βγαζω με το θηλαστρο και του το δινω με το μπουκαλι ετσι κοιμαται καλυτερα το βραδυ ο μουργακος μου...

αυτα τα νεα μας....

φιλακια σε ολες και στα μπεμπακια σας

76IGp3.png

Καλησπέρα και απο μένα...

Εμείς εμβολιο λέμε να παμε απο βδομάδα. Πάνω που τελιωσαμε με τον μεγάλο καθε μηνα επίσκεψη, τωρα πάλι απο την αρχη!:D Εχουμε μελλον!

Η μπεμπα μας καλα είναι αν και έχουμε λιγο ζορια με τα κακα μας. Ευτυχώς το frisolac comfort κάνει καλη δουλειά και δεν υποφέρει όπως στις αρχες.

Ο μεγάλος αδερφός έχει αρχίσει και την προσέχει παραπάνω. Κάθε φορά που κλαιει της βάζει τη πιπίλα και μου φωνάζει "Ντίναααααα πάλι γάλα νινί" :D. Είδαμε και πάθαμε να μάθει να λέει "μαμα" και τωρα το έκοψε κ αυτό:mrgreen:.

Τί ρουχαλάκια τους βάζετε με αυτο τον καιρό? Εγω την ημερα την εχω με κοντο μανικι, κοντο παντελονακι και καλτσακια αφου κάνει ζεστη μεσα στο σπιτι και τα βραδια κορμακι με μακρυ μανικι και καλτσακια και την σκεπαζω με μια ελαφρια κουβερτουλα. Τα χερακια της είναι κρυα τα βραδια και φοβαμαι μη μου κρυώσει.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια....τώρα είδα οτι εχετε και εσείς "θεματάκι" με τα σπυράκια...άρχισε και ο δικός μου να βγάζει.....Αφήστε που μας ξενυχτάει ο μουργάκος τα τελευταία βράδια, ξεκινάει κατα τις 11 και σταματάει στις 3, κοιμόμαστε όρθιοι εγώ και ο άντρας μου, τον κάνουμε βόλτες εναλλαξ.

κωνκων εγω του φοράω φορμάκι μακρυμάνικο όλο το 24ωρο πια και καλτσάκια, κι εμάς τα χεράκια είναι κρύα...στο μαιευτήριο μου είχε πει η προισταμένη οτι δεν πειράζει αν είναι κρύα τα χεράκια και τα ποδαράκια τους...του πήρα και κάτι κολάν απο to mothercare αν κάνει περισσότερο κρύο αλλά δεν του τα έχω φορέσει ακόμα...πάντως τα ολόσωμα κορμάκια που δοκίμασα να του φορέσω κάποιες μέρες είναι άβολα, μέχρι να τα κουμπώσω και να τα ξεκουμπώσω έχει περάσει μια 10ετία...αν σκεφτείτε οτι θέλουμε ενα πακέτο πανες ανα 2 24ώρα δε βολευει καθόλου το ολόσωμο, ίσως αργότερα....

Eχει πάρει καμια σας υπνόσακο???

Happiness ποιό θήλαστρο έχεις??

c2Gbp2.png

καλησπερα...εγω 2 μερες τωρα ξεκινησα να του φοραω μακρυμανικα...

και το βραδυ ολοσωμο κορμακι με τα ποδαρακια μεσα...αλλα τον σκεπαζω με σεντονακι γιατι αλλιως ζεσταινεται...

μαμαλου να τον κρατας λιγο ξυπνιο το απογευμα που να κουραζεται και να κοιμαται....εκτος και αν εχει πονακια ..

εχω το swing της medela...

76IGp3.png

εγω του φοραω κορμακι αμανικο, και φορμακι με κοντα μανικια και καλτσακια και σεντονι. Δεν ειανι κρυα τα χερια του...

Τωρα που θα αρχισουμε τα φορμακια με μακρυα μανικια-ποδια μεσα, θα τους φορατε απο εμσα κορμακι ή μονο το απεξω?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα μανούλες και νινάκια.

γιατι δινεις υποαλεργικο γαλα αφου δεν εχει προβλημα,νομιζω ετσι χανει πολλες ουσιες που εχουν τα κανονικα γαλατα

παραπληροφόρηση από το νοσοκομείο...χεχεχε...είδα που δίνανε στα άλλα υποαλεργικο και νόμιζα ότι όλα τα νεογέννητα πρέπει να πίνουν τέτοιο.

Τώρα πίνουμε κανονικό και όλα είναι καλά, έφτιαξε και το πρόβλημα με τα κακά μας.

Χθες σαραντίσαμε και μετά πήγαμε στην αγορά για ψώνια.

Πήραμε πυτζαμακια γιατί τα λερώνουμε συχνά.

Εγώ καλύτερα να μην σας πω τι τον φοράω....εδώ κάνει ήδη ψυχρουλα.

Επίσης ψήλωσε απότομα και αρκετά ρουχαλάκια δεν τον χωράνε πια, άρχισα και τα σηκώνω.

Τώρα το Νο 62 του είναι ίσα ίσα.

Τωρα που θα αρχισουμε τα φορμακια με μακρυα μανικια-ποδια μεσα, θα τους φορατε απο εμσα κορμακι ή μονο το απεξω?

Εγώ πάντα του φοράω εσώρουχο κορμάκι από μέσα.

Ο Μιχαλακος την άλλη εβδομάδα θα κατεβεί για 10 μέρες με την γιαγιά του στην Ελλάδα.

Πολλά φιλάκια σε ολες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...